44078

ibogldrc.jpg

• Breki33
    A legújabb olaszországi hírek szerint a Juventus nagyon közel áll ahhoz, hogy leigazolja Vincenzo Iaquintát.

A világbajnok játékost már a tavalyi idényben is kapcsolatba hozták a torinóiakkal, ám akkor 2010-ig szerződést hosszabbított az Udinese csapatával. Most azonban úgy tűnik, hogy júniusban a Juventushoz igazol.

A csütörtöki Tuttosportban az szerepel, hogy a megegyezés már majdnem végleges. Iaquintát igen nagyra értékeli Didier Deschamps, és a nyáron 7 millió fontért érkezhet Torinóba, ezen kívül a Juventus egyik fiatalja játékjogát is odaadná.

A két lehetséges jelölt Matteo Paro és Rey Volpato, de az is lehet, hogy Marcelo Zalayetát vonják bele az ügyletbe, aki elégedetlen, hogy olyan kevés lehetőséget kap a Juventusnál.

Az Udinese elnöke, Lillo Foti 11 millió fontot szeretne kapni a csatárért, de úgy tűnik, hogy engednek az árból, amennyiben a Juve belemegy a játékos-pénz kombinációba.

• Zsolti9014
    rájuk (is) gondoltam, Simao tényleg király (bár nemtom hogy beférne-e D.D. elképzeléseibe), Luisaot meg úgyis meg akartuk venni.
  • 9csöves9
    Luisao,Simao
  • Zsolti9014
    szét kell nézni a Benficánál és vmi jó kis tehetséges gyerekre elcserélni, vagy csak simán eladni. Jó játékos ő is de nálunk úgy sem fog már játszani...
  • 9csöves9
    vagy hozzuk vissza vagy adjuk el,de ezzel a kölcsönadással nem érünk el semmit

addig adjuk kölcsön amíg még ennyit sem fog érni mint most
  • Zsolti9014
    meg kell tartani

Fringsért kár, de így lesz hely Tacchinardinak ;D
  • Breki33
    Benfica szeretné megtartani Miccolit

A Benfica szeretné meghosszabbítani Fabrizio Miccoli szerződését, aki kölcsönben szerepel Portugáliában.

A Juventus a nyáron szeretné visszahozni a csatárt Torinóba, hogy bevonja őt is az esetleges igazolásokba, ám a Benfica vezetősége azt akarja elérni, hogy a játékos a jövő szezonban is náluk maradhasson.
  • Breki33
    Cobolli Gigli: "Harcolni fogunk Buffonért"

A Juventus elnöke, Giovanni Cobolli Gigli elmondta, hogy foggal és körömmel fognak küzdeni, hogy megtartsák Gianluigi Buffont.

"Nekünk mint klubnak, kötelességünk beszélnünk a kapusunkkal, neki pedig joga van kifejteni a szándékait. A mi szándékunk az, hogy minden áron megtartsuk őt. A más klubokkal való tárgyalásokat lezártnak tekintjük. Ha ők mégis újra szeretnék kezdeni, a válaszunk: nem!"
  • james69holden
    amúgy kicsit félreérthetően írtam, tehát:

Frings 2011-ig hosszabbított, azaz nem jön Torinoba :/
  • 9csöves9
    nofene...őt 90%-ra vettem volna
  • james69holden
    Frings 2011-ig hosszabbított, azaz nem jön a Torinoba :/
  • 9csöves9
    ez fog díszelegni jövőre a mezünkön

annyira nem gáz

• gercse
    ja tényleg, azt el is felejtettem..., mindegy így is jól áll:)
  • 9csöves9
    "amikor" helyett "ahol"
  • 9csöves9
    van olyan oldal amikor egy gólt amibe beleért Trez,Alexnak adnak

a liga hivatalos oldalán 16 gólos
  • gercse
    Alexnak nem 17 van?
  • Kit--Kat
    Alexnak ideje lenne beköszönni.
  • Zsolti9014
    :O
    tegnap nem láttam a meccs első felét
  • Zsolti9014
    köszi mindent
  • 9csöves9
    Enzo tegnapi csodagólja

http://youtube.com/watch?v=4-hsVDuIyME
  • 9csöves9
    tabella:http://www.eurosport.com/football/serie-b/2006-2007/standingch.shtml

a góllövőlista eleje meg így néz ki

A Del Piero 16
    C Bellucci 16
    D Cacia 14
    N Papa Waigo 14
    E Calaio' 12
    D Trezeguet 10
  • Count Adyn
    Tabella
    Góllövőlista
  • Zsolti9014
    Valaki egy tabellát tudna linkelni? góllövőlistával

Kár hogy Tudor elmegy. Mindenképpen kell még védőt igazolni.
  • Grove4
    HAJRÁ FIÚK.
  • 9csöves9
    annyira nem gáz,de azért bőven elkerülhető gólokat kaptunk.na meg Pavel lövése után Treznek simán bekellett volna passzolni a labdát...no mindegy

hátralévő meccsek:

BOLOGNA -JUVENTUS
    JUVENTUS -AREZZO
    MANTOVA -JUVENTUS
    JUVENTUS -BARI
    SPEZIA -JUVENTUS
  • Cike
    2-2 lett a vége nem gond belefér sézp volt fiuk a nagy 3 mas idegenbeli sorozatot 7 ponttal zártunk célegyenesbe fordult a csapat és nagy esély van a feljutásra!!!
  • Cike
    2-2 nem hiszem el mi ez a védekezés uristen
  • karajjj
    Három perc alatt fordítottunk, az azért nem semmi!
  • gercse
    :) én is remélem
  • Cike
    2-1 nedved el se hiszem isten a csapat király remélem innen meglesz
  • Cike
    1-1 trezeguet ez az na végre ő is betalált ráadásul félidő előptt legjobbkor forza juve!!!!!!!!!!!
  • Cike
    1-0 cesenának nem hiszem el ááááááá remélem forditunk
  • forzajuve5
    A Juventus horvát védője Igor Tudor nyártól a Hajduk Split együttesénél folytatja pályafutását.
  • banok
    talán
  • karajjj
    Lesz link a mai meccshez?
  • Zsolti9014
    meg nagy tehetség még Pazzini, de sztem a Fio nem fogja elengedni sehova. főleg hogy Toni egyre valószínűbb hogy megy a Bayernbe. Így Bojinov maradási esélyei is csökkennek, jövőre lehet a Fionál Bojo-Pazzini csatárkettős...
  • 9csöves9
    így van Bojo simán maradhatna,Huntelaar nagyon jó én azon csodálkozok hogy Quagliarellara nem moccantunk rá
  • Zsolti9014
    egyetértek, nála jobb nem kell.

Crespo meg annak ellenére hogy jó játékos, nagyon nagy vándor, azért nem kéne ide.
    Jelenleg Bojinovot lenne jó megtartani (bár sztem nem fog maradni).
    Ha nem sikerül egy csatár van akinek nagyon örülnék: Huntelaar. De sztem igazából a védelmet kellene erősíteni.
  • 9csöves9
    egyáltalán nem biztos hogy megy,a hetekben jelent meg egy hír hogy maradna

nála jobb befejezőcsatár nem is kell,csak ne az idei formáját hozza
  • Zsolti9014
    most éppen úgy tűnik, hogy marad. de mivel nagy a bizonytalanság így a Juve több csatár felől is érdeklődik.