Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
elképzelhetõ

bár én Zaccardonak meg Grossonak örülnék a legjobban😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gabber_saviola
Blasi Barzagli csere nem, mert 12 milla euró kér érte Zamparini és nem Blasit
Blasi Barone csere szvsz most télen lesz

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
nah mivel most nagyon vastagak lettünk a Mediasetnek hála,sztem igazolunk télen egy nagy halat

reményeim szerint Joaquin lesz az,bár így szezon közben szép summát kérnek érte sztem

létrejöhet még egy Blasi , Barone vagy Barzagli csere ahogy Breki is írta bár sztem télen nem jönnek,biztos kezdõk a Palermoban és gondolom vb keretagok szeretnének lenni,itt meg nem lesznek biztos kezdõk

Kit--Kat
Most értem haza😛
(az sincs még 😛)

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kaplan
Hát már nincs az, de azért Boldog karácsonyt mindenkinek és B.U.É.K 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kit--Kat
Boldog Karácsonyt!!!!<#integet2>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Boldog Karácsonyt!!!!<#integet2>

Kaplan
Ha összekerülünk a Real-al esetleg a BLbe régi védõ új védõ mit sem számít , kiverjük õket 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

gabber_saviola
😊 okés , akkor nem kell

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ne bíztatsd, nem kell 😄

Rudee
Megelégednénk egy kevésbé idióta elnökkel is.

Szar Bayern, szar Bayern :)

9csöves9
én meg remélem hogy nem blöff,minél messzebb kerüljön innen

gabber_saviola
védõket és vkp vegyenek má 😊

Breki33
sõt megint hülyeséget csinálnak
Breki33
tõle sem lesznek jobbak
állítólag Cassano aláírt a realhoz, 3 millió euróért!!!!!!!!!!

remélem csak blöff, mivel a marca írta

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

Délután ilyen bakis jelenetek voltak az EuroSporton.Capello nyilatkozott és ledõlt mögötte a tábla ^^

9csöves9
jah már mutatták pénteken

most is megnézem de csak lehalkítva,ennél a Kovács Géza Lászlónál rosszabb kommentátor nemigen van

minden játékost összekever,össze vissza beszél,hihetetlen mennyire gyenge

Breki33
Most mutatják a Eurosporton a Juve meccseit

Már akkoris kivertük margitékat és elpi.......uk az Ajax-ot.
2 meccsen 6 gól az akkori Ajaxnak nemsemmi.
9csöves9
óó ez Berlusconi tulajdon...

gabber_saviola
akkor kell nekünk

Breki33
nagy munkabírású sokat fut viszont nem egy Cannavaro
gabber_saviola
mind1

hasznát vesszük vagy nem ?

Breki33
Ez nem teljes 1998-ban kölcsönadták a Lecce-nek de elõtte 3-évig Roma játékos volt

Csakhát ilyenek játszottak akkor, hogy: Di Biagio, Thern (svéd vállogatott), Ivan Helguera, Vagner és Tomics
gabber_saviola

Breki33
Ha jól emléxem Parmabóll jött elõtte talán Perugia de játszott a Roma-ban is sõt Roma nevelés.

2002-ben már leigazoltuk, de kölcsön is adtuk
Volt egy doppingügye is
gabber_saviola
mindig a pesen jár az eszed 😊

Breki33
Én mindig csereként hozom be
gabber_saviola
jó ez a Blasi, mert nem ismerem?

gabber_saviola
jah

Breki33
Palermo to land Juventus midfielder Blasi in swap deal
tribalfootball.com - December 22, 2005

Juventus midfielder Manuele Blasi could be on his way to Palermo as part of talks over a multi-swap deal.
Palermo midfielder Simone Barone and defender Andrea Barzagli are both the subject of swap negotiations with Juve.

The latest emerging from negotiations is Blasi will move to Palermo next month for Barone, with an option signed for Barzagli to move to Turin in June.

--------------------------------------------------------------------------
Capello laughs off Juventus wobbling claims

Juventus coach Fabio Capello has laughed off suggestions they're beginning to crack after Saturday's 1-1 draw at Lazio.
"I'm so pleased everyone thinks we have been overtaken already," laughed Capello. "But our future depends very much on us. We are exceeding every expectation.

"I have to say that 2005 has been a splendid year. What worries me is that it will be difficult to improve upon. When you do this well it is hard to keep it going."
----------------------------------------------------------------------------

Agent of Chelsea's Gallas set for Juventus talks

Juventus director general Luciano Moggi is holding talks this week with the agent of Chelsea defender William Gallas.

The French international is unsettled at Stamford Bridge as negotiations over a new contract drag on. He's also expressed his frustration at being played out of position since the arrival of manager Jose Mourinho last year.

Gallas is good friends with Juve star Patrick Vieira and Moggi has been using the Frenchman's influence to convince the defender to move to Turin, says Tuttosport.

The Blues stopper is believed to be keen on the switch, particularly with fellow Frenchman Willy Sagnol also set to join Juve from Bayern Munich in the summer.

Moggi will meet with Gallas' agent in Turin to discuss the defender's intentions.
Breki33
Juve cashes in on TV
Italian TV firm Mediaset has bought the domestic and international broadcast rights for Juventus matches over the next two seasons, the club said on Friday.

The Italian champions and current Serie A leaders said Mediaset would pay 108 million euros ($176 million) for the 2007/08 season and 110 million euros ($179 million) for 2008/09.

Mediaset will pay an additional 30 million euros ($A49million) for the option to extend the deal to the 2009/10 season.
Breki33
elég egy mindegyikbõl P
Shotogan
Hát ez király!VIP vagyok karácsony alkalmából!
Boldog karácsonyt minden Juve szurkolónak és Bajnoki címekben meg BL gyõzelemekben gazdag új évet kívánok a Csapatnak!

Breki33
9csöves9
nem szeretem amikor te vered😄D

jAsOn VoOrHeEs
Két ünnep közt még megverlek! <#vigyor1>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

9csöves9
Köszönjük Pötyi, viszont !

jAsOn VoOrHeEs
Békés Karácsonyt Zebrák!

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

gabber_saviola
okés (kisték 😄)

este megcsinálom a bannert, remélem a házigazdának is tetszeni fog

9csöves9
😄DD

na adok priviben pár képet😊

gabber_saviola
akkor Ibrának is rajta kell lenni 😊

9csöves9
mondd milyen anyag kell aztán lököm is

9csöves9
persze

bár a házigazda dönti el hogy be lehet e tenni😊

gabber_saviola
komolyan?

anyagot tudsz hozzá adni?

9csöves9
csinálj egyet amibe bentvan 😊

gabber_saviola

Bannerba követelem DP-t

gabber_saviola
ááááááááá

😄DDDDDD

9csöves9
NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT ÉS JUVE SIKEREKBEN GAZDAG ÚJÉVET MINDEN JUVENTINONAK!

Vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi...

Breki33
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

más sincs............