44078
-
#13728 [rohan a lottózóba]
egyébként a mostani Képes Sportban van egy poszter az 1998-as szenzációs csapatról
(na meg az sem elhanyagolható hogy van benne Homoszexuelovics is,úgy is régen dartsoztam) -
#13727 még igazad lehet! :D -
#13726 jó, azért nem azt mondom, hogy rutinos kapus vagyok, sajnos a versenysportot egy szezon után sorozatos sérülések miatt szüneteltetni kell, ill. befejeztem, de teremtornákon azért még védek. -
#13725 nem tudom honnan de tisztán emlékszem hogy 5-0-ra nyertek:D -
#13724 Kristálygömb effektus?:D -
#13723 hát igen ezt kapus szemmel sokkal jobban át lehet érezni
korábban azt írtam nyert a Genoa holott ma fog játszani -
#13722 az ilyeneket a kapusra nem lehet fogni, én is kapus vagyok, és meccseken ez a gyere ki-gyere ki idegesít a legjobban. Ha kijön és nem ő ér oda akkor baj van, így meg ott van az esély hogy kivédi.
De ahogy mondod, szerencsére lényegtelen! -
#13721 Zebina babám nemtudom miből gondolta,hogy les lehet mikor ő fogta Belluccit.én még azon gondolkoztam hogy Giginek talán ki kellett volna jönnie...mindegy szerencsére lényegtelen -
#13720 Alex 2. gólja is szép volt, meg Giovinco passza is. Viszont a kapott gól ismét védelmi problémákat vet fel, csúnyán otthagytuk Belluccit és elaludtunk. -
#13719 nagyon köszönöm -
-
#13717 grat a srácoknak
Giovinco nagyon nagy passzt adott Treznek, úgy ölelgették mintha a kisfiúk lenne :D
a Genoa nyert,a Napoli kedden játszik -
#13716 itt lesznek majd elérhetők
0-1
1-1
2-1
3-1 -
#13715 Énis pont most raktam fel őket:D -
#13714 mindjárt -
#13713 youtube-ra valaki ki tudja tenni a gólokat? -
#13712 GRAZIE GRANDE CAPITANO!
Szép volt fiúk! -
#13711 Ma kétszer kelett szerkesztenem az aláírásom, király -
#13710 A mai Juve-Bologna meccs góljai itt -
#13709 Na végre!:) -
#13708 a félidő végére belejött a csapat,Antonioli nagyon jól véd
szerintem nem lesz gond -
#13707 ALEX 1-1 -
#13706 na ez már megyeget,köszi
pont most kaptuk a gólt... -
#13705 már sopcaston is van AA+TV. 160 kbps minőségű. több mint a semmi. -
#13704 nekem nem akar -
#13703 Serie B TIM 2006/07
17ª giornata di ritorno
Torino, stadio Olimpico
Sabato 12 maggio 2007, ore 16:00
JUVENTUS: Buffon; Zebina, Boumsong, Chiellini, Balzaretti; Marchionni, Marchisio, Giannichedda, Palladino; Del Piero, Trezeguet. A disposizione: Mirante, Birindelli, Bianco, Zanetti, Giovinco, Zalayeta, Bojinov. All. Deschamps.
BOLOGNA: Antonioli; Daino, Terzi, Castellini; Brioschi, Mingazzini, Amoroso, Manfredini; Meghni, Bellucci; Marazzina.
A disposizione: Colombo, Smit, Torrisi, Morosini, Olive, Cipriani, Fantini. All. Cecconi.
ARBITRO: Ayroldi di Molfetta.
ASSISTENTI: Carrer e Pugiotto.
QUARTO UOMO: Zanichelli. -
#13702 tvantsos tracker nekem mükszik... -
#13701 hmm valaki tudja nézni? -
#13700 ámen.
mondjuk akkor a kiscsaptok szurkolói megint megszívják streamek szempontjából. -
#13699 :D
ha minden jól megy akkor a mostani fordulóban eldől -
#13698 hát akkor ték. :)
(egyébként már kurvára remélem, hogy jövőre a Seria A-ban fogja nyomni a Juve mert idén baromira meguntam ezt a Seria B-s streamkeresés izét ^^) -
#13697 az lehet...pedig kipróbáltam minden jelszó-felhasználőnév kombinációt -
#13696 szernitem te nem is vagy regelve nálam mióta az új oldalam van... -
#13695 köszi
csak az a gond hogy mindig elfelejtem a jelszavam:) -
#13694 az oldalamon vannak streamek a mai meccshez. remélem működni is fognak majd. -
#13693 A Bianconeri jelenleg nyolc pontos előnnyel áll a harmadik helyezett Napoli előtt, és az elkövetkező 48 órán belül kiharcolhatja az elsőosztályú feljutást, amennyiben legyőzik a Bologna csapatát, míg a Napoli és a Genoa vereséget szenved. Ennek ellenére a francia mester úgy vélekedik, hogy csapatának még egy kicsit türelmesnek kell lennie.
"Van rá esély, hogy már most kiharcoljuk a feljutást, de szerintem nem fog megtörténni, ismerve a Genoa remek formáját. Nem hiszem, hogy már most hétvégén sikerülne a dolog. Arra kell koncentrálnunk, hogy hat pont begyűjtésével bebiztosíthatjuk a visszatérést. A saját dolgainkra kell figyelnünk, nem az ellenfél eredményeire."
Nagyon fontos, hogy a Juventus kellőképpen koncentráljon a következő összecsapásra, hiszen a Serie B egyik legerősebb csapatát fogadják a Stadio Olimpicoban.
"A Bologna nagyon jó csapat, akik decemberig remekül szerepeltek. Azóta akadtak problémáik, edzőváltás is történt, ám így is okozhatnak nekünk gondot. Annyi a dolgunk, hogy figyeljünk az ellenfél játékosaira, mert mindig nagyon jó játékot mutatnak be."
Az összecsapásra visszatérhet Giuliano Giannichedda és Cristiano Zanetti is, ám a Juventus nem számíthat az eltiltott Pavel Nedved, a sérült Mauro Camoranesi és Matteo Paro játékára sem.
"Nedved és Camoranesi nélkül a csapat sokat veszít hatékonyságából és karakteréből. Ha jó formában vannak, mindig a maximumot nyújtják. Nem akarok mentegetőzni, de jobban örültem volna, ha a Bologna ellen rájuk is számíthatok."
A várható felállás:
Buffon; Zebina, Boumsong, Legrottaglie, Balzaretti; Marchionni, Zanetti, Marchisio, Palladino; Del Piero, Trezeguet
-
#13692 "Mit szépítsük: kivégezték a bajnokcsapatot a Stadio Olimpicóban"
ennyit az interről......... -
#13691 tud valaki stream-et mára? -
#13690 Palladinot,Chiellinit és Marchisiot behívta Casiraghi a következő u21-es válogatott meccs keretébe -
#13689 a Tuttosport szerint már a fél világ hozzánk igazolt