44078

ibogldrc.jpg

• 9csöves9
    [rohan a lottózóba]

egyébként a mostani Képes Sportban van egy poszter az 1998-as szenzációs csapatról

(na meg az sem elhanyagolható hogy van benne Homoszexuelovics is,úgy is régen dartsoztam)
  • Zsolti9014
    még igazad lehet! :D
  • Zsolti9014
    jó, azért nem azt mondom, hogy rutinos kapus vagyok, sajnos a versenysportot egy szezon után sorozatos sérülések miatt szüneteltetni kell, ill. befejeztem, de teremtornákon azért még védek.
  • 9csöves9
    nem tudom honnan de tisztán emlékszem hogy 5-0-ra nyertek:D
  • Count Adyn
    Kristálygömb effektus?:D
  • 9csöves9
    hát igen ezt kapus szemmel sokkal jobban át lehet érezni

korábban azt írtam nyert a Genoa holott ma fog játszani
  • Zsolti9014
    az ilyeneket a kapusra nem lehet fogni, én is kapus vagyok, és meccseken ez a gyere ki-gyere ki idegesít a legjobban. Ha kijön és nem ő ér oda akkor baj van, így meg ott van az esély hogy kivédi.
    De ahogy mondod, szerencsére lényegtelen!
  • 9csöves9
    Zebina babám nemtudom miből gondolta,hogy les lehet mikor ő fogta Belluccit.én még azon gondolkoztam hogy Giginek talán ki kellett volna jönnie...mindegy szerencsére lényegtelen
  • Zsolti9014
    Alex 2. gólja is szép volt, meg Giovinco passza is. Viszont a kapott gól ismét védelmi problémákat vet fel, csúnyán otthagytuk Belluccit és elaludtunk.
  • Zsolti9014
    nagyon köszönöm
  • 9csöves9

• 9csöves9
    grat a srácoknak

Giovinco nagyon nagy passzt adott Treznek, úgy ölelgették mintha a kisfiúk lenne :D

a Genoa nyert,a Napoli kedden játszik
  • james69holden
    itt lesznek majd elérhetők

0-1
    1-1
    2-1
    3-1
  • Count Adyn
    Énis pont most raktam fel őket:D
  • james69holden
    mindjárt
  • Zsolti9014
    youtube-ra valaki ki tudja tenni a gólokat?
  • Zsolti9014
    GRAZIE GRANDE CAPITANO!
    Szép volt fiúk!
  • Count Adyn
    Ma kétszer kelett szerkesztenem az aláírásom, király
  • banok
    A mai Juve-Bologna meccs góljai itt
  • Kit--Kat
    Na végre!:)
  • 9csöves9
    a félidő végére belejött a csapat,Antonioli nagyon jól véd

szerintem nem lesz gond
  • 9csöves9
    ALEX 1-1
  • 9csöves9
    na ez már megyeget,köszi

pont most kaptuk a gólt...
  • banok
    már sopcaston is van AA+TV. 160 kbps minőségű. több mint a semmi.
  • 9csöves9
    nekem nem akar
  • 9csöves9
    Serie B TIM 2006/07
    17ª giornata di ritorno

Torino, stadio Olimpico
    Sabato 12 maggio 2007, ore 16:00

JUVENTUS: Buffon; Zebina, Boumsong, Chiellini, Balzaretti; Marchionni, Marchisio, Giannichedda, Palladino; Del Piero, Trezeguet. A disposizione: Mirante, Birindelli, Bianco, Zanetti, Giovinco, Zalayeta, Bojinov. All. Deschamps.

BOLOGNA: Antonioli; Daino, Terzi, Castellini; Brioschi, Mingazzini, Amoroso, Manfredini; Meghni, Bellucci; Marazzina.
    A disposizione: Colombo, Smit, Torrisi, Morosini, Olive, Cipriani, Fantini. All. Cecconi.

ARBITRO: Ayroldi di Molfetta.
    ASSISTENTI: Carrer e Pugiotto.
    QUARTO UOMO: Zanichelli.
  • banok
    tvantsos tracker nekem mükszik...
  • 9csöves9
    hmm valaki tudja nézni?
  • banok
    ámen.
    mondjuk akkor a kiscsaptok szurkolói megint megszívják streamek szempontjából.
  • 9csöves9
    :D

ha minden jól megy akkor a mostani fordulóban eldől
  • banok
    hát akkor ték. :)

(egyébként már kurvára remélem, hogy jövőre a Seria A-ban fogja nyomni a Juve mert idén baromira meguntam ezt a Seria B-s streamkeresés izét ^^)
  • 9csöves9
    az lehet...pedig kipróbáltam minden jelszó-felhasználőnév kombinációt
  • banok
    szernitem te nem is vagy regelve nálam mióta az új oldalam van...
  • 9csöves9
    köszi

csak az a gond hogy mindig elfelejtem a jelszavam:)
  • banok
    az oldalamon vannak streamek a mai meccshez. remélem működni is fognak majd.
  • Breki33
    A Bianconeri jelenleg nyolc pontos előnnyel áll a harmadik helyezett Napoli előtt, és az elkövetkező 48 órán belül kiharcolhatja az elsőosztályú feljutást, amennyiben legyőzik a Bologna csapatát, míg a Napoli és a Genoa vereséget szenved. Ennek ellenére a francia mester úgy vélekedik, hogy csapatának még egy kicsit türelmesnek kell lennie.

"Van rá esély, hogy már most kiharcoljuk a feljutást, de szerintem nem fog megtörténni, ismerve a Genoa remek formáját. Nem hiszem, hogy már most hétvégén sikerülne a dolog. Arra kell koncentrálnunk, hogy hat pont begyűjtésével bebiztosíthatjuk a visszatérést. A saját dolgainkra kell figyelnünk, nem az ellenfél eredményeire."

Nagyon fontos, hogy a Juventus kellőképpen koncentráljon a következő összecsapásra, hiszen a Serie B egyik legerősebb csapatát fogadják a Stadio Olimpicoban.

"A Bologna nagyon jó csapat, akik decemberig remekül szerepeltek. Azóta akadtak problémáik, edzőváltás is történt, ám így is okozhatnak nekünk gondot. Annyi a dolgunk, hogy figyeljünk az ellenfél játékosaira, mert mindig nagyon jó játékot mutatnak be."

Az összecsapásra visszatérhet Giuliano Giannichedda és Cristiano Zanetti is, ám a Juventus nem számíthat az eltiltott Pavel Nedved, a sérült Mauro Camoranesi és Matteo Paro játékára sem.

"Nedved és Camoranesi nélkül a csapat sokat veszít hatékonyságából és karakteréből. Ha jó formában vannak, mindig a maximumot nyújtják. Nem akarok mentegetőzni, de jobban örültem volna, ha a Bologna ellen rájuk is számíthatok."

A várható felállás:

Buffon; Zebina, Boumsong, Legrottaglie, Balzaretti; Marchionni, Zanetti, Marchisio, Palladino; Del Piero, Trezeguet
  • Breki33
    "Mit szépítsük: kivégezték a bajnokcsapatot a Stadio Olimpicóban"

ennyit az interről.........
  • 9csöves9
    tud valaki stream-et mára?
  • 9csöves9
    Palladinot,Chiellinit és Marchisiot behívta Casiraghi a következő u21-es válogatott meccs keretébe
  • 9csöves9
    a Tuttosport szerint már a fél világ hozzánk igazolt