Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én is elsõsorban a csapat érdekeit tartom szem elött,és szerintem nem romlana egyáltalán ha többet játszana Alex
mindenesetre tényleg hagyjuk már ezt a vitát,mi sajnos innen nem tudunk Alex érdekében semmit sem tenni viszont tudunk együtt szorítani ennek a fantasztikus Juvenak a gyõzelmekért
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Lippi utolsó itteni évének eredményét szeretnéd állandóan játszó Del Piero-val vagy amostanit ezekkel az eredményekkel?
tény és való hogy jobban akar bizonyítani Alex,de ha leültetné pár meccsre a padra Zlatant akkor õ is többet akarna nyújtani,mint így hogy mgevan mondva hogy õ állandó kezdõ akármit is csinál
nekem és még rengeteg Juve drukkernek egyet jelent a Juveval,még azoknak is akik látták az elöbb írott zseniket játszani
fejbõl nem tudom hogy melyikük mennyit játszott itt,mennyi gólt lõtt de az biztos hogy meg sem közelítik Alexet ilyen téren.élõben én sohasem láttam õket,viszont felvételrõl igen egyetértek hogy õk zseniálisak voltak
Tavaly ugyanugy védtem Mutu-t mikor mindenki cigányozta meg kábítószeresnek nevezte. Lám igazam lett.
Érdekes az akkori nagyhangúak akik szerint minek nekünk menjen a fenébe most eltûntek és nem képesek annyit írni bocs belátom tévedtem.
Szerintem kívülrõl könnyû kritizálni meg a kedvenc csapatba állítását követelni.
De csak jobban tudja a kispadon ülõ világhírû edzõ aki többször több csapattal bizonyított mit miért csinál.
És míg a közönség megkapja a kiszolgálást, magyarul jönnek az eredmények nem érherti kritika. Természetesen minden Alex fan köztük énis szeretném, hogy Alex többet játszon, de ez a rinyálás már uncsi.
Zlatant lehet, de sztem Trezben idén mindig benne van a gól.
És Del Piero is sokkal jobban akar bizonyítani mint mikor Lippinél állandóan kezdõ volt. Most csakazértis meg akarja mutatni és ezzel jót tesz a csapatnak.
És miazz hogy ne takaródzak folyton?
lol ezek a felszólítások
tegnap idéztem elõször onnan elõtte sztem soha szval.........
Amúgyis minek takaródznák én már elõttük ugyanezt mondtam.
Elhiszem, hogy neked DElpiero egyet jelent a JUveval, de én láttam elõttem PLatini-t Boniek-et, Laudrup-ot, Baggio-t, Zidane-t játszani.
Talán pár év múlva majd megérted..........
Én nem DEl PIero ellen beszélek sõt.......
én is úgy gondolom hogy a Trez-Zlatan páros fantasztikus,de ha nem vagy "szemmelenzõs" akkor te is belátod hogy nem egy meccsen le lehetett volna hozni akár Trezt, akár Zlatant
Alex-Trez páros se lenne gyenge,remekül megértik egymást,2002 -ben Európa legjobb csatárkettõse voltak
és ne takarózz már egyfolytában az indexesekkel
"Mindezek ellenére én is úgy látom, hogy Del Pieronak, még ha nem is állandóan kezdõként, de többet kéne játszania a meccsenkénti 7-8 percnél."
Ezeket nem én írtam, de abszolút egyetértek vele.
Nem úgy kell nézni a dolgokat, hogy opsz õ a kedvenc focistám õt meg utálom.
A csapat a fontos
én továbbra sem azt mondom hogy minden meccsen Alex kezdjen,meghogy végigjátssza a meccseket
Egyesek szerint Abbiati maradjon õ meg a kispadon
lol
egyébként a bayern így iratta alá a szerzõdést sagnollal,hogy megmondták neki nem játszik többet és ugrik neki a vb
attól hogy Alex nem 5 perceket hanem többet játszik attól egyáltalán nem romlana a teljesítményünk sõt
egy Inzaghit meg ne hasonlítsunk Alexhez
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Rem megkapja a kapitányi szalagot DP a VB-n.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Inzaghi-t úgy rakja be állandóan rotál látszik is az eredmény
Meg kéne érteni, hogy pont emiatt vagyunk ilyen jók.
De ezt többen is leírták.
Én csak idéztem
Szval vmit csak jól csinál Capello
Aki nem szemellenzõs látja
Idõhúzásra meg kár érte 2milliárdot fizetni neki évente inkább tényleg menyjen el ekkora tudással ha nevetségesen de nem fér be, ahol megbecsülik.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
szvsz jó árban adod, sok sikert az eladásukhoz
Eladóak az alábbi Juventus mezek:
- 2001/2002- es Lotto (Fastweb) hazai bajnoki, XL- es, kiváló állapotban,
- 2002/2003- as Lotto (Fastweb) hazai bajnoki, XL- es, teljesen új, sohasem hordott.
Áruk 9900Ft/db.
A mezek mellé ajándékba adok egy 'Juventus - One Century Of Emotions' DVD- t, amely a csapat elmúlt 100 évének legjobb mérkõzéseit, játékosait, történelmét mutatja be. A DVD Mo.-n nem kapható! Érdeklõdni e- mailben. [email protected]
"Természetesen így értettem, csak az elõzõekben a csatársorról volt szó. Senki sem kihagyhatatlan, de Ibrahimovic fontos láncszem, ezt Capello is tudja, azért játszik szinte minden meccsen. Zlatan iszonyat sokat fejlõdött taktikailag amióta a Juvéban van, és mentálisan is kezd felnõni a feladatokhoz. Trezeguet brutális helyzetkihasználási készsége és Ibrahimovic elõkészítõ tevékenysége együtt a kulcsa a Juve jó szereplésének, amellett, hogy a többi csapatrész is folyamatosan klasszis teljesítményt nyújt.
Mindezek ellenére én is úgy látom, hogy Del Pieronak, még ha nem is állandóan kezdõként, de többet kéne játszania a meccsenkénti 7-8 percnél."
"Juventus96 válasz | megnéz 2006.01.11 18:45:06 (38385)
teljesen egyetértek veled! (mindezeket úgy mondom, hogy Del Piero a kedvenc focistám, csak én már sikeresen levettem a szemellenzõt, nem úgy mint mások..)
Elõzmény: Overtaker (38382)
zer000 válasz | megnéz 2006.01.11 16:31:40 (38375)
Igen, tobb lehetoseget erdemelne, de ez nem errol szol. Nem pirospacsira, vagy nepszerusegre osztogatjak a kezdo 11-ben valo szereplest. A juve most nagyon jo, bolond lenne megbontani Capello a Trez+Ibra parost.
Jackie_D válasz | megnéz 2006.01.11 22:29:03 (38402)
most nem azért, de szerintem alexnak jót tesz hogy állandóan csere.
mikor folyamatosan kezdett nem teljesített így."
Buffon hogy védett vagy nem volt sok védeni valója?
Gladstone hány percet kapott?
írjatok le mindent 😊
Avanti Italia!
sztem nem halnának bele
Nedveddel mi van?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
a következõ meccsen mindenképp kezdõ lesz mivel a meccs elött lesz neki egy díjátadás gondolom nem ülteti le a padra Cap...
de ha ez így sem lenne jó, akkor legalább cserélné be a második félidõre, vagy a 60. perc körül...
tény: Capello hozta Ibrát...neki kell játszani, ha tetszik ha nem
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
REAL MADRID
egyszerû, valakit ki kell hagyni, mert pont ennek a három játékosnak a helyén tud játszani, vagy egy olyan poszton, ami a juvéban most jelenleg nincs, tehát támadó középsõ középpályásként.
rotáció, hol õ kezd, hol más
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
csak ha vkinek nem megy hozza le idõben és ne megalázó 5 perceket adjon Alexnak
Del Piero ezer éve nem volt kezdõ (utóbbi meccseket kihagytam, de eddig nem volt kezdõ) és most úgy látom h kezdõ volt, hát igen megmutatta h mit tud.
Tényleg nagyszerû játékos, de ki helyett játszhatna??
Mutu-nak nagyon jól megy, Trezeguet gólgyáros, Ibrahim meg kell a csapatba😄
Nem tudom ki helyére tenném be kezdõnek..ha betenném.
Csak gratulálni tudok! Úgy tûnik most nagyon jók vagyunk, ejj csak az a Milan elleni meccs anno. 😞
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
REAL MADRID
REAL MADRID