44078

ibogldrc.jpg

• Forza Italia
    Lampard nem tudott megegyezni a Chelsea-val! Irány a Juventus?

A hírügynökségi jelentések szerint Frank Lampard (képünkön), a Chelsea angol válogatott középpályása nem tudott megegyezni a jövő évi bérével kapcsolatban a londoni klub vezetőivel, így, a jelenlegi állás szerint távozik a kékektől. A Juventus azonnal lecsapna a kiváló labdarúgóra, akiért azonnal 17 millió fontot adna a torinói klub. A jelentések szerint a Real és a Barcelona már letett a Lampardról.

(foci24.com
  • 9csöves9
    nem tud valaki egy linket ehhez?

• 9csöves9
    Lippi mester még egy évet akar pihenni...

Conte és Vialli személyének örülnék,kérdés mennyire leszünk velük eredményesek
  • Trunks
    Nem hinném, hogy Lippi jönni fog. A helyében biztos nem tenném. Csodálatos volt, amit művelt a Juvéval, az olasz válogatottál, de elég volt.
    DD távozása viszont sajnálatos. Nem tudom, jelenleg ki lenne nála alkalmasabb erre a posztra.
  • gercse
    hurrá, remélem igaz
  • Kit--Kat
    Hááát nagyjából én is így vagyok vele.
  • Count Adyn
    Hát viszlát DD, sokat köszönhetünk neki, Lippi meg az egyetlen akinek tudok örülni:)
  • Zsolti9014
    2007-05-26
    Deschamps: Lippi visszatér a Juve kispadjára
    Külföldi labdarúgás
    Deschamps újságíróknak kijelentette, hogy lemond, a Juventust a következő szezontól pedig újra Marcello Lippi vezeti. A torinói klub továbbra is kitart hivatalos álláspontja mellett.

A Mantova elleni, 2-0-ra nyert szombati bajnoki után Didier Deschamps nem jelent meg a hivatalos sajtótájékoztatón, pedig nagyon várták. A zsurnalisztákat nem elsősorban a torinóiak újabb győzelme érdekelte, hanem a pénteken napvilágot látott hír, amely szerint a francia lemond a Juve vezetőedzői posztjáról. Az újságírók ugyan hiába várták Deschamps-ot, aki azonban a Sky Italia képviselőivel szóba állt, állítólag nekik azt mondta, lemond, és helyére Marcello Lippi kerül.

A klub képviselői továbbra is kitartanak a délutáni álláspont mellett, vagyis amíg hivatalos értesítés nem érkezik a vezetőség felé a lemondásról, addig Deschamps-ot tekintik vezetőedzőnek.

samsungsport.hu
  • 9csöves9
    valahogy azt érzem,hogy Seccoval a jövőben még problémáink lesznek

amikor új vezetőség került a csapathoz,nem tudom minek kellett odaültetni olyat akinek valamilyen köze van/volt Moggihoz
  • Zsolti9014
    Szép volt fiúk! Nedved gólja csodás volt!
    GRAZIE DIDIER!
  • nono84
    sajna :( , csak ne kapello legyen azz utód
  • 9csöves9
    most mondjam azt hogy Pavel egy zseni?
  • 9csöves9
    Juventus-Mantova
    arabic:
    1-0 Trezeguet

2-0 Nedved

sky version thanks to Aleeeeeeex
    1-0

2-0

Youtube:
    1-0

2-0
  • 9csöves9
    szép volt a győzelem,szép volt a búcsúja Didinek

a hivatalos oldal is megerősítette: "Deschamps lascia la Juventus"

köszönjük,hogy ezt a nehéz évet nálunk töltötte és sok sikert neki a továbbiakban
  • forzajuve5
    gólokról tud valaki linket adni?
  • karajjj
    Végre valaki, aki észrevette!
  • Trunks
    2-0-ra megvertük a Mantovát. Szép volt, fiúk! Trez és Pavel a gólszerzők
  • gercse
    hát igen, úgy hogy jobb, ha nem jön vissza, mert ha mi ennyire nem szeretjük őt, akkor az olaszok...
  • Zsolti9014
    szerintem akkor elkezdhetünk sg-n szervezni "Juve-túrát", mindenféle eszközökkel, ami rombolásra és verésre is jó. :DDD
  • gercse
    ha visszajön, akkor megyek én is Torinóba, rombolni
  • Zsolti9014
    Capello térjen vissza a büdös p...ba. Jó hogy nyertünk vele 2 bajnoki címet, de attól egy ellenszenves ... marad, aki nem tudás alapján rangsorolja a játékosait.
  • Trunks
    Még meglátjuk... mindenestre hülye lenne nem ott hagyni az Ajaxot. Sztem el fog igazolni, csak nem hozzánk.

Amúgy miért mindenki csatárt akar venni nekünk? Ha jön Iaquinta (isten ments), akkor van Ale, Trez, Zalayeta, Palla + Iaquinta és esetleg Bojinov, ha marad.
  • Trunks
    "Spanyol lapok úgy tudják, Fabio Capello egy év madridi tartózkodás után visszatér a torinói együttes élére, de miután a Real szakvezetője nincs igazán jóban a szurkolókkal, ez elég bizonytalannak tűnik."

Hát igen, és ez még elég enyhén van fogalmazva... Úgyse merik visszahozni, mert a szurkolók lerombolnák a klubházat (minimum).
  • 9csöves9
    közben Huntelaar kijelentette hogy nem hagyja el az Ajaxot:c
  • Forza Italia
    Nota della società

Torino, 26 maggio 2007 – La Juventus non ha ricevuto alcuna comunicazione delle dimissioni da parte di Didier Deschamps. Quindi l’allenatore sarà regolarmente in panchina nella partita odierna contro il Mantova. L’amministratore delegato Jean-Claude Blanc proseguirà i colloqui, già avviati nel corso della settimana, per chiarire rapidamente la questione con l’interessato.
  • Forza Italia
    Nem megy el DD és nem jön Capello! a JUventus vezetősége cáfolta a híreket. Megint az olasz lapok. Mért mindig a Juventusnál kavarnak.
  • Kit--Kat
    Nem hinném, hogy jönne Capello, de akkor Del Piero igazoljon el és nyerjen még 1 BL-t, mert Capellonál max a kupa meccseken jöhetne szóba...
    Meg nem igaz, milyen undorító meccseket játszottunk Capelloval?! Rosszul voltam tőle.
  • Kit--Kat
    Azért nem akkora veszteség Deschamps.
  • gabber_saviola

Lippit nektek, Capello szerintem nem kéne ide
  • 9csöves9
    most már csak az a kérdés,mit csinált Secco,hogy Didi menni akar?
  • gercse
    Istenem, add, hogy jöjjön vissza Lippi
  • Count Adyn
    Nah igen... nagyon úgy érzem, hogy most kezdődnek az igazi nehézségek, eddig elvoltunk B-ben, de most már nagyon össze kéne szedni magunkat, mert nagyok az elvárások. Ez lesz a legnehezebb időszak úgy tűnik..
  • forzajuve5
    Az olasz Sky televíziós csatorna úgy tudja, hogy Didier Deschamps, a Juventus edzője elhagyta a klubot.

A patinás torinói együttes részéről még nem érkezett kommentár, de a francia szakvezető jövője már hetek óta kérdéses volt: a klub igazgatótanácsában finoman szólva sem volt nagy az egyetértés abban a kérdésben, hogy az egykori kiváló középpályás-e a megfelelő ember a csapat irányítására.

A francia edző feljuttatta a Juvét az első osztályba, pedig a vesztegetési botrány miatt még kilenc pont hátránnyal is kezdték a szezont. A háttérben azonban folyt a harc közte és Alessio Secco sportigazgató között, főleg az átigazolási tervekben voltak vitáik.

Deschamps péntek este találkozott Jean-Claude Blanc általános igazgatóval, és felajánlotta lemondását, amit a sportvezető szóban el is fogadott – véli a Sky.

Spanyol lapok úgy tudják, Fabio Capello egy év madridi tartózkodás után visszatér a torinói együttes élére, de miután a Real szakvezetője nincs igazán jóban a szurkolókkal, ez elég bizonytalannak tűnik.

A vb-győztes olasz válogatott szakvezetője, a jelenleg állás nélkül lévő Marcello Lippi is komoly jelölt a kispadra, míg Deschampsról azt tartják, ő lesz a távozó Gerard Houllier utódja Lyonban.
  • Kaplan
    Mondjuk ha Lippi jönne annak nagyon örülnék, Capello még véletlen se tegye vissza a lábát a csapathoz, mert lenyakazom magam..
  • 9csöves9
    a Mantova ellen még biztos ő irányítja a csapatot
  • Kaplan
    Állítólag DD lemondott és megy a Lyonhoz.
  • 9csöves9
    ha meg az a nyomorult capello visszatér kitépem a beleimet
  • 9csöves9
    jha én is most olvasom a bianconeri.hu-n,elég érdekes hírek ezek nekem így reggel
  • Zsolti9014
    Állítólag a lemondott Houllier helyett DD-t hívná a Lyon.
    Szerintem jó lenne ha maradna, tényleg akkor jött amikor szinte senki más nem akart jönni, és játékosként és edzőként is kiválóan segítette/segíti a csapatot. Meg mi nem is a Real vagyunk, ahol minden szezonban szinte edzőcsere van.
  • 9csöves9
    én kérek elnézést