Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
természetesen a mostanit,de az állandóan játszó Del Piero kb 5 hónapot volt akkor sérült

én is elsõsorban a csapat érdekeit tartom szem elött,és szerintem nem romlana egyáltalán ha többet játszana Alex

mindenesetre tényleg hagyjuk már ezt a vitát,mi sajnos innen nem tudunk Alex érdekében semmit sem tenni viszont tudunk együtt szorítani ennek a fantasztikus Juvenak a gyõzelmekért

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Breki33
egy kérdés

Lippi utolsó itteni évének eredményét szeretnéd állandóan játszó Del Piero-val vagy amostanit ezekkel az eredményekkel?
9csöves9
na mivel nem akrok tovább vitázni csak 1-2 dologgal kapcsolatban nyilatkozok

tény és való hogy jobban akar bizonyítani Alex,de ha leültetné pár meccsre a padra Zlatant akkor õ is többet akarna nyújtani,mint így hogy mgevan mondva hogy õ állandó kezdõ akármit is csinál

nekem és még rengeteg Juve drukkernek egyet jelent a Juveval,még azoknak is akik látták az elöbb írott zseniket játszani

fejbõl nem tudom hogy melyikük mennyit játszott itt,mennyi gólt lõtt de az biztos hogy meg sem közelítik Alexet ilyen téren.élõben én sohasem láttam õket,viszont felvételrõl igen egyetértek hogy õk zseniálisak voltak

Breki33
hát egyesek itt bevallottan utálják Ibra-t én pedig pont ezért védem, mert szerintem kiakasztó ez a hozzáállás.

Tavaly ugyanugy védtem Mutu-t mikor mindenki cigányozta meg kábítószeresnek nevezte. Lám igazam lett.

Érdekes az akkori nagyhangúak akik szerint minek nekünk menjen a fenébe most eltûntek és nem képesek annyit írni bocs belátom tévedtem.

Szerintem kívülrõl könnyû kritizálni meg a kedvenc csapatba állítását követelni.
De csak jobban tudja a kispadon ülõ világhírû edzõ aki többször több csapattal bizonyított mit miért csinál.

És míg a közönség megkapja a kiszolgálást, magyarul jönnek az eredmények nem érherti kritika. Természetesen minden Alex fan köztük énis szeretném, hogy Alex többet játszon, de ez a rinyálás már uncsi.

Zlatant lehet, de sztem Trezben idén mindig benne van a gól.
És Del Piero is sokkal jobban akar bizonyítani mint mikor Lippinél állandóan kezdõ volt. Most csakazértis meg akarja mutatni és ezzel jót tesz a csapatnak.

És miazz hogy ne takaródzak folyton?

lol ezek a felszólítások
tegnap idéztem elõször onnan elõtte sztem soha szval.........

Amúgyis minek takaródznák én már elõttük ugyanezt mondtam.
Elhiszem, hogy neked DElpiero egyet jelent a JUveval, de én láttam elõttem PLatini-t Boniek-et, Laudrup-ot, Baggio-t, Zidane-t játszani.

Talán pár év múlva majd megérted..........
Én nem DEl PIero ellen beszélek sõt.......
9csöves9
egyébként ha észrevetted ugyanazt írjuk mindketten<#idiota>

9csöves9
kibeszélt itt utálatról?

én is úgy gondolom hogy a Trez-Zlatan páros fantasztikus,de ha nem vagy "szemmelenzõs" akkor te is belátod hogy nem egy meccsen le lehetett volna hozni akár Trezt, akár Zlatant

Alex-Trez páros se lenne gyenge,remekül megértik egymást,2002 -ben Európa legjobb csatárkettõse voltak

és ne takarózz már egyfolytában az indexesekkel

Breki33
"Trezeguet brutális helyzetkihasználási készsége és Ibrahimovic elõkészítõ tevékenysége együtt a kulcsa a Juve jó szereplésének, amellett, hogy a többi csapatrész is folyamatosan klasszis teljesítményt nyújt."

"Mindezek ellenére én is úgy látom, hogy Del Pieronak, még ha nem is állandóan kezdõként, de többet kéne játszania a meccsenkénti 7-8 percnél."

Ezeket nem én írtam, de abszolút egyetértek vele.
Nem úgy kell nézni a dolgokat, hogy opsz õ a kedvenc focistám õt meg utálom.
A csapat a fontos

9csöves9
de most mond meg,szerinted azért megy jól a csapatnak,mert végig a Trez-Ibra páros játszik?mert ez egyáltalán nem így van

én továbbra sem azt mondom hogy minden meccsen Alex kezdjen,meghogy végigjátssza a meccseket

Breki33
????????

te elolvasod amit írtál?
abszulút nem errõl beszéltem
Breki33
Amúgy érdekesek az embere4k másik fórumokban meg Buffonról megy a vita játszon-e.

Egyesek szerint Abbiati maradjon õ meg a kispadon

lol
Breki33
szerinted nem igaz

Capello kicsit talán jobban ért hozzá

ne jelentsd már ki így
9csöves9
hát ha továbbra sem játszik akkor elképzelhetõ,a vb-n nem lehet már formábalendülni,elötte kellenek a meccsek

egyébként a bayern így iratta alá a szerzõdést sagnollal,hogy megmondták neki nem játszik többet és ugrik neki a vb

9csöves9
ez nem igaz hogy pont ettõl vagyunk ilyen jók

attól hogy Alex nem 5 perceket hanem többet játszik attól egyáltalán nem romlana a teljesítményünk sõt

egy Inzaghit meg ne hasonlítsunk Alexhez

McFrost
avanti Juve😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
mondom ez az Én véleményem

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Kit--Kat
Na mer? Ahányszor meghívta Lippi jó teljesítméynt nyújtott, meg itt is, meg a kedvenc focistája volt, akkor mér ne menne?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

gabber_saviola
DP szvsz már tuti hogy nem megy a VB-re 😞

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Kit--Kat
Szerinted ez itt is fenn állna? MErt akkor körberöhöglek. Csak mert épp most is rotálás volt... Na mind1, akkor semmi.
Rem megkapja a kapitányi szalagot DP a VB-n.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Breki33
mint a Milánnál? PP

Inzaghi-t úgy rakja be állandóan rotál látszik is az eredmény

Meg kéne érteni, hogy pont emiatt vagyunk ilyen jók.
De ezt többen is leírták.
Én csak idéztem

Kit--Kat
És épp ezért rotálhatna nyugottan...

Breki33
Juve idén olyan sorozatot produkál amit még olasz csapat soha.

Szval vmit csak jól csinál Capello

Aki nem szemellenzõs látja

Kit--Kat
Én továbbra is azt mondom, hogy kit érdekel hogyan játszik ha a meccs végére idõhúzásra állítják csak be?! Én soha nincs Rotálás, mozgatni kéne a játékosokat, ne csak 1 felállás legyen mind1 már úgyis csak ez lesz.
Idõhúzásra meg kár érte 2milliárdot fizetni neki évente inkább tényleg menyjen el ekkora tudással ha nevetségesen de nem fér be, ahol megbecsülik.

BADE
Nem tudjátok esetleg,hogy mi a címe annak a számnak,ami az Alex-es intro alatt megy a hivatalos honlapon?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

gabber_saviola
hát mingyá Juventus fan leszek 😊

szvsz jó árban adod, sok sikert az eladásukhoz

Sziasztok,

Eladóak az alábbi Juventus mezek:
- 2001/2002- es Lotto (Fastweb) hazai bajnoki, XL- es, kiváló állapotban,
- 2002/2003- as Lotto (Fastweb) hazai bajnoki, XL- es, teljesen új, sohasem hordott.
Áruk 9900Ft/db.
A mezek mellé ajándékba adok egy 'Juventus - One Century Of Emotions' DVD- t, amely a csapat elmúlt 100 évének legjobb mérkõzéseit, játékosait, történelmét mutatja be. A DVD Mo.-n nem kapható! Érdeklõdni e- mailben. [email protected]
Breki33
Nah látom végra valaki érti mit mondok

"Természetesen így értettem, csak az elõzõekben a csatársorról volt szó. Senki sem kihagyhatatlan, de Ibrahimovic fontos láncszem, ezt Capello is tudja, azért játszik szinte minden meccsen. Zlatan iszonyat sokat fejlõdött taktikailag amióta a Juvéban van, és mentálisan is kezd felnõni a feladatokhoz. Trezeguet brutális helyzetkihasználási készsége és Ibrahimovic elõkészítõ tevékenysége együtt a kulcsa a Juve jó szereplésének, amellett, hogy a többi csapatrész is folyamatosan klasszis teljesítményt nyújt.

Mindezek ellenére én is úgy látom, hogy Del Pieronak, még ha nem is állandóan kezdõként, de többet kéne játszania a meccsenkénti 7-8 percnél."

"Juventus96 válasz | megnéz 2006.01.11 18:45:06 (38385)
teljesen egyetértek veled! (mindezeket úgy mondom, hogy Del Piero a kedvenc focistám, csak én már sikeresen levettem a szemellenzõt, nem úgy mint mások..)
Elõzmény: Overtaker (38382)

zer000 válasz | megnéz 2006.01.11 16:31:40 (38375)
Igen, tobb lehetoseget erdemelne, de ez nem errol szol. Nem pirospacsira, vagy nepszerusegre osztogatjak a kezdo 11-ben valo szereplest. A juve most nagyon jo, bolond lenne megbontani Capello a Trez+Ibra parost.

Jackie_D válasz | megnéz 2006.01.11 22:29:03 (38402)
most nem azért, de szerintem alexnak jót tesz hogy állandóan csere.

mikor folyamatosan kezdett nem teljesített így."

Barni
hú örülök a csapat gyõzelmének, sajna nem láttam tegnap a meccset, Del Piero elõtt le a kalappal!
Buffon hogy védett vagy nem volt sok védeni valója?
Gladstone hány percet kapott?
írjatok le mindent 😊

Avanti Italia!

9csöves9
amikor Pavel átvette az aranylabdát,asszem mutattak vmit

sztem nem halnának bele

Kit--Kat
Szerinted belefér a közvetítésbe, vagy a burzsoá Sport1 inkább reklámokkal töltki a helyét?!

9csöves9
sztem nincs semmi komolyabb baja

McFrost
úgyis nyertek😄DD
Nedveddel mi van?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

9csöves9
nem érzek benne semmi hátsó szándékot😄D

McFrost
Forza Juve😄DD

9csöves9
így van, a rekord felállításért

Kit--Kat
Milyen díjjátadás? a Gólokért?

9csöves9
ne temess inkább semmit

a következõ meccsen mindenképp kezdõ lesz mivel a meccs elött lesz neki egy díjátadás gondolom nem ülteti le a padra Cap...

Kit--Kat
HA ezekután se lesz stabil kezdõ, boccs kezdõ a köv. meccsen DP én tényleg eltemetem a pályafutását a Juvéban. Csak a VB-re jusson ki.

aki rossz formában(vagy nem annyira jóban) van, annak a helyére kéne betenni...
de ha ez így sem lenne jó, akkor legalább cserélné be a második félidõre, vagy a 60. perc körül...
tény: Capello hozta Ibrát...neki kell játszani, ha tetszik ha nem

Én meg Ibrahimovics helyére. De amúgy nem.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

én ibrahimovics helyére tenném be!

REAL MADRID

Nézd, ha így játszik,, akkor ahogy te fogalmaztál, Õ is kell a csapatba.
egyszerû, valakit ki kell hagyni, mert pont ennek a három játékosnak a helyén tud játszani, vagy egy olyan poszton, ami a juvéban most jelenleg nincs, tehát támadó középsõ középpályásként.
rotáció, hol õ kezd, hol más

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

9csöves9
nem arról van szó hogy számüzzünk vkit hogy legyen helye Alenak

csak ha vkinek nem megy hozza le idõben és ne megalázó 5 perceket adjon Alexnak

a 3. indokot nem értem :/

Hmm..
Del Piero ezer éve nem volt kezdõ (utóbbi meccseket kihagytam, de eddig nem volt kezdõ) és most úgy látom h kezdõ volt, hát igen megmutatta h mit tud.
Tényleg nagyszerû játékos, de ki helyett játszhatna??
Mutu-nak nagyon jól megy, Trezeguet gólgyáros, Ibrahim meg kell a csapatba😄
Nem tudom ki helyére tenném be kezdõnek..ha betenném.

9csöves9
nagyon nagy<#eljen>hétvégén lesz egy ünnepség is a meccs elött

Kaplan
Most olvastam el az eredményt a Fiorentina ellen <#eljen>
Csak gratulálni tudok! Úgy tûnik most nagyon jók vagyunk, ejj csak az a Milan elleni meccs anno. 😞

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

oksa!

REAL MADRID

Breki33
a juventus.com-on van egy intro róla
Breki33
nem mert nem vagyok perfekt angol és szakbarbár fordítást meg nem akarok P
Aha és tömören hungaryul el tudod mondani?

REAL MADRID