44078
-
#13888 hallottuk,jó edző de szerintem nem lenne hosszútávú megoldás -
#13887 Ja és boldog szülinapot Trunksnak! -
#13886 Hallottátok a Ranieri-s híreket?Hogy ő jönne ha Lippi nem akarna még visszatérni.
Sztem Lippi jobb lenne azért,de végülis én elfogadnám.Hát inkább ő mint Capello...
Az biztos,védőt mindenképpen kéne szerződtetnünk,de azért találnánk mi Burdisso-nál jobbat.
Csak a Boumsongot küldenék el :) -
#13885 Giovinco szerepelt az U21-es válogatottban és ő volt a mezőny legjobbja -
#13884 Palermo tifoso is boldog szülinapot kíván Trunksnak -
#13883 igen Boldog szülinapot kívánok énis
-
#13882 Boldog Születésnapot Trunks! -
#13881 elég volt egy román, nem kell még:DDD -
#13880 Azért Burdissót ne... akkor inkább Chivut, ő legalább világklasszis védő, Burdisso meg csak közepes. Mondjuk védő tényleg okvetlen kell. -
#13879 hm, végülis véfdő mindig jól jön(ne) -
#13878 Aktuális pletyka...
Tartják magukat a pletykák, melyek szerint Christian Chivu, a Roma román védője a nyáron az Inter együtteséhez szerződik. Ebben az esetben Nicolas Burdisso, a milánóiak argentin bekkje szinte bizonyosan távozik, hiszen Samuel, Cordoba, Materazzi és Chivu mellett aligha jutna szóhoz.
- Nicolas szerződése még két évre szól, de ha van rá lehetősége, hogy egy másik erős csapathoz szerződjön, akkor megváltozhatnak a dolgok - mondta Burdisso ügynöke, Fernando Hidalgo.
A hírek szerint a frissen feljutott Juventus és a Liverpool is vinné a 26 esztendős védőt.
-
#13877 én is már a Valenciaban is kedvenc volt:)
Tőlem jöhet vissza Lippi,de egy Vialli-Ferrara edzőkettősnek is örülnék. -
#13876 én örülnék neki -
#13875 Sissoko jöhet?
Sissoko Set For £8.5m Juventus Move
The Mali international is currently Rafa Benitez's fourth choice after Mascherano, Xabi Alonso and Gerrard, and had declared his displeasure after the Champions League final.
"I'm 22, and I know I am still a young player, but now I need to progress," he had said.
"Playing every game is important to me, so I need to know my situation. I need to play football."
Rafa Benitez is said to be open to letting him leave should an important offer come in, as he believes that Mascherano is the way forward.
Sossoko has been very strongly linked to Barcelona over the last ten days or so, but Juventus have stepped up their chase as they look to secure a defensive midfielder.
The Turin giants missed out of Torsten Frings after he decided to stay on at Werder, and are keen to start making some key signings for next season.
Reports in Italy now suggest that an agreement has already been reached with the player, and that Liverpool are also willing to do business over an offer in the region on 13 million euros.
-
MrV #13874 ha vki tud vmit a jegyekről az lécci írja meg..köszi -
#13873 hivatalossá vált hogy Augusztus 22-én Magyarország-Olaszország -
#13872 Nem is vártam mást az Intertől.... -
karajjj #13871 Igaza volt Alexnek, az már tényleg pofátlanság, amit az Inter művel. -
#13870 Alex megmondta a frankót Zemannak! Szép volt!!! :DDD -
#13869 szurkolók kiállnak Deschamps mellett
Didier Deschamps menesztése több szurkolói csoportot is feldühített. Az ultrák 'szégyenteljesnek' nevezik a klub viselkedését.
Néhány hete már téma volt Deschamps esetleges távozása, és szombat este a klub hivatalosan is bejelentette, hogy 'közös megegyezéssel' befejezik az együttműködést. Sokan úgy vélik, hogy a szakítás tényleges oka az volt, hogy Deschamps összekülönbözött a Juventus igazolásokért felelős vezetőjével, Alessio Seccóval. A francia mester kritizálta többek között Vincenzo Iaquinta és Giandomenico Mesto esetleges leigazolását.
A Mantova ellen 2-0-ra megnyert mérkőzés során a szurkolók egyértelművé tették, hogy kiállnak Deschamps mellett, és kb. 100 ultra még a csapat szállása előtt is hangos tapssal köszöntötte a francia edzőt.
A mérkőzés után a szurkolók egy nyilatkozatot tettek közzé, melyben megfeddik a klubot a Deschamps-pal szembeni viselkedés miatt.
"Hiszünk Deschamps-ban. Hisszük, hogy rosszul bánt vele a klub, pedig csak köszönetet érdemelne. Didi igazi ember, profi, és főleg Juventino. Arra kérjük a tulajdonosokat, hogy tegyenek komoly lépéseket az Igazgató Tanács ellen, akik szégyent hoznak a Juventusra, és beszennyezik a klub 109 éves dicsőséges történelmét."
A szurkolók azt is egyértelművé tették, hogy nem fogadják el Fabio Capello esetleges visszatérését. A korábbi edzőt a múlt héten a spanyol média hozta kapcsolatba a Bianconerivel. Ezzel szemben Olaszországban minden sportújság azzal van tele, hogy újra Marcello Lippi irányítja majd a Juventust, és vele együtt visszatér Fabio Cannavaro is.
Didier Deschamps-ot egyébként az Inter mestere, Roberto Mancini is védelmébe vette:
"A kilenc pontos büntetés ellenére három fordulóval a bajnokság vége előtt visszavezette a Juventust az élvonalba. Mi mást kérhettek volna még tőle? Úgy érzem, hogy nagyon nyersen bántak vele."
-
#13868 Deschamps: "Miért hagytam el a Juventust"
Didier Deschamps megtörte a csendet, és elárulta, miért távozott a Juventustól ugyanazon a napon, amikor megnyerték a Serie B-t.
"A játékosokkal és a szakmai stábbal elért kitűnő eredmények ellenére nagyon nehéz idényem volt." - mondta a 'Radio Monte Carlónak' - "Átgondoltam a helyzetet, és úgy döntöttem, hogy szerda este beadom a felmondásomat."
A Deschamps távozásáról szóló hírek pénteken késő este röppentek fel, ám szombaton a klub hivatalosan is cáfolta ezt. Ezután pedig szombat este újabb hivatalos bejelentés következett: közös megegyezéssel szétválnak a két fél útjai.
"Nem az volt a probléma, hogy mindenről én akartam dönteni. Ez több dologból tevődött össze. Igaz, hogy nagyon nehéz évem volt. Tudni szerettem volna, hogy jövőre mit szándékozunk tenni, mert az az év még ennél is nehezebb lesz. Rengeteg a tennivaló, a szurkolók elvárásai pedig magasak. Egy edzőnek nyugodt légkörben kell dolgozni, óvatosan kezelve a helyzetet. Azért döntöttem így, mert a saját érdekeimet is szem előtt kell tartanom."
Mindenki tudta, hogy Deschamps és Alessio Secco között több "összetűzés" is volt. A francia mester többször is nyíltan kritizálta a sportigazgató átigazolási stratégiáját. Minden nehézség, és a 9 pontos büntetés ellenére mégis visszavezette a Juventust a Serie A-ba.
"Elégedett vagyok, boldog és büszke, hogy visszavezettem a Juventust a futball elitjébe. Úgy érzem, visszaadtam valamit abból, amit a klub adott nekem játékos koromban."
A pletykák most arról szólnak, hogy ezzel a döntéssel megnyílt előtte az út, hogy a nemrég távozott Gerard Houllier-t váltsa a Lyon élén.
"Nem akartam más klubokkal tárgyalni, amíg érvényes szerződésem volt a Bianconerivel. Ezt tiszteletben kell tartani. Arra vágyom, hogy egy élcsapatot irányíthassak jövőre. Újra szabad vagyok, a következő napokban és hetekben meglátjuk, milyen ajánlatok érkeznek. Győzelemre éhes csapatot szeretnék, de olyan klubbal nem tárgyalok, akiknek már van edzőjük."
A sajtó újabb pletykái szerint a Marseille, a Chelsea és az Arsenal is szóba jöhet mint lehetséges jelölt.
-
#13867 Inter nem tisztel senkit
Gennaro Gattuso után Alessandro Del Piero is figyelmeztette az Intert, hogy vegyenek kicsit vissza az önelégültségükből.
"Nagyon túlzóak a 'lopással' kapcsolatos kijelentéseik."
A milánói kék-feketék bajnoki győzelmüket ünneplik, és folyamatosan ismételgetik, hogy évek óta ez volt az első 'tiszta' győzelem. A vasárnapi hivatalos bajnokavatás során a játékosok is csatlakoztak a szurkolók dalához, mely szerint: "Lopás nélkül győztünk", utalva ezzel a tavaly nyári bundabotrányra, melynek végén a Juventust a másodosztályba száműzték, és - többek között - a Milant, a Laziót és a Fiorentinát pontlevonással büntették.
"Ezzel a lopás-dologgal most már tényleg túllőnek a célon." - mondta a Bianconeri csapatkapitánya a Repubblica TV-nek. - "Nagyon tiszteletlenek velünk és a többi csapattal szemben."
Az Inter több rekordot is megdöntött ebben az idényben, ám Del Piero rámutat, hogy nyilvánvalóan előnyben voltak a büntetés sújtotta csapatokkal szemben.
"Az Inter sokkal könnyebb helyzetben volt, de a többiek így is nagyon jó munkát végeztek."
Del Piero beszélt Zdenek Zemanról is, aki azzal gyanúsította meg Alexet, hogy doppingszerek hatására gyarapodott az izomzata, elindítva ezzel egy széleskörű orvosi nyomozást a Juventus ellen.
"19 és 24 éves korom között 1.5 kg-t szedtem fel. Most azt mondják, hogy sokkal gyorsabb és könnyebb vagyok, pedig nehezebb vagyok, mint akkor voltam. Mindig abban hittem, hogy a kemény munka által legyek jobb. A konditeremben és a pályán is. Néhány ember egyszerűen hülye. Ennyi..."
-
#13866 jah, jó lesz neki az Atalanta, ha rendszeresen kap játéklehetőséget vagy 2 éve még lesz, de nagycsapatnál nem. -
#13865 Vieri az év vicce lenne -
#13864 Vialli a Chelsea-vel KEK-et nyert még Abramovics előtt, amikor nem volt azért dúsgazdag a csapat. Elég jó edző szerintem, de az is igaz hogy ennyi alapján nem lehet megítélni.
Más: sportfórum vagy foci24.com nemtom melyik azt írja Vierit akarjuk visszahozni... -
#13863 "Most teljes erejével a Seria A-ba való feljutásra koncentrál, és ha ebben jól tud teljesíteni, az jó ajánlólevél lehet neki bárhová."
Miért kéne neki bárhová is ajánlólevél?
Lampard meg tuti nem jön, ezek megint csak a hülye pletykák. Nem tudom, Vialli mennyire jó edző, de a személye miatt szimpatikus. Sokat tett ő is a Juvéért, bár nem tudom, mostanában hol dolgozott. -
#13862 Nyugodjanak békében az áldozatok! Egyszerűen még mindig nem tudom felfogni, hogy történhetett ez akkor. Igaz akkor én még egy kósza gondolat sem voltam. -
#13861 Igen ez egy borzalmas emlék marad a futball történelmében. -
#13860 van belga is köztük -
#13859 NYUGODJANAK BÉKÉBEN!
-
#13858 -
#13857 a következő két meccsen Giancarlo Corradini fogja irányítani a csapatot -
#13856 ha jönne Lippi,több mint 50 milliót költhetne igazolásokra
kb ennyibe került anno Pavel,Gigi és Thuram -
#13855 ebben a pillanatban akartam írni
-
#13854 22 éve történt a Heysel-tragédia
Immmár 22 éve, hogy 39 ártatlan Juventus-szurkoló a brüsszeli BEK-döntőt megelőzően életét vesztette. A rémséges gaztett soha nem gyógyuló sebet ejtett azokon, akik átélték az eseményeket.
forrás: www.bianconeri.hu -
#13853 Lamps nak az volt az igénye hogy annyit keressen mint Sheva meg Ballack,vagyis 120-130e font egy héten,azok csak pletykák hogy nem tudtak megegyezni
nálunk marad,úgyhogy vele ne számoljatok:P -
#13852 Nem akarok kötekedő lenni, :DD de nem csak sztárjátékosokkal, hanem ütőképes csapattal is meg lehet tartani Gigit. Ezt pedig nem csak sztárokból lehet csinálni. Persze abban igazad van, hogy biztos nem lenne rossz ebbe a csapatba Lampard. A fizetéses dolgot meg azért írtam, mert ha Franknek van egy olyan igénye, ami már a Chelsea-nek is sok, akkor szerintem a jóval "spórolósabb" Juvénak is sok lesz.
Persze abban igazad van, hogy Buffonnak tényleg van egy erre vonatkozó igénye. :D -
#13851 Buffon megtartásához kellenek olyan játékosok mint Lampard. A Juve meg sztem simán ki tudja perkálni a Fizetését. -
#13850 Márciusi hír, de most találtam:
Buffon: Soha nem védek Inter mezben
Buffon, a Juventus sztárkapusa megnyugtatta a szurkolókat, hogy soha nem fogják látni az Inter mezében védeni.
A legjobb olasz kapus elmondta, hogy keresi a lehetőségeket a folytatásra, de korai még minderről beszélni. Most teljes erejével a Seria A-ba való feljutásra koncentrál, és ha ebben jól tud teljesíteni, az jó ajánlólevél lehet neki bárhová.
A távozásával együtt reppent fel a hír, hogy az Interhez kerül, és ez a szurkolói körökben nagy felhördülést keltett, ezért kívánta megnyugtatni a publikumot még a hétvégi forduló előtt. Egyesek szerint a szurkolótábor bármilyen távozást elviselne és megértene, csak azt nem, ha az Interben folytatná.
-
#13849 drága lenne az nekünk. (fizetésben) egy akkora bérből jöhetne Maresca meg Tacchinardi. Én így képzelem el a jövő Juventusát ( ha Nedved visszavonul és Trez távozik):
Buffon-Chiellini, Barzagli, Grygera, Balzaretti- Salihamidzic, Maresca, Tacchinardi, Camoranesi - Del Piero, Huntelaar
Edzőnek meg Lippi (ha nem akar, akkor Vialli).
Szerintem ez nem olyan elérhetetlen.