44078
-
#13808 én mostmár akkor se
akkor vállalta el a munkát amikor még -30 pont volt a büntetés,megérdemli hogy maradjon -
#13807 Hát énis csak akokr küldeném el ha Lippi jönne helyette:) -
#13806 Maradjon. Maradni fog. Biztos van nála jobb edző, de ő jött amikor kellet és megcsinálta amit kellet. Ha elkezdett valamit fajezze is be.Egyébként is nem vagyok híve a sűrű edzőcserélgetésekne. A következő szezon úgyis vízválasztó lesz számára. -
#13805 Ja és sztem vétek lenne elküldeni DD-t. Ugyan vannak nála jobb edzők, de amit a klubért tett (játékosként és edzőként is), az csodálatos. Csakúgy, mint ez a nyilatkozata.
Az utsó 2 mondatot érdemes elolvasni. -
#13804 Azért nagyon örülök, hogy ez nem következett be, mivel ott voltam a stadionban... :)))
Ami meg a döntőt illeti, inkább a Milannak drukkoltam, mint a szerencsétlen nyomorék 'poolnak, akik 2005-ben kiejtettek Capello ügyeskedése miatt. Akkor már inkább drukkolok az olasz csapatoknak a BL-ben, bár azt mondom, hogy ezalatt a 2 év alatt nem rendeznek igazi BL-t... -
#13803 természetesen igazad van, de azért a gratuláció, mert a Milan alkalmazásában áll néhány olyan labdarúgó, akik tavaly nyáron a VB-n hőstettet hajtottak végre! -
#13802 Akkor nincs üzlet :) -
#13801 Na jah ott az igazság. -
#13800 Én nem tudok gratulálni a milannak ott, lett volna a helyük a B-ben mint nekünk. Sorra nyeri a BL-t pl. 2003ba kurvára megérdemeltük volna, oda-vissza vertük a Milant erre a legfontosabb meccsen kapunk ki tőlük. A legundorítóbb az volt, hogy ünnepeltette magát Berlusconi... -
#13799 Hála istennek én láttam :D . Vártam ki állítja meg az Ajaxot. Egyébként tegnap tanultam a meccs alatt,de sokszor felkaptam a fejem, hisz nem egyszer említették meg a Juvét! :D -
#13798 nem cserére gondoltam :) -
#13797 persze én sem sok esélyt látok rá hogy Nedveddel BL-t yerünk (max. 10% azért van!) De a többi része teljesüljön! -
#13796 azt tudom hogy megnyertük volna, azon a meccsen sírtam...
Pavel esetében pedig soha ne mondd hogy soha. :DDD -
#13795 ne is mond...:(
pedig az az év tökéletes lehetett volna... -
#13794 Pavel sajnos addigra már nem fog játszani...
meggyőződésem,hogy ha nem tiltják el 2003-ban akkor vele megnyertük volna -
#13793 gratuláltam a Milannak az olasz focis topikban, deitt leírom hogy focival kapcsolatban egy dolog van amit még kérek Istentől: a Juventus nyerjen BL-t Buffonnal, Alexszel, Nedveddel. Én nem láttam a 96-os döntő élő közvetítését, nagyon szeretném ha az érzés még többször is megadatna nekem. Persze a Serie A-val és a kupával is így vagyok, de bajnoki címet már ünnepelhettem élő adásban. :D
FORZA BIANCONERI!!! -
#13792 Osztom. -
#13791 én meg annak szorítok,hogy egy meteor csapódjon bele a stadionba -
#13790 nagyon remélem hogy nem jön össze az üzlet -
#13789 ha a hírek igazak akkor leigazoltuk Iaquinta-t 8 millió euróért és Michele Paolucci játékjogának feléért cserébe -
#13788 én a milannak szurkolok(szurkolnék ha otthon lennék:D, de szerenádon leszek)
félre kell tenni az ellentéteket, és az olaszoknak kell szorítani ;) -
#13787 Mivel üssük el a ma estét? E-mail
Írta: Dino Vercotti
2007. május 23.
Hát, eljött a nap, amelynek egészséges Juventus-drukker nem nagyon örülhet: ma rendezik a Bajnokok Ligája döntőjét, amelyben az AC Milan és a Liverpool csap össze. Ezt egyszerűen nem nézhetjük meg. Már csak azért sem, mert ha valaki leül megtekinteni egy meccset, akkor többnyire szurkol valakinek. Ez ebben az esetben öngyilkossággal érne fel.
Bizonyára sokan vannak olyanok, akik nem tudnak egy-egy találkozót semleges szemmel megtekinteni: én is ilyen vagyok. Még egy norvég bajnoki összecsapáson is ki kell válasszam magamnak az egyik csapatot, különben nem tudom érdeklődéssel megnézni a meccset. Ha mondjuk az Inter "A Juventus megsegítéséért" címmel jótékonysági mérkőzésen lépne pályára a Steaua Bukarest ellen, még akkor sem tudnék nekik szurkolni, legfeljebb elkapcsolnék, pedig szép dolog volna tőlük. A mai Bajnokok Ligája döntő dupla csapás: a 85-ös Heysel-tragédia óta gyűlölt Liverpool és a még régebb óta utált Milan csap össze (soha nem felejtem el, amikor 1997-ben a Milan-Juventus rangadón a hazai drukkerek teli torokból ordíbálták meccs közben, hogy "Liverpool, Liverpool, Liverpool", 2005 óta ezt nyilván ritkábban teszik, ma sem fogják). Ideje tehát más szerda esti elfoglaltság után nézni. Mi most ebben próbálunk segíteni!
Mivel 71 tévéadó közvetíti a döntőt, ezért óvatosnak kell lennünk, nehogy véltetlenül mégis odakapcsoljunk. Aki mindenképpen focira vágyna, de nem az athénira, az a parabola-antennával szabadon fogható Abu Dhabi Sport, Dubai Sport 1, Kuwait TV3 csatorna bármelyikén megtekintheti a 19 óra 30 perckor kezdődő Al Arabi-Al Wahda összecsapást az Ázsiai Bajnokok Ligájából ("A" csoport, 6. forduló). Persze a háztartások többsége még mindig a kábeltelevíziózást részesíti előnyben, így most lássuk, mik várnak ránk a földi sugárzású csatornákon: a Viasat 3-on a mérkőzés 20. percében kezdődik a "New York-i helyszínelők" c. sorozat. Ez állítólag egy érdekes széria, én nem tudom, hogy miről szól, de a meccsnél nyilván minden jobb ma. Aki az esélyt sem szeretné megadni a döntőnek, az 20 óra 30 perckor az Echo TV-re kapcsolhat, ahol kellemes beszélgetést folytat majd egymással Gulyás István, Csizmadia Ervin és Fricz "Következmények Nélküli Ország" Tamás "A jobboldal állapota Magyarországon és Európában" címmel. Aki szintén politikára vágyik, de inkább a másik oldalt részesíti előnyben, az 21 órakor tapadjon az ATV-re és tudjon meg mindent a populizmus veszélyeiről a "Friderikusz Most"-ból. E műsort megelőzöen (20:00) Albert Györgyi fog (várhatóan) keseregni egy egész órán keresztül Bombera Krisztinával ugyanezen a csatornán, a "Nő helye" c. produkcióban. 21 órakor kezdődik az HBO-n a "Bizonyítás" c. film, egészen zseniális szereposztással: Gwyneth Paltrow, Sir Anthony Hopkins és Jake Gyllenhaal alkotják a gárda gerincét. A drámáról bővebb leírás itt található. A TV2 igazi borzalommal nyit 20 óra 15 perctől (de a meccsnél minden jobb, továbbra is ez a jelszó): a mérsékelten tehetségesnek mondható Sváby Andrással az "Egy a 100 ellen" c. kvízjáték jelentkezik, majd jön (21 óra) a számomra teljesen ismeretlen "Doktor House" és a szintén fehér foltnak minősülő "Hősök" (22:05). Az RTL Klub esti műsoradagja a 20 óra 25 perckor startoló "Barátok Közt" izgalmaival veszi kezdetét, majd 21 óra 5 perckor indulnak helyszínelni Miamiban is ("Miami helyszínelők"). A második félidő 15 percében "Dr. Csont" tűnik fel a képernyőn, erről sem tudom, hogy micsoda. Ha szerencsénk van és nincs hosszabbítás, akkor ezzel nagyjából ki is húzzuk a meccs végéig és kapcsolhatunk vissza az m1-re, ahol vár minket az "Este" (a kezdési idő a mérkőzést alakulásának függvénye), a dinamikus, közéleti háttérműsor, tágas és szép stúdióval.
www.bianconeri.hu -
#13786 :D
amúgy én nem cserélném el még Barzaglira se,pláne az idei teljesítmények alapján
-
#13785 cserélhető Barzaglira vagy Zaccardora -
#13784 Chiellinit kérem Zampától szülinapomra :P -
forzajuve #13783 jeee feljutottunk! nagy öröm ez egy ilyen kis serie b-s csapat számára, mint mi :D -
-
-
#13780 Nedved: "Egyenlítettük a számlát"
Pavel Nedved elmondta, hogy még legalább egy évig folytatja, mivel rengeteg motivációt talál még a Bianconerivel. Az egykori aranylabdás játékos a bundabotrány miatti száműzés ellenére is maradt a Juventusnál, és a mai, Arezzo elleni győzelem után ő is boldogan ünnepelte a visszatérést a többiekkel.
"Óriási öröm ez, egy évet vártam az ünneplésre, és mindannyian nagyon keményen dolgoztunk ezért." - mondta a cseh középpályás.
Nedved az elmúlt években többször is bejelentette visszavonulását, de végül mindig talált okot a folytatásra.
"Az igaz, hogy fizikálisan már nem vagyok a legjobb, de még mindig fel tudom venni a versenyt a fiatalokkal. Most, hogy visszajutottunk a legjobbak közé, újra nagyon motivált vagyok. Vége ennek az egy évig tartó utazásnak."
A 9 pontos büntetés ellenére a Juventus a Serie B tabellájának élén áll, megelőzve a Genoát és a Napolit.
"Nem volt könnyű, de szerintem megmutattuk, hogy mindenkinél jobbak vagyunk. Visszafizettük a Juventus szurkolók bizalmát, és egyébként is. Úgy látom, hogy mindenkivel szemben egyenlítettük a számlát. Megtettük a kötelességünket, és most már újra a Serie A-ban a helyünk."
Giorgio Chiellini is duplázott a mai napon, annak ellenére, hogy az egész szezonban csak egyszer volt eredményes.
"Nagyon fontos volt, hogy visszajussunk a Serie A-ba. Sokat szenvedtünk ezen hónapok alatt. Most azonban sikerült kiharcolnunk a feljutást, és bebizonyítottuk, hogy jogtalanul kerültünk ide."
-
#13779 szval a szokásos
-
Csesza #13778 Grat a Juvénak, remélem jövőre egy szép/izgalmas bajnokságot látunk...
term.: a jobb csapat győzelmével :P -
#13777 Ámen. :D -
#13776 habár még nincs vége a szezonnak,de a legfontosabb célt elértük
köszönet jár mindenkinek aki ezt a szezont végigszenvedte,az összes maradónak és itt nem csak a legnagyobb sztárjainkról beszélek.Deschampsnak aki a legrosszabb helyzetben is igent mondott a felkérésre,a vezetőségnek akiknek idén még a Triád árnyékában kellett dolgozniuk,és nem utolsó sorban az összes szurkolónak aki kiállt a csapat mellett.talán ez az egy szezon kellett is,mert meggyőződésem,hogy megtisztultunk és jövőre majd nem lesz semmi ami beárnyékolja a győzelmünket.én egy hihetetlenül erős és motivált Juventusra számítok a Serie A-ban igazolásoktól függetlenül
GRAZIE JUVE!
-
#13775 Villarreal - Racing Santander 2-1 (Tacchinardi 19., Cani 57. ill. Melo 65.)
gondolom tudjátok miért írtam ezt ide. :D -
#13774 köszönjük -
#13773 grat a feljutáshoz Zebrák :) -
#13772 köszönjük (látom nem jött álom a szemedre:D) -
#13771 én is csatlakoznék gabberhez:gratulálok! -
#13770 Naaa innen már nyerni kell. -
#13769 DEL PIERO 20 gól
Bellucci 17
Papa Waigo 15
Cacia 14
TREZEGUET 13
.
.
.
NEDVED 10
.
.
.
PALLADINO 8
A nekem nagyon szimpi Robert Acquafresca (fiatal+olasz) 9 gólos a Trevisóban.