44078
-
#13928 A Juventus FC érdeklődik a Sampdoria támadója, Fabio Quagliarella iránt.
-
#13927 szuper, mondjuk én bíztam is benne, ő igazi juvés lett -
#13926 GIGI HOSSZABBÍTOTT 2012-ig -
#13925 Camo ügynöke azt nyilatkozta,hogy 50% az esély a maradására -
#13924 Zebina hosszabbított
A sokat bírált védő nem távozik a nyáron, sőt: meghosszabbította a szerződését, így ha úgy gondolja, akkor 2011-ig maradhat Torinóban és még csak el sem kergetheik.
"Megtiszteltetés, hogy maradhatok a Juventusnál. Nagy dolog, hogy a következő négy évben is viselhetem a csapat mezét és biztos vagyok abban, hogy társaimmal együtt nagy sikereket érhetünk el nemzetközi színtéren és Olaszországban is. Ez nem csak egy szakmai döntés volt a részemről: a klub, a csapat, az új edző és a város mind-mind megerősíti a lépésem helyességét" - nyilatkozta Zebina.
forrás: www.bianconeri.hu
-
#13923 Meg Grygera. Azért legalább nálunk annyira rossz nem volt, bár nem sajnáltam volna a távozását. -
#13922 a ... után pont ez akartam írni:D
Criscito és Salihamidzic is ottvan a posztján -
#13921 de minek? -
#13920 Zebina hosszabbított... -
#13919 igazad van,mostmár én is olvastam több helyen
nem tudom miért ez maradt meg bennem -
#13918 Lampard nem szerepel a Chelsea új mezének kampányában,holott jópár éve folyamatosan vele reklámozzák
persze ez semmit nem jelent... -
#13917 én úgy olvastam,hogy Ranieri nem tart rá igényt -
#13916 Almiron könnyen lehet, hogy aláír a napokban. Kiegészítő embernek nem rossz, de azért veretesebb igazolásokra számítok még. -
MrV #13915 nekem nagyon lassan jön le... :( -
#13914 DP számomra is egy etalon pléja, ezért le kell hogy szedjem :)
köfi -
MrV #13913 1000szer köszi a linkeket! :D -
#13912 kár hogy ilyenekt nem adnak ki itthon:( -
#13911 egyenlőre "csak" a Del Piero-s részről tudok,folyamatosan adják ki a többit és persze torrent mindig kicsit később készül róla
http://www.mininova.org/tor/708139
30 april DVD Del Piero
07 may DVD Buffon
14 may DVD Platini
21 may DVD Scirea
28 may DVD Trezeguet
04 june DVD Nedved
11 june DVD Vialli
18 june DVD Bettega
25 june DVD Zoff & Campioni del mondo ‘82
02 july DVD Sivori, Charles & Boniperti
-
MrV #13910 vki nem tudja h lelehet-e tölteni vhonnan az Amore Bianconero dvd-ket? -
#13909 nagyon szimpatikus Ranieri
már a Chelseanél is az volt, sajnáltam hogy el kellett mennie, de jó helye lesz itt is -
#13908 Juventus élére történt kinevezése után először nyilatkozott Claudio Ranieri a sajtónak.
"Ennek a klubnak egyszerűen nem lehet nemet mondani"
Ranierit ma este leplezték le a sajtó előtt, néhány órával azután, hogy hároméves szerződést írt alá a Juventushoz. A sajtótájékoztatón - többek között - arról beszélt, miért a Juventust választotta a Manchester City helyett.
"Ha a Juventus hív, nem szabad sokat gondolkodni. A Manchester City-nél elindult egy folyamat, de még nem volt meg az új tulajdonos, és a hetek csak teltek... A Juventus hívása teljesen meglepetésszerű volt. Villámcsapásként ért, egyáltalán nem számítottam rá. Az újságokban olvastam először a nevemet, és magamtól kérdezgettem, hogy ez igaz lehet-e. Azután jött a hívás, és én nagyon boldog lettem. Egy ilyen klubnak, mint a Juventus, egyszerűen nem lehet nemet mondani. És én nem is tettem!"
A Juve figyelme akkor fordult Ranieri felé, amikor Didier Deschamps lemondott. Az új edző már nagyon várja a jövő idényt, és a Serie A-s visszatérést.
"Ez egy nagyszerű kihívás, kemény és ösztönző. Keményen kell dolgoznunk, hogy a Juventus újra odakerüljön, ahová való. Köszönöm a klubnak, hogy engem választott, ez büszkeséggel tölt el. Nagyszabású tervek közé csöppentem, biztos vagyok benne, hogy minden jól megy majd."
Mikor arról kérdezték, hogy jövőre mit érhet majd el a csapat, Ranieri azt válaszolta, hogy időbe telik, amíg a bundabotrány után újjáépítik a csapatot.
"A klub vezetői azt mondták nekem, hogy öt éven belül a legmagasabb szintre akarnak jutni. Megnézzük, lehet, hogy hamarabb is el lehet ezt érni. A lehetőség a Juventus előtt áll, hogy újra a régi kihívásokkal kelljen megküzdenie. A csapat nagy bajnokokból, és tehetséges fiatalokból áll majd. Igazolási célpontjaink? Biztos, hogy nem mondunk neveket a médiának."
Az egykori Chelsea és Valencia mester arra kérte a szurkolókat, hogy legyenek még türelemmel.
"A szurkolók is sokat szenvedtek a Serie B-ben, és még több nehéz időszak áll előttük. Nem szükséges azt mondani, hogy megnyerjük a Scudettót. Minden eredménynél fontosabb, hogy újra Olaszország gyöngyszeme leszünk. Még egy kis türelem, és a Juve jövőbeni eredményei büszkévé teszik majd őket. Hasonlóak leszünk a régi Juventushoz, bár az már nem létezik. Mindig lesz nosztalgiázás, de nekünk a jelenre és a jövőre kell összpontosítanunk."
A sajtótájékoztató nem a tervek szerint alakult Ranieri számára, amikor a jövő évi derbiről kérdezték.
"Örülök, hogy a Torino újra feljutott a Serie A-ba." - mondta, mielőtt rájött volna, hogy ezúttal nem a Torino, hanem a Juventus jutott fel. - "Szóval... akkor nekik kellene üdvözölni minket. Mindenesetre remélem, hogy a derbi méltó lesz a városhoz. Ösztönző, és kellemes élmény a szurkolóknak is."
A Juventus főigazgatója, Jean-Claude Blanc elárulta, hogy a klub nagyon elégedett az 55 éves szakember szerződtetésével.
"Claudio munkája illik a Juventus stílusához, és ezt a jövőben is folytatni akarjuk. Hároméves szerződést ajánlottunk neki, mivel a terveinkhez fontos a stabilitás. A legfőbb kérdésekben szinte azonnal egyetértettünk."
-
#13907 A sajtótájékoztató nem a tervek szerint alakult Ranieri számára, amikor a jövő évi derbiről kérdezték.
"Örülök, hogy a Torino újra feljutott a Serie A-ba." - mondta, mielőtt rájött volna, hogy ezúttal nem a Torino, hanem a Juventus jutott fel. - "Szóval... akkor nekik kellene üdvözölni minket. Mindenesetre remélem, hogy a derbi méltó lesz a városhoz. Ösztönző, és kellemes élmény a szurkolóknak is."
-
#13906 igen úgy a legjobb( bár nálam Nedvednek bérelt helye lenne a kezdőben XD ) -
#13905 jó persze, csak vicc volt:D, de bőven jó nekem, ha a pillanatnyi legjobb forma alapján rakja be a kezdőbe a játékosokat és nem pofára -
#13904 Azt mondjuk én is szívlelném de ha valakinek nem megy akkor az ne játszon, szerintem :) -
#13903 hát remélem anyujájának DP lesz itt a kedvence:D -
#13902 Hát ha nem lesz az mint a Chelseanél akkor tényleg nagyon jó lenne ( anyukája meg mondta neki hogy ha Duff nem kezdő amikor egészséges akkor ne merjen haza menni ) -
#13901 szerintem jól jártatok vele és szeretnék gratulálni hozzá -
#13900 Jó szakember, és szerintem megfelelően keménykezű a jó értelemben véve. Kiváncsi vagyok mit hoz ki jövőre a csapatból , bár amit idén a Parma-val tett az bizakodásra ad okot. -
#13899 Buffon - "Nagyszerű edző, alkalmas egy olyan nagy csapat, mint a Juventus vezetésére. Csodát tett a Parmával, mivel kevesebb esélyük volt a bentmaradásra, amikor átvette őket, mint a Messinának. Ranieri tökéletesen bebizonyította tehetségét. Soha nem mondtam, hogy csak Lippi érkezése esetén maradok. Nem vagyok igazgató, és nem szponzorálok senkit." -
#13898 én is örülök neki, 1000x jobb mint ha Capello jött volna vissza -
ha megadják neki a bizalmat,biztos vagyok benne hogy jó munkát fog végezni -
szerintem kiváló döntés, Lippit leszámítva a legjobb a jelöltek közül! -
MrV #13895 Claudio Ranieri az új szakvezető – hivatalos -
#13894 nem csodálkozok a vereségen -
#13893 összefoglaló -
#13892 Bari - Juventus 1-0
RETI: 12' s.t. Carrus
AMMONITI: 40' p.t. Zalayeta, 12' s.t. Carrus, 20' s.t. Santoruvo, 28' s.t. Ganci, 31' s.t. Zanetti
ESPULSI: 40' s.t. Legrottaglie
-
#13891 3-kor kezdődött a meccs 4 helyett
JUVENTUS: Mirante; Zebina, Boumsong, Legrottaglie, Balzaretti; Birindelli, Zanetti, Venitucci, De Ceglie; Trezeguet, Zalayeta
A disposizione: Belardi, Piccolo, Urbano, Cuneaz, Bianco, Giovinco, Lanzafame
Allenatore: Corradini -
#13890 reméljük hogy nem lesz gond :) és Alex vág majd párat
Boldog Szülinapot ! -
#13889 Köszönöm mindenkinek! Remélem ma játszik Ale a válogatottban és nyernek is az olaszok.