44078

ibogldrc.jpg

• Breki33
    A Juventus FC érdeklődik a Sampdoria támadója, Fabio Quagliarella iránt.
  • gercse
    szuper, mondjuk én bíztam is benne, ő igazi juvés lett
  • 9csöves9
    GIGI HOSSZABBÍTOTT 2012-ig
  • 9csöves9
    Camo ügynöke azt nyilatkozta,hogy 50% az esély a maradására
  • forzajuve5
    Zebina hosszabbított
    A sokat bírált védő nem távozik a nyáron, sőt: meghosszabbította a szerződését, így ha úgy gondolja, akkor 2011-ig maradhat Torinóban és még csak el sem kergetheik.

"Megtiszteltetés, hogy maradhatok a Juventusnál. Nagy dolog, hogy a következő négy évben is viselhetem a csapat mezét és biztos vagyok abban, hogy társaimmal együtt nagy sikereket érhetünk el nemzetközi színtéren és Olaszországban is. Ez nem csak egy szakmai döntés volt a részemről: a klub, a csapat, az új edző és a város mind-mind megerősíti a lépésem helyességét" - nyilatkozta Zebina.

forrás: www.bianconeri.hu

• Trunks
    Meg Grygera. Azért legalább nálunk annyira rossz nem volt, bár nem sajnáltam volna a távozását.
  • 9csöves9
    a ... után pont ez akartam írni:D

Criscito és Salihamidzic is ottvan a posztján
  • Zsolti9014
    de minek?
  • 9csöves9
    Zebina hosszabbított...
  • 9csöves9
    igazad van,mostmár én is olvastam több helyen

nem tudom miért ez maradt meg bennem
  • 9csöves9
    Lampard nem szerepel a Chelsea új mezének kampányában,holott jópár éve folyamatosan vele reklámozzák

persze ez semmit nem jelent...
  • 9csöves9
    én úgy olvastam,hogy Ranieri nem tart rá igényt
  • Trunks
    Almiron könnyen lehet, hogy aláír a napokban. Kiegészítő embernek nem rossz, de azért veretesebb igazolásokra számítok még.
  • MrV
    nekem nagyon lassan jön le... :(
  • gabber_saviola
    DP számomra is egy etalon pléja, ezért le kell hogy szedjem :)

köfi
  • MrV
    1000szer köszi a linkeket! :D
  • Kit--Kat
    kár hogy ilyenekt nem adnak ki itthon:(
  • 9csöves9
    egyenlőre "csak" a Del Piero-s részről tudok,folyamatosan adják ki a többit és persze torrent mindig kicsit később készül róla

http://www.mininova.org/tor/708139

30 april DVD Del Piero
    07 may DVD Buffon
    14 may DVD Platini
    21 may DVD Scirea
    28 may DVD Trezeguet
    04 june DVD Nedved
    11 june DVD Vialli
    18 june DVD Bettega
    25 june DVD Zoff & Campioni del mondo ‘82
    02 july DVD Sivori, Charles & Boniperti

• MrV
    vki nem tudja h lelehet-e tölteni vhonnan az Amore Bianconero dvd-ket?
  • gercse
    nagyon szimpatikus Ranieri
    már a Chelseanél is az volt, sajnáltam hogy el kellett mennie, de jó helye lesz itt is
  • forzajuve5
    Juventus élére történt kinevezése után először nyilatkozott Claudio Ranieri a sajtónak.

"Ennek a klubnak egyszerűen nem lehet nemet mondani"

Ranierit ma este leplezték le a sajtó előtt, néhány órával azután, hogy hároméves szerződést írt alá a Juventushoz. A sajtótájékoztatón - többek között - arról beszélt, miért a Juventust választotta a Manchester City helyett.

"Ha a Juventus hív, nem szabad sokat gondolkodni. A Manchester City-nél elindult egy folyamat, de még nem volt meg az új tulajdonos, és a hetek csak teltek... A Juventus hívása teljesen meglepetésszerű volt. Villámcsapásként ért, egyáltalán nem számítottam rá. Az újságokban olvastam először a nevemet, és magamtól kérdezgettem, hogy ez igaz lehet-e. Azután jött a hívás, és én nagyon boldog lettem. Egy ilyen klubnak, mint a Juventus, egyszerűen nem lehet nemet mondani. És én nem is tettem!"

A Juve figyelme akkor fordult Ranieri felé, amikor Didier Deschamps lemondott. Az új edző már nagyon várja a jövő idényt, és a Serie A-s visszatérést.

"Ez egy nagyszerű kihívás, kemény és ösztönző. Keményen kell dolgoznunk, hogy a Juventus újra odakerüljön, ahová való. Köszönöm a klubnak, hogy engem választott, ez büszkeséggel tölt el. Nagyszabású tervek közé csöppentem, biztos vagyok benne, hogy minden jól megy majd."

Mikor arról kérdezték, hogy jövőre mit érhet majd el a csapat, Ranieri azt válaszolta, hogy időbe telik, amíg a bundabotrány után újjáépítik a csapatot.

"A klub vezetői azt mondták nekem, hogy öt éven belül a legmagasabb szintre akarnak jutni. Megnézzük, lehet, hogy hamarabb is el lehet ezt érni. A lehetőség a Juventus előtt áll, hogy újra a régi kihívásokkal kelljen megküzdenie. A csapat nagy bajnokokból, és tehetséges fiatalokból áll majd. Igazolási célpontjaink? Biztos, hogy nem mondunk neveket a médiának."

Az egykori Chelsea és Valencia mester arra kérte a szurkolókat, hogy legyenek még türelemmel.

"A szurkolók is sokat szenvedtek a Serie B-ben, és még több nehéz időszak áll előttük. Nem szükséges azt mondani, hogy megnyerjük a Scudettót. Minden eredménynél fontosabb, hogy újra Olaszország gyöngyszeme leszünk. Még egy kis türelem, és a Juve jövőbeni eredményei büszkévé teszik majd őket. Hasonlóak leszünk a régi Juventushoz, bár az már nem létezik. Mindig lesz nosztalgiázás, de nekünk a jelenre és a jövőre kell összpontosítanunk."

A sajtótájékoztató nem a tervek szerint alakult Ranieri számára, amikor a jövő évi derbiről kérdezték.

"Örülök, hogy a Torino újra feljutott a Serie A-ba." - mondta, mielőtt rájött volna, hogy ezúttal nem a Torino, hanem a Juventus jutott fel. - "Szóval... akkor nekik kellene üdvözölni minket. Mindenesetre remélem, hogy a derbi méltó lesz a városhoz. Ösztönző, és kellemes élmény a szurkolóknak is."

A Juventus főigazgatója, Jean-Claude Blanc elárulta, hogy a klub nagyon elégedett az 55 éves szakember szerződtetésével.

"Claudio munkája illik a Juventus stílusához, és ezt a jövőben is folytatni akarjuk. Hároméves szerződést ajánlottunk neki, mivel a terveinkhez fontos a stabilitás. A legfőbb kérdésekben szinte azonnal egyetértettünk."
  • forzajuve5
    A sajtótájékoztató nem a tervek szerint alakult Ranieri számára, amikor a jövő évi derbiről kérdezték.

"Örülök, hogy a Torino újra feljutott a Serie A-ba." - mondta, mielőtt rájött volna, hogy ezúttal nem a Torino, hanem a Juventus jutott fel. - "Szóval... akkor nekik kellene üdvözölni minket. Mindenesetre remélem, hogy a derbi méltó lesz a városhoz. Ösztönző, és kellemes élmény a szurkolóknak is."
  • Hegeace
    igen úgy a legjobb( bár nálam Nedvednek bérelt helye lenne a kezdőben XD )
  • gercse
    jó persze, csak vicc volt:D, de bőven jó nekem, ha a pillanatnyi legjobb forma alapján rakja be a kezdőbe a játékosokat és nem pofára
  • Hegeace
    Azt mondjuk én is szívlelném de ha valakinek nem megy akkor az ne játszon, szerintem :)
  • gercse
    hát remélem anyujájának DP lesz itt a kedvence:D
  • Hegeace
    Hát ha nem lesz az mint a Chelseanél akkor tényleg nagyon jó lenne ( anyukája meg mondta neki hogy ha Duff nem kezdő amikor egészséges akkor ne merjen haza menni )
  • gabber_saviola
    szerintem jól jártatok vele és szeretnék gratulálni hozzá
  • nono84
    Jó szakember, és szerintem megfelelően keménykezű a jó értelemben véve. Kiváncsi vagyok mit hoz ki jövőre a csapatból , bár amit idén a Parma-val tett az bizakodásra ad okot.
  • Breki33
    Buffon - "Nagyszerű edző, alkalmas egy olyan nagy csapat, mint a Juventus vezetésére. Csodát tett a Parmával, mivel kevesebb esélyük volt a bentmaradásra, amikor átvette őket, mint a Messinának. Ranieri tökéletesen bebizonyította tehetségét. Soha nem mondtam, hogy csak Lippi érkezése esetén maradok. Nem vagyok igazgató, és nem szponzorálok senkit."
  • gercse
    én is örülök neki, 1000x jobb mint ha Capello jött volna vissza
  • 9csöves9

ha megadják neki a bizalmat,biztos vagyok benne hogy jó munkát fog végezni
  • Zsolti9014

szerintem kiváló döntés, Lippit leszámítva a legjobb a jelöltek közül!
  • MrV
    Claudio Ranieri az új szakvezető – hivatalos
  • 9csöves9
    nem csodálkozok a vereségen
  • banok
    összefoglaló
  • forzajuve5
    Bari - Juventus 1-0
    RETI: 12' s.t. Carrus
    AMMONITI: 40' p.t. Zalayeta, 12' s.t. Carrus, 20' s.t. Santoruvo, 28' s.t. Ganci, 31' s.t. Zanetti
    ESPULSI: 40' s.t. Legrottaglie
  • 9csöves9
    3-kor kezdődött a meccs 4 helyett

JUVENTUS: Mirante; Zebina, Boumsong, Legrottaglie, Balzaretti; Birindelli, Zanetti, Venitucci, De Ceglie; Trezeguet, Zalayeta
    A disposizione: Belardi, Piccolo, Urbano, Cuneaz, Bianco, Giovinco, Lanzafame
    Allenatore: Corradini
  • gercse
    reméljük hogy nem lesz gond :) és Alex vág majd párat
    Boldog Szülinapot !
  • Trunks
    Köszönöm mindenkinek! Remélem ma játszik Ale a válogatottban és nyernek is az olaszok.