44078

ibogldrc.jpg

• karajjj
    szerintetek ez mennyire hápog?
  • 9csöves9
    Kovács doktor fizetését nem bírta volna a Dinamo,ezért a Dortmundhoz igazolt
  • Breki33
    Ne zárják ki mi a pályán akarjuk őket megverni, nem pontlevonásos Juve nélküli bajnoksággal dicsekedni.
  • 9csöves9
    ugyanez volt tavaly is,nem lesz belőle semmi
  • Trunks
    Kizárhatják az intert?
  • nono84
    Remélem :D
  • Breki33
    A Bianconeri elnöke elárulta, hogy meg kívánják tartani David Trezeguet-t, és már új szerződést is ajánlottak neki.

A csatárral kapcsolatos 'szappanopera' hamarosan végetérhet, mivel úgy tűnik, a Juventus szeretné megtartani a játékost, és az új szerződési ajánlat hatására közelebb került egymáshoz a két fél.

Giovanni Cobolli Gigli szerint a klub kötelessége meghosszabbítani Trezeguet szerződését, és úgy véli, hogy erre van is esély.

"Meg akarjuk tartani Davidot, és a megállapodásra van remény." - nyilatkozta a klub elnöke, aki múlt hét óta változtatta meg a véleményét.

A Juventus nemrég tett új szerződési ajánlatot a csatár elé, és ez már sokkal jobb, mint amivel korábban álltak elő. Nagy valószínűséggel meg is győzi a francia támadót, aki hét éve áll a Bianconeri szolgálatában.

• Breki33
    Buffon elmondta véleményét az új érkezőkről.

"Domenico Criscito a legjobb fiatal védő Olaszországban. Remélem, hogy olyan játékossá válik, mint nagyon jó barátom, Canna (Fabio Cannavaro). A másik igazán meggyőző fiatal Claudio Marchisio, aki két éven belül a válogatottban lesz. Eddig senki nem vette észre, hogy mennyi tehetséges játékosunk van, de ez az év a Serie B-ben feltárta, milyen kincsek rejtőznek itt. Beszéltem a spanyol barátaimmal Gabriel Militótól, és azt mondták, hogy óriási tehetség. Őszintén szólva Diegót, a testvérét is nagyon szeretem. Tiagót nagyon jól ismerem. A Lyonban játszik, ezért a legmagasabb szinthez van hozzászokva. Igazi bajnok, sokat segítene a tapasztalataival. Klaas-Jan Huntelaar rengeteg gólt szerez, de nem sokat tudok róla. Fiatal még, szóval ez előnyt jelent."

• 9csöves9
    Criscito neve is felmerült Almironnal kapcsolatban

komolyan nem értem már
  • 9csöves9
    továbbá ment Mirante a Sampdoriához,kapust is kell venni
  • 9csöves9
    én is nagyon sajnálom Balzat,csak a csapata miatt nem mondom hogy legyen sikeres

jött Nocerino és Molinaro
  • Cike
    A Juventus együttese augusztus 4.-n barátságos mérkőzés fog vívni az angol Championshipből (angol másodosztály) nemrégiben feljutó Roy Keane korábbi Manchester United sztár által dirigált Sunderland A.F.C. csapatával a Stadium of Light-ban. Ezen találkozóval fogja megünnepelni az angol klub stadionja 10. születésnapját.

Érdekes kis meccs lesz, kiváncsi vagyok rá mire képes a juve egy angol első osztályu csapat ellen, na meg jo kis proba lesz hogy minnél jobban érjen őssze ez az alaposan átalakult csapat!!!
  • Kit--Kat
    Lampard jöjjön, legyen valami komoly igazolásunk végre:)
  • Count Adyn
    Lassan lesz 6 csatárunk:DD
  • nono84
    Alberto Gilardino (képünkön) menedzsere szerint a Juventus élénken érdeklődik a jelenleg a Bajnokok Ligája-győztes AC Milant erősítő labdarúgó iránt.

"Jelezték, hogy szükségük lenne Gilardinóra, de az üzlet megkötését nagyban befolyásolhatja David Trezeguet sorsa, aki valószínűleg elhagyja őket" - mondta a milánóiak világbajnok csatárát képviselő Giuseppe Bonetto.

Sajtóértesülések szerint Gilardino 24 millió euró ellenében távozhat Milánóból.

A 23-szoros olasz válogatott támadó 2005-ben igazolt a Parma csapatából az AC Milanba, melyben eddig 62 alkalommal lépett pályára és 29 gólt szerzett.

Korábban a Piacenza és a Verona csapataiban játszott.

24 millió kicsit sok érte :O
  • karajjj
    Balza volt az egyik kedvencem, nemértem, hogy mért kellett eladni :S
  • Zsolti9014
    igaz, most néztem a hivatalos oldalon
  • Zsolti9014
    Bianconeri.hu

Molinaro jött, Balzaretti ment
    Írta: Johann Gambolputty de von Ausfern...
    2007. június 20.
    Amit már régóta tudunk, ma véglegessé vált: Cristian Molinarot leigazolta a Juve, míg Balzaretti a Fiorentinához került.

A 24 éves, balhátvédként bevethető Molinaro eddig a Siena és a Juve közös tulajdonában volt. Molinaro azt a Balzarettit pótolja majd a keretben, aki ma 3,8 millió euró ellenében végleg a Fiorentinához került. Balzaretti két évet töltött a Juvéban, ahova a városi rivális Torinotól ingyen igazolt.

Nagyon sajnálom Balza eladását (ha tényleg igaz). :( :(
  • Zsolti9014
    Bianconeri.hu

Iaquinta: "Félhetnek tőlünk az ellenfelek"
    Írta: Bikinis Törpe
    2007. június 20.
    Vincenzo Iaquinta első hosszabb interjúját a La Stampa c. lapnak adta, mi ebből a cikkből gyúrtunk össze egy monológot. Harcias az új Juve-csatár, az már biztos.

"Óriási lehetőséget kaptam az élettől, amelyet nem hagyhattam ki. Megdolgoztam ezért, soha nem pottyant semmi az ölembe, még a legkeményebb időszakomban - mint amilyen az első két évem volt Udinében - is kitartottam. Előző csapatomban egyébként rengeteget fejlődtem, ezért hálás vagyok a klubnak, mindazoknak, akik a csapattársaim voltak és az edzőimnek. Hogy mi az igazi posztom? Középcsatárnak születtem, de Lippi például hátravontan játszatott. Nekem tulajdonképpen mindegy, ebből nem csinálunk problémát. Hétéves korom óta focizom és mindig a kitartásomról voltam híres, soha nem elégedtem meg azzal, amit elértem. Talán ezért tartok most itt. Először mintegy két hónapja merült fel, hogy a Juventushoz kerülök, ügynököm, Sergio Berti ekkor kezdett tárgyalni a torinói vezetőkkel. Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek és ilyen csapattársaim vannak, mint Del Piero és Buffon. Ranieri? 2001 nyarán találkoztam vele először, a Chelsea ellen játszottunk egy barátságos meccset és ekkor azt mondta nekem, hogy folytassam ugyanígy és előbb-utóbb egy nagy klubban fogok kikötni. Teljesült a jóslata. A Juventus ugyan most újonc, de ez nem jelent problémát, a munka meg fogja hozni a gyümölcsét, mindegy, hogy melyik osztályban szerepel az ember. Hogy van-e bennem félelem? Ugyan, hiszen mi vagyunk a Juventus! Féljenek inkább az ellenfeleink!"

Forrás: La Stampa, 2007.06.20., 46.-47. oldal

• Trunks
    Már csak a góljainak számán kell javítani és nem lesz semmi baj...
  • 9csöves9
    Iaquinta : "Hogy van-e bennem félelem? Ugyan, hiszen mi vagyunk a Juventus! Féljenek inkább az ellenfeleink!"

a hozzáállása már tetszik
  • nono84
    Remélem semmi :), bár nekem ez a Iaquinta dolog sem tetszik , ha Trez helyett akarják.
  • Kit--Kat
    Lampardal mi van?
  • Zsolti9014
    Isten hozta Iaquintát!
    Lippi és Buffon szerint is jó igazolás, én meg hiszek nekik!
    Sok szerencsét és sok gólt Juvés pályafutásod során Vincenzo
  • Trunks
    Mert nekik ott van zlatan. :)) (bár halkan jegyzem meg: a real 50 millkós ajánlatot tett érte - állítólag) Nem tudom, ki találja ki ezeket, de hogy van humorérzéke, az tuti.
  • 9csöves9
    :DD

az inter miért nem?:(
  • Trunks
    Igen, most néztem én is. no comment
  • Trunks
    Viszont az év legnevetségesebb pletykája: a Juve és a Roma szeretné szerződtetni Bellamyt kb. 15-17(!) millióért.
  • 9csöves9
    hivatalos oldal
  • Trunks
    Ez érdekes... én azt olvastam, hogy még nincs lefixálva dolog, mert még várni kell Paolucci és Boudianski megszerzésére (jelenleg mindketten felesben vannak az Ascolinál), ők utána mennének is Udinébe+8,5 millió.

Trezeguet meg lehet mégis marad, mert Ale és Gigi meggyőzték a vezetőséget, hogy ajánljanak évi 4 milliót 4 évre Trezeguet-nek. Én örülnék neki.
  • 9csöves9
    nah hivatolossá vált Iaquinta érkezése. 11,3 millió euró,2012-ig szóló szerződés
  • Zsolti9014
    Almiront hagyjuk, a rászánt pénzt csapjuk hozzá a Barzagli-transzferhez, adjuk meg amit kérnek és hozzuk el a védőt. Középpályásunk az van, de a védelem:
    Birindelli öreg
    Tudor, Kovac hazamegy
    Boumsongot a Besiktas, Balzarettit a Fio vinné
    alig van így is védőnk!
  • Trunks
    Most olvasom: 4,5 millió+Volpato és Paro közösbe+Giovinco kölcsönbe és az év végén megvehetik, ha tetszik nekik. Ez egyszerűen nevetséges. Nem tudom, mennyit kéne leperkálnunk, ha csak pénzben fizetnénk. Almiron 4,5 millkót se ér meg sztem, nemhogy még 20 másik játékost...

Barzagliért pedig még mindig alkudozunk. Állítólag 15-öt kér a Palermo, mi adnánk 8-at + 2 játékost.
  • Trunks
    Paro eleve jobb Almironnál...
  • Zsolti9014
    mert valóban az lenne.
    nem kell nekünk az a kopasz gyerek (Almiron)
  • 9csöves9
    újabb infók az Almiron transzferről: Paro és Volpato közös tulajdonba,Giovinco pedig kölcsönbe menne az Empolihoz,Giovincora ráadásul opciójuk is lehet

miért érzem úgy hogy az utóbbi idők legnagyobb baklövése lesz ez...
  • Zsolti9014
    igen, szerintem is. de csapatként ezek szerint nem az igazi, bár az angolokkal X, a cseheket vertük, csak a szerbek győztek ellenünk.
  • 9csöves9
    kár,pedig szerintem messze a legjobb játékosokból áll az Azzurini
  • Zsolti9014
    U21 EB-n Chiellini újabb gólt lőtt, amikoris a cseheket 3-1-re verte a csapat, de mivel anglia legyőzte a biztos továbbjutó szerbeket, így 1 győzelemmel, 1 döntetlennel és 1 vereséggel a 3. helyen végezve kiestek a fiúk.
  • 9csöves9
    nyáron lesz egy angliai túrája a csapatnak. az ellenfelek: Newcastle,West Ham,Middlesbrough

továbbá úgy néz ki jön egy 20 éves portugál tehetség Vitorino Gabriel Pacheco Antunes a Pacos Ferreiraból