Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
a fehéret

ki akarom pucolni.........
McFrost
megmondom az õszintét: örülök nagyon az egy pontnak, fõleg ,hogy a végén nem buktuk el , 100x jobb csapat vagytok, minden mozdulatotokon érezni a profizmust, ez a dönci kovácsol össze benneteket és simán bajnokok lesztek , csak adjátok el Ibrát mert egy patkány!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
milyen hátteret Breki?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Breki33
szval, hogy lehet a hátteret lecserélni?
Breki33
hát mi vagyunk a mázlis csapat akinek fújnak a bírók

az alattunk lévõk ezt terjesztik P
Barni
nekünk fújt a bíró azért az túlzás 😊

Avanti Italia!

Breki33
Ez egyértelmû
Breki33
ilyet nem fújnak le ilyen szinten

a 11-es meg egyértelmû volt sztem

de gratulálok kibekkeltétek
gabber_saviola
István az tizi lett volna

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
ne viccelj! Vieira meg támaszkodott a gólnál!
így is átlátszóan nektek fújt a spori...
de marha jó meccs volt, kûzdelmes , harcos!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
és nem a Palermo-Parma volt a tv-s meccs 😄DDDDDD

Breki33
Úgy érzem ma a középpálya nem volt igazán hatékony Nedved nélkül és Vieira sem volt a gólja ellenére igazi

Amúgy látható volt hogy Del Piero és Ibra egyszerre is lehet a pályán ugye
Barni
ibra hát...
mekkora köcsög volt a végén nem adta oda a kisgyereknek a mezét..

Avanti Italia!

😛

REAL MADRID

az az ember kész van!! nem értem mire volt jó

REAL MADRID

Breki33
nembaj belefér

kibekkelték
sztem egy jogos 11-es nem fújtak be nekünk
ennyit ibraról

Breki33
rugjunk már be nekik egyet
Breki33
személyeskedtem?????? mindenki ellen fordultam? :-)

Csövit jól ismerem :-))))))
szoktunk egymás ellen Juve meccseket játszani P

fenyegetõdztem? Najó sztem ennyi elég volt ebbõl a hülyeségbõl.........
Ha tovább akarsz személyeskedni please privátban

Kit--Kat
A Mutut visszaszívtam mert 10millát is megért volna, de én nem arra gondolok.
Jóval elõtte amikot itt mindenki ellen fordultál és mondtad az okosságaid személyeskedtél pl. Csövessel és a házigazdaságoddal fenyegetõztél. Ez a vicces XDDD

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Breki33
Breki ha lehet

Csak unom már a rinyálását és ezt a hülye elméletet
nyisson ennek egy külön topicot aztán irogasson oda
Breki33
1. egy csomó dolgot nem tudsz jól a Juvérõl
2. Nem menekültem semmibe a személyeskedõ kérdésre válaszoltam ezt
3. Nem mindenki mondta de mindegy. Csak a Fiorentinás támogatott teljes hévvel mert hülyeségeket beszélt itt hogy megvernek minket aztán nem ismerte el.
4. Talán többet teszek ezért a topicért mint te Hehedevicces.........PP
5. Már beismertem hogy boldog legyél akik meg multiznak velem ugyis tudják mi az igaszság. Elég megnézni ki van beállítva kedvenc játékosnak.....
6. Azért mert nem rinyálok állandón még nem vagyok elfogult vagy ha igen akkor Mutuval szemben is akit ugye ugyanígy szidtál tavaly, lám milyen igazad volt

lol
Kit--Kat
Ettõl ennyire kivételes. Bizony akarta játszatni ott a II. érában de ott kifejezetten ellenezete ezért megmaradt csatárnak. Kis körül tekintés nem árt.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kaplan
Mostmár nagyon unalmas , hogy állandóan feszkó van breki vs. xy közt...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

McFrost
most szerinted az meglepetés?

Barni
úgy legyen! 😊

Avanti Italia!

McFrost
nyertek

Kit--Kat
Háth emlékszel 2 hónapja kb mindenki aszondta elfogult vagy Ibrával stb stb.. és te mibe menekültél te vagy itt a házigazda... Na no Comment ............
Szóval nehogy nekem kelljen magyarázkodni.. Hehhe de vices😄
És ne csúsztas megint hanem ismerd el, mindenki tudja, csak te nem vallod be...

Breki33
tiis............

mondmár, hogy nyertek P
Breki33
ja értem utálja :-)))))

világos biztos azért játszott élete legjobb formájában Lippinél
Breki33
hát sztem itt neked kéne magyarázkodnod
ilyeneket nem tudsz, hogy ki adta a legtöbb gólpaszt azért ez elég alap dolog minden meccsen elmondták szinte

szval nem játszott :-)
sztem nézz vissza pár meccset

szval ez az objektivítás értem :-)
ez esetben tényleg nem vagyok objektív, viszont nemis utálom egyik játékosunk sem, téged itt még csak amiatt láttalak rinyálni
McFrost
eddig jók vagytok, csak így tovább!

Kit--Kat
Mint írtam 1. Lippi éra óta nem játszik középpályást mert utálja neked meg ezt illene tudnod... /449esre válaszolj ne csúsztass. Valld be ha szereted is DP-t Ibrát jobban, eskü nem szólok ezekután 1 szót se.

Breki33
Amúgy két nevet elég irni ennek bizonyítására Vialli Gianluca, Ravanelli Fabrizio csatársor 96-os BL döntõ

középpályán ki játszott? PP

97-ben pedig Porrini helyére ált be igaz szükségmegoldásként
csatársor akkor Vieri és Boksic

egyik meccs se arról híres, hogy rosszul játszott volna
Kit--Kat
Mindent ki tudsz magyarázni de mégis .. támadó középpályást rendesen ha jól tudom az 1. Lippi éra óta nem játszott rendesen valszeg okkal. AMúgy te azt mondod maga vagy a megtestesült objektivitás mégse hallottam még, hogy áhhh most megérdemelné DP a játékot mert jól megy neki Ibrának meg nem vagy ilyesmi... Ez érdekes. Utóbi 4 meccsen semmit nem mutatott Ibra. (már amin játszott)

Breki33
góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól
Breki33
nem tudtad ki adta a legtöbb gólpaszt ez alapján eléggé nem ismered

Del Piero simán játszhat támadó középpályást univerzális játékos.

Elárulom Zambrotta is játszott már Nedved helyén nemis akárhogyan.

Nem azonos a posztjuk Imbrahinovic csak elöl tud játszani Del Piero ezzel szemben sokkal univerzálisabb ilyen szempontból.
Kit--Kat
Nézem ameccseket, nem én tévesztem be ki kinek a posztján játszik, DP életében nem játszott Nedved helyén csak 1x-2x akkor is katasztrófálisan mert nem az a posztja. Ennyi erõvel Ibra is játszhatna Nedved helyén.

gabber_saviola
hüha

Breki33
potyát

fenese veszekszik csak ha ennyire nem nézi a meccseket és itélkezik

no comment.......
Kaplan
Hûha! Míg itt ti veszekedtek gólt kaptunk. Méghozzá milyet!!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Breki33
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Breki33
ember értsd már meg hogy nem ezt a két játékost kell összehasonlítanod
ez az egész helyette játszik téveszme, mint ez az azonos a posztjuk is

nemtudom másképp mondani nem Ibrahinovic miatt nem játszik Del Piero
simán játszhatna Nedved helyén ha Capello játszatni akarná

már nem tudom másképp mondani
Kit--Kat
Na ezt hagyjuk...

Kit--Kat
Jó tévedtem, de még ezzel sem jobb, ha össze adjuk DP gólok+gólpasszok számát.
Ez nem ok 3x több játékra, ezt meg neked kéne objektívan nézni és belátnod.

Breki33
khmmmmmmmmmmmmm riporter.............. <#vigyor2><#nevetes1>
Breki33
dehogynem sorozatban voltak meccsek mikor gólpasszokat adott

és meg kéne érteni hogy az nem eredménytelen aki adja a jobbnál jobb labdákat
nem mondom többet kicsit objektívebben nézni.

Nem az az alapeset amit nyomtok be kéne látni.........
Breki33
Elárulom Del Piero nem Imbrahinovic miatt nem játszik.

Ezt értsétek már meg.

Mostis Balzaretti játszik és nem õt rakta be Nedved helyett.
Ez csak a ti mániátok.
gabber_saviola
ezis igaz

Kit--Kat
játékilag és tudásilag lehet különbözõk, de ugyanaz a posztjuk