Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
a 11-es meg egyértelmû volt sztem
de gratulálok kibekkeltétek
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
így is átlátszóan nektek fújt a spori...
de marha jó meccs volt, kûzdelmes , harcos!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Amúgy látható volt hogy Del Piero és Ibra egyszerre is lehet a pályán ugye
REAL MADRID
REAL MADRID
Csövit jól ismerem :-))))))
szoktunk egymás ellen Juve meccseket játszani P
fenyegetõdztem? Najó sztem ennyi elég volt ebbõl a hülyeségbõl.........
Ha tovább akarsz személyeskedni please privátban

Jóval elõtte amikot itt mindenki ellen fordultál és mondtad az okosságaid személyeskedtél pl. Csövessel és a házigazdaságoddal fenyegetõztél. Ez a vicces XDDD
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Csak unom már a rinyálását és ezt a hülye elméletet
nyisson ennek egy külön topicot aztán irogasson oda
2. Nem menekültem semmibe a személyeskedõ kérdésre válaszoltam ezt
3. Nem mindenki mondta de mindegy. Csak a Fiorentinás támogatott teljes hévvel mert hülyeségeket beszélt itt hogy megvernek minket aztán nem ismerte el.
4. Talán többet teszek ezért a topicért mint te Hehedevicces.........PP
5. Már beismertem hogy boldog legyél akik meg multiznak velem ugyis tudják mi az igaszság. Elég megnézni ki van beállítva kedvenc játékosnak.....
6. Azért mert nem rinyálok állandón még nem vagyok elfogult vagy ha igen akkor Mutuval szemben is akit ugye ugyanígy szidtál tavaly, lám milyen igazad volt
lol
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Szóval nehogy nekem kelljen magyarázkodni.. Hehhe de vices😄
És ne csúsztas megint hanem ismerd el, mindenki tudja, csak te nem vallod be...
ilyeneket nem tudsz, hogy ki adta a legtöbb gólpaszt azért ez elég alap dolog minden meccsen elmondták szinte
szval nem játszott :-)
sztem nézz vissza pár meccset
szval ez az objektivítás értem :-)
ez esetben tényleg nem vagyok objektív, viszont nemis utálom egyik játékosunk sem, téged itt még csak amiatt láttalak rinyálni
középpályán ki játszott? PP
97-ben pedig Porrini helyére ált be igaz szükségmegoldásként
csatársor akkor Vieri és Boksic
egyik meccs se arról híres, hogy rosszul játszott volna
Del Piero simán játszhat támadó középpályást univerzális játékos.
Elárulom Zambrotta is játszott már Nedved helyén nemis akárhogyan.
Nem azonos a posztjuk Imbrahinovic csak elöl tud játszani Del Piero ezzel szemben sokkal univerzálisabb ilyen szempontból.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
ez az egész helyette játszik téveszme, mint ez az azonos a posztjuk is
nemtudom másképp mondani nem Ibrahinovic miatt nem játszik Del Piero
simán játszhatna Nedved helyén ha Capello játszatni akarná
már nem tudom másképp mondani
Ez nem ok 3x több játékra, ezt meg neked kéne objektívan nézni és belátnod.
és meg kéne érteni hogy az nem eredménytelen aki adja a jobbnál jobb labdákat
nem mondom többet kicsit objektívebben nézni.
Nem az az alapeset amit nyomtok be kéne látni.........
Ezt értsétek már meg.
Mostis Balzaretti játszik és nem õt rakta be Nedved helyett.
Ez csak a ti mániátok.