44078
-
#14088 Kiváncsi vagyok ennyi új játékos mellett milyen hamar fog összeszokni a játékosok az edzőkkel és egymással. De nagyon bízom a sikerben. :D -
#14087 de igen kicsit elírtam -
#14086 Gastellado az nem Gastaldello?
(nem kötekedés, csak kérdés) -
#14085 Ha Trez marad, akkor Iaquinta csere lesz. Ne felejtsük el Del Pierót! -
#14084 eddig érkezők: Molinaro(védő),Grygera(védő),Criscito(védő),Nocerino(középpálya),Salihamidzic(középpálya),Tacchinardi(középpálya),Miccoli(támadó),Iaquinta(támadó),Gastellado(védő),Almiron(középpálya),Tiago(középpálya)
távozók: Balzaretti,Kovac,Tudor,Bojinov -
#14083 -
#14082 Almiron középpályás,inkább irányító de Ranieri az esetleges 4-2-3-1-es felállásban Tiagoval együtt képzeli el hátul
Trezt énse tudom Iaquintával együtt,ezt már megvitattam egy másik Juventinoval is,ő azt mondta Trez lenne az ék Iaquinta meg mögötte jobboldalt
Bojoról még semmi konkrét,valószínűleg visszamegy Firenzébe ők meg kölcsönadják valahova -
#14081 Tiago nagy fogás volt szvsz!
Almiron milyen poszton játszik nem tudja vki?
A középső védő alap,egy Milito - Barzagli kettős nagy lenne,ha össze tudna szokni,még nem is öregek.Csak Milito most a realhoz ál közelebb sajnos.Még a Garay - Barzagli kettőst is elfogadnám.csak boumsongot ne...
az elég érdekes lenne ha Trez meg Iaquinta egyszerre lenne pályán.
amúgy most Bojinovval mi van?leigazoltuk?vagy visszament firenzébe?őt még azért meg kéne tartani sztem -
MrV #14080 Köszi a válaszokat! Akkor ezekszerint van még bőven pénz... xd Szerintem a következő szezonban csak a milan okozhat majd problémát, de lesz esélyünk legyőzni őket is! Forza -
#14079 a Sampdoria Zalayetaval vagy Bojinovval pótolná a Q betűs srácot :) -
#14078 én még Gasbarroni eladását sajnálom, igaz a középpályán így is van sok jó játékos, de ő még fiatal és sokat segített a parmának a bennmaradásban. -
karajjj #14077 Ütőképes csapatunk lesz, az biztos!
Trezben pedig bízok, hogy továbbra is zebra marad. -
#14076 teljesen egyetértek
és meg kell tartani Trezt -
#14075 Ebből a 40 millióból vettünk két olyan nevet amelyikre azt mondom, hogy ez igen! Diego Milito-t még mindenképp meg kéne szerezni Barzagli-val egyetemben. -
karajjj #14074 úristen, már 40 milkát elköltöttünk? :O eddig bele se gondoltam, hogy így összesen mennyiért vásároltunk... -
#14073 40 milliót költöttünk,Balzarettiből és néhány közös tulajdonos transzferből jött be némi pénz.azt hogy még mennyit tud költeni a klub az szerintem nincs megkötve,ráadásul van még jópár játékosunk akit be lehet vonni pénz helyett egy-egy igazolásba
közben felmerült Garay neve is esetleges igazolásként,ha Milito nem jönne össze -
#14072 Eddig 40 millió...
6 éve nem költött ennyit az átigazolásokra a Juventus. Akkor Buffon, Thuram és Nedved leigazolásakor 100 millió feletti összeget adtak ki a Zebrák.
Igaz, akkor Zidane, Inzaghi és Van der Sar eladásából körülbelük ugyanennyi bevétele is volt a klubnak. Az azóta eltelt időszakban a torinóiak nem csináltak nagy bevásárlásokat, de idén biztos volt, hogy a csapat versenyképessé tételéhez erősítésekre lesz szükség - erre eddig több mint 40 millió eurót költött a vezetés.
Ebből az összegből érkezett Iaquinta (11,3 millió), Tiago (15 millió), Almiron (9 millió), Criscito (7,5), Nocerino (3,7), Molinaro (2,5) - igaz ezeket az összegeket csökkenti, hogy az átigazolások egy részénél játékoscsere is zajlott.
A bevételi oldalon eddig a Balzarettiért kapott 3,8 millió, illetve a közös tulajdunú játékosokért (Boudianski, Gasbarroni, Sculli) kapott pénz áll.
-
MrV #14071 kicsit szétcsúsztam...segítene vki h most akkor mennyit költöttünk játékosokra eddig? mennyi maradt még úgy kb a tervezett pénzből? csak azé h kb. még mennyi igazolásra lehet számítani (vagy milyen szintű játékosra)... -
#14070 a tegnapi u21-es válogatott meccsen játszott Palla,Criscito,Nocerino és Chiellini is
Criscito és Palla is értékesítette a büntetőjét,Criscitoról több helyen azt olvastam hogy el voltak ájulva a játékától -
#14069 újabb hírek,mivel Paolucci teljesen a miénk ezért ő,Nocerino és pénz költözne Udinebe -
#14068 igen Udinebe igazolt mert dönteni kellett a kettős játékjogokról és az Udinese ajánlott többet. ám többen úgy gondolják Olaszországban,hogy a Juve támogatta meg az Udine ajánlatát -
juve1127 #14067 [URL=http://www.goal.com/en/transfertzone.aspx]
itt olvastam hogy Quagliarella Udine-be igazolt -
karajjj #14066 Egész jól hangzik az a hátsó négyes :D Tényleg kell még védőt szereznünk, ha ütős csapatot akarunk. -
#14065 egyetértek, védő mindenképpen kell, főleg hogy már Balza is távozott. Mert a helyére érkező Molinaro még nagyon rutintalan, fiatal.
Védősornak tetszene: Chiellini, Milito, Barzagli, Grygera.
Ha a Fio még Barzaglit is elhalássza előlünk, megyünk Firenzébe rombolni :DDD [viccelek] -
#14064 wwww.goal.com 6/21/2007 Tiago O. Lyon Juventus Confirmed Full Ownership. -
#14063 Ja, Tiago pedig remek igazolás, kellett már vki a középpályára is. -
#14062 Én nem igazán vagyok boldog egyenlőre... legalábbis ami a játékospolitikát illeti: állandóan egyre több csatár kerül szóba: Iaquinta, Gilardino, Quagliarella, Huntelaar, stb.
Védőnek viszont örülnék mostmár. Milito remélem jön+ még kéne legalább egyvalaki. -
#14061 Képes Sportban Nedved poszter Buffon interjú
És várható Juventus poszter sajnos két fajta lesz és gondolom addig kell venni míg juvéset nem kapunk -
#14060 Del Piero, Trezeguet, Zalayeta, Palladino, Iaquinta, Quagliarella durva névsor valóban:D Tiego is jó hír. LAssan egész jól fog alakulni a csapat ha minden összejön:) -
#14059 Milyen cstárok :O kicsit csatár túltengés lenne:D
Tiago -
karajjj #14058 magyarul -
#14057 több forrás szerint Tiago és Almiron átesett az orvosi vizsgálatokon -
karajjj #14056 Erre emléxek, rettenetes nagy gól! :D Gondoljatok bele, hogy Lyonba csak még jobb játékos lett... -
#14055 nekem elég ha csak feleekkora gólokat ver:D
http://youtube.com/watch?v=wdi4_CqL_8s -
#14054 valamint helyesen -
#14053 vmnt Buffon is nyilatkozott róla -
#14052 A francia bajnok Lyon közölte, hogy a Juventus nagyon közel áll ahhoz, hogy leigazolja a kitűnő középpályást, Tiagót. A Bianconerit az elmúlt hetekben többször is szóba hozták a portugál középpályással, miután a játékos elmondta, hogy franciaországi karrierjének véget szeretne vetni.
"Nem mondhatjuk, hogy az üzlet megköttetett, de csak azért, mert néhány dolgot még tisztázni kell. Ennek ellenére félhivatalosan bejelenthetjük, hogy Tiago a Juventushoz igazol." - mondta Marino Faccioli, a Lyon képviselője.
Jean-Claude Blanc, a Juventus igazgatója is megerősítette, hogy a játékos ügyében zajló tárgyalások jól haladnak.
"Most ezen az ügyön dolgozunk, és Tiago egyre közelebb kerül hozzánk." - árulta el Blanc.
A Juventus nagyon közel került Sergio Almiron, az Empoli csillagának megszerzéséhez is. Az átigazolást várhatóan hamarosan bejelentik
-
karajjj #14051 Azért mondom, hogy azért fura nekem itt pár dolog, de Tiagonak énis örülnék! -
#14050 mondjuk a cikkben sántít valami.nem tett egyik klub(Udinese,Samp) sem semmiféle pénzt még zsebre licitálni kellett a játékosra amit elvileg az Udinese nyert.elég bonyolult az ügy,de valamit azért sejtet hogy átengedtük Mirantet és Gastaldellot a Sampnak... -
#14049 annyira,hogy szerintem napok kérdése és vagy mindkettőjük vagy csak Tiago de Juve mezben fog feszíteni