Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Minek örüljek ha 3ból mindíg csak 2 játszik és az 1ik eredménytelenül?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
és nem vagy vagy, két teljesen különbözõ játékosról van szó
Ahelyett högy örülnénk hogy két illetve három világklasszis csatárunk van.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
12 Fontana
4 Malagò
29 Mandelli
26 Scurto
23 Lanna
7 Semioli
21 Sammarco
8 Giunti
19 Franceschini
11 Amauri
31 Pellissier
1 Buffon
14 Balzaretti
21 Thuram
28 Cannavaro
19 Zambrotta
16 Camoranesi
8 Emerson
4 Vieira
18 Mutu
9 Ibrahimovic
17 Trezeguet
szükség van minden ilyen vérbeli Juventinora mint te😄
el akarsz veszíteni egy törzs szurkolót?😊
Totti kb a szõke nõ kategória Itáliában😊
Totti: Alesso, hogy ment a teszt?
Del Piero: Rosszul, egy üres lapot adtam be.
Totti: Én is. Most azt gondolhatják, hogy csaltunk.
😄DDDDDDdd
Már gyerekkorában is akarta a Juve, de akkor a MU szintén elhappolta.
Aztán meg sír a MU-sok szája, hogy mindenki Abramovicsé. Pedig nem.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
tribalfootball.com - January 16, 2006
Juventus president Grande Stevens has declared Alessandro del Piero will never be forced to leave the club.
Stevens said yesterday: "Del Piero and Juve are indivisible. It is not thinkable, neither permissible the idea of his divorce from Juventus."
Del Piero also said: "I am delighted with the words of esteem coming from the president. I feel more and more for this club every day."
Tuesday 17 January, 2006
--------------------------------------------------------------------------------
Marco Marchionni has decided to join Juventus in the summer ahead of a number of other chasing clubs, according to reports in Italy.
The Parma winger has been courted by a whole host of outfits interested in acquiring his services at the end of the season, particularly with the 25-year-old available on a free transfer in June.
But Juventus are reported by numerous Italian dailies today to have pipped Inter, Milan, Fiorentina and Liverpool to the post for the quicksilver wide man, who is thought to have chosen the Bianconeri for tactical rather than economical reasons.
Marchionni, who can play on either wing or up front, is seen as cover on both flanks for Mauro Camoranesi and Pavel Nedved, with the 33-year-old Czech international coming towards the end of his career and seemingly the player most likely to make way for the ex-Empoli man.
It’s believed that the former Under-21 international, who was once touted for great things, will sign a five-year contract with the Stadio Delle Alpi boys.
The news is yet another scalp for director general Luciano Moggi, who has forged a reputation for procuring quality players on free contracts and will have been disappointed at failing to lure defender Willy Sagnol away from Bayern Munich this week.
The Spaniard, who turns 23 in April, has scored just once in nine games for the French side but, according to Spanish daily Marca, is in Turin to agree terms today.
"I couldn’t be happier," enthused Koke. "I haven’t signed anything yet but, if all goes well, this will be a great opportunity for me. Playing in Italy will be a dream come true."
Koke, who scored five times in 25 appearances in Ligue 1 last season, joined Marseille from Malaga in December 2003 and is considered a hot prospect for the future.
If the four-year deal goes through, he is expected to be immediately sent on loan to Siena until the end of the season in order to continue his development.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
az olasz szegélyt viszont lehet megcsinálom
a jobb sarok se tökéletes
és akát frisebb képeket is bele lehet rakni
szval ha valakinek van kedve vele szórakozni tessék
olasz zászló szegéllyel tényleg fasza lenne
igazából lenne még meló vele pl a Forza Juve szineit elmosni vagy kis fehér szegélyt neki
illetve az egésznek lehetne olasz zászló szegélye
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.