44078
-
#14008 Az U21 EB-n 2-2 lett az olasz-angol meccs, melyen Giorgio Chiellini viselte a kapitányi karszalagot (a meccs elején a nadrágjába tűrve hozta be azt a kis zászlócskát, amit cserélnek meccs előtt a kapitányok). És a mi fiatal védőnk gólt is szerzett (gyakorlatilag a golyóival :D). A csapat védelmének bal oldala nem volt stabil, gólt is kaptunk innen (Giorgio középen játszott), viszont Aquilani nagyon nagy gólt lőtt, igaz az angol kapus benne volt. -
#14007 Nagy állat. Olyan gólokat lő(tt), hogy csak nézek. -
#14006 jobb oldali sztem
http://www.football-lineups.com/players/player.php?route=3565 -
#14005 Jól tom h ő középső középpályás ? -
#14004 állítólag Lucho Gonzales is a képbe került,14 millióra taksálják
én kurvára örülnék neki -
#14003 tudom, de szerintem aki nem akar maradni, kár erőltetni. nem jó a kedvetlen focista -
#14002 nem kell még búcsúztatni,bármi lehet -
#14001 semmi klubhűség, semmi Juve-szív, csak a pénz...
viszlát Camo! Köszönjük amit eddig a csapatért tettél, de remélem most jó sokat kapunk érted. -
#14000 Az ügynöke azt nyilatkozta, hogy az elkövetkező napokban aláírják a szerződést, szóban már megállapodtak - állítólag.
Camoranesivel pedig nem sikerült megállapodni. Jelenleg 2,5 milliót keres évente, ő fél milliós emelést szeretne, a Juve pedig csak 100 000-est adna.
Ha megfizetik az árát, felőlem távozhat. -
#13999 Milito 100% hogy jön? -
#13998 és pont a Fiorentinába megy
valami olyasmit hallottam hogy a Drughi arra kérte a vezetőséget,hogy ne adják el...gondolom ez nem nagyon hatja meg őket -
#13997 Miccoli visszatér a kölcsönből, mert Ranieri igéynt tart rá. Cserének jó lesz, jobb, mint Iaquinta.
Gabriel Milito érkezik a Zaragozából, 14 millióért (+ még 1 millió, ha jól teljesít). Már úgyis kellett védő, örülök neki, bár kicsit drága.
Balzaretti pedig majdnem biztos, hogy távozik. Nagyon sajnálom. -
#13996 állítólag Huntelaarék ma Ciroval ebédeltek... -
#13995 utolsó szalmaszál nekik persze hogy megpróbálják,és mivel a Juventusról van szó utána is járnak a dolognak.nem lesz ebből semmi,de azért legalább Antonioért hajthattak volna a srácok -
#13994 de ez is érdekes, ők is bundáztak tavaly. és mégis nekik áll feljebb:D -
juve1127 #13993 nah még a végén levonnak 455484 pontot tőlünk... -
#13992 Az Arezzo labdarúgócsapata arra kérte az olasz szövetséget, hogy vizsgálja ki, miként kapott ki a Juventus hazai pályán 3-2-re a Speziától, amely végül az Arezzo búcsúját jelentette a Serie B-től.
A vasárnapi összecsapás 2-2-re állt, majd a hosszabbításban kapott ki a pontvadászatot megnyerő, és a bundabotrány miatt az elmúlt idényt a másodosztályban töltő Juventus.
Az Arezzo igazgatója, Antonio Conte - aki korábban szerepelt a Juventusban - nagyon csalódott volt egykori klubjának játéka miatt.
A tavalyi bundabotrányban az Arezzo is érintett volt, ezért hat pont mínusszal vágott neki a Serie B-nek. Ha ez nem lett volna, biztosan marad a másodosztályban. -
#13991 Nekem meg inkább a menedzsment nem tetszik. Trezt megértem, ha el akar menni, ő már nyáron is akart. Camot pedig tudjuk pótolni. -
#13990 Én örülnék Iaquintának, sokszor hozta már a tippmixem, számomra szimpatikus. -
#13989 Ja, most nézem a Tuttosport (elég Juvés lap) címlapján Huntelaar fotója és a szalagcím
Juve, cala l'asso
Huntelaar alla stretta finale, Gila l'alternativa. Rispunta Malouda
Nem értem hogy ez mit jelent (valaki leírhatná), de szerintem közel vagyunk Huntelaarhoz.
A Corriere dello Sport meg a címlapon hozza, hogy a Juve előnyben van Andrea Barzagliért. -
#13988 És Conte bundával vádol minket.
Sok alapja nincs, de ha lesz belőle valami nagyon megváltozik Conte megítélése a szememben (most nagyon kedvelem).
Más: Barzaglit nem szabad hagyni a Fiorentinának. Neki sem lenne előrelépés, nekünk meg védő kell. Balzat sem kellene eladni, mert így egy teljesen új, összeszokatlan (van ilyen szó?) védősorral jövőre nem lesz túl jó!
Huntelaart én is várom.
Almiron nem kell. Inkább Maresca kellene, aki valszeg szívesen visszajönne, miután volt egy olyan nyilatkozata egy (Real vagy Barca elleni) gólja után, hogy "Juve csak egy van." És szerintem mivel idén nem túl sokat játszott, nem volt jó szezonja, nem kérne túl sokat érte a Sevilla.
Tacchinardit tartsuk meg (tudom hogy sokszor írtam már, de :D) Youtube-on keressetek rá a nevére van ott egy kiváló videó róla.
Camoranesi ügynöke szerint, ha a szerződésajánlaton a számok nem változnak, Camo távozik. Ő is és Trez is sokat zuhant a szememben, eddig (főleg Trezt) nagyon bírtam, most pénzéhes, hűtlen játékosoknak tartom őket, ugyanakkor köszönöm nekik hogy a B-ligában nem hagyták ott a csapatot, de ha nem akarnak maradni, jó pénzért adjuk el őket most!
Iaquintát elég kétesen ítélem meg (szeretem is meg nem is), sok sikert neki, most itt az alkalom hogy bizonyítson, eddig ez nem volt meg neki. (bár ha Lippi kivitte a VB-re...Marcellonak én hiszek :D) -
#13987 most olvastam csak hogy a vereségünk miatt kiesett Conte csapata :c -
#13986 nagyon sajnálom Trezt,kivételes képességű játékos volt.remélem tényleg olyan helyre kerül ahol maximálisan megbecsülik és eredményes lesz
Iaquintának meg nagyon nem örülök,de ha elhozzuk Huntelaart is akkor ki leszek engesztelve -
#13985 csak ez kellett nekünk -
#13984 Nem egy Trez képességű játékos, de cáfoljom rám -kívánom neki-. -
#13983 a k.va életbe -
#13982 Hurrá. -
#13981 Az Udinese elnöke Giampaolo Pozzo alátámasztotta azon híreszteléseket, miszerint Vincenzo Iaquinta a Juventus csapatát erősíti majd a következő szezonban.
A két klub már megállapodott, már csak a játékossal kell egyeztetni a részleteket -
#13980 Iaquinta kevés lenne szvsz gólerősségben. Én Fifa 07 ben lehoztam Huntelaart Trez helyére már egy ideje, és jól megvannak Alex-el -
#13979 "nem akarnak megtartani"
szerintem DE -
#13978 hagyjuk már Almiront békén, nem kell ő nekünk, főleg ilyen áron. -
#13977 Mert Bojinov 100% hogy jövőre nem lesz nálunk, meg ugye Trez és Zalayeta jövője is erősen kérdéses.
Ilyenkor sajnos nem tudok annak örülni hogy "én megmondtam" hogy Trez gesztusai mit jelentenek.
Ha távozik, akkor viszlát és köszönünk mindent, minden egyes gólt, minden pályán töltött percet.
Helyére szerintem (és úgy tűnik Ranieri szerint is) Huntelaar lenne a megoldás, mert fiatal és gólerős. -
#13976 EZ nagyon nem tetszik... Almiron-ügy még mindig, miért nem fizetünk inkább? -
#13975 Hát kb. bárki, csak Iaquinta ne...
Amúgy nem értem, miért minden csatárt a Juvéval hoznak hírbe. Végülis itt van Ale, Bojinov, Palladino, Zalayeta, meg elvileg Treze. -
#13974 A mai Juventus-Spezia mérkőzés összefoglalója
lehet, hogy egy kis ideig várni kell a videó aktiválódására mert most töltöttem fel. -
#13973 jobb ha egy lelkes csatár játszik helyette, mondjuk inkább ő mint Iaquinta...
Gilának örülnék, de csak ha formába is jönne -
#13972 Trezeguet:"Mindig a maximumot nyújtottam, betartottam a szavamat: 15 gólt szereztem, ahogy azt Deschampsnak megígértem. Hogy a mai, pályán mutatott gesztusaim a búcsút jelentették volna? A jövőm egyértelmű. Hét év alatt kivívtam 14 millió szurkoló és a csapattársaim megbecsülését. De a klub megújult, változások álltak be és a vezetők felől nem érzékelem már azt a bizonyos megbecsülést. Úgy érzem, hogy a klub más mellett döntött, az itt töltött esztendők alatt elért 140 gólom ellenére, amellyel beírtam magam a Juventus történelmébe. Most még nem tudom, hogy mi fog történni. Elmegyek nyaralni, ha a vezetőknek mondanivalójuk van, az apámat, Jorge-t hívhatják telefonon. Nem érdemes tovább tárgyalni: az lenne a legjobb, ha megmondanák, hogy nem akarnak megtartani, ahelyett, hogy nevetséges ajánlatokat tesznek. Talán valaki kételkedik a képességeimben: pedig hűséges vagyok és a ragaszkodásomat már bizonyítottam a pályán. Köszönet a szurkolóknak, de a döntést a klub hozta meg. A Juvéban szerettem volna folytatni a pályafutásomat, a vezetők azok, akik ezt nem akarják. Sok sikert kívánok az utódomnak. Remélem, helyt fog állni. Nem tudom, hogy hova megyek. Azt várom, hogy a klub egy olyan csapatnak ad el, amely megfelel az én szintemnek."
én nagyon sajnálom, hogy elmegy, az egyik leggólerősebb csatár, kár érte -
#13971 Na, nem rossz üzlet sztem, -
#13970 Barzagli megy a Juvéba, Paro pedig hozzánk.
Jövő héten Andrea Barzagli minden bizonnyal a Juventus játékosa lesz már, mivel mind2 klub megegyezett egymással. A 12 millió euró melett Matteo Paro érkezik Sziciliába. -
MrV #13969 NEM BAJ! égés ide, égés oda... a lényeg h első hely jutottunk fel! majd talán az a pofon felhívja a figyelmet a kedves vezetőkre h kéne hátvédet is igazolni...