44078
-
#14168 egyik sincs leigazolva,sok név van a kalapban ennyi -
karajjj #14167 Srácok, mennyit fogunk még igazolni? :D -
#14166 állítólag 8 milliót+Palladinot ajánljuk Bianchiért
nem hinném hogy nagy igazságtartalma lenne de ha igen akkor basszák meg -
#14165 Juve Pepét szeretné becserkészni
A Juventus megpróbálja megszerezni a Porto védőjét, Pepét. Rengeteg játékos szerepel a Bianconeri bevásárlólistáján, ám Claudio Ranieri előszámú kiszemeltje a magas védő, igazi nevén Kepler Laveran Lima Ferreira.
A hírek szerint Alessio Secco más vezetőkkel együtt Portugáliába utazott, hogy a Porto elnökével, Pinto da Costával megvitassák a brazil védő helyzetét.
A tehetséges, 24 éves játékos három éve játszik a Portónál, és gyakran egyetlen középső védőként a három védős felállásban. Pepe megszerzése azonban nehéz ügy lesz, mivel már letelepedett Portugáliában, és nemrég útlevelet is kapott.
A Juventus maximum 13 millió fontot ajánlana a játékosért, de inkább arra hajlanak, hogy Fabrizio Miccolit is bevonják az ügyletbe.
A Benfica védője, Luisao is lehetséges alternatíva volt, ám ő nemrég visszautasította a Bianconeri ajánlatát, mondva, hogy a Bajnokok Ligájában szeretne játszani.
-
#14164 Köszönöm mindenkinek, de hat nappal ezelőtt volt :) Még anno elrontottam a regisztrációnál és nem tudom, hogy lehetne megváltoztatni :D De ahogy ismerjük : Jobb később mint soha! So THX mindenkinek! -
#14163 boldog szülinapot az ünnepeltnek ;) -
#14162 hát most még Meira is felüdülés lenne... -
#14161 Boldog szülinapot!
Tényleg kéne már vmi védő és nem ilyen szarok, mint akik képbe kerültek: Fernando Meira (Stuttgart) és Luisao (Benfica). Leginkább Meirát tartom gyengének a Juve szintjéhez képest, ráadásul 29 éves. -
#14160 Boldog születésnapot Kaplan! -
#14159 B.SZ. -
#14158 Boldog Születésnapot! -
#14157 Boldog szülinapot kívánok énis -
#14156 Boldog Születésnapot ! Maradj örökre Juventusos ! -
#14155 Boldog Szülinapot! -
#14154 Boldog születésnapot Kaplan! -
#14153 én róla már lemondtam -
#14152 Bianconeri.hu
Bettega búcsúajándéka: Trezeguet
Írta: Mr. Gumby
2007. június 27.
A távozó egykori alelnök kulcsszerepet játszott a francia csatár szerződéshosszabbításában: Trezeguet-t állítólag egy négyszemközti beszélgetés során győzte meg arról, hogy érdemes Torinóban maradnia.
Mindezt Antonio Caliendo, Trezeguet egykori ügynöke árulta el a sajtónak, aki bár már nem dolgozik a gall támadóval, segédkezett az egyezség létrehozásában. Caliendo azt is elárulta, hogy Trez 2004-ben készen állt a távozásra: "Akkoriban David már alá is írt a Barcelonához, mert egyes emberekkel nem tudott együtt dolgozni - de azok a bizonyos személyek ma már nincsenek a klubnál. Akkor Capello bírta maradásra. A játékosoknak rendkívül fontos, hogy érezzék az edzőjük bizalmát és nagyrabecsülését - David úgy érzi, Ranieri részéről mindez megvan az irányában."
-
#14151 Barzagli nagyon kéne, de mostanában semmi hír róla. -
#14150 Hát nem tudom,de én nem vagyok megelégedve az igazolásokkal,vmi olyan nagy név kellene,aki kezdőként is szerepet fog kapni(pl. amikor Emo-t,Vieira-t,Cannat leigazoltuk) -
#14149 Pavel megérdemelne 1 BL trófeát 2év múlva. -
#14148 Trez -
#14147 Igen, de egy fontos feladat még van: védőt kell venni. -
#14146 Boldog vagyok. A legnagyob erősítés, hogy maradt mindenki a sztárok közül, aki számít. -
#14145 az előzetesen csepegtetett hírek alapján valaki "megcsinálta" az új mezt
-
#14144 Így igaz!
Grazie Pavel, Grazie David!
Úgy éreztem, hogy egy sértődött Trezzel nem sokra megyünk, de így jó lesz! -
Csesza #14143 akkor ezexerint a kora ellenére még mindig kell tartani tőle... -
eddig 7 év alatt lőtt 140 gólt,akkor még minimum 80-nak kell következnie -
#14141 rezeguet firma il rinnovo
Sarà alla Juve fino al 2011
http://www.gazzetta.it/Calcio/Calciomercato/Primo_Piano/2007/06_Giugno/25/trezeguet.shtml -
#14140 :DD, átjárhatatlan fal, amely közben bombagólokat lő :D -
#14139 mekkora lenne 4 Pavel a középpályán -
#14138 így van, ha morálisan rendben van, akkor nélkülözhetetlen a játéka,
de ha fejben nem is lenne a pályán, akkor sem okoz csalódást (csak a sárgákra kell figyelni...:( ) -
#14137 Küzd, hajt és szívvel, lélekkel játszik minden meccsen. Ilyen emberből nincs sok a modern labdarúgásban... -
#14136 szó szerint felszántotta ott is a pályát,nem érdekelte hogy ki az ellenfél
nélküle sehol nem lennénk -
Csesza #14135 Nedved még ennyire jó, hogy ennyi idősen is "örültök" ha hosszabbít? :O
[nem nagyon követte figyelemmel a Juventus-t a B ligában] -
#14134 A Juventus elnöke megerősítette, hogy továbbra is versenyben vannak Gabriel Milito, a Real Zaragoza védőjének megszerzésében.
"Milito olyan játékos, aki nagyon jó lenne a csapatunkban. Ugyanakkor megtettük a végső ajánlatunkat, ennél többet nem adunk érte. Számos alternatívánk van még erre a posztra."
-
#14133 Trezeguet marad a Juventusnál!
David Trezeguet 'szinte' váratlanul megbocsátott a klub vezetőinek, és újabb négy évre kötelezte el magát a Juventus mellett.
"Büszke vagyok, hogy a nevem egybeforrt a Bainconerivel. Ma fontos döntést hoztam a karrieremmel és az életemmel kapcsolatban. A Juventus nagyon sokat adott nekem. Méltányolom a vezetők erőfeszítéseit, és tiszteletét, amit felém mutattak. Ez a hozzáállás vezetett oda, hogy elfelejtettem a félreértéseinket, és újra a jövő felé tekintek." - nyilatkozta Trezegol.
Trezeguet hét éve játszik a Juventusnál, 140 gólt szerzett, azonban a Spezia elleni mérkőzés után kész volt távozni Torinóból.
"Sokat beszélgettünk Daviddal, aztán olyan megállapodásra jutottunk, mely mindkét fél igényeit kielégíti. Mindig is az volt a szándékunk, hogy megtartsuk az olyan bajnokokat, mint ő, akik a Juventus történelmét írják." - foglalta össze Jean-Claude Blanc, a klub vezérigazgatója.
A klub új edzője, Claudio Ranieri most már elsőosztályú csatárokra számíthat, úgy mint Alessandro Del Piero, David Trezeguet, Raffaele Palladino és az új igazolás, Vincenzo Iaquinta. A francia csatár szerződés hosszabbítása meggyőzheti az eddig hezitáló Mauro Camoranesit is, míg Pavel Nedved nagy valószínűség szerint egyébként is hosszabbított volna.
-
a két legnagyobb erősítés -
#14131 Nedved folytatja :-))))) -
#14130 -
#14129 Trez marad:)