44078
-
#14208 remélem létrejön a transzfer pont ilyesmi csapatba lenne neki a legjobb
és végre nem dobáljuk vissza kölcsönbe az embereket, az ilyen apró 5 millákból simán visszajön egy-egy igazolás ára
pl.:Miccoli+Kapo 9-10 milla,Iaquinta 11 -
#14207 :D
klasszis,tapasztalt,vezető,nekem mindegy is ki az ha ráillenek ezek a jelzők:) -
#14206 Viszont a Palermo egyre közelebb áll Miccoli megszerzéséhez, és mivel a Barzagli-üzlet elfelejtődik lassan, így 5 milliót fizetnének a kis termetű csatárért. -
#14205 Pont most akartam ezt betenni, ugyanígy kiemelve azt a mondatot.
:DDD Már a copy meg is volt, csak a beillesztés nem. :D
Ranieri kíváncsivá tett.
Ki lehet még olyan középhátvéd, aki kiváló vezér és nem merült fel a neve?
Milito, Cannavaro, Barzagli, Pepe, Cris, Luisao kilőve.
Nesta? Jó is lenne, de nem hiszem.
Amúgy Barzagli marad Palermoban (legalábbis már Zamparini is megköszönte neki ezt a döntést). Ebben az esetben télen vagy jövőre kell elhozni, de nagyon sajnálom hogy lemaradtunk róla. -
#14204 na ennek most megörültem
"Trezeguet azt mondta, hogy a Scudettóért fogunk harcolni? Igaza van, habár még nem lehet minket összehasonlítani a régi Juvéval, de ha ez a mez van rajtad, mindig a Scudetto a cél. Trezegol egy hihetetlen csatár, aki minden évben kétszámjegyű gólt lő, s akkor is betalál, ha a védő nem hibázik. Hogy mi hiányzik még? Egy klasszis és tapasztalt középhátvéd, aki vezeti a társakat, de ilyenből sajnos kevés van. Hogy ki lenne az? Nem mondok nevet, már csak azért sem, mert a sajtóban még meg sem jelent a neve, ami azt jelenti, hogy a vezetők kiválóan dolgoznak. Mi az álmom? A Bajnokok Ligája megnyerése, amely a Juventusszal sikerülhet. Capello? Sajnálom, de szerencsére a Juve nem Real."
(zebraportál)
amúgy Lampard visszautasított ismét egy Chelsea ajánlatot de inkább nem hitegetem magam:) -
#14203 jó vétel -
#14202 Jankovic -
#14201 remélem igaz, bár a Tuttosport erősen Juvés lap. -
#14200 a Tuttosport szerint 2 milliót fizetünk Huntelaar elővásárlási jogáért
sajnos nem lehet készpénznek venni amit leírnak,de ha igaz akkor nagyon jó húzás volt
-
#14199 én sem tudom, de szerintem Criscitora középen számítanak, jobb oldalon meg (sajnos) Zebina lenne.
egyébként ha igazolunk még egy védőt, Criscitot nem végleg adjuk el, csak +1 évre kölcsönbe a Genoának, hogy biztosítva legyen a fejlődése a rendszeres játéklehetőség által (amit sztem inkább nálunk kéne megadni a jobb szélen). -
#14198 Criscitot ha elengedik megőrülök.mondjuk nem tudom miért befolyásolja egy jobbhátvéd helyzetét,ha igazolunk egy középhátvédet -
#14197 Criscito csak akkor megy ha Milito jön
Marchionni nem megy a Fiorentinához -
#14196 soha se gondoltam volna,de Kapoért pénzt kaptunk.3 millió fontot fizetett érte a Birmingham
egyébként ha eladogatnánk az összes olyat akiről tudja a vezetőség hogy úgyse jön sohasem számításba az alapkeretnél akkor simán össze lehetne szedni 20 milliót -
#14195 így van :), van egy lyukas év a Juve eredményeit tekintve,:D
egy évig nyaralt a csapat -
#14194 csak papíron voltunk másodosztályúak, az megmaradt, hogy SOHA NEM ESTÜNK KI!!! :DDD -
#14193 jaja, olvastam én is...
olymindegy ki a zellenfél, nemdebár?:D
kár hogy a derbi sem lesz már a régi...:( (bár nekem az marad, hiába voltunk másodosztályúak) -
#14192 sajnos több fórumon elterjedt ez már és kamu: valóban akkor lesz a meccs, de az ellenfél nem biztos hogy a Siena, hisz még nem volt sorsolás.
nem kötekedés, erről nem te tehetsz. :D -
#14191 A Zebraportalon pedig a barátságos meccsek listája olvasható a jobb felső sarokban egy futó oszlopban. -
#14190 Egyetértek. -
#14189 Augusztus 26-án játszuk az első meccset a Siena ellen, én már nagyon várom -
#14188 Bizony, sztem is őt meg kéne tartani. A legjobb lenne kölcsönadni a vmi Serie A-s középcsapatnak, mert jelenleg nem sok játéklehetőséget kapna a klubnál. -
#14187 menjenek már haza!
Palladino ha beérik közel olyan játékos lesz, mint Alex fénykorában. Sőt, mint tudjuk, Del Piero pályafutása soha nem teljesedett ki igazán, a nagy sérülése miatt. -
#14186 a Fiorentina pl 16 milliót érte és Nocerinoért -
#14185 Nem örülök én sem az eladásnak, de csak fél játékjog, tehát nem adtuk el teljesen.
Ami viszont elszomorítóbb, hogy a Juvefanpage szerint már több klub Palladinora licitál. -
#14184 Úgyse játszana ott... de "téglának" jó lenne. :))) -
#14183 Hát ha az Interbe megy, tehetne 1 szívességet.... -
ryhdeksan #14182 na az nagyon kell nekünk :D -
#14181 azért lenne érdekes,mert voltak már olyan dolgai amiből kiderült hogy nem komálja az intert -
#14180 Maresca :DDDDDd -
ryhdeksan #14179 az ki?:D -
#14178 egyre többet cikkeznek arról,hogy Enzo az interbe megy... -
#14177 tegnap láttam egy New Holland traktort
csodaszép -
#14176 az év elején még jó volt,aztán egyre jobban gyengült a játéka rengeteg labdát szórt el
én is sajnálom mert szimpatikus volt,de nagyon kevés lehetőséget kapott volna -
#14175 Azért így is nevetséges... sztem eleve jobb Almirónnál, idén tök jó volt+ ha jól emlékszem, akkor ő rúgta az 1. gólunkat a Serie B-ben (nem mintha vmit is jelentene). Újabb hiba a vezetőség részéről. Már kezd kibaszottul elegem lenni, hogy elszórják a fiatal tehetségeket és középszerű játékosok igazolnak helyettük meglehetősen drágán. -
#14174 Bianconeri.hu
Paro Genovában
Írta: Raymond Luxusyacht
2007. június 28.
Matteo Paro elhagyja a Juventust, ám nem az Empolihoz kerül, ahogy azt korábban várták, hanem a liguriai kikötővárosba igazol.
A fiatal középpályás játékjoga a két klub közös tulajdona lesz, a Genova 3 millió eurót fizet mindezért a Juventusnak. Paro örülhet, hiszen mint arról már honlapunk is beszámolt, így együtt dolgozhat egykori utánpótlásedzőjével, Gasperinivel. Viszont az Empoli szeretne valakit kölcsönkapni, ahogy azt az Almiron üzletben kikötötték - állítólag ők örülnének Nocerinonak vagy Marchisionak is.
Na így azért elfogadhatóbb, mint 14170-ben írtam. -
#14173 ja, nincs róla hír már. de sztem: olcsóbb (és szvsz jobb) Militónál, az ilyen Pepe-féléknél (semmi bajom vele, de-->) sokkal jobb. + hosszútávra is jó lenne, most 26, akkor még 10 éve van, hisz a védők sokáig húzzák. ;D -
#14172 Nem sajnálom Capellót, nem szerettem soha, de amellett hogy sz.r ember, nagyon jó edző (legalábbis az eredmények ezt igazolják: bajnok lett első évében itt és ott is). A Madrid hibázott. -
#14171 Sajnos én is úgy érzem, hogy az a hajó már elúszott :( -
#14170 Paro 1,6 millióért a Genoáé lett a JuveFanPage szerint.
Szerintem ez hiba, főleg ennyi pénzért.
Pepe meg nem kellene, bár a brazil védőkkel szemben van előítéletem (tisztelet a kivételnek).
Inkább egy olaszt vegyenek hátra, a védekezésben (is) ők a legjobbak. (pl. Palermo 43-masa, de abból már úgysem lesz semmi. :( -
#14169 jajj szegény Kapáló