Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Abbiati
Pessotto
Thuram
Zebina
Balzaretti
Olivera
Blasi
Giannichedda
Nedved
Mutu
Zalayeta
Klose meg súlyosan megsérült,valószínûleg nem játszhat ellenünk
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Ezt udvariasan Öreg-Hölgynek, vulgárisan pedig Öreg-nõnek fordítják
Angolul Old Lady, a másik beceve pedig a zebrák aminek története egy tévedésbõl indult.
The team typically plays in black-and-white striped shirts and black shorts (but for decades in white shorts), and is nicknamed la Vecchia Signora (the Old Lady), bianconeri (black-and-white's), zebre (zebras), or deprecatively gobbi (humpbacks) by the opponents. The team gets its black-and-white striped kits from English side Notts County. Originally the team played in pink shirts (pink being the cheapest material available) with a black tie.
.Why are Juventus called the Old Lady?
Juventus are called the old lady because a old lady use to own it.
Nem biztos, hogy itt olvastam, de mintha. A keresõ nem találja!
HELP!
meg a margitnak ezis is kellene hogy kicsit jobb legyen :-)
épeszû ember ilyeneket nem mond
helyében énis cáfolnám P
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
kacsamagazinok írták meg,nem kell hinni nekik
A legjobb edzõ: Fabio Capello
A legjobb kapus: Gianluigi Buffon
A legjobb hátvéd: Fabio Cannavaro
A legjobb légiós: Zlatan Ibrahimovic
A legszimpatikusabb játékos: / a szurkolók szavazatai szerint /: Zlatan Ibrahimovic
kölcsönbe el is megy a Le Mansba
õ az új Zalayeta
Az olasz sztáredzõ még nem a Real edzõje, de a hírek szerint már nem is lesz az. Amikor ugyanis nyilvánosságra hozta, hogy kiket szeretne a csapathoz hozni, s kiket elküldeni, a spanyol AS címû napilap szerint a királyi gárda vezérkara megszakította vele a tárgyalásokat.
Capello nagybevásárlást tartana Madridba érkezése után, s elmondása szerint két juventusos játékosát mindenképpen magával vinné a spanyol fõvárosba. A 60 éves szakember a svéd Zlatan Ibrahimovics, valamint a francia Patrick Vieira nélkül elképzelhetetlennek tartja jövendõ csapatát, igaz elõbbiért 45 millió, utóbbiért 12 millió eurót kéne leszurkolniuk a spanyoloknak.
Ibrahimovics és Vieira mellett az Internazionaléban játszó brazil Adriano (õ "csekély" 60 millió eurót "kóstál"), valamint a Liverpool középpályása, Steven Gerrard (40 millió euróért) szerepelne Capello elképzeléseiben.
A szakember azonban nemcsak venne, hanem eladna is. A hírek szerint a korábbi kétszeres aranylabdás brazil Ronaldóra nem tartana igényt Capello, s hozzá hasonlóan a távozás lenne a szintén brazil Roberto Carlos sorsa is. Ronaldónak egyébként Florentino Perez elnök megígérte, hogy amíg õ hivatalban van, addig a csapatnál maradhat.
A két brazil mellett Capello nem tartana igényt a védelem eddigi két alapemberére, Michel Salgadóra és Ivan Helguerára sem. De miután védõket nem említett a kívánságlistáján, kérdés, kivel akarja õket helyettesíteni?
sztem nagyon jó kis játékos,Camonak is lesz így alternatívája
a második is óriási lehetett volna
az ilyenek mutatják hogy most van önbizalma Alenak,voltak olyan idõszakok amikor ilyet nem próbált volna meg
nagyon nagy volt Cannás,imádom 😄
Almiron is nagy gólt lõtt...jó lenne már ismét egy magabiztos gyzelem
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
azért örülök hogy nyertünk a végére
Avanti Italia!