44078
-
#14248 :D -
#14247 az ő ajánlatukat is elutasították,ha egyáltalán tényleg volt ajánlat
14 millió+egy játékos (Motta v.Giuly),de a Zaragoza csak pénzt akar méghozzá nem keveset -
#14246 Csak ez jöjjön össze :)
Bordeaux To Bid For Boumsong -
#14245 Barca viszi el nagyon valószínű. -
#14244 még nem biztos,pár napja úgy volt viszi a Lyon -
#14243 Grosso? Hova ment? -
#14242 Secco azt nyilatkozta,nem foglalkozunk már Militoval -
#14241 targeteljenek csak
elmegy az olaszok 50% a keretből(Grosso) és kétségbeestek -
#14240 Inter Target Barzagli After Losing Chivu -
#14239 Na megvettem nemis akármilyen
Buffon Nedved Trez Del Piero és Camoranesi van rajta játékban egymás mellett fasza hátérrel
Jobb mint vártam -
#14238 AUGURI PRESIDENTE! -
#14237 ma van Boniperti 79. születésnapja
AUGURI PRESIDENTE! -
#14236 Ha jól tudom a mai Képes Sportban Juventus poszter.
Nem vettem még meg csak azt írták az lesz benne.
De figyelem nem mindegyikben !!!!! -
#14235 a fizetése meg még sok gondot okozott volna -
Etelkozi Vata #14234 Lampard nem megy sehova.
Még akkor sem, ha egyszerre vagyok Juve és Chelsea szurkoló is.
Frank oda tartozik, a Stamford Bridge-re.
Van itt Torinóban elég jó középpályás, ahogy azt Ranieri is mondta. -
#14233 Premiership - Ranieri: no Juventus swoop for Lampard
Eurosport - Tue, 03 Jul 13:53:00 2007 [link]
New Juventus coach Claudio Ranieri has denied that the club are set to swoop for Chelsea midfielder Frank Lampard. Ranieri signed Lampard for Chelsea in 2001 and watched the former West Ham man turn into an England regular and one of the most highly-rated players in Europe.
But, despite the Essex-born star entering a phase in his contract that allows him to buy his way out of Chelsea, Ranieri maintains that he is happy with what he has got.
"We are full in midfield and won't be signing anyone else there," Ranieri told the BBC. "Frank is a fantastic player - I know that better than anyone - but the only player we need before the start of the season is a central defender."
Although Barcelona are understood to be at the head of the queue should he leave Chelsea, the rumours linking Lampard to Juventus intensified when he was spotted in conversation with Ranieri after England's 1-1 draw with Brazil at Wembley.
But Ranieri insisted it was nothing more than friendly banter:
"We had a great relationship when we were at Chelsea and it was good to catch up with him after England's game against Brazil last month," he confirmed.
"Many people said Frank wasn't worth the [£11 million] when I signed him but he worked very hard and went on to become one of the best midfielders in the world. That made me very proud."
Lampard would cost around £9 million if he were to move without signing a new contract this summer.
- Reda Maher - -
#14232 nehezen de megpróbáltam értelmezni amit írtál,és szerintem kevered az olasz válogatott itthoni szereplésével -
MrV #14231 Bocs, ha 1 hülye kérdést teszek fel, de ha a Juventusnak lesz augusztus 22-én egy felkészülési mérkőzése ráadásul egy Juventus A csapat ellen a Juventus B csapat akkor ki jön a barátságos mérkőzésre?? -
#14230 nem tudni :( -
#14229 Arról volt szó hogy Del Piero vajon meddig focizik még? (annyit hallottam hogy válogatott szinten még a zeb-n ott akar lenni, és a Juvében meddig akarja űzni az ipart?:) ) -
#14228 vannak hogy álmodok előre dolgokat mint most, de ugyanaz soha nem szokott megtörténni a valóságban :)
én beérem azzal ha más lövi a gól(oka)t -
#14227 akkor viszont próféta leszel, vagy jós, vagy mittudomén. :DD -
#14226 :)
csak tényleg nyerjünk majd -
#14225 NYERTÜNK, ez a lényeg. :DDD
az hogy alig bírtunk csak mellékes.
FORZA JUVE!!!!!!!! -
#14224 húú gyerekek, azt álmodtam, hogy az első meccsünkön alig bírtunk nyerni, néztem a tv-ben és már a körmömet rágtam,(nem tudom ki volt az ellen:D) de egyszercsak Tiagóhoz kerül a labda és 18 ról akkora bombát lő, mint amilyeneket amúgy is szokott:D, elképesztő volt, a mezünk nem volt valami szép, mondjuk elég homályos volt az egész álom, de nagy volt az öröm :)
remélem tényleg lő majd ez a Tiago gyerek ilyen bombákat -
#14223 tényleg, most néztem hogy Criscito alap posztja középső védő. -
#14222 igazad van, nem a legjobb megoldás az a védősor, de inkább beállok én, mint Boumsongot tegyem be. nem akarom bántani, de abszolut nem bízok benne. más középhátvéd meg nincs.
a védekező középpályás posztra meg ezért akarom minden áron Tacsit. -
#14221 hát a kezdővel vannak problémáim. két nem klasszikus középső védőt betenni középre úgy,hogy egy szem Tiago védekezik a középpályán az öngyilkosság.ne várjuk el szegény Paveltől hogy azzal is foglalkozzon.(még ha szerintem is bírná)
bár igazad van,a jelenlegi keretből máshogy nem lehet megcsinálni
Paro meg majd csak lesz jobb pl Zanettinál -
#14220 abban igazad van, hogy amely olasz védő jól teljesít, azt esélyünk nincs megszerezni :(((( -
#14219 Barzaglit mostmár elfelejtem.
De én kiegyeznék más nemzetiségű védővel is, csak ne ilyeneket hozzanak, hogy: Pepe, Luisao, Andrade...
Inkább akkor Givet (már őt sem tudjuk), Squillaci, vagy szélre Reveillere és akkor Chiellini mehetne középre. Esetleg a Milanból a mellőzött Bonera (középre és jobbra is jó).
Mindegy, csak igazi vezér legyen! -
#14218 akinek reális esély van a megszerzésére olyat természetesen nem, de igazából ezt Militóéra sem mondhatjuk 100%-ig. -
#14217 Én a jelenlegi keretből ezt csinálnám:
Buffon - Chiellini, Criscito, Grygera, Salihamidzics - Tiago, Camoranesi, Nedved, Palladino - Del Piero, Trezeguet.
Balzaretti eladása pedig az utóbbi évek egyik legnagyobb hibája volt ezen a téren (Tacchinardié után).
Véleményem az átigazolásokról (szezon elején majd a komplett keretről is írok egy ilyet):
Távozók:
Kovac: sajnálom a távozását, bár én csak csereként számolnék vele egy Juve-szintű csapatnál, de Boumsongnál jobb. Már elég idős.
Tudor: szintén sajnálom, de évek óta sérülések hátráltatják, ellenben egészségesen az idei keret legjobb középső védője lett volna. Ő sem fiatal már.
Balzaretti: nagy hiba volt eladni, mindkét szélen bevethető védő, aki még igen fiatal is. Óriási veszteség.
Paro: Zanettinél és Giannicheddánál jobbnak tartom, azonban a középpálya igen telített. Ha valóban csak kettős játékjoggal engedtük el, akkor elfogadható.
Bentivoglio: nem ismerem, nem láttam játszani.
Gasbarroni: a Parma (egyik) megmentője, nem is értem, miért nem számol vele Ranieri. Fiatal még, Nedved utódja lehetett volna. Igen technikás.
Boudianski: nagy tehetségnek indult, de a hírek szerint ezt nem tudta beigazolni, játszani nem láttam, tehát nem nyilatkozom róla.
Kapo: eladását helyeslem, legalább most még pénzt kaptunk érte. Játszani úgysem tudott volna itt.
Sculli: eladása helyes, létszámon felüli támadóból csináltunk pénzt.
Volpato: a transfermarkt.de oldalon olvastam eladását és nem jelölik hogy kölcsönbe ment volan Empoliba, így sztem az Almiron-transzfer része. Nagy tehetség, remélem még látjuk Zebra-mezben.
Bojinov: játszatni kellett volna és megtartani. Nagy tehetség, és még mindig fiatal.
De Ceglie és Mirante csak kölcsönbe távoztak több társukhoz hasonlóan. Ők a jövő nagy bajnokai nem szabad végleg eladni őket, a kölcsön pedig jó, mert fejlődési lehetőség.
Érkezők:
Criscito: jó vétel, az egyik legtehetségesebb olasz védő, aki középen és jobb oldalon is bevethető.
Nocerino és Molinaro: nem láttam játszani őket.
Grygera: jó vétel, kell egy vezéregyéniség a védelembe.
Salihamidzics: jó vétel, rutinos, és sokoldalú (Zambrottához hasonlóan a védelem és a középpálya mindkét oldalán bevethető).
Tiago: jó vétel, szűrőként a védelemnek is segíthet, de nagy gólokra is képes.
Almiron: nem tartom túl jó igazolásnak, szerintem jobbat is találhattunk volna, de remélem rámcáfol. Buffon szerint Veronra hasonlít a játéka is, ami azért nem lenne rossz, sőt.
Iaquinta: jó vétel, jelen helyzetünkben kellett venni csatárt, aki már kész játékos, nem csak tehetséges. Hosszú lesz az idény, hosszú kispad kell. Erre ülhet ő is. Lippi jó vélemyénnyel van róla, ez pedig engem megnyugtat.
Lehetséges távozó még Miccoli (Palermo).
Érkező pedig lehet még Milito.
Kívánságlistám:
Barzagli megszerzése.
Tacchinardi megtartása.
Buffon és Trezeguet után Del Piero, Nedved, Palladino szerződésének meghosszabbítása.
Maresca visszaszerzése. -
#14216 tudsz mondani 2 olyan olasz középhátvédet,aki jó teljesítményt nyújt és reális esély van a megszerzésére? (Barzaglit mostmár felejtsük el) -
#14215 Zalayeta még nem tudni, marad vagy megy.
Bojinov játékjogának a fele volt a miénk, a csatár visszatért a Fiorentinába.
Kovacot pedig beírtad a kezdőbe is, meg a távozók közé is. :D
Egyébként Tudor is távozott, lejárt a szerződése.
Almironra lehet hogy Zanetti helyett, Salihamidzicsre pedig talán szélsővédőként számít majd Ranieri.
Más: a Tuttosport szerint a Juve feladta a Militoért folytatott "harcot" és inkább Andradet akarjuk megszerezni. (én ismét csak azt tudom mondani, hogy OLASZ középhátvéd kell).
A Corriere dello Sport szerint viszont újabb, 16 milliós ajánlatot tettünk Militoért. (ennyi pénzért már rég elhozhattuk volna a Palermo középsővédőjét, aki a maradás mellett döntött és megkapta a kapitányi karszalagot is). -
Etelkozi Vata #14214 Érkezők eddig:
Criscito, Molinaro, Grygera, Salihamidzic, Tiago, Almiron, Necerino, Iaquinta
Távozók: Kovac, Balzaretti, Paro, Bentivoglio, Gasbarroni, Boudinaski, Kapo, Sculli
Mi van Zalayetával és Bojinovval? -
Etelkozi Vata #14213 A mostani keret alapján hogy nézne ki kb. a csapat kezdője?
Kérdezem, mert nem tudom.
Buffon-Grygera(a miénk?)-Boumsong-Kovac-Chiellini-Zanetti-Tiago-Camoranesi-Nedved-Del Piero-Trezeguet
Mi lesz Almironnal, Salihamidiccsell (ha jól írtam a nevét)? Utóbbi lesz Nedved alternatívája? -
#14212 Sport1:
21:15 Labdarúgás
A Juventus útja a Serie A-ba -
#14211 mindenképpen érdekes lesz, hogy ennyi új játékos hogyan és mennyi idő alatt tud ütőképes csapatot alkotni, Ranierinek sok dolga lesz az biztos
én bízom a bajnoki címben, az olasz kupán kell csak részt venni a bajnokságon kívül(amit remélem megnyerünk), a többi csapatnak ott a BL és az UEFA kupa ami azért több energiát kíván -
#14210 úgy érzem, jó évnek nézünk elébe, bármi is lesz a végkifejlet :) -
#14209 igen, és annak is örülök, hogy Miccoli helyzete stabilizálódik, ill. hogy a Palermo erősebb lesz. Szimpatikus csapat.