Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Az Olasz kupa csak harmadosztályú

Nem lehet mindegyik helyen teljes csapattal játszani.

BL, bajnokság sokkal fontosabb
Tejóég, Roma ellen hazai pályán, ilyen gyenge kezdõcsapattal felállni, pessotto, balzaretti..nem csoda h kikaptunk. Capello meg elmehet a sutyerákba, idióta mi az h nem fontos a kupa, minden fontos amit nyerhetünk, ezt meg símán nyerhetjük.
Ekkora luxust nem engedhetünk meg magunknak..
Fáztak a játékosok..sztem azért kapják a "szerény" fizetésüket h játszanak fagyban hóban melegben esõben.
Del Piero még életben tartja a reményeket..köszönjük Alex.

Kit--Kat
Ja azokat én is, de aszthittem te többet tudsz.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

9csöves9
nem tudom,csak képeket láttam,de Ale helyükre rakta õket😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Kit--Kat
Most, hogy mondod, ja ja tényleg, de az hogy is volt pontosan?😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

9csöves9

9csöves9
a nyári a japán turnén is balhézott😊

Kit--Kat
ÉS emberek csoda történt, valakivel összeugrott DP, már vagy 2éve nem láttam ilyet, biztos valamit keményen odaszólhattak, asszem Mexes volt vagy Cufré vagy valami másik világi Rómás.

Kit--Kat
De 1iknél tuti lemaradt, akkor Perottánál.

Breki33
Az Zebina volt, de Blasi se volt csúcs....
a nickem? kosz O:

BUDA > miskolc.

Kit--Kat
Azért a Nedved hajtot rendesen, de a védõink katasztrófálisak voltak, fõleg a Blasi, asszemaz uccsó 2t, de a 2. tuti úgy kaptuk, hogy lemaradt az emberérõl, Tommasiról, õ meg szépen besétált a kapuig és csóri Abbiati ott már kiszolgáltatot volt. Ha feljött a támadást segíteni vagy nem tudta lekezelni a passzt és kiment róla, vagy rossz paszt adott, vagy vissza passzolt, 1 használható megmozduláas se volt, amúgy az egész csapat olyan hétvégi öregek összejövetele focit játszott. Egyébként ne volt olyan durva ez a Roma.

Breki33
Cap a meccs után: "Elégedett vagyok látva a csapat akarását, elvégre sikerült egy olyan eredményt kiharcolnunk ami nyitottá teszi a visszavágót is. Az elsõ félidõben volt 3-4 gólszerzési lehetõségünk de nem használtuk ki õket. Ezzel szemben egy nagyszerû fizikai állapotban lévõ Roma gyilkos ellentámadásokat vezetett.
Alex nagyszerû formában van és az olasz futball fontos játékosa, mondom ezt a mai 2 góljától eltekintve."
Breki33
Breki33

Breki33
ebben egyetértünk

ha nem más csapatok nagynevû edzõit akarnátok lenyúlni illetve a sikereket elérõket elküldeni

vmint nem nagy bevásárlószatyor lennétek sokkal szimpatikusabb lenne a csapat

mint ahogy volt is pl Butrageunoek, Michelék idejében.

Na de ez a Juve topic

Rudee
Az Atletico kaphat akár hány gólt, ha 13 ponttal kevesebbjük van. Egyébként hiába kapnak keveset, ha rúgni se rúgnak többet.
Az elõzõ edzõcsere pedig akárhogy is nézem eddig jónak tûnik, valószinû a Te nagy-nagy bánatodra az idei 7 meccsen egyelõre veretlenek vagyunk és a 3 kapott gól miatt sem kell szégyenkezni.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Breki33
tudtommal a margit nincs az elsõ háromban a spanyol bajnokságban

gólkülönbsége pedig 19 góllal roszabb mint a vezetõ Barcelonának.

kapott gólok tekintetében pedig megelõzi a 11 helyen álló másik Madridi csapatot.

És mi a megoldás?

Cseréljünk edzõt vegyünk újabb játékosokat idény közben akár.
Rudee
(a messzi múlt pedig nem 27 évet, hanem néhány hetet jelent)

Rudee
Nem csak kettõn, azért írtam ezeket hogy nehogy a messzi múltba kelljen visszaémlékezni.

Breki33
két meccsen egy idényben...
Rudee
Pedig még nyerhettetek is volna, ha úgy jáccotok, mint mi a Sevilla vagy a Bilbao ellen.

9csöves9
jaja

arról nem is beszélve,hogy 3 helyzet 3 gól...

Breki33
látszik mennyit ér Cassano mióta elment nyer a Roma

Rendes csapattal ezt simán hozzuk
ha akarjuk. Capello nem nagyon idegeskedett

Azért jó lenne eztis megnyerni
9csöves9
Camoról pedig,õ hülye lenne innen elmenni,mi meg hülyék lennénk elengedni

9csöves9
azért vicces hogy sok helyen úgy fogták fel mintha olyan húdejó lett volna a Roma

ilyen gyenge védelemmel,és belsõ vkp kettõssel(ami pont az egyik legnagyobb erõsségünk)nem csodálkoztam

Alex hatalmas formában van,mindenképp kezdetni kéne a bajnokin

Breki33
reméljük csak kacsa
báttyó02
jajj dejó meccsek voltak ma 😄DDDDDD

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabber_saviola
Camoranesi a nyáron távozhat a Juventustól
2006-01-25 16:30:51
Elhagyhatja a Juventus labdarúgócsapatát a szezon végén Mauro Camoranesi.

Az argentin születésû, de olasz válogatott játékos a következõ évben kiszorulhat a csapatból, miután a torinói együttes megállapodott a Parmával, hogy Marco Marchionni a következõ szezont a bajnokcsapatnál kezdi.

A jobb oldali középpályás ügynöke szerint Camoranesi azért nem marad csapat nélkül, hiszen az AC Milan és az Internazionale is bejelentkezett érte.

Marchionni a nyáron öt évre kötelezi el magát Torinóba, a középpályást az Inter, a Roma és a Fiorentina is szerette volna a soraiban tudni. (nso.hu)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Breki33
ha komolyan vesszük meg lesz

remélem jobb idõben
ahogy a stadion kinézett
Kaplan
Ez a mai teljesítmény SZÁNALMAS volt. A visszavágón el kell páholni õket!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

BADE
ebbõl a mai csapatból egyedül õ volt az,aki küzdött,hajtott

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

BADE
😊

bmffm856
hihetetlen ez az Alex...komolyan mondom, ha Capello rendszeresen játszatná, Toni vetélytársa lehetne a gólkirályi címért...az utsó 5 meccsen nem is tudom hány góült lõtt pontosan, de két kéz kell hozzá, annyi bizonyos...de hogy Capello mért nem ad neki több lehetõséget? második virágkorát éli...magával baszik ki az a csapat, ahol egy ilyen játékos csak kispadon van...egyébként nem láttam a meccset, de szép, huszáros hajrát nyomtatok le, asszem...😊 Alex meg...zseniális...😊

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

én fikáztam a csapatod?

"nem mint egy real" ezek után remélem a visszavágon remélem kaptok még vagy 2t!!!!!!!!<#eplus2><#eplus2><#boxer><#integet2>

REAL MADRID

Breki33
na végre úgy játszunk mint egy Juve

nem mint egy real
én +mondtam

REAL MADRID

húúúúú!!

akkor ez olyasmi lehet mint a zaragoza-barca meccs 😊 Barca 3-4 min alatt kapott 3 gólt de már 2 rugtak

ti is rugtok még 1et biztos

REAL MADRID

BADE
én is arra gondoltam,nemcsoda,hogy Capello behozta Alexet,direkt le akarja betegíteni

Breki33
Ezeket simán kéne vernünk nemtom miért tartalékolunk.

Félnek, hogy megfáznak?
BADE
ne is kérdezd...
1-3

BADE
A visszavágóra vmi normálisabb csapat kéne,mert a 2 meccsen nagyon megtömnek minket

no mi az állás?

REAL MADRID

Breki33
Navégre egyik megvan
BADE
Alexxxxxx!

Breki33
nincs elmosódva ilyen az eredeti csak halványítva van

a füves meg mondtam, hogy jó nem én cseréltem le
BADE
legalább 2 gólt kellene lõni,hogy a visszavágóra maradjon valami esély

Breki33
Hát szégyen ezzel a gyenge Rómával így játszani.

Miért nem vesszük komolyan?
BADE
a másik,hogy a háttér nekem személy szerint nem tetszik,a füves sokkal jobb volt.
Ráadásul nem is volt elmosódva,mint ez

BADE
szerintem inkább Capellot kéne jól seggberúgni,hogy ilyen kezdõ 11-et küldött pályára,1 ember sincs a kp-n,aki megtartaná a labdát,Emo-Vieira kettõsbõl legalább az egyiket játszatni kellett volna.Blasi nem hazudtolta meg önmagát,Giannichedánál még labda sem nagyon volt,Zebina meg egy nagy 0,remélem minél hamarabb megszabadulunk tõle.Egyébként megvannak a helyzeteink,de be is kéne lõni õket.
2-ik félidõre be kell küldeni Alex-et és Vieira-t.Ha még tényleg nem érdekli a klubot a kupa,akkor minek jutottunk el idáig???Pont egy ilyen presztizsmeccsre kéne beleadni mindent,hétvégén úgyis az Ascoli az ellenfél.