44078
-
#14288 Bárcsak annyi lenne! -
#14287 0 %
optimista vagyok -
#14286 Nem szeretném, nekem ő az egyik kedvenc játékosom.Egyébként rá se fogok ismerni a klubbra a seria a ban,mivel nem tudtam(csatorna hiányában)követni a klubb sorsát a seria-b ben,de lehet hogy az a ban se fogom tudni ugyanis a nemzetközi kupaporondon tudtam csak(M1,Viasat3)de ott csak 2 év mulva indul sajna!DE a kedvenc klubbom,annak ellenére hogy nem vagyok tisztában az átigazolásokkal és hogy nem írok ide olyan sűrűn. -
#14285 Mennyi esélyt láttok arra, hogy Nedved visszavnul? -
#14284 -
#14283 -
#14282 a portugál válogatott Tiago Mendes - aki 9 millió fontért költözött Torinóba - is optimistán tekint az elkövetkező szezonra.
"Nem akarok magamról beszélni, jobban kedvelem, ha mások ítélnek meg. Egyszerű dolgokat szeretek csinálni, és segíteni a csapattársaimat a gólszerzésben. Tudom, hogy ez a klub sok nehézségen ment keresztül. Most azonban helyreállt a rend, és erős csapat épül tapasztalt játékosokból. Tudom, hogy nagyszerű dolgokat vihetünk véghez." - mondta Tiago.
-
#14281 A tuttomercatoweb szerint Barzagli ma vagy holnap aláírhat hozzánk, bár ezt a Palermo-topik lakói sem tartják igaznak. -
#14280 Barzagli újra a kiszemeltek között
A Palermo közzétette, hogy a Juventus újra érdeklődik játékosuk, Andrea Barzagli iránt.
"A Juventus felvette velünk a kapcsolatot Andrea Barzagli ügyében, mi azonban meg akarjuk őt tartani, mert fontos számunkra." - árulta el a szicíliaiak sportigazgatója, Rino Foschi.
Bár úgy néz ki, hogy a Juventus megszerezte a Deportivo La Coruna középhátvádját, Jorge Andredét, nem elégszenek meg ennyivel, és még egy középső védőt akarnak igazolni. Barzagli már elég régóta a klub kiszemeltjei között van, és állítólag csak a tavaly nyári bundabotrány miatt nem játszik még Torinóban.
Eddig úgy nézett ki, hogy a Juventus nem tart igényt Barzagli szolgálataira, mert elsőszámú kiszemltjük a posztra Gabriel Milito volt, ám mivel a tárgyalások megrekedtek, most úgy tűnik, a Bianconeri mégis szeretné megszerezni a Palermo védőjét. Elképzelhető azonban, hogy a torinóiaknak nem lesz könnyű dolguk, mivel a védőt vinné az Inter és a Fiorentina is.
Persze rajta kívül is vannak még lehetséges alternatívák, mégpedig a tavály nyáron a Real Madridnak eladott Fabio Cannavaro, és az Inter védője, Nicolas Burdisso.
Amennyiben a Juventus két új középhádvédet igazol, Jean-Alain Boumsong és Nicola Legrottaglie nagy valószínűséggel távozni fog, mivel a hírek szerint egyik védő sem szerepel az új tréner, Claudio Ranieri terveiben.
-
#14279 Úgy tűnik, Cannavaro visszatérésében komoly szava lehet - többek között - Gianluigi Buffonnak, Alex Del Pierónak, és David Trezeguet-nek, tehát a Juve sztárjainak. Elképzelhető, hogy Fabio Cannavaro visszatérése egyébként is csak pletyka, de ha mégsem így van, szüksége lenne volt csapattársai támogatására. A pletykák szerint azonban erre egyáltalán nem számíthat.
Ennek egyszerű oka van: az öltözőn belül árulónak tekintik azokat, akik elhagyták a süllyedő hajót. Pl. Cannavarót, Zambrottát, Ibrahimovicsot, vagy Capellót.
A Juventus játékosai mostanában azonban mégis napi kapcsolatban állnak egymással, hogy eldöntsék, zöld utat kaphat-e a klub ehhez a tranzakacióhoz. Hiszen előfordulhat, hogy a klub érdekei elsőbbséget élveznek majd saját sérelmeikkel szemben.
-
#14278 NEEE!
Pavel, ne tedd!
Azonban, ha tényleg visszavonul, szobrot kell neki emelni az új stadionban! Rengeteget tett a Juventusért! -
#14277 Grosso a Lyonba ment. Sztem ennyi erővel (és pénzzel) simán le tudtuk volna igazolni, és akkor Chiellini is játszhatna középen, mint az U21 válogatottban.
#14276: sajnos igazad van, kevés a stabilan jó teljesítményt nyújtó védő, és aki van azt meg nem igazán lehet kirobbantani csapatából. -
#14276 sajnos nekem nem jut eszembe 1 db klasszis védő neve se,akinek az ideigazolására reális esély van -
#14275 Ennek nagyon nem örülök, nem igaz, hogy nem tudtunk volna 1 tényleg klasszis védőt igazolna ennyi (vagy kicsit több) pénzből. Ráadásul már nem is fiatal. Sztem még így is kéne 1 középhátvéd.
Nedved pedig egyes források szerint heteken belül bejelenti a visszavonulását, utóda Rosicky lehet. -
karajjj #14274 Pavel Nedved már tavaly is fontolgatta a labdarúgó pályafutásának befejezését, de akkor a Juventus kizárása miatt a folytatás mellett döntött.
A következő hetekben hivatalosan is bejelenthetik Nedved visszavonulását – közölte az olasz sportújság, a Corriere dello Sport.
A „zebrák” vezetősége már megtalálta új kiszemeltjét, aki helyettesíteni tudná a veterán középpályást.
A cseh aranylabdást a tervek szerint egy honfitársa követné, ugyanis Tomas Rosicky a célpont, és az Arsenal kiválósága sem tartja kizártnak a váltást. -
#14273 igen, a Corriero dello sport is címlapon hozza a dolgot, míg valamelyik honlap szerint (nem emlékszem) közel a megállapodás. (hányszor mondták már ezt...) -
#14272 felmelegítettük a Barzagli transzfert,biztos vagyok benne hogy ez Nocerino távozását jelentené -
#14271 az lehet hogy telített a posztja, de szerintem bármely védekező középpályásunkkal simán felveszi a versenyt, főleg úgy, hogy (főleg ha a védelem nem lesz elég erős) azért 2 VKP kell a kezdőbe. -
#14270 úgyértem a védekezéssel járó terhet venné le Nedved válláról, ugyanis Pavelnek idén is sokat kellett védekezéssel foglalatoskodnia. -
#14269 Andradenak 2x szakadtak már el a térdszalagjai... -
#14268 Ranieri: "Szükségem van Nedvedre és Camoranesire"
Claudio Ranieri, a Juventus új trénere szeretné, ha Pavel Nedved és Mauro Camoranesi jövőre is a Juventus keretét erősítené.
"Két igazi bajnokról van szó. Mindkét játékosra szükségem van, mert a Juventusnak meg kell tartania az összes nagy játékosát. Remélem, hogy velünk maradnak." - mondta Ranieri.
"Nem igaz, hogy Pavel és Alex már öreg. Del Piero novemberben lesz 33 éves, Nedved pedig 35 augusztusban. Ha megnézzük Maldinit, vagy Costacurtát, láthatjuk, hogy milyen sokat tud nyújtani egy ilyen korú játékos. Már eddig is rengeteget tettek értünk, és meggyőződésem, hogy ezután még többet tehetnek majd."
-
#14267 Milan - Juventus 1-6
link -
Del Piero Live in San Siro -
#14265 Juventus: Jorge Andrade a klub legújabb szerzeménye
A Deportivo la Coruna rábólintott a Juventus ajánlatára, így a 29 éves portugál válogatott védő, Jorge Andrade (képünkön) öt évnyi spanyol légióskodás után Torinóba költözik.
„A portugál válogatott játékos a következő napokban Torinóba utazik, hogy tisztázza a részleteket új klubjával” – áll a Deportiva la Coruna hivatalos honlapján.
A portugál nemzeti együttes kapitánya 2002-ben igazolt a portugál FC Portótól a spanyol csapathoz, melyben 129 mérkőzésen lépett pályára.
Spanyol sajtóértesülések szerint a Serie A-ba visszatérő olasz együttes tízmillió eurót fizetett ki a 29 éves játékosért. -
#14264 hol segíthetne Pavelnek? balszélen?
szerintem ő már nem lesz Juve játékos sajnos,nincs hír arról,hogy érdeklődnénk és a posztja most teljesen telített -
#14263 Sok sikert Andradénak.
Tacchinardiról van vmi hír? Ha maradna, Nedvednek sokat segíthetne. Nem tudjátok valaki érdeklődik-e?
Úgy hallottam, a Parma vinné. -
#14262 mostmár a Depor hivatalos oldalán is fent van,vagy 11 millió euró vagy 7+Zalayeta
kell még egy védő meg egy cserekapus minimum.mondjuk ha megakarnák győzni Pavelt,hogy vállaljon még egy évet akkor szerintem az lenne a legjobb megoldás ha hoznánk egy olyan kp-t aki leveszi róla a terheket -
Csesza #14261 spanyol források -.- -
#14260 spanyol források (háhá) szerint leigazoltuk Andradet
jobb mint Bum-Bum na... -
#14259 :DD -
#14258 azóta már máshol is láttam érdekes
mondjuk csodálkoztam is hogy Kapoért képesek ennyit kifzetni:D -
#14257 ebbe azért elég karcsú összegek vannak. Kapoért 3 millió fontot kaptunk
sok siker mindkettőjüknek -
#14256 Hivatalosan is bejelentették, hogy Fabrizio Miccoli a következő szezontól a Palermo csapatában folytatja pályafutását, miután hároméves szerződést kötött a szicíliaiakkal. A Juventus csatára az elmúlt két idényt kölcsönben a Benfica együttesénél töltötte, és miután Claudio Ranieri azt nyilatkozta, hogy számít az alacsony támadóra, mindenki azt gondolta, visszatér a torinóiakhoz.
A Palermo az elmúlt néhány hétben kezdett élénkebben érdeklődni iránta, és a hírek szinte egyből arról szóltak, hogy megegyezés születhet a felek között.
"A Juventus bejelenti, hogy Fabrizio Miccoli 4,3 millió euróért a Palermo együtteséhez igazolt. Az összeget a következő három év alatt kell kiegyenlíteni." - olvasható a Bianconeri hivatalos honlapján.
Miccoli három évre szerződött Szicíliába, és feladata David Di Michele helyettesítése lesz, aki a mai napon igazolt a Torino együtteséhez.
A Juventus honlapján bejelentette azt is, hogy Olivier Kapo 2,3 millió euróért a Birmingham City csapatához igazolt. Rey Volpato és Sebastian Giovinco pedig kölcsönben az Emolihoz távozott.
-
Etelkozi Vata #14255 Lampard nem utasított el semmilyen ajánlatot, mert nem is kapott.
Jelenleg még 2 évig élő szerződése van, a klubnak nem is kell semmilyen ajánalatot tenni Lamps-nek. Max. ha ő kérné, de eddig nem kérte.
Ettől függetlenül valóban tervezika Chelsea-nél a szerződése meghosszabbítását.
Frank a Chelsea-hez tartozik, ott is marad. Nem örülnék neki, ha Torinóba költözne (nem fog).
Del Piero-t sem látnám szívesen a Chelseaben, mert ő meg a Juvéhoz tartozik.
Mondom ezt mindkét klub fanatikus szurkolójaként. -
#14254 Ha Lampardnak a Chelsea által ajánlott fizetés nem elég, akkor mi az életbe nem tudnánk neki fizetni eleget.
Középpálya szerintem
Tiago, Tacchinardi, Nedved, Camoranesi
ebből Tiago és Tacchinardi védekezne.
Szerintetek Tacchinardi maradására mennyi esély van? Mert mostanában nem hallani érdeklődőről. -
#14253 Secco szerint Cannavarot nem akarjuk megvenni, Miliroért pedig szintén nem licitálunk tovább.
Gabber a Palermo-topikban azt mondja, lehet hogy a szicíliai gárda Miccoliért + Nocerinoért ideadja azt a védőt akit a #142219-es hszemben elfelejtettem. :DD
Nem sok esélyt látok rá, de mindegy. -
#14252 "A szezon előtt már csak egy igazolásunk van hátra, ez pedig egy középső védő lesz." - nyilatkozta Ranieri a 'BBC Sport'-nak.
Nagyon jó, akkor gyakorlatilag Buffon-0-3-1-2-ben játszunk majd.^^ -
#14251 Claudio Ranieri, a Juventus mestere tagadta, hogy megpróbálnák megszerezni Frank Lampardot a Chelsea-től. Miután a 29 éves angol válogatott középpályás visszautasította jelenlegi klubja hosszabbítási ajánlatát, széleskörű találgatások kezdődtek, melyek szerint a játékos követheti egykori mesterét a Juventushoz. 2001-ben ugyanis éppen Ranieri vitte a Chelsea-hez 11 millió fontért Lampardot, nagyszerű viszonyban vannak egymással, most azonban Ranieri tagadta a híreszteléseket.
"Frank fantasztikus játékos, azonban több középpályásunk is van már, erre a posztra nem kívánunk több játékost igazolni. Sokan mondták, hogy Frank nem érte meg a pénzt, amikor a Chelsea-hez hoztam, azonban kemény munkával elérte, hogy a világ egyik legjobb középpályása lett. A szezon előtt már csak egy igazolásunk van hátra, ez pedig egy középső védő lesz." - nyilatkozta Ranieri a 'BBC Sport'-nak.
-
#14250 csak én vettem meg a Juve posztert? -
#14249 Grosso-t miis vihetnénk