Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
vezetünk :-)

kérdezem +1* "miért volt a kettõs kiállítás?"

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Kaplan
VEZETÜNK EMBEREK!!!

48 minute A. Mutu (Pen) 0-1

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Breki33
2 gól kell
gabber_saviola
mért volt a kettõs kiállítás?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Kaplan
Ennél több kell, így simán kiesünk.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Én neten nézem CCTV5!
Buzi bíró ezzel megölte a meccs iramát..

Aki nezi, hol nezni?? Mert Rai Uno nem nyomja!
Aki nézi írja már mért volt a kettõs kiállítás?

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Na a Roma már rúgott egy gólt, de nem adták meg.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

gabber_saviola
ma este nyerni , mert raktam rátok 😊

gabber_saviola
<#eljen>

Breki33
remélem mi játszunk velük
Kaplan
Öcsém, láttam ezt az eredményt valahol de nem hittem a szememnek! BRAVÓ! BRAVÓ! GRATULÁLOK SZÉP VOLT PALERMO!!!

Breki33
Az Olasz Kupa negyeddöntõjének keddi egyetlen mérkõzésén a Palermo 3-0-ra legyõzte a Milant és ezzel bejutott az elõdöntõbe.
Andrea Caracciolo a Palermo második gólját jegyezte
A szicíliai együttes egygólos hátrányból kezdte a találkozót a tartalékos milánóiak ellen, de már a 10. percben ledolgozta a hátrányt Gonzalez góljával. Nyolc perc múlva már a déliek voltak elõnyben, Caracciolo volt eredményes.

A piros-feketék vesszõfutását az újabb gólt szerzõ Gonzalez tette teljessé a 49. percben.

Olasz Kupa, negyeddöntõ, visszavágó:
Palermo-Milan 3-0 (2-0)
Továbbjutott a Palermo 3-1-es összesítéssel.
Kaplan
Hopp , figyelmetlenül olvastam. Akkor is! 😄

robotnyk
Buffonnál is igaz volt, többek között
Breki33
cáfolat

emléxünk már ilyenre
robotnyk
tudod mit jelent a deny? -.-
Kaplan
Menjenek már a picsába..

robotnyk
Official Announcement: Real Madrid Denies the Statements Made by Ibrahimovic's Agent

Real Madrid C.F. denies the statements made by Zlatan Ibrahimovic's agent to a number of Italian and Spanish media. Real Madrid declares that it has not had any direct or indirect contact with and that no offer has been made to neither the player, his representative, nor Italian football club Juventus.

Real Madrid wants to make it clear that given the excellent and cordial relationship that it has with Juventus, the Italian club would always be the first to know if Real Madrid expressed an interest in any of its players.
Breki33
köszi
Kaplan
CCTV5n nyomják.
Szedd le a PPstream progit és benne van alapból.

Breki33
akkor linkeld
Breki33
közben megnéztem a rai tree-n írják

ezek szerint rosszul írták
Ez jó hír, leszámítva, hogy a Chelsea is 20.30-tól játszik. Na ez aztán a dilemma.

Kaplan
Hát a Rai Uno oldalán nincs feltûntetve. Szóval szvsz Rai Tre lesz.

Kaplan
Megvan a stream , megvan a progi hozzá csak miért akadozik ennyire? 😞

Breki33
Én nem így tudom

szerda, 17.30: Sampdoria–Udinese (tv: RAIDUE, 1–1); 21: Roma–Juventus (tv: RAIUNO, 3–2);
csütörtök, 21: Internazionale–Lazio (tv: RAITRE, 1–1)
9csöves9
nem tudom... streamforum.tk itt nézz körül

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Kaplan
Na bazz, az nincs. Ez Tré. Jóhogy nem a Rai 100 közvetíti.. 😞
S stream van?

9csöves9
Rai Tre

Kaplan
Ugye közvetíti a Rai Uno??

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
g-portálon is van juve oldal , napi több száz !!!!látogatóval

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

9csöves9
hát azok ott õrültek...belenéztem egy kicsit még a meccs után,hát a világ legnagyobb dicsõségének tekintették hogy 3 kontrával legyõzték a B csapatunkat

Breki33
Akkor lenne igazán jó ha a másik is ugyanerre a formára lenne vágva illetve visszafele is átmenet lenne

egyikhez lusta vagyok a másiknak objektív okai vannak
Breki33
jó lenne lenyomni a Rómá-t mivel pár csókának beszóltam a Róma fórumon (Index) P
9csöves9
megbocsájtok csak ne rémiszgess mindenhol😄DD

McFrost
qrva jó a banner!

McFrost
nesze b+!😊

McFrost

9csöves9
a mai kezdõ

Abbiati- Zebina, Thuram, Cannavaro, Balzaretti- Camoranesi, Vieira, Blasi, Mutu- Ibrahimovic, Zalayeta

Rudee
Egyébként Spanyolországban a Sociedadot hívják Realnak 😊

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
A baszkra értettem, nem Xabi-ra.

Breki33
Xabi Alonso sose játszott a Reálban hanem a Real Sociedad-ban.

Rudee
Mindegy hogy baszk vagy katalán, mind2 volt már madridi játékos.

Breki33
igen pl egy baszk játékosét PPPPPP
Rudee
Ibrahimovic-ot csak Perez akarja, más nem. Egyébként ha elolvasod az egész hírt az AS-en, akkor megtalálod néhány védõ illetve védekezõ szellemû játékos nevét...

Breki33
komolyan mondom margit néniék nem normálisak

nincs védelmük mostis tök gyengén játszottak, de újabb csatárt akarnak.......

vmelyik fórumon írták, hogy biztos 5 csatárral akarnak játszani mint puskásék P
9csöves9
febr 2. 16.30 után😊