44078

ibogldrc.jpg

• nono84
    nevetem=nevettem
  • nono84
    Jót nevetem ezen az Interes híren semmi valóságalapja nincsen szerintem.
  • ryhdeksan
    :DDD cserepadra sem kéne
  • Zsolti9014
    Természetesen Boulahrouznál a hamburgi időszak jutott eszembe, amikor két szezon alatt 52 bajnokin lépett pályára 1 gólt szerzett. 16 sárga és 3 piros 2 év alatt nem oly sok. Ráadásul a 05/06-os szezonban a Hamburg 34 meccsen 30 gólt (a legkevesebbet a ligában) kapott.
  • Zsolti9014
    :OO
    Most nézem hogy Legro 1976-os születésű. Azt hittem 80-as. :DD
  • Zsolti9014
    "Legro pedig 27 évesen került hozzánk"

Bocsi, azt hittem fiatalabb volt (23-ra emlékeztem). Igazad van, ez már nem fiatal.

van viszont egy "ötletem": Boulahrouz a Chelsea-ből. El akarják adni, és egy ilyen pokróckemény védő talán jó lenne az olasz bajnokságba.
    (igaz, az utóbbi időben nem sokat játszott, de amúgy jó játékos.)
  • Trunks
    Ezeket el se kell olvasni.

Legro pedig 27 évesen került hozzánk, nem hiszem, hogy az fiatal lenne. Egyszerűen csak nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Ha megnézed, az akkori jól szereplő Chievóból szinte senki sem futott be nagy karriert.
  • Zsolti9014
    Ez még viccnek is kegyetlen rossz:

Nedved az Interbe igazol?
    Külföldi labdarúgás
    A Juventus vezetői egyelőre nem tudtak megállapodni Pavel Nedveddel, az Inter pedig lecsaphat a veterán középpályásra.

Az Inter tavaly nyáron Patrick Vieirát és Zlatan Ibrahimovicot szerezte meg a Juventustól, idén pedig Pavel Nedvedet halászhatják el a Juve orra elől a milánóiak. A veterán cseh középpályás eddig nem tudott megegyezni a torinói vezetőkkel szerződése meghosszabbításáról, ezért már a visszavonulását is kilátásba helyezte.

Nedved ügynöke azonnal felvette a kapcsolatot az Interrel, s a bajnoki címvédő vezetői hajlanak is arra, hogy leigazolják a rutinos futballistát, és újabb egykori Juve-játékossal erősítsék meg a keretüket.

• Zsolti9014
    Bianconeri.hu

Andrade a Juventus játékosa
    Írta: Dino Vercotti
    2007. július 10.
    Ahogy előző írásunkban már valószínűsítettük, az bekövetkezett: Jorge Andrade hivatalosan is a Juventus játékosa, 2011-ig írt alá.

Az első mondata - immár Juve játékosként - a következő volt:"Számomra a Juventus a legjobb csapat Olaszországban." Hosszabb megszólalás is várható tőle még a mai nap, természetesen arról is beszámolunk majd.

Forrás: www.calciomercato.com, 2007.07.10., 13:01

• Zsolti9014
    Szintén bianconeri.hu

Boumsong: "Megérdemlem a lehetőséget"
    2007. július 10.
    Jean-Alain Boumsong elszánt és esze ágában sincs elhagyni a Juventust: marad és harcol a helyért.

"Szerdán ott leszek a felkészülés kezdetén. Tudom, hogy az újságokban már eladtak engem, de a helyzet az, hogy nincs napirenden ez a kérdés. Akkor érkeztem ide, amikor a Juventus másodosztályú volt és most, hogy feljutottunk, nem akarok elmenni innen. Szerepem volt a feljutásban és bele akarok kóstolni a Serie A-ba. Még nem beszéltem Ranierivel, de remélem, hogyha problémája van velem, azt elmondja. Voltak érdeklődések a nyáron, keresett a Bordeaux, de más csapatok - a Besiktas, a Herta és a Dortmund - is le akartak igazolni. Én azonban nem kívánom elhagyni a Juventust."

Ezt azért tisztelem benne.

• Zsolti9014
    Bianconeri.hu

Andrade szerelmi vallomása
    2007. július 10.
    A portugál védő tegnap este megérkezett Torinóba, ahol ma fog átesni az orvosi vizsgálatokon. Nagyon szimpatikusan nyilatkozott, ahogy az várható is volt.

"A Juventushoz igazolni egy álom beteljesülését jelenti. Ez szerelem volt első látásra, az elmúlt napokban minden nagyon gyorsan történt. Azonnal elfogadtam a klub ajánlatát, mert a Juventus számomra a garanciát jelenti." Andrade - ha nem találnak nála rendellenességet - 3 éves szerződést ír alá.

Forrás: www.calciomercato.com

Mindenki ezt mondja :D

• Zsolti9014
    igen, viszont akkor kell még védőt venni, mert így is kevés, főleg ha a fiatalokat kikölcsönözzük vhova. egy esetleges sérüléshullám, és már Del Piero lehet a középhátvédünk. :(

vagyis lehet hogy vele még jobban is járnánk mint Bumbummal.
    Legro meg micsoda nagy tehetségnek indult, aztán soha nem futotta be a neki jósolt karriert. lehet hogy túl korán került hozzánk.
  • nono84
    Még anno volt róla szó.
  • Trunks
    Bumbumot és Legrottaglie-t pedig el kéne sózni a francba, úgyse fognak játszani.
  • Trunks
    10 összejöhet. Blasi 2, Giannichedda 1-2, Zalayeta 4, Tacchinardi 2-3 + 1 millió a többiekből. Bár elég valószínütlen.
  • james69holden
    valamelyiket én is eladnám, és megvenném Heinzét a ManU-ból :]
  • 9csöves9
    én is keményen szurkolnék neki.pont ilyesmi csapatba képzelem el

amúgy a Real leigazolta Pepét,szűkül a kör
  • forzajuve
    húha Zalayeta a Deporba? akkor lesz egy második kedvenc csapatom. átkozott keretszűkítés, divatdrukkert csinálnak belőlem :S
  • Zsolti9014
    hát igen, Zalayeta kb. 4 millió, Tacsi szintén, a többiek meg néhány százezer. Talán 8-10 millió, de szűken.
  • Zsolti9014
    Én személy szerint a következő kerettel vágnék neki a köv. szezonnak. Félkövérrel írom azt, amely igazolást még van esély végrehajtani.

Kapusok: Buffon, Antonioli, Trini
    Védők: Chiellini, Salihamidzic, Criscito, Grygera, Boumsong, Zebina, Birindelli, Barzagli, Andrade
    Középpályások: Camoranesi, Nedved, Tacchinardi, Almiron, Tiago, Marchionni, C. Zanetti
    Csatárok: Del Piero, Trezeguet, Palladino, Iaquinta és esetleg Zalayeta.

Megjegyzés:
    Tudom, hogy Salihamidzic elsősorban középpályás, de szélsőhátvédként is nagy szükség lesz rá sztem.
    Szívem szerint Zebinát és Bumbumot eladnám, de így is kevés védőnk van.
  • 9csöves9
    vicces lenne az a 20 millió,de még a 10 is
  • Zsolti9014
    Bianconeri.hu

Keretszűkítés
    2007. július 10.
    A Juventus holnap kezdi meg az új idényre történő felkészülést Pinzolóban. Mivel a keret nagyon bő, ezért néhány játékosnak távoznia kell.

Nagyon sok, mindösszesen 32 játékos áll Claudio Ranieri rendelkezésére. Úgy tűnik, hogy Tacchinardi - ahogy visszatér - már csomagol is és elhagyja a Juventust. Blasi sorsa hasonló lehet, őt a Genoa keresi. Bár Ranieri nemet mondott az elképzelésre, továbbra sem zárható ki, hogy Criscitót kikölcsönzi a klub a Genoának. Piccolo és Urbano is máshol fogja elkezdeni az idény és arra is van esély, hogy a megerősített középpályán immár Giannicheddának sem lesz helye, őt a Siena és a Frosinone keresi, de a fizetése túl magas és ez nehezítheti a megegyezést. Az Atalanta Legrottaglie személyétől várja a védelme megerősödését, míg Zalayeta a Deportivo La Corunában köthet ki. A hónap végére a fenti kérdések el fognak dőlni, a Juventus mintegy 20 millió eurós bevételt vár ezekből az üzletekből.

Forrás: La Gazzetta dello Sport, 2007.07.10., 7. oldal

Ezektől tartottam. Sajnos lassan már be kell látnom hogy egyik kedvencem, Tacchinardi nem játszik többet Zebramezben.

• ryhdeksan
    nincs ellenfél
  • Csesza
    :Asdadsadsadadsadsa
  • Csesza
    ezt hol olvastad?
  • 9csöves9
    egyetértek nála jobban nem hajt senki ebben a csapatban
  • Zsolti9014
    Camoranesi valószínűleg hosszabbít. Legalábbis az ügynöke és a Tuttosport szerint is. Bár nem tökéletes az ajánlat még mindig.
  • Zsolti9014
    Zebraportalon is láttam ilyet a chaten.
    Nem normálisak. Pavel olyan játékos aki a szívét adja minden meccsen. Képes meghalni a csapatért. Védekezik, támad, gólpasszt ad, gólt lő, és mindemellett fekete fehér a szíve-lelke. Ilyen játékos kevés van és kevés is volt mindig!
    Van der Vaart és Rosicky jó játékosok de Nedvedet nem pótolhatja SENKI!
    Ha az ő posztjára kellene valaki, akkor min. egy védő egy vkp, egy szélső meg egy csatár. ők is csak azokat a posztokat tudnák bejátszani, amiket Pavel egyedül, de még ez a 4 játékos sem tudna annyit hozzátenni a játékhoz mint Ő.
  • 9csöves9
    néhány helyen olvasom,hogy a sok hülye meg irogatja menjen csak majd jön Van der Vaart Rosicky meg az atyaúristen
  • Zsolti9014
    egyetértek!
  • gabber_saviola
    van egy kis hajlam a srácban szerintem is :P
  • 9csöves9
    Pavelnek nem tetszik a szerződés amit eléraktak...

beszarás,neki mindent megkéne adni
  • 9csöves9
    az meg a másik hogy én még BumBumot is szívesebben nézném a csapatba mint Burdissot
  • Zsolti9014
    jól teszik. :D

Burdisso nekem nem is igazán szimpatikus: úgy néz ki mint homoszexualomovics
  • Breki33
    már fosnak .........
  • Breki33
    Az Inter vezetőedzője, Roberto Mancini meggátolta Nicolas Burdisso átigazolását a Juventusba. Mancini attól fél, hogy túlságosan megerősödne a zebramezes riválisa, így nem engedte el az argentin védőt Torinóba, aki már csak egy lépésre volt az átigazolástól: már mindenben megegyezett Alessio Secco sportigazgatóval.
  • Count Adyn
    Díszpárnát?:DDD
  • Trunks
    Vki nézte ezt már?
  • Trunks
    Most már hülye lenne visszavonulni azután, hogy végigszenvedte ezt az évet.
  • nono84
    Énis úgy vagyok vele, hogy legalább még egy évet játszik még.