Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Tudom, õk írták anno hogy 5 millióért megvesszük Meghni-t hogy aztán elcseréljük Thuramra.

Szar Bayern, szar Bayern :)

annak 90%-a kacsa 😄

Rudee
AS legutóbb azt írta, hogy az Ibrahimovic transzferbe Cassano is be lenne vonva, annak meg sok értelme nem lenne.
Egyébként olasz forrásra hivatkoznak (calciomercato.it).

Breki33
pedig most nem úgy viselkedik

állítólag az AS valahonnan máshonnan lopta a hírt (spanyol lapok)

az NS-en is megjelent magyarul
Barni
hát én pontosan Ibrára gondolok, hogy elmenne vagy ilyenek..
ha oda menne énis megutálnám amúgy, pedig most már kezd a kedvenceim közé beférkõzni

Avanti Italia!

Breki33
hogy margit kiket akar?
Barni
honnan van a hír amúgy? hol lehet olvasni róla?

Avanti Italia!

Breki33
Hátha elmegy bevásárlószatyorhoz meg fogom utálni
Kit--Kat
Aszitte télleg bérelt helye van.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kaplan
Nehogymár Zlat' menni akarjon 😞 Miért? Mi a fasz baja van? Örüljön, hogy elhoztuk az Ajaxtól és világsztárt neveltünk belõle. Van mit nekünk köszönnie.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

9csöves9
hát megnéztem,Nedvednek kellett volna egy sárga aztán annyi,nem volt itt akkora balhé

azt reklamálták hogy labdával megrugta a fekvõ Tottit...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Kit--Kat
Én már vártam kiváncsian mikor lesz, mert õ az a Cassano féle

Az ügynöke szerint menni akar a Magdiékhoz.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

9csöves9
állítólag egy kis feszültség is van Capello és közte...

Kit--Kat
zlatan megy, vagy marad, ez itt a kérdés!

Breki33
9csöves9
köszi,megnézem

Breki33
Zlatan de én annyit láttam, hogy fogta hátúlról a tarkóját a biró meg köztük volt

Nemértem ezért miért kellett páros kiállítás

Amúgy a juveploendrõl letölthetõ
9csöves9
ki provokált, Zlatan vagy Dacourt?

Breki33
ha valakit érdekel a meccs fent van torrenten

a kiállítást megnéztem de nem igazán értem elõtte Nedved csúnyán szabálytalankodott
9csöves9
a meccshez nem lehet sokat hozzáfûzni ha megnyerjük a bajnokságot,akkor nem érdekel hogy ennek a kupa az ára😊

remélem a Palermo nyeri mostmár

Breki33
akkoris P
Szerintem a mai fociban nincs olyan, hogy egy csapat mindent megnyer, azt képtelenség megcsinálni, mert ahhoz két teljesen egyenértékû kezdõcsapat kellene, olyan meg nincs. Ezért marakodhat a kupán a Palermo, meg Roma, a Juve meg örül, ha a Bl-ben helyt tud állni a bajnokság mellett, arról nem beszélve, hogy a nagy csapatokban mindenki válogatott, ami plusz 7-12 meccset jelent szezononként. Szóval szerintem is jó ez így, csak legyen meg a BL döntõ (ahol ha nem a Chelsea lesz az ellenfél, akkor mindenáron nyerni kell, egyébként meg gyõzzön a jobb)..

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Breki33
Igen az elsõ meccsen úgy gondolta, hogy simán olyan eredményt érhet el ami jó
hameg nem akkor sincs nagy gond
egyértelmûen feladta az elsõ meccset, szerintem abban bízott, ogy hazai pályán ilyen felforgatott tartalék csapat is összehoz egy 1-0-át, de nem jött be
aztán 0-3-nál már be kellet hogy küldje Del Pierot, Vierirat, Nedvedet, hogy foci is legyen. Bár lehet, hogy Nedved akkor is kezdõ volt, akkor valaki mást.
Egyértelmûen eltaktikázta magát az öreg.
Pedig szerintem nem kellett volna, mert az a 4 maradék kupameccs már beleférhetett volna a mûsorba, fõleg, hogy a bajnokságért nem nmagy a küzdelem.
Cserébe mostmár el kell jutniuk a bl döntõbe.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Breki33
Én úgy érzem vissza akarja építeni a csapatba és úgy gondolta erre a kupameccsek jobbak.
Breki33
Hqa komolyan venné nem Zebinával kezdett volna egy félidõt pihentetve Zambrotta-t

És ugye Trez bajnokin más miatt nem játszott, de komoly meccsen hülye lenne egy elõtte lévõ bajnokin mesterhármast rúgó csatárt nem rakni a keretbe

Fiorentina ellen annak örültem én személyszerint hogy nem teljes csapattal is simán lenyomtuk õket. (TRez nem játszott, CAnna csere volt, Kovac kezdett)

Amúgy engem csak pont az ilyen hozzászólások miatt zavar majd, hogy a következõ bajnokiig nagy lesz a Rómások szája P

EGyértelmû, hogy azok a csapatok veszik komolyan akik a bajnokságban nem megy.
Barni
nézd meg a Roma elleni kezdõt hazai pályán..
elárul mindent. Capello mikor állítaná be zebinát középre? szóval ennyit arról hogy komolyan veszi-e vagy nem...

Avanti Italia!

Rudee
Volt már hogy nem jáccott 1-2 bajnokin sem, mégse vettétek félvállról. A Roma most öszekapta magát, egy kiesést nem feltétlen kell azzal magyarázni hogy nem is érdekli õket a kupa. A Fiorentina elleni párharckor pont annak örültetek, milyen jó hogy komolyan veszi Capello a kupát is.

Breki33
persze :-)

azért nem játszott Trez semelyik meccsen mert meglepõdött :-)
Rudee
Inkább meglepték mindkettõt.

Breki33
Úgylátszik a legjobb olasz és legjobb Spanyol csapat ugyanannyira vette komolyan a kupát
Breki33
Nem jutott be az Olasz Kupa elõdöntõjébe a Juventus labdarúgócsapata.

A bajnokságban vezetõ torinóiak ugyan 1-0-ra nyertek Rómában, ám az elsõ mérkõzésen 3-2-s vereséget szenvedtek, s idegenben lõtt több góllal a fõvárosiak jutottak tovább.

A találkozó 18. percében a torinói Ibrahimovicot és a római Dacourt-t kiállította a játékvezetõ.

Olasz Kupa, negyeddöntõ:
Roma-Juventus 0-1 (0-0)
G: Mutu (48.-11-es)
gabber_saviola
sajnálom és részvétem...jó lett volna egy Palermo-Juve a Coppa Italia elõdöntõjében 😞

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Kit--Kat
Mondjuk nem értem, én se annyira, hogy amíg nincs BL miért kell ennyire óvatoskodni. De azt méginkább nem, hogy a csoda holland hátvédsor fektetõ miért nem áll végre elõ 1 olyan produkcióval amivel méltó lenne a hírnevéhez....

Kaplan
Én bánom, tököm tele van, h megnyerjük a Scudettot és ennyi

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

DONGUBA
no comment akarcsak a milan meccsre is...(nem kotekedik)

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Kit--Kat
Bánja a fene, remélem az Udinese ellen Trez - Dp megint nagyot alakít a többiekkel.

Kaplan
Kiestünk 😞

Kit--Kat
Lehet most már késõn<#szomoru1>

BADE
Alex már bent van ill. Emo is

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Kaplan
DP pályán van, de tény genygébbek vounk mint a Roma most.

Kit--Kat
Trez és DP 1általán padon vannak, vagy teljesen pihentetik õket??

Breki33
multkor is a végén rúgtunk kettõt
Kaplan
Én úgy érzem fiúk, kiesünk 😞

Breki33
36'
Kit--Kat
Sajna nem tudom követni😞

Kaplan
Hányadik percben áll a meccs? Mert én amin nézem ott 75 perc van kb. a livescoren meg még 3 perc van vissza.

Kit--Kat
Rem csak azért is kiverjük a Rómácskát.

gabber_saviola
tippmikszhez nekem elég :-)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Kaplan
Bunyó volt, aztán valamiért kiállították kettõjüket.

De ez az egy gól nem elég..