Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Egyébként olasz forrásra hivatkoznak (calciomercato.it).
állítólag az AS valahonnan máshonnan lopta a hírt (spanyol lapok)
az NS-en is megjelent magyarul
ha oda menne énis megutálnám amúgy, pedig most már kezd a kedvenceim közé beférkõzni
Avanti Italia!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
azt reklamálták hogy labdával megrugta a fekvõ Tottit...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Az ügynöke szerint menni akar a Magdiékhoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Nemértem ezért miért kellett páros kiállítás
Amúgy a juveploendrõl letölthetõ
a kiállítást megnéztem de nem igazán értem elõtte Nedved csúnyán szabálytalankodott
remélem a Palermo nyeri mostmár
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
hameg nem akkor sincs nagy gond
aztán 0-3-nál már be kellet hogy küldje Del Pierot, Vierirat, Nedvedet, hogy foci is legyen. Bár lehet, hogy Nedved akkor is kezdõ volt, akkor valaki mást.
Egyértelmûen eltaktikázta magát az öreg.
Pedig szerintem nem kellett volna, mert az a 4 maradék kupameccs már beleférhetett volna a mûsorba, fõleg, hogy a bajnokságért nem nmagy a küzdelem.
Cserébe mostmár el kell jutniuk a bl döntõbe.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
És ugye Trez bajnokin más miatt nem játszott, de komoly meccsen hülye lenne egy elõtte lévõ bajnokin mesterhármast rúgó csatárt nem rakni a keretbe
Fiorentina ellen annak örültem én személyszerint hogy nem teljes csapattal is simán lenyomtuk õket. (TRez nem játszott, CAnna csere volt, Kovac kezdett)
Amúgy engem csak pont az ilyen hozzászólások miatt zavar majd, hogy a következõ bajnokiig nagy lesz a Rómások szája P
EGyértelmû, hogy azok a csapatok veszik komolyan akik a bajnokságban nem megy.
elárul mindent. Capello mikor állítaná be zebinát középre? szóval ennyit arról hogy komolyan veszi-e vagy nem...
Avanti Italia!
A bajnokságban vezetõ torinóiak ugyan 1-0-ra nyertek Rómában, ám az elsõ mérkõzésen 3-2-s vereséget szenvedtek, s idegenben lõtt több góllal a fõvárosiak jutottak tovább.
A találkozó 18. percében a torinói Ibrahimovicot és a római Dacourt-t kiállította a játékvezetõ.
Olasz Kupa, negyeddöntõ:
Roma-Juventus 0-1 (0-0)
G: Mutu (48.-11-es)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.