44078
-
#14368 aug. 22-én lesznek bemutatva az új mezek
hát nem sietik el -
#14367 jah, és a csapatok, ahova mentek:
Sampdoria - Fiorentina, Hajduk Split, Borussia Dortmund, Siena - Genoa, (Tacchinardi még klub nélküli), Empoli, Birmingham City - Palermo, Fiorentina Edző: nemtom -
#14366 Ez a nem semmi. :O -
#14365 Nagyon tehetséges srác! Egyszer még válogatott lesz. (remélem :DD ) -
#14364 emlékszem tavaly Zamparini nagyon akarta magának :) -
#14363 Sampdoria (kölcsönbe csak hál'Istennek). -
#14362 uhh, ez nem semmi :O
Mirante hova ment? -
#14361 Criscito meg mehet Zebina helyére, vagy Grygera jobbra Criscito középre. Nemtom, de nekem Zebina soha nem volt szimpi. -
#14360 Criscito úgyse tudom mit keres a bal oldalon. Oda kell Chiellini, oszt' jó is. -
#14359 Ja, és egy érdekesség:
A távozókból összeállítottam egy csapatot:
Mirante - Balzaretti, Tudor, Kovac, De Ceglie - Paro, Tacchinardi, Giovinco, Kapo - Miccoli, Bojinov. Edző: Deschamps
Ez sem lenne rossz. :DDD -
#14358 Most nézem a Zebraportalon az olsz sajtó által az edzések alapján összerakott kezdőt (Alex kisebb sérüléssel bajlódik):
BUFFON
ZEBINA GRYGERA ANDRADE CRISCITO
CAMORANESI TIAGO ALMIRÓN NEDVED
TREZEGUET IAQUINTA
Ebből nekem Chiellini nagyon hiányzik!! -
#14357 ja, így azért más.
A közös megegyezés az legalább gesztusnak szép. anyagilag akkor is veszteség, de Tacsi valóban megérdemli, hogy legalább így segítsünk neki. remélem jó csapathoz kerül.
Giannichedda lehet hogy az Udinesebe megy, csak a fizetése túl magas nekik.
Cserekapusnak meg tényleg kellene valaki, aki tapasztalt és jó kapus.
Egyébként Belardi elutazott az edzőtáborba. (bár ő sem biztos hogy jobb az auszitól). 1-2 év múlva Mirante jó helyettese lehet Giginek, de most egy Antonioli, Fontana, Pagliuca szintű rutinos öreg róka lenne a legjobb megoldás. Nem kér sok fizut, nem siránkozik ha padon kell ülnie és még jól is véd. :DD -
#14356 közös megegyezéssel történt,eltudom képzelni hogy Tacsi kérte a könnyebb csapatkeresés érdekében
ehelyett az ausztrál helyett meg kéne valami normális cserekapust hozni,mert láttuk mi történik ha nincs normális pótlása Giginek.(Chimenti és a Milan esete) -
#14355 na ennek nem volt semmi értelme.
ha már semmiképp nem kell, vagy 3-4 millióért eladhattuk volna...
A Verona pedig igyekszik megakadályozni, hogy megszerezzük Jess Vanstrattant, a cserekapus pozíciójába. erről a juvefanpage és a bianconeri.hu is írt. -
#14354 Tacchinardival szerződést bontott a klub -
#14353 hát az a baj, hogy én sem hiszem hogy lesz belőle valami is, épp ezért írtam le, hogy mit kellene tenni. :DDD
Meira miatt pedig a Stuttgart megsértődött, hogy nem rajtuk keresztül kerestük meg a játékost, és feljelentéssel fenyegetnek (az UEFA-hoz fordulnának). -
#14352 Sajnos nem hiszem, hogy vmi is lesz ebből. Állítólag most Meirát "üldözzük". -
#14351 -
#14350 Palermo Put 16m Euro Pricetag On Barzagli
Vazze! Fizessük már ki azt a 16 milliót, aztán hozzuk el, mert a végén még tényleg lemaradunk mindenkiről!!! -
#14349 Bianconeri.hu
Nedvedből soha nem elég
Írta: Dino Vercotti
2007. július 13.
Ma már közöltünk egy hosszabb Nedved-nyilatkozatot, Pavel azóta már a hivatalos honlapnak (sajtótájékoztató keretében) is beszélt a szerződésének meghosszabbításáról és a csapat jövőjéről. Ajánljuk a cikket, mert egyelőre csak a honlap olasz részlegén lehet elolvasni. Na meg persze nálunk, magyarul!
Motiváció: "Nem akarok még otthon ülni. Megvan bennem a motiváció hogy folytassam és most itt vagyok."
A megegyezés: "A felkészülés kezdete előtt beszéltem a vezetőkkel. Csakis az anyagiakon folyt a vita, más csapatoktól előnyösebb ajánlatokat kaptam. A legfontosabb dolog az, hogy végülis megegyeztünk. Maradni akartam a Juventusnál és mindent meg is tettem ezért."
Barátok közt: "Nagyon megbecsülök itt mindenkit, különösen a csapattársaimat. Ezért is tett boldoggá, hogy mindannyian a maradás mellett döntöttek. Sokat beszéltem Buffonnal, bíztam abban, hogy marad és igazán nagyszerű döntést hozott. Szeretnék vele és a csapattal együtt további sikereket elérni."
A megújult Juventus: "Az előző bajnokság befejezése után úgy véltem, hogy ez a csapat nem lesz versenyképes a nagyokkal. Úgy tűnik azonban, hogy a klub jól dolgozik az átigazolási időszakban. Fontos játékosokat szereztünk. Versenyképesek vagyunk és ezt meg kell mutatnunk a pályán is."
Cél a Bajnokok Ligája: "Szerintem ezzel a csapattal a BL-részvételért harcba szállhatunk, ez lesz a legnagyobb motivációs erőnk. Azt nem tudom, hogy a scudettóért is, de a vezetők azt mondták, hogy a bevásárlás még nem fejeződött be és ha érkezik még világsztár, akkor a bajnoki címet is megpróbálhatjuk megszerezni."
Az új csapat: "Egyelőre még csak formálódunk, még soha nem játszottunk együtt az újakkal. Ez bizonyára hátrányt jelent. Minden poszton megerősödtünk, idő kell ahhoz, hogy összecsiszolódjunk, ebben nagy szerepe lesz Ranierinek. Mindenki a nulláról kezdi és mindenkinek meg kell harcolni a helyéért."
Az érkezők: "Mindegyikük remek játékos, csak meg kell ismernünk őket. Örülök Iaquinta érkezésének, ő egy megfelelő választás a csapat számára, sokat adhat a Juventusnak."
Egy újabb cseh: "Grygera? Tökéletes védő, nem fogunk benne csalódni. Több poszton bevethető, szerintem középső védőként a legjobb. Nyugodtan játszhat, hiszen Buffon lesz mögötte, aki nem szokott sok gólt kapni."
Nedved helyettese: "Többen is tudnak játszani a posztomon. Például Palladino, aki már tavaly is szerepelt a helyemen vagy Marchisio, aki nagyon ügyes focista. A fiataloknak csak annyi szükséges, hogy játéklehetőséget kapjanak."
Ranieri: "Egy nagyon szimpatikus személy, igazi úriember, akit nagy tisztelettel és figyelemmel hallgatunk az edzéseken."
Egy évvel korábban: "Egy évvel ezelőtt úgy kezdtük meg ugyanitt a felkészülést, hogy nem tudtuk, ki marad velünk. Most sokkal nagyobb a nyugalom és csak a munkára kell koncentrálnunk. Ez egyértelműen óriási előny."
A bajnokság: "Ez egy sokkal jobb bajnokság lesz, mint a tavalyi. Három nagymúltú csapat is feljutott, megint mehetünk a San Siróba és ott lesz még a torinói derby is. Tavaly csak a Genoa és a Napoli elleni meccsünk volt rangadó. Ennél a felfrissült Serie A-nál nincsen jobb."
A riválisok: "Majd a pályán kiderül, hogy mekkora a különbség köztük és köztünk. Az Inter előnyben van hozzánk képest, minden posztra legalább két nagyon jó játékosa van. A Milan pedig megnyerte a Bajnokok Ligáját. Mi meg a Serie B-ből érkeztünk, újoncok vagyunk. Nehéz lesz, de óriási bennünk a visszavágás iránti vágy."
A jövő: "Egy évet még szeretnék játszani. A jövőmön gondolkodom, még nem hoztam meg a döntést. Mindig azt mondtam, hogy szeretnék gyerekekkel foglalkozni. Majd eldöntöm, hogy mikor fejezem be."
Forrás: www.juventus.it
-
#14348 van pár jó kép most a hivatalos oldalon
-
#14347 Nem sztár, de nem Andrade vagy ne adj' Isten Bumbum szintje.
Állítólag 18 millióért vették, ennyit tudtunk volna mi is adni. Persze lehet, hogy a Barcát választotta volna, de túl korán kiszálltunk a versenyből. Mind1, nem sírni kell, csak kell még 1 védő. -
#14346 szerintem nem akkora ász
persze jó védő,de jelen pillanatban nem lehet egy Barcelonával versenyezni -
#14345 Ranieri: "We do not want Cannavaro" -
#14344 Gabi Militót megvette a Barca. Az egyetlen normális védő is kicsúszott a kezünkből, gratulálok a vezetőségnek. -
#14343 Tudom, én is számítottam rá, csak amint már korábban is írtam, ő az egyik kedvencem, ezért az utolsó pillanatig reménykedtem benne, hogy marad. -
#14342 Lehetett tudni. Én már csak nem is reménykedtem benne. -
#14341 Nocerino közös tulajdonba került a lilákkál,náluk tölti a szezont -
Csesza #14340 persze, hogy hülyeség, még meg sem említik Nedved nevét egy Interes portálon sem... -
#14339 -
#14338 Nedved és Camoranesi is az FC Juventus mellett tört lándzsát
A Juventus olasz labdarúgóklubnak újabb két játékosát sikerült kedden maradásra bírnia a zebrák szurkolóinak nagy örömére. Pavel Nedved és Mauro Camoranesi is úgy döntött, továbbra is kitart a bianconerik mellett. Ezzel már csak egy klasszis védő hiányzik a klubnak ahhoz, hogy olyan kerettel rendelkezzen, amellyel beteljesítheti álmait a következő idényben.
Buffon (jobbra) és Nedved (balra) továbbra is a Juve kulcsjátékosai maradnakPavel Nedved már a visszavonuláson törte a fejét, a Juventus vezetőinek végül mégis sikerült dűlőre jutniuk a játékossal.
Az olasz Skysport Italia televíziócsatorna kedd este jelentette be, hogy a Pavel Nedved és Alessio Secco ügyvezető igazgató közös vacsorája után megállapodás született a torinói klub és a cseh aranylabdás között.
Ezzel véget érnek azok a találgatások, amelyek szerint Pavel Nedvedet leigazolhatja az Internazionale. Massimo Moratti klubja ugyanis tárt karokkal várta volna a cseh sztárt, miután az a hét elején nem tudott megállapodni a torinóiakkal.
Kedd reggelig minden jel arra utalt, hogy szakítás lesz az ügy vége, végül azonban hirtelen 180 fokos fordulat következett be. Korábban Van der Vaart és Rosicky volt a két kiszemelt, akik nevei felmerültek Nedved pótlására.
Nedved maradása mellett kedden derült ki az is, hogy Mauro Camoranesi, a Juventus argentin származású olasz válogatott középpályása 2010-ig hosszabbított az egyesülettel. A játékost döntése után Claudio Ranieri vezetőedző külön üdvözölte.
Így gyakorlatilag csak egy klasszis védő hiányzik a Juventusnak ahhoz, hogy valóra válthassa (v)érmes reményeit a soron következő olasz élvonalbeli bajnokságban.
-
#14337 bianconeri.hu
Elkészültek az új stadion végleges tervei
Írta: Dino Vercotti
2007. július 11.
Hosszú idő után végre újabb lépés a stadion ügyében: elkészültek a végleges tervek és a remények szerint belátható időn belül az aréna is készen lesz.
Gino Zavanella mérnök áll a projekt élén, ő az, aki megtervezte a Delle Alpi helyére épülő új stadiont. "Nem csupán egy sima focistadion lesz ez, hanem egy olyan építmény, amely bevésődik az emberek agyába. A mérkőzéseken túl is egy találkozópontnak szánjuk, ahol hasznosan tölthető el az idő. Egy külön város lesz a városban" - nyilatkozta Zavanella. A stadion 40 ezer ember befogadására lesz alkalmas, csak ülőhelyek találhatóak majd benne és mindegyik hely fedett lesz. A Juventus 2009 őszétől költözhet majd be. A beruházás 100 millió euróba kerül.
Forrás: La Stampa, 2007.07.11., 47. oldal
-
#14336 Ez és az előző hír is a bianconeri.hu-ról származik.
Ők kezdik meg a felkészülést
Írta: Cicus ügynök
2007. július 11.
A névsor nem teljes, és még távozók is lesznek a felsoroltak közül, mindenesetre a primavera játékosokkal együtt 3 csapatnyi futballista kezdi majd meg az edzőtábort.
Íme a névsor:
Kapusok: Buffon, Belardi, Vanstrattan
Védők: Birindelli, Boumsong, Chiellini, Criscito, Grygera, Legrottaglie, Molinaro, Piccolo, Zebina
Középpályások: Almiron, Blasi, Camoranesi, Giannichedda, Marchionni, Marchisio, Nedved, Olivera, Salihamidzic, Tacchinardi, Tiago, Zanetti
Támadók: Del Piero, Guzman, Iaquinta, Palladino, Trezeguet, Zalayeta
Tacchinardi hiába szerepel a felsorolt játékosok között, mint arról mi is beszámoltunk, Ő nem vesz részt az edzőtáborban, hiszen hamarosan elhagyja a Juventust.
Andrade nincs a listán, de amint minden részletet tisztáznak a szerződéséval kapcsolatban, természetesen csatlakozik a többiekhez. Az Ő esetében egyébként a Juventus kiköti a szerződésben, hogy ha egy éven belül újabb térdsérülést szenved, akkor felbontható az egyezség.
-
#14335 én nem kételkedtem benne,sem a vezetőkben
ma van egyébként a hivatalos csapatbemutató,még nyár elején azt mondta Gigli,hogy itt már minden új igazolást és biztos maradót be akarnak mutatni -
#14334 Tacchinardi is távozik
Írta: Raymond Luxusyacht
2007. július 11.
A rutinos középpályás nem is utazik el a pinzolói edzőtáborba.
"Jobbnak látom, hogy ne kezdjem el az edzőtábort, hiszen pár nap múlva úgyis abba kellene hagynom az ottani munkát" - mondta a futballista.
"Köszönöm az Atalanta elnökének érdeklődését, jól esik, hogy nagyra értékelnek, de nem az övék az egyetlen ajánlat, amit kaptam."
A Gazzeta dello Sport információi szerint a Fiorentina és a Samp is szívesen látná Tacchinardit, és néhány napon belül eldől a játékos sorsa.
-
#14333 Nedved marad
Külföldi labdarúgás
A cseh irányító a korábbi hírekkel ellentétben marad a torinói klubnál, miután kedd éjszaka megegyezett a csapat vezetőivel a folytatásról.
A hét elején az a hír járta, hogy Pavel Nedved nem tud dűlőre jutni a Juventus labdarúgócsapatának vezetőivel szerződése meghosszabbításáról, így távozik Torinóból. Sajtóértesülések szerint a cseh klasszis és a klub vezetősége hétfőn és kedden is tárgyalt egymással, de az elképzelések nem közeledtek. Nedvedet az Interrel boronálták össze, ám a váltásból nem lesz semmi, ugyanis a Sky Italia információi szerint kedd éjszaka a felek megegyeztek.
A hosszabbítás részleteit nem hozták nyilvánosságra, de az már biztosnak tűnik, hogy a cseh veterán a következő idényt is a Juventusban kezdi.
-
#14332 -
#14331 biztos hogy nincs, csak azért másoltam be, hogy ti is lássátok, milyen állatok vannak manapság. -
#14330 Már csak Nedved hiányzik. -
#14329 Camo 2010-ig hosszabbított. Évi 2,8 milliót kap.