44078

ibogldrc.jpg

• Zsolti9014
    grat a csapatnak, köszi a linket.
  • Zsolti9014
    igen, én is így érzek.
  • 9csöves9
    4-0-ra nyertünk a kínaiak ellen. a gólokat Trez,Nedved,Alex és Palladino szerezte

http://www.youtube.com/watch?v=3vkuEUaQlfA
  • nono84
    Nem szeretem az ilyen híreket mikor a csapattársak összekülönböznek. Nálam azt jelenti, hogy nincs rendben valami a játékosok között.
  • Zsolti9014
    Mauro Camoranesi majdnem összeverekedett Cristiano Zanettivel az egyik edzésen, míg az egykori Juventus középpályás Edgar Davids lába eltörött.

A Bianconeri már megkezdte nyár felkészülését a következő évadra, és úgy tűnik, néhány játékos hidegvére felmondta a szolgálatot.

Történt ugyanis, hogy a torinóiak tegnapi edzésén egy egymás
    elleni mérkőzésen Camoranesi késve csúszott be Zanettinek.
    Ennek következményeként az olasz középpályás feldühödött és nyomban veszekedésbe kezdett az argentin születésű játékossal.
    Claudio Ranieri ennek hatására véget vetett a „mérkőzésnek”, és az összekülönbözés okán mindkét futballistával komolyan elbeszélgetett.

A korábban Juventusban is futballozó mindenki által csak Pitbullnak becézett Davids ennél rosszabbul járt őt ugyanis lábszárcsonttörést szenvedett.

Az Ajax közleményben tudatta a sérülést, mely miatt a holland középpályásnak 3 hónapot kell majd kihagynia.

Mindkét hír szomorú.

Mielőbbi gyógyulást Davidsnak!
    Békét a csapatba!!
  • 9csöves9
    elvileg lehet majd ma követni a kínai olimpiai válogatott elleni barátságos meccset

http://85.92.128.155/~myp2p/Matches/Match2.htm
  • Zsolti9014
    jaja, pedig így azért elesünk jópár milliótól. Ilyen játékosokat még 3-4 millióért el lehetne passzolni, de mi vagyunk a jószívű, megértő, kedves klub, aki együttműködik a játékosokkal, hogy azok majd innen távozva szép, trágár nyilatkozatokat tegyenek ránk.
    sebaj, Giannichedda megérdemli (Tacchihoz hasonlóan) hogy vhol még rendszeresen játsszon.
  • 9csöves9
    így megy ez tőlünk játékost nem vesznek...
  • Zsolti9014
    igazad van

És egy hír a bianconeriről:
    Ha kedd, akkor... szerződésbontás
    Írta: Magnóhasú Mackó
    2007. július 22.
    Már nem sokáig a Juventus játékosa Giuliano Giannichedda: kedden ugyanis közös megegyezéssel szerződést bont vele a klub.

"Kissé elszomorít, hogy így alakult. Lassan 33 éves vagyok, és még játszani akarok. A klub nagyon megértő volt velem, kedden szabad leszek. Annak idején egy legyőzhetetlen csapatba érkeztem, és az egyetlen kudarcunk az volt, hogy hamar kiestünk a BL-ből" - mondta a középpályás, aki nagy eséllyel a Livornóban folytatja a pályafutását, bár az Udinese is szívesen látná - utóbbi klubbal hétfőn ülnek le tárgyalni.

• 9csöves9
    több mint 1 hónap van még,volt már olyan hogy aug 31-én hoztunk két világsztárt
  • Zsolti9014
    Nagyon gyorsan telik az idő az átig. szezonban. Védőnk meg alig van. Az igaz hogy nincs sok stabilan jól teljesítő védő, akit le tudnánk igazolni, de vmi megoldás kellene. Vagy a fiatalok meg tudják oldani?
    Ti mit gondoltok?
  • Zsolti9014
    Nedved egy igazi vezér, jó hogy nekünk 3 ilyen típusú játékosunk van. (Alex, Pavel, Gigi).
    De Nedvednek van talán a világon a legnagyobb akaratereje. Rengeteget küzd, hajt. Szenzációs!
  • 9csöves9
    Pavel még a csütörtöki pihenőnapon is lement edzeni.elképesztő
  • gabber_saviola
    köszönöm szépen Breki mester
  • 9csöves9
    a corriere dello sport szerint,opciót akar a klub szerezni Quagliarella 2008-as leigazolására
  • 9csöves9
    majdnem egy napon született Zebibabával,neki ma van a 29. :D
  • Breki33
    gabber-nek boldog szülinapot !!!!!!!!
  • juve1127
    gyönyörű gólok :)
  • 9csöves9
    itt vannak a gólok

http://www.youtube.com/watch?v=A1ZpW6qUWXg
  • Zsolti9014
    bocsi, elnéztem :DD
    azért így már más.
    csak az olasz részlegen néztem és mivel 18.40-kor elvileg már vége volt a meccsnek és a honlap feltüntette a 2. félidei csapatot is, ezért értettem félre.

köszi hogy javítottál. mindenkitől elnézést:DD

Szép volt fiúk, FORZA JUVE!!!
  • Cike
    nem az csak részeredmény volt 5-0 lett a vége
  • Zsolti9014
    BumBum góljával 1-0-ra nyertünk a Mezzocorona ellen, bővebben a hivatalos oldalon.
  • Grove4
    Magyarok a Juvéban

Károly I Jenő(edző),

Viola József,Hirzer Ferenc,Kincses Mihály,Árpás János.

A Juventus foglalkoztatta története során a legkevesebb magyart a bajnok csapatok közül,de ugyanezt elmondhatja magáról a Pro Vercelli és a Casale is.Az utolsó magyar az olasz bajnokságban Sándor Tamás volt az 1997-98as idényben, ekkor a Torinóban játszott.
  • Zsolti9014
    Nagyon jó oldal!

A szavazásnál néztétek? minden csapat nagy kezdőbetűvel, az Inter csupa kicsivel írva. :D
  • Grove4
    Itt egy jó kis oldal hogy milyen mezek voltak.
  • Zsolti9014
    jobb lenne aranysárga színű szám.

nekem még a 90-es évek végi Sony-s tetszett a legjobban (abban nyertük a BL-t is, meg talán 98-ig volt az a mez), második helyen a 02/03-as Lotto amit ti is mondtatok. Annak a rózsaszín-fekete kapusmeze is nagyon állat volt.
  • Grove4
    Nekem is a lotto mezük tetszett a legjobban.
  • nono84
    Ki fut itt a képen csak nem armstrong? XD Bár nem tudnám a focihoz kapcsolni személyét:D
  • gercse
    hm, nem rossz, de nálam még mindig a 2002/03-as mez a nyerő
    azt hittem, vastagabb csíkok lesznek a tavalyi után, de nem..., pedig szerintem jobb lenne, bár ez így meg hajaz a régebbi idők mezeire, ami nem baj
  • Breki33

A Juventus trénere, Claudio Ranieri a csapat holnapi - az idény legelső - mérkőzéséről beszélt:

"Csak egy edzőmeccs lesz, de a legelső alkalom, hogy 11 játékosból álló csapat áll fel."

Egy hét már eltelt az edzőtáborban, itt az idő, hogy a Juventus lejátssza első rendes mérkőzését: július 18-án, szerdán, 17 órakor a Bianconeri a Mezzocorona együttesével méri össze erejét Pinzolóban (a helyi csapat, akik most jutottak fel a Serie C2-be). Ez tökéletes alkalom, hogy egy pillantást vethessünk a csapatra, Claudio Ranieri pedig segít ebben:

"Nem lehet azt mondani, hogy ez lesz az igazi Juventus, mert ez csak egy edzőmeccs. Még nem is döntöttem a kezdő tizenegyről. Általában a mérkőzés előtti este választok, amikor nyugodtan össze tudom szedni a gondolataimat. Ráadásul még két edzésünk is lesz addig, nem tudom, a sérültek közül ki áll majd rendelkezésemre."

Camoranesi számára kétséges a játék, míg Buffon és Del Piero biztosan nem lép pályára. Ranieri szívesen beszélt a csapatkapitányról:

"Szorgalmas, pozitív gondolkodású srác, aki szívből teszi a dolgát, és mindig a legjobbat akarja nyújtani. Abban bízott, hogy jól kezdheti a szezont, formába lendült, aztán jött ez a kis kényelmetlenség, de szerencsére most már túljut rajta. Saját magának ő a legjobb orvos. A többiekkel együtt felpörgetjük, és hamarosan újra a rendelkezésemre állhat."

Az edzések után a különböző csapatok elleni játék valami újat nyújt majd, de mindenekelőtt lehetőség adódik, hogy 11 játékos alkosson egy csapatot:

"A játékosok száma miatt az edzéseken eddig 13 emberből álló csapatokat alkalmaztam, és rájuk bíztam, ki milyen poszton játszik. Arra vagyok kíváncsi a leginkább, hogy egy rendes mérkőzésen hogyan viselkednek a különböző játékosok. Először nem kérek majd túl sokat."

A szurkolók most is támogatják a csapatot, és ezért Ranieri már az első naptól kezdve nagyon hálás:

"Nem számítottam ilyen meleg fogadtatásra. Ez még inkább motivál minket. A játékosok mindent beleadnak az edzésken, az újak ugyanúgy, akár a régiek. Napról napra egyre jobban kezdünk egy igazi csapatra hasonlítani. Jelenleg ez az egy dolog, amiben riválisaink előbbre járnak."
  • Breki33
    sztem se jó
  • 9csöves9
    nekem régen bejött,de ez a mostani nekem se tetszik annyira
  • forzajuve5
    ezt a piros számozást a mez hátán nem kellene erőltetni, nem jól néz ki
  • forzajuve5
    Ma 17 órától játsza a Juventus az idény első edzőmérkőzését.

Pinzoloban a C2 ligában játszó Mezzocorona lesz az ellenfél. Camonaresi, Del Piero és Buffon biztosan nem lépnek ma pályára, de Ranieri egyébként minden játékosnak lehetőséget kíván adni. Az edző azt is elmondta, hogy többféle taktikai megoldást is ki akar próbálni. Az új igazolások egytől-egyig rendelkezésre állnak, és valószínűleg játszani is fognak, így Andrade, vagy a frissen szerződtetett kapus, Novembre is.
  • 9csöves9
  • james69holden
  • Breki33
    Még mindig a Juventus a legnépszerűbb
    Írta: Mr. Gumby
    2007. július 15.
    A Gazzetta dello Sport felmérése szerint továbbra is a Zebrák a legnépszerűbbek Olaszországban. Örvendezzünk hát a százalékokat, megoszlásokat olvasgatva!
    A reprezentatív felmérés idén májusban készült. 800 fős mintát választottak ki, amely nem, kor, iskolai végzettség, foglalkozás, lakóhely szerint reprezentálja a 18 évesnél idősebb olasz népességet. (Érdeklődő olvasóink egyébkánt a www.agcom.it oldalon elolvashatják a kutatás teljes módszertani dokumentációját.)

Na, de nézzük az eredményeket! A Juventusnak szurkol a megkérdezettek 17,4%-a, a második a Milan 12,4-%-kal, a harmadik az Inter 11%-kal. A negyedik Napolinak az olaszok körülbelül 6%-a szurkol. A taljánok egyharmada nem drukkol egyetlen csapatnak sem. Több kategóriában is a Juve az első: például a Zebrák szurkolói a leghűségesebbek. A juventinok 85,6%-ának nem volt korábban más kedvenc csapata - ugyanez az arány az interistáknál 81,8%. Az Inter az a klub egyébként, ahol a legnagyobb arányú a lemorzsolódás, hiszen az egykori kedvenc klubok listáján ők lettek az elsők. Érdekes, hogy a Juvéval kapcsolatban egyetlen megkérdezett sem mondta azt, hogy a visszasorolás miatt elhagyta volna a Zebrákat.

Örülhetünk, mert köztünk alacsony a divatdrukkerek aránya: a juventinok csak 13,7%-a mondta azt, hogy egy játékos miatt lett a csapat szurkolója - ugyanez az arány a milánói klubok szurkolóinál 18% feletti. A csapatválasztásban egyébként a családi hatások (34%), illetve a lakóhely (21,8%) a meghatározóak.

A Juventus minden foglakozási kategóriában nagyjából egyformán népszerű. Az Inter a vezetők között előzi meg a torinóiakat, míg a Milan a diákok és a vezetők között. A Juventus a tanárok és a munkanélküliek körében érte el a legnagyobb támogatottságot - mindkét kategóriában a megkérdezettek több mint 20%-a juventino. A háztartásbelieknél a legalacsonyabb a Juve támogatottsága, ugyanakkor ez az a kategória, ahol a megkérdezettek több mint a fele nem szurkol egyetlen klubnak, így a relatíve alacsony érték is elég volt a Zebráknak, hogy itt is megelőzzék a két milánói csapatot. Kor szerint a 25-34 évesek körében a legnépszerűbb a Juventus, a két milánói klub a 45 és 64 év közöttiek között megelőzi a bianconerokat, illetve a Milan az első a 24 év alattiaknál.

bianconeri
  • Breki33
  • Breki33
    Cannavaro nem zárja ki, hogy visszatér

A madridi védő a mai Gazzetta dello Sportnak adott interjújában elképzelhetőnek tartja, hogy újra a Juventusban szerepeljen. Az alábbiakban néhány, minket érdeklő részt emelünk ki a beszélgetésből.

Hiányzik Önnek Olaszország?

Természetesen, de most a Real játékosa vagyok. Persze sok mindent lehet hallani a jövőmmel kapcsolatban...

Blanc azt mondta, hogy Cannavaro ügyében nincsenek tárgyalások.

Nem tudom, mire gondolhatott. Igazság szerint például gyakran beszélgetek Seccoval, akivel jó kapcsolatban vagyunk. Védőre van szükségük, de eddig nem történt semmi konkrétum. A Juventusszal 2 bajnokságot nyertem, nyilván nem közömbös számomra a klub. De a szerződésem Madridba köt, és aki meg akar szerezni, annak a klubommal kell megegyeznie.

Mit szól ahhoz a hírekhez, miszerint egyes játékosok elleneznék a visszatérését?

Abszurdnak tartom a feltételezést. Baráti viszonyban vagyunk Alexékkel.

A Juve most igazolta le Andradét és Grygerát.

Meglátjuk, hogy megy majd nekik az olasz bajnokságban. A külföldieknek soha sem könnyű nálunk, például tavaly Boumsongnak is voltak nehézségei a beilleszkedéssel.

Két külföldi védővel erősített a Juve: nincsenek tehetséges olasz fiatalok?

Vannak, de csak kevesen. Például Criscito, aki bizonyított a Serie B-ben és az U21-es válogatottal, de a Juve egy másik szint. Szerintem ha marad Torinóban, kiváló játékot nyújt majd. De ha az első hónapokban nem kap elég lehetőséget, biztosan távozni akar majd
  • Zsolti9014
    A felkészülési meérkőzéseken pedig fehér mezben fognak pályára lépni a játékosok, a Serie A-ba való visszajutást, és a megtisztulást szimbolizálandó. Erről a JuveFanPage-en van egy cikk.