Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bmffm856
errõl mit tudtok? <én semmit, de érdekes>

Juventus Arena

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

gabber_saviola
szép stadion, amugy ezt ki szokta használni? u20?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Breki33
9csöves9
http://www.stadiotorino.it/images/aggiornamenti/novembre05.htm itt van amikor még készült de mindjárt keresek néhányat
elvileg 35 ezer fõt tud befogadni

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

bmffm856

Stadio Comunale

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

Breki33
mert a b közép állni szokott és dajojni
gabber_saviola
aha, az érdekelne

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
hát azért mert nálunk nem angol színházi tapsikoló nézõk vannak hanem ultrák, akik meg nem szoktak ücsörögni

Kit--Kat
És az miért baj?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

9csöves9
melyikrõl? a communaleról amelyikbe ideiglenesen költözünk?

gabber_saviola
kép van a stadionról?

9csöves9
hát én is ...

túl kicsi,ráadásul székek lesznek mindenhol

BADE
én személy szerint fenntartásokkal fogadom az új stadiont...

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Kit--Kat
Jó is ez, csak töltenék meg, megérdemelné a csapat😞

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

9csöves9
jaja😄

elvileg jövõre ebben a stadionban játszunk egy darabig

Kit--Kat
Az a Ferraris körbe menetel sem volt semmi, majd felrobbant a tömeg😊

9csöves9
nekem is nagyon tetszett,kellemeset csalódtam

Kit--Kat
Ahhham hát tényleg nagy megtiszteltetés 1 ilyen dolog. A megnyitó ünnepség nem semmi volt, kitettek magukért Torinoba, Berlusconi meg el se ment, mert baloldali a város, gyönyörû....

9csöves9
Giraudo

Kit--Kat
Futott még valaki vele a Juvéból Capellon és Alexen kívül??

9csöves9
holmi fáklya 😛

ez hatalmas elismerés

gabber_saviola
inkább játszani engedjék rendszeresen, nem holmi fáklyát cipelni 😞

Breki33
fuss Alex fuss
BADE

BADE
benne szokott,minden nap mutatják az aznap futókat

Kit--Kat
Mi ??? Alex futása???

Breki33
BADE
Eurosporton biztos lesz

Kit--Kat
Alex ma futott az olimpiai lángal!!!

Kit--Kat
mostmár azokkal a kódokkal a kezén ténylge koncentrációs táboros lett

Breki33
hát valóban nem áll neki jól...

Breki33
jó ronda lett
Breki33
9csöves9
nem csalták el,mindkettõ tizi befújható volt

9csöves9
maximálisan egyetértek vele

Barni
ezt osztom és én is erre akartam kilyukadni
jó kis hozzászólás!

Avanti Italia!

Breki33
egy jó kis hozzászólás

"juvegrande2006-02-10 03:24:34 #53Észre kéne már ám venni kedves Milan és Inter drukkerek, hogy a Ti szátokból a bírót szídni egyszerûen nevetséges. Ugyanúgy segítik a bírók a milánói csapatokat. Mindig marad egy mentség a veszteseknek, a bírózás errõl szól. Mindenki tudja, aki nem teteti magát teljesen hülyének, hogy nem a bírók miatt vezeti a Juve a bajnokságot. Hogy mást ne mondjak, egyértelmû tizenegyeseket nem kaptunk meg korábban, például a Chievo elleni meccsen, ami ugye 1-1 lett. De még a szuperkupát is hogy nyerte meg az Inter: úgy hogy nem adták meg Trezeguet teljesen szabályos gólját. Néhány napja volt egy összeállítás a sports.it honlapon: ugyanannyi bírói tévedést találtak az Inter mint a Juve javára. A különbség csupán abban van, hogy a Juve nem rinyál, nem bírózik, nem csalózik, hanem teszi a dolgát. Az Internek pedig kell a kifogás a 9 pontos hátrányért, a Milanról nem is beszélve. A Juve-Udinese meccs gólja les volt, elõtte viszont nem találtok olyan meccset ahol a játékvezetõn múlt volna a gyõzelmünk, sõt. A Parma elleni büntetõ egy vicc volt azt elismerem, viszont volt szerencsém látni a meccset, így azt is láthattam, hogy egy Parma játékos szándékos kezezéséért a 16-oson belül nem járt semmi. Pedig bizony az büntetõ lett volna. Az Adriano-esethez szólva pedig, nemhiszem, hogy eltiltják, mivel a bíró látta az esetet, így az olasz szabályok szerint a szövetség nem tilthat el. Nameg nem is lenne érdeke a Galliani-ligának, mint tavaly amikor Zlatant elmeszelték a Milan-Juve meccsrõl. Milyen érdekes. Nah, további jó fröcsögést kedves milánói szurkerek, áltassátok magatokat továbbra is, hogy a bírók miatt nézitek a ***ünket.😊 Engem nem zavar, sõt: szórakoztat!😊 Forza Juve! "
Breki33
Ha jól halottam elcsalták a Rómának a meccset két tizenegyest adtak nekik azzal nyertek és jelenleg a Cagliari óv.
9csöves9
Figot minek? a légynek sem tud ártani nem hogy nekünk gondot okozni

teljesen felesleges arról írni, h ki verte meg eddig a parmát és ki nem

az tény, hogy az utóbbi meccseken gyengén játszottunk, de még mindig vezetünk 9 ponttal, úgyhogy majd akkor kell izgulni, ha már csak 2 vagy 3 lesz az elõnyünk

egyébként most vasárnap én is megijedtem egy picit, mert mindenki arról beszél, hogy már miénk a scudetto és lehet, hogy ez elaltatott mindenkit...

vasárnap elég az iksz (plusz valaki nagyon rúgja le figot), bár nagyon jó lenne bealázni ezt az unszinpatikus bandát

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

omfg

9csöves9
hát azért azt barokkos túlzás simának nevezni😄

4-3 lett a san siroban,Marchionni remeklésével

Breki33
nemsokan kedvelik
Barni
dehogyis, Veled semmi gondom, az intert nem kedvelem 😊)

Avanti Italia!

gabber_saviola
már azt hittem le akarsz oltani

Barni
jajaja, hogy itt verik a nyálukat a drukkerek, de speciel a palermot kedvelem úgyhogy nem neked szólt 😊

Avanti Italia!

gabber_saviola
"nyáladzás" ???

Barni
mi ez a nyáladzás a másik csapatok részérõl, még a palermo hagyján, de hogy az inter...

Avanti Italia!

Breki33
na én csak a jó csapatokat akartam mondani