44078

ibogldrc.jpg

• 9csöves9
    hát igen Balza után kemény lenne ha a Giorgot is eladnák...nekem az eddigi nyilatkozatoknól az jött le hogy marad
  • Zsolti9014
    ja, amúgy Heinze 1978 áprilisi, Chiellini 1984 augusztusi, tehát kb. 6 és fél év a különbség.
  • Zsolti9014
    akkor majdnem 10 év, azt csak jelképesen írtam.

tény, hogy elférnének egyszerre, de a transzfer lényege az lenne, hogy egyik játékos (Heinze) érkezik, másik (Chiellini) távozik. én nem bánnám ha megvennénk Heinzét, csak Giorgiot ne adjuk el.
  • Trunks
    Nem Heinzével van a baj, hanem Chiellini eladásával.
  • 9csöves9
    Heinze 29

mondjuk szerintem simán elférnének egyszerre a csapatban
  • Zsolti9014
    jaja, 14426-os hszben, én is ezt írtam.

mi értelme lenne eladni egy fiatal kiváló tehetséget, hogy utána leigazoljunk egy nála több mint 10 évvel idősebb játékost.
  • Trunks
    Egyre jobb. Már nem is tudom, milyen baromságot tudna még a vezetőség csinálni. Ha eladják Chiellinit, akkor nem tudom mit csinálok... először Balza, utána pedig Chiellini...
  • Zsolti9014
    az elég jó pénz érte!
  • 9csöves9
    nah Legrot leigazolta a Besiktas 2,2 millió euróért
  • Zsolti9014
    A Tuttosport szerint a Man Utd Rossit adná Pallaért.
    Sztem nem jó ötlet! Palla kell nekünk.
  • gercse
    Boldog Születésnapot ! ;)
  • Kaplan
    BSZ!
  • nono84
    Bsz!
  • Breki33
    Boldog szülinapot!
  • Trunks
    Boldog szülinapot!

A Parma pedig kemény lesz az 1. fordulóban, nem igazán örülök neki. Mindig nehéz meccseket játszunk ellenük (attól a 4-0-tól eltekintve).
  • Grove4
    Boldog szülinapot!
  • gabber_saviola
    Boldog születésnapot Count Adyn!
  • Count Adyn
    Köszi mindenki^^
  • Zsolti9014
    Boldog születésnapot!
  • 9csöves9
    Boldog születésnapot Count Adyn!
  • 9csöves9
    én is így vagyok vele

sorsolás volt a kupában,aug 29. Parma-Juventus
  • Trunks
    Még nem döntöttem el. Lehet.
  • Zsolti9014
    Ericcson Manchester Cityje 15 millió eurót adna Giorgio Chielliniért és Manuele Blasiért. A két játékos ügynöke, Davide Lippi szerint az angolok nagyon bíznak a két játékosban, s kérdés, hogy a zebrák megválnának e alappillérüktől, a fiatal Chiellinitől.

Blasit vigyék, azt nem csípem, de Chiellinit NE adjuk el, könyörgöm! Elég nagy baklövésnek tartom Balza eladását is.
  • Zsolti9014
    Zebraportalos hírek

Legrottaglie lehet hogy a Besiktashoz megy.

Újabb két Juve-játékossal erősített az Empoli. Felice Piccolo, a fiatal középhátvéd, aki 8-szor lépett pályára a Juventusban, kettős tulajdonba kerül a toszkán csapathoz, míg Claudio Marchisio, a zebrák 21 éves középpályása egy évre, kölcsönbe igazol az Empolihoz. Ranieri, a vezetők és a játékos közös döntése volt ez, hogy még több rutint szerezzen és folyamatos játéklehetőséghez jusson, hiszen Torinóban nem játszott volna annyit, amennyi fejlődéséhez szükséges. A két játékos mellett két támadó, Rej Volpato (kettős tulajdon) és Sebastian Giovinco (kölcsönben) is Empoliban kezdi az új szezont. 2008 nyarán így Marchisio és Giovinco megerősödve, új tapasztalatokkal tér majd vissza Torinóba
  • Zsolti9014
    Del Piero interjú.
    Azért nem másoltam be ide mert elég hosszú és képek is vannak benne.
  • Zsolti9014
    szívesen mennék, de sajnos különböző problémák miatt nem tudok.
  • BADE
    http://www.mlsz.hu/magyarolasz.php

Nevetségesek ezek a jegyárak,a felső tribün olcsó,de mi garantálja,hogy nem szakad le:D
  • Breki33
    mennyi volt?
  • forzajuve5
    nem is kérdés, már a jegy is megvan( 8as szektor)
  • Breki33
    Jön valaki az Olasz mecsre?
  • Zsolti9014
    Rossinak legalább a fele játékjoga, vagy egy opciós jog tényleg jó lenne, u.ez igaz Quagliarellára is, hiszen Del Piero és Trezeguet is túl van már a 30-on. Igaz, Alex nemrégiben azt mondta, hogy szívesen játszana a 2010-es VB-n is.
    Van der Vaart is jó lenne jövőre, ha Pavel visszavonul. Bár Nedvedet sztem senki nem pótolhatja.
    Védőfronton tanácstalan vagyok, mint már azt megbeszéltük kevés a jó védő és még kevesebb aki eljönne (legalábbis középső védő).

Tényleg, még kb. 1 hónapja volt szó arról hogy Huntelaarra van opciós jogunk 2008-ra (talán a Tuttosport, v. a Corriere írta). Ez igaz?
  • karajjj
    Hát Senderosnak köze sincs a focihoz, elég nekünk Bumbumból egy is, nem kell mégegy falábú védő... Még csak gondolni se lenne szabad a leigazolására :S
  • 9csöves9
    én rettenetesen örülök hogy Ljungberg neve még csak szóba sem került
  • BADE
    Ljungberget megvehettük volna,elég piti összegért került a West Ham-hez.
    A zebraportálon olvastam,hogy leigazonánk G.Rossi-t,Quagliarella-t,Van der Vaart ill. a Zapata,Heinze,Senderos trióból valakit.Természetesen nem mindenkit erre az idényre.
    A holland nagy tehetség még mindig,érdemes lenne megvenni,főleg,hogy most nincs az egekben az ára.
  • Zsolti9014
    akkor oké :DD
  • 9csöves9
    jó középre is
  • Zsolti9014
    nem rossz, az tuti. de én úgy tudom hogy ő elsősorban balhátvéd. oda meg Chiellini jó. inkább Giorgio-t kéne ott játszatni.

vagy Heinze középre is jó? lehet hogy rosszul tudom, akkor bocs.
  • Grove4
    Szerintem Heinze jó védő,jól jár vele a csapat.
  • BADE
    mi ez a sok külföldi?
    OLASZOKAT a csapatba!
  • Grove4
    "Heinze érkezése a legvalószínűbb

A MU inkább a Zebráknak adná Heinze-t, mint a Liverpoolnak...

A Manchester meg akar válni Heinzétől, miután a védő kijelentette, távozni akar Manchesterből. A Juventus áll legközelebb az Argentín védő leigazolásához. A Juve már korában is le szerette volna igazolni Heinzét, most akár 5 millió euróra is csökkenhet Heinze vételára, mert a Manchesteri csapat el szeretné kerülni, hogy a védő a Liverpoolhoz kerüljön."