Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Avanti Italia!
Zlatan lõtte az egyenlítõ találatot, remélem nyerünk, utóbbi idõben korán bekapunk mindig egy gólt 😞
Avanti Italia!
Hajrá Csehek
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Klose pályára lép, Trezeguet nem...
A legfrissebb hírek arról szólnak, hogy David Trezeguet nemcsak a Messina, hanem a Werder Bremen elleni Bajnokok Ligája összecsapást is kénytelen kihagyni...
A francia csatár edzés közben szenvedett kisebb sérülést, így minden bizonnyal nem lesz ott a Juventus Brémába utazó bõvebb keretében sem.
Ott lesz viszont Miroslav Klose, aki szombaton a Borussia Dortmund elleni Bundesliga találkozón tér vissza három hetes kényszerpihenõjét követõen.
www.juventusfc.hu
Avanti Italia!
Avanti Italia!
én tiszteletben tartottam a topikjában a csapatodat, a zrika és az ilyen képek között ég és föld a különbség
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
nem mondtam hogy menj el, csak egy picit kultúráltabb is lehetnél
Avanti Italia!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
szánalmasak ezek az Interesek
gondolom 1 interes csinálta

De elõbb szoktam cserélni kb 50-60 perc tájékán 70-ik körul szoktam az utóbbit.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC