44078
-
#14608 A Primavera 0-0-ra végzett a Barcával, így -mivel Katar X-elt a PSG-vel- továbbjutottunk!!! -
#14607 arról olvastam valahol. állítólag katar nagyon egységes, jó erőnlétű csapat. -
#14606 így van, eddig egy X volt Katar ellen és megverték a PSG-t 1-0-ra -
#14605 Elvileg az Eurosport 12.45 kor élőben közvetíti a Fiatal Bajnokok Kupájáról(Malajzia) a Juventus-Barcelona mérkőzést. (ha jól tudom a Primavera játszik ezen a tornán). -
#14604 üres fej, üres tekintet
[nem gondolom komolyan, de ki tudja...] -
#14603 az ugyanolyan üres tekintettel néz mindig -
MrV #14602 nem bírom elégszer visszanézni az összefoglalót... :D
és azis nagyon tetszik h Spalletti még a 2-0-ás vezetésnél sem mutatta ki h örül a helyzetnek... tán éreszte mi lesz? akkor meg tök szimatikus, hogy még akkor se írta le a Juvét! -
#14601 ennek a csudainternek hogy behódol mindenki... -
#14600 ok, én csak az összefoglaló alapján tudtam véleményt formálni, volt vagy 2 jó megmozdulása, ebből egyik az Alexnek adott gólpassz.
ebből következtettem arra, hogy a meccsen is jó lehetett, de Neked elhiszem. :DD -
#14599 sajna Almiron most nem volt jó -
#14598 Az összefoglaló alapján:
szép gólok, Nocerino és Almiron játéka megint tetszett, mindketten szép gólpasszt adtak (meg Pavel is). javul a csapat, de a védelem az elején valóban nem volt a helyzet magaslatán (főleg a 2. ólnál maradtak le).
Szép volt fiúk! FORZA JUVE!! -
#14597 ezt én is észrevettem és lehet van is benne valami.ritka gyenge volt Birindelli
Nocerinoval is egyetértek,nagyon jó lesz.sajna Giorgo nem játszott megint pedig sérülésről nem hallottam -
#14596 az elején ilyesztő hibák voltak a védelemben, főleg a 2. gólnál, de miután lecserélték Birindellit mintha javultak volna valamelyest(na jó biztos nem ez volt az oka,de onnantól tényleg jobbak voltak)
Trez rúgott két igazi szép "Trezeguet féle" gólt, Alex sem hazuttolta meg magát, bár én bíztam benne hogy a hosszabításban a két közeli szabadból berúg egyet, de majd inkább bajnokin rúgdossa be az ilyeneket
nekem Nocerino játéka tetszett a mezőnyben, szépen küzd a fiú a labdáért
valóban kár hogy Pavelt felhúzták,az elején jól jászott de aztán kicsit eltűnt,alig volt nála a labda -
#14595 http://www.youtube.com/watch?v=M-VMIO2eQ50 -
#14594 köszönöm -
#14593 egyelőre ennyi
0-1 Vucinic
0-2 Mexes
1-2 Trezeguet
2-2 Trezeguet
3-2 Iaquinta
4-2 Del Piero
5-2 Zalayeta
-
#14592 a vihar miatt nem láttam a meccset. valaki tudna egy összefoglalót linkelni?
-
#14591 0-2-nél kezdtem el nézni,így mégjobb volt a meccs.most is voltak bosszantó hibák de megint formás támadásokat vezettünk amik végre be is mentek
szegény Pavelt megint sikerült felhúzni,naná hogy a cicafiú Mexesnek.az a Roma drukker sem volt egyszerű,előszőr Buffont ölelgette aztán odament Tottihoz és elkezdte csókolgatni:D -
#14590 Grat a csapatnak. Nem láttam a meccset ,de biztos jó lehetett. -
#14589 kiválló eredmény :) -
#14588 5-2 a vége. Jók voltunk! -
#14587 Hát ha ez kell majd a scudettohoz is akkor nem nézek több meccset :D
4-2 már(Vucinic,Mexes,Trez,Trez,Iaquinta,Del Piero eddig) -
#14586 Na bakker néztem a meccset, 0-2, aztán abbahagytam és csak livescore :)
máris 2-2, hát ha csak ez kell a nyeréshez, akkor bármikor :) -
#14585 köszönjük -
#14584 kapják be, akkor marad a stream :D -
#14583 szerintem kódolt lesz -
#14582 ilyenkor örülök hogy van raiuno-nk :)
csak legyen szabad a tv :D -
#14581 jah a Streamerone progin a RaiUno-n -
#14580 juventushungary.atw.hu
Ezentúl egy új funkcóval jelentkezik a JuventusHungary. Méghozzá egy "Élő Közvetítés" lehetőséggel, melyet mindig az aktuális mérkőzés alatt találhattok majd meg. A menüpontban az adott mérkőzés linkjei, illetve a hozzávaló programok, valamint fórum témák kerülnek közlésre. Reméljük tetszeni fog nektek ez az újítás! -
#14579 Tacchinardi új csapata a Brescia
Ez engem meglepett, Ő ennél azért nagyobb csapatokba is beférne. De sok sikert neki és remélem feljutnak. -
#14578 Bianconeri.hu
Maresca: "Almiront választották helyettem"
Írta: Jean-Brian Zatapathique
2007. augusztus 11.
A Sevilla középpályásának visszatérését sokat szerették volna - mint a Gazzetta dello Sport interjújából kiderült, erre volt is némi esély a nyáron.
"Bár sokat írtak arról, hogy a nyáron visszatérek Olaszországba, igazából csak egy komoly érdekldőd volt, a Juventus. Amikor meghallotték, hogy a Sevilla mennyit kér értem, inkább Almiront választották - pedig Ő többe került, mint én..." - mondta Enzo. Mint ismeretes, Almironért összesen 9 millió eurót fizettek a Zebrák az Empolinak.
Maresca szerint egyébkánt a két milánói csapat a legerősebb Olaszországban, bár az átigazolási időszakban a Juve erősödött meg a legjnkább. Azonban szerinte a jó igazolások nem garantálják a sikert.
-
#14577 lehet nézni valahol? -
#14576 Ma este 20.45 Juventus - AS Roma felkészülési mérkőzés! -
#14575 igen, az meg már bőven 100 ezer felett lenne forintba átszámítva.
:(
annyi pénzem nem lesz. -
#14574 jah nekem is a pénz a gond
ráadásul ez a 350 euró még sokmindent nem tartalmaz 400-500 körül lehetne kijönni belőle -
#14573 Ha lenne annyi feles pénzem mennék....
De haverral is tervezzük már egy ideje hogy kimegyünk.Mindkét meccs állati :D -
#14572 meg is nézem akkor zebraportalon -
#14571 zebraportál,Torino-Juve Fiorentina-Juve 1 hét alatt -
#14570 nem jön be a kép :(( -
#14569 gyüjtenem kén e pénzt...az istenit :D