44078
-
#14568 Heppi Börzdéj Holden! -
#14567 na ez lenne egy nem egyszerű túra
-
#14566 csöves@zsolti köszi a jókívánságokat -
#14565 #14543 Bsz!
Az első csapat nekem jobban tetszett, meg a védelem is stabilabb volt. -
#14564 Jelenleg (Ratata szerződésének felbontása után) Novembre a 3. számú, ami szintén szép név. :DD -
#14563 Vanstrattan szerződését felbontotta a szövetség
pedig már majdnem megtanultam leírni a nevét...remélem valami vicces nevű lesz a 3. számú kapusunk -
#14562 van ez így
amikor Camo idekerült őt is elküldtem volna az első pár meccse után :D -
#14561 így van, többek között én sem lelkesedtem a leigazolásáért. de mondom, kellemes meglepetés. -
kretyás #14560 pedig mennyire nem akarták itt sokan ;) -
#14559 Giginek úgy tűnik igaza volt, amikor Veronhoz hasonlította. -
#14558 ő a legmeggyőzőbb az újak közül. harcos,technikás van fantáziája és nagyot fog nálunk még fejlődni -
#14557 igen, és nekem Almiron kellemes meglepetés eddig. -
#14556 Nocerino viszont egész jó volt. egy Nocerino-Almíront képzelnék el jelenleg középen,de Tiagot tuti nem ültetik le a padra -
#14555 Andrade tényleg lassú. Tiagoról az maradt meg amikor páros lábbal beleszállt az egyik nápolyiba, és sárgalapot kapott. -
#14554 Boldog születésnapot!! -
#14553 Heppi Börzdéj! -
faláb #14552 Ok,világos. -
#14551 Ebben a topikban nem az interről kell hogy beszéljek :P :D -
#14550 én nem is bánom hogy bátran nyúltok végre a fiatalokhoz,remélem a bajnokságban is játszik pár
amúgy tavaly meg pont fordítva volt,mi álltunk ki gyengébb kerettel és mi nyertünk,jövőre szerintem mindkettő csapatnál a primavera játszik majd:D -
faláb #14549 Internél se ez a csapat fog játszani tétmeccseken -
#14548 összehoztunk nekik egy gólt és kihagytunk egy rakat helyzetet
csak szerintem olyan lassú Andrade mint a szar? Tiagoval szemben is vannak fenntartásaim -
#14547 Vége: az Inter nyert 1:0 ra a második percben szerezte a gólt Cordoba.
Nekem tetszett a csapat játéka bár gólt egy védelmi hiba után kaptuk. Nem ez a csapat fog játszani a tétmeccseken az is biztos. De jó volt látni Zalayetát is újból és volt egy két helyzete is. És szerintem jobban játszottunk mint az inter :D -
#14546 Iaquinta helyzete kimaradt.
Vége van: 1-0 ide. egész jól játszottunk, legalábbis a második felét láttam csak. -
#14545 jó éjt, én is mindjárt megyek, az inter ellenit már nem látom -
#14544 Ziccerben lyukat rúgott az egyik csatáruk. mákunk volt. -
#14543 írjatok majd eredményeket is, h reggel el tudjam olvasni
nekem mennem kell aludni, holnap meló -
#14542 Biztos lesz összefoglaló valamelyik honlapon. bár, ha másik klienssel tudnám nézni akkor én is tudnék csinálni videót.
amúgy most rohamoz a Napoli. -
#14541 Maradona transzparens :DDD -
#14540 most ne mtudom nézni, de majd ha lesznek videók, berakjátok majd? :)
megköszönném
Alex bizonyít akkor a kétkedőknek :)
örülök, hogy a kedvencem :) -
#14539 (Y) -
#14538 Aleeex! BombaGÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!! -
MrV #14537 FORZA JUVE!
http://vlo.extra.hu/juventus/ -
#14536 Napoli-Juve megy most. -
#14535 A Juventus nem bízik a gavallér Del Pieróban
2007. augusztus 8., szerda, 15:31
Az olasz élvonalba visszajutott Juventus nem hajlandó 2010-ig szerződést hosszabbítani egyik legnagyobb futballsztárjával, Alessandro Del Pieróval.
A 32 esztendős csatár megállapodása - amely idényenként ötmillió eurót garantál neki - jövőre jár le a "zebrákkal", és míg ő két évvel toldaná meg a kontraktust, a klub csak plusz egy évet kínál neki.
"Kételkednek az erőállapotomban, pedig még nem mankóval járok. A pályán fogom megmutatni, hogy milyen kirobbanó formában vagyok" - mondta a klasszis, aki 1993 óta öt bajnoki címhez és egy BL-diadalhoz segítette a torinói gárdát.
Az "öreg hölgynek" is becézett Juve vonakodása már csak azért is érdekes, mert Del Piero tavaly az elsők között fogadott hűséget a bundabotrány miatt a másodosztályba száműzött egyesületnek, mondván: "Egy gavallér nem hagy magára egy öreg hölgyet."
-
#14534 :DDD -
#14533 Technikai képzettsége? -NSO színvonal
Akkora favágó mint állat... -
#14532 ha csak annyit mondok róla,hogy szerintem Blasi jobb nála az mindent elárul:D -
#14531 Thiago Mottáról NSO: A Juventus fő célja szintén a középpálya megerősítése, de szakemberek szerint a játékos ereje és technikai képzettsége miatt amúgy is nagyon feküdne neki a Serie A.
Azért nem kell annyira elájúlni tőle nem akkora játékos :S -
#14530 Kösz -
#14529 19:30 Inter Milan vs Juvenus vs Napoli (Trofeo Moretti - Friendly Cup with 45min matches @ 19:30/20:30/21:30)
Canale 5 Watch it on StreamerOne ; Select Test 5
Szoftver:
http://www.streamerone.it/download/windows/StreamerOne-Setup-4.5.2.zip