Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Lippinél kapott de sztem utolsó évben nem játszott már igazán jól.

Most újra felpörgött
Breki33
nézdcsak meg pesben ki a kedvenc játékosom akivel lõdõzgettem neked a gólokat P
valóban jobban megy neki mióta bizonyítania kell, de azért többször is kaphatna több lehetõséget a bizonyításra, mondjuk nekem mindegy, csak lõjje ilyen szorgosan a gólokat.

Na, akkor jó! 😊 p

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Breki33
Beismerem, sõt elmondtam, hogy Capello nagyon jól motiválja õt és sokkal jobban játszik mint mikor stabil kezdõ volt.

Azért Trezt aki a góllövõlistán elég elõkelõ helyen jár nem nagyon kellett kihúni.

Ja és nem szoktam felkapni a vizet :-)
Azért Breki most egy kicsit ismerd be, hogy EZ A DEL PIERO, õ most nagyon kell, és nélküle nem tartana ott a csapat, ahol. Soxor húzta már ki idén a szarból az Ibra-Trez kettõst, elvégezte a munkájukat.
Én is leírtam már kicsit, de bebizonyította, hogy nélküle nem Juve a Juve! Capello csodát csinált vele?

Ja, és fel ne kapd nekem a vizet!! 😊

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

9csöves9
<#worship><#worship><#worship>
nem semmi önbizalom😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gabber_saviola
bitte 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Barni
dánke

Avanti Italia!

gabber_saviola
tûzróka
----> oldal mentése------>Weboldal(teljes)----->letöltve a flash 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Barni
nem lehet valahogy letölteni ezeket a videókat úgy hogy gépre?

Avanti Italia!

Breki33
Ezzel kapcsolatban egy jó kis video

klikk
BADE
szerintem Cordoba-t is ki kellett volna szórni,1 támadás alatt 2-szer rúgta meg Nedvedet(az elsõnél nem esett fel),aztán meg földhöz vágta a labdát.A labda földhözvágása minimum sárga,az elõtte történtekrõl nem is beszélve!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Breki33
All of juventus' goals and highlights in Serie A so far...

klikk
Breki33

Breki33
Breki33
Paparesta volt a legjobb

A La Gazzetta dello Sport hétfõi számában egy teljes oldalt szenteltek a derby d’Italia osztályzatainak és az indoklásoknak. Az alábbiakban ebbõl szemezgetünk.

INTERNAZIONALE
Julio Cesar 5.5 (A második félidõben két lövés ment a kapujára, és mindkettõbõl gól született. Del Piero szabadrúgása ráadásul az õ oldalára érkezett), J. Zanetti 6, Córdoba 5.5, Samuel 7 (Sohasem adja fel, és fejes góljával újra nyílttá tette a meccset), Burdisso 6, Figo 6 (Kevésbé volt kreatív a megszokottnál, talán a két fiatal szélsõhátvéd elleni csaták nagyon kifárasztották), Verón 6.5, Kily González 5.5, Cambiasso 6 (Teljesítménye elmaradt a megszokottól, talán mert Emersonnal kellett farkasszemet néznie), Sztankovics 5.5, Adriano 5 (Nagy kedvvel kezdett, de igazából egyetlen helyzete volt, amelynél Thuram blokkolta. A szabadrúgásgólja szép volt, de felesleges), Recoba –, Martins 5 (Mind a három ígéretes helyzetét elrontotta), Cruz 6

JUVENTUS
Buffon 6 (Megtette a kötelességét, Samuel góljáról nem tehet), Balzaretti 6.5, Thuram 7 (A második félidõ elsõ negyedórájában kétszer is utolsó emberként mentett), Cannavaro 6, Chiellini 6.5, Blasi –, Camoranesi 6, Mutu –, Emerson 7 (Cambiasso ugyan igyekezett lefékezni az elõretöréseit, de így is õ a Juventus lelke, õ tartja lábon a csapatot, amikor az ellenfél a legjobban támad), Vieira 5.5 (Támadásban és védekezésben is visszaesõben van), Nedved 5 (Egyszer sem tudott a tehetségéhez méltó akciót bemutatni, de nagyszerûen tud szabadrúgásokat kiharcolni), Ibrahimovic 7 (A megfelelõ pillanatban lecsapott a megfelelõ labdára, ezzel járult hozzá a sikerhez), Del Piero 7 (Az elsõ szabadrúgása még fölément, a másodikkal már odaajándékozta a bajnoki címet a Juventusnak), Trezeguet 5.5

PAPARESTA 7.5
Az utolsó néhány percet leszámítva kézben tartotta a rangadót, aztán a kék-feketék idegessége miatt kicsúszott a kezébõl a meccs. Adriano szabadrúgásgóljánál tökéletesen döntött, akárcsak a Córdoba–Nedved ütközésnél. Egyedül Emersonnak felejtett el sárga lapot adni.
Breki33
Fabio Capello, a Juve mestere óvatosságra int: „Ne legyünk biztosak a bajnoki címben, hiszen a Roma például kilences gyõzelmi sorozatban van, azaz nagyon kell figyelnünk. Ma nyerni jöttünk Milánóba, és ez az eredményen is meglátszik.”

Ami az Intert illeti, a kék-feketék nehezen fogadták el a vereséget, az öltözõben Roberto Mancini mester a játékvezetõnek, Dejan Sztankovics az egyik partjelzõnek esett majdnem neki, és még Luis Figo is szinte felrobbant. „Del Piero szabadrúgása elõtt Nedved egyszerûen feldobta magát, Córdoba hozzá sem ért. Három évet játszottunk együtt, ismerem õt. Amúgy jól játszottunk, a döntetlen igazságosabb eredmény lett volna” – értékelt Mancini, akivel (ez utóbbi tagmondatában) egyet kell értenünk, akárcsak azzal az olasz újságíróval, aki vasárnap este egy televíziós mûsorban azt találta mondani: „Adriano meg nem adott szabadrúgásgólja tökéletesen jelképezi az Intert: szép és hiábavaló.”
Breki33
A scudetto neve Del Piero – írta címlapján a La Gazzetta dello Sport, Olaszország legtekintélyesebb sportnapilapja, amely szerint gyakorlatilag lehetetlen feltartóztatni a története 29. bajnoki címe felé menetelõ Juventust. Minderrõl az érdekeltek is meg vannak gyõzõdve, bár a gyõztesek öröme azért visszafogott volt. „Nem tudom, hogy tényleg ez a gól döntötte-e el a bajnoki cím sorsát, de a következõ néhány mérkõzésen sokat tehetünk azért, hogy így legyen – jelentette ki Alessandro Del Piero, aki már 190 gólnál jár a Juve mezében. – Jókora elõnyünk van, ám most nem szabad felemelni a lábunkat a gázpedálról. Nagyszerû formában vagyok, nem zárom ki, hogy megnyerjük a bajnokságot, a Bajnokok Ligáját, a válogatottal a világbajnoki címet, és enyém legyen az Aranylabda. Úgy érzem magam, mint a régi szép idõkben.”
Sheva
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ez nagyon büntet <#eljen>

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

jah igaz 😄

Kit--Kat
Inkább hány nem argentín, így könnyebb összeszámolni😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

gabber_saviola
😄DDDDddddddd

hány argentín is van a csapatban?😄

9csöves9
😄DDDDDDDDDDDDDDDd

Kit--Kat
<#smile>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Laffite
Nincs kedvenc olasz csapatom, de meg kell hagyni, Del Piero nagyon nagy sportember. Néha alig-alig kap lehetõséget, mégis képes mindíg produkálni valami nagyon emlékezeteset. Le a kalappal!

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Kit--Kat
jahh azon én is meglepõdtem, hogy azt mondta õk játszák a legszebb focit:S

Breki33
hát, hogy Inter az esélyesebb meg õk játszák a legszebb focit.

Legalábbis a riporter ezt mondta.
Kit--Kat
Miért miket?!

Breki33
LIppira kicsit kiakadtam, hogy miket nyilatkozott az esélyekrõl.
Kit--Kat
Lippi Del Pierot dicséri
A Squadra Azzurra szövetségi kapitánya szerint Del Piero a Juventus élõ legendája.

"Mikor Del Piero megdöntötte Boniperti rekordját felhívtam telefonon és azt mondtam neki: Alessandro irigyellek, mert a klubbod élõ legendájává váltál! -idézte föl a beszélgetést Lippi.

"Beírta magát a Juventus tifosik szívébe és nem elsõsorban góljai inkább a stílusa miatt. Tizenkét évvel ezelõtt is már érett játékos volt. Huszonéves fiúként is hihetelenül éretten viselkedett és a sikerek ellenére sem változott meg. Del Piero emberileg nagy hatással volt rám. Játékosként mára sokat változott, akkor is nagyszerû mikor az elsõ perctõl játszik és akkor is ha csak csereként lép pályára!"-dicsérte Alexet egykori edzõje.

Forrás: www.juventusfc.hu

Kit--Kat
az beckham megcserélve<#idiota>

Breki33
Errõl jut eszembe a focilistán jött

"Varga Attila wrote:

> sírtam a röhögéstõl. nagyon mulatságos volt.
>
> REAL ZARAGOZA - REAL MADRID 6-1
> Helyszín: Zaragoza, 40.000 nézõ
> Játékvezetõ: Pérez Burrull
> Gólszerzõk: Diego Milito (15., 22., 34., 56.), Ewerthon (60., 83.), ill.
> Baptista. (38.)

De legalabb nem hiaba vettek meg az uj brazil szupersztart. O meg a
felelmetes Zaragozanak is be tudott talalni."
Breki33
Sztem van aki jobban szereti már

Számomra kb középmezõny, kb mint Várhidi szakértõ úr.

Az biztos, hogy európában nincs még egy ilyen csatárhármas
Breki33
kiaza Backhem??
gabber_saviola
Te szereted Ibrát itt a legjobban 😛

Kit--Kat
Én szabadrúgás elõtt a szívemre, a mez által pedig a Juve címerre raktam a kezem, én éreztem, hogy bepuszilja, talán soha nem volt még ilyen jó szabadrúgáslövõ passzban. Backhem elmehet a spájzba Alex mostani rugóformája mellett😄DDDD

http://juvepoland.com/download.php?op=list&id=1

A gólok <#vigyor> Forza Juve

Ha citrommal kínál az élet, kérj hozzá Martinit!

Breki33

Breki33

Breki33

Breki33

Breki33

Breki33
pedig azzal fognak jönni, hogy Nedved buktatása utánni szabad blablabla :-)
Breki33
miért nekem? P

kicsit gyors
9csöves9

9csöves9
nah én is írok valamit 😄

hihetetlenül boldog voltam,sztem megérdemelt volt a siker,egy internek nem így kell játszania ha nyerni akarnak.a védelem egyszerûen hibátlan volt amikor Canna hibázott ott volt Thuram,látszik hogy õk ketten össze vannak nõve,szenzációs védõmunkát mutattak 😄 Pavel mindenhol ott volt ismét rá lehetett ragasztani a "fáradhatatlan" jelzõt.Zlatan is nagyon jó volt ismét úgy szopatta az inter védelmét ahogy akarta,tényleg bejön neki ez a haj 😄 jó volt végre hallani hogy õt is mennyire éltetik a szurkolók 😄 Alex meg 😄 szenzációs szabadrugás volt én betömtem a sálammal a számat és mormogtam hogy ha ezt nem lövi be akkor soha semmit 😄

az interrõl...egyszerûen hihetetlen mennyire megszégyenítik az Olasz futballt undorító hogy nincs náluk olasz játékos.menjenek el inkább vmi dél amerikai bajnokságba a keret és a brutalitásuk alapján oda illenek.bár nem hiszem hogy ott nyernének bajnoki címet 😄 nem értem hogy maradhatott pályán a gólt lövõ Samuel,Cambiasso akik mindketten ütöttek is,rugdostak is úgy hogy a labda már nem volt ott,de ez szinte igaz az összes argentín keménygyerekükre...ha ezzel a meccsel kapcsolatban is a bíróra panaszkodnak akkor már nem tudom hova menjek 😄

végül a szrukolók: szenzációsak voltak,rengetegszer sokkal hangosabbak voltak mint a milánóiak,nem tudom hogy tûrte szó nélkül az inter tábora hogy percekig hangosan szidtuk õket 😄 ennyit számít hogy jelen van a Viking,akig a Delle Alpiból sajnos ki vannak tiltva

nekem a szívem majdnem kiugrott a helyérõl,jó kis derbi volt 8)

CHI NON SALTA NERAZZURRO HEJ HEJ! CHI NON SALTA NERAZZURRO HEJ HEJ!

Ibrahimovic jól játszott, megérdemelte a gólt. Hisz "adós" a gólokkal egyébként is..fontos gól volt ez.
De samuelt ki kellett volna állítania, azt hittM h felrobbanok 1-1nél. Aztán jött Del Piero..rá nM lehet szavakat találni. Fantasztikus focista..Nm csak a gólja miatt, hanem minden szempontból.

Nagyon kellett ez a gyõzelM. Sztem, az Inter sM hiszi h már behozhat minket.
Forza Juve.

gabber_saviola
Breki találtam neked vmit 😛