Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
adjunk e betüt? P
Az h kiváló az eredmény, azt azért nM mondanám. 1-2-nél még azt mondtam😊
De a továbbjutás nem kétségS.

Sajnos nem láttam a meccset, mert nagyon késõ volt, dolgozó ember nem engedheti meg magának a hajnali egyig való tévénézést (meg csalódott is voltam a másik kedvenc veresége miatt).
Klassz lehetett, hogy Alex beállása után sikerült fordítani, de hát a németek azok németek, amíg a bíró le nem fújja a meccset, fel nem adják az istennek sem.
Szerintem az eredmény kiváló, a továbbjutás simán kivívható.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Kit--Kat
pont ez ugrott be nekem is

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

9csöves9
pont a hétvégén nyilatkozta Capello mennyire utálja ha rögzitett szituációból kapunk gólt...nem csak õ

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Breki33
kicsit jobbak
Kit--Kat
Felivelésekbõl, a tipikus beállunk 1 gólos fezetésnél színpadi felvonásból.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Barni
hát ja, de azért a Werder nem egy Real

Avanti Italia!

DJ Bee18
A végén hogy kaptatok kettõt??

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
tavaly csak öt perc hiányzott ellenetek 😄DDDDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

9csöves9
hátha megint úgy játszunk a visszavágón mint tavaly,hogy "1-0-ra kell csak nyerni azt az 1 gólt meg csak belõjjük" akkor csak nagy szerencsévesl sikerülhet

az elsõ 30 percet meg kell hajtani,vagyunk olyan jó csapat hogy már az elején beverjünk nekik 2-3-t

IgN érdekes meccs volt. Elsõ félidõ tragédia volt, alig volt nálunk a labda, amit ha nagy nehezN +szereztünk rögtön vágtuk elõre aminek sok értLme nM volt. Ibra a kedvecM, de tényleg nM mutatott semmit. Del Piero-t hamarabb kellett volna behozni. Blasi meg gyenge, de sztM a tegnapi meccsN jobb volt mint szokott..

Az elsõ gól nevetségS volt..azért rengeteg mákja volt a Werder-nek, lásd. elsõ gól, és rengeteg levágódó labda pont hozzájuk pattant. a 3. kaputt gólunkat +éreztM, de tényleg. Mondtam csak mi lehetünk ennyire pechesek h a 93. percben, az utolsó lehetõségükbõl beszerencsétlenkedjék a gólt. Felháborító..

Ugyanakkor sztM nincs miért aggódni, hazai pályán lealázzuk õket, adigra talán visszatér Zambrotta is (hiányzott) és "komolyabban" vesszük a mérkõzést. Ciki lenne kiesni ezek ellN!

Kit--Kat
Most elmondom a véleményem csak azért is. A védelmünk 1 átjáró ház volt, nagyot csalódtam, nem ezt vártam tõlük. Zlatan most egy 0 volt, egy jó passzára vagy megoldására nem emlékszem, pedig ha nem veszi ilyen lazán 1 gólt és 1 gólpasszt jegyezhetett volna simán. Del Pieron látszik jóformában van, eheleyett csak azért sem kezdõ a Juveban. 1x megnéznék 1 meccset amikor végig játsza, a múltkor is õt hozta le Capello. Trez az Trez, megtett a dolgát. Zalayeta nem tudom miért jött be, Camoval lehet többet értünk volna az uccsó 10percre. A középpályánk olyan semmilyen volt. Nedved viszont odatette magát, és szép gólt lõtt. Cannavaro most elég gyenge volt fõleg magához képest. Felíveléses idióta gólokat kaptunk és egyet megint pontrugásból, valamit kéne tenni ez ellen. Buffon szerintem nem tehetett a gólokról, de a barvúrjaival mindenképpen levette a válláról a felelõsséget.

Breki33
ja elírták

de mást is pl a gólpaszt adót
BADE
én úgy láttam,hogy Kannás passzolta rá Schulz lábára a lasztit,mit összeszerencsétlenkedtek akkor...

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Breki33
WERDER BREMEN (német) - JUVENTUS (olasz) 3–2 (1–0)
Bréma, V: Mejuto González (spanyol). G: Schulz (39.), Borowski (87.), Micoud (92.), ill. Nedved (73.), Trezeguet (82.)
WERDER: Wiese – Owomoyela, Fahrenhorst, Naldo, Schulz – Baumann – Frings, Borowski – Micoud – Klose (Valdez, 68.), Klasnic
JUVENTUS: Buffon – Blasi, Thuram, F. Cannavaro, Balzaretti – Camoranesi (Zalayeta, 74.), Emerson, Vieira, Nedved – Ibrahimovic (Del Piero, 58.), Trezeguet

BAJNOKOK LIGÁJA 2005–2006
NYOLCADDÖNTÕ
CSOPORTBEOSZTÁS
EREDMÉNYEK
A CSOPORTOK VÉGEREDMÉNYE
A 3. SELEJTEZÕKÖR EREDMÉNYEI
A 2. SELEJTEZÕKÖR EREDMÉNYEI
AZ 1. SELEJTEZÕKÖR EREDMÉNYEI
A BAJNOKOK LIGÁJA SZURKOLÓI FÜZETE (letölthetõ)
BL-nyerõcsapat – Állítsd össze és vezesd sikerre saját sztárcsapataidat!
A BEK (BL) döntõi
Futball-lexikon

A két felvonásos német–olasz párharc szerdai epizódjának elsõ félideje szinte pontos másolata volt a Bayern München–Milan csata elsõ negyvenöt percének: a hazaiak jelentõs fölényben játszottak, megszerezték a vezetést, miközben a látogatóknak csak villanásaik akadtak.
Ivan Klasnic, Tim Borowski és Torsten Frings lõgyakorlatát csak Federico Balzaretti léc fölé szálló fejese szakította meg, majd jött a 39. perc, és a leírások szerint megérdemelt hazai gól. Klasnic sarokkal tette Chrsitian Schulz elé a labdát, õ azonban Gianluigi Buffonba lõtt. A kipattanóból Miroslav Klose próbálkozott, akkor Patrick Vieira mentett a gólvonalon, pechjére azonban Schulzot találta el, róla pedig a kapuba pattant a labda. Schulz ezt megelõzõen legutóbb 2004. október 30-án szerzett gólt a Werder elsõ csapatában, akkor a Hamburgnak talált be, azóta semmi.

Frank Fahrenhorst még a szünet elõtt 2–0-ra alakíthatta volna az eredményt (alig bólintott mellé), majd a második félidõ elsõ igazán nagy brémai lehetõsége is az õ nevéhez fûzõdött, de fejese után a labda a kapufát találta el.

Ez a 65. percben történt, ami azt is mutatja, a Juve mennyire más felfogásban futballozott, mint az elsõben. A tornióiak lényegesen nagyobb hangsúlyt fektettek a támadásokra, meggátolták a brémaiak kombinatív játékát, csak sokáig éppen gólt nem tudtak rúgni. Aztán a Zlatan Ibrahimovic helyett beszálló Alessandro Del Piero tett arról, hogy izgalom költözzön a meccsbe: Pavel Nedvednek pazar, Dabid Trezeguet-nek mázlis gólpasszt adott, és máris a vendégek álltak jobban. A slusszpoén viszont ezután jött: Borowski, majd Johan Micoud is betalált, így a Bréma elõnnyel mehet a visszavágóra.
valaki tudna nekem egy olyan weblapot mondani, ahol juve indulók, szurkolói dalok vannak magyarul
vagy ha esetleg valaki tudna nekem e-mailban küldeni jó lenne

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

Csacsi
Tualajdonképpen végiggondolva, három embert nem neveznék meg rossznak, ami egyáltalán nem azt jelenti, hogy jók voltak. Del Piero, Trezeguet, Thuram. Talán még Buffon is, bár szerintem az elsõ gólban benne volt, de elõtte nagyot védett kétszer.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Breki33
eredmény elfogadható

a mutatott játék nem
fõleg így
9csöves9
végülis ha úgy vesszük a két lõtt gól az jó de így kikapni...Zlatan 0 volt,amint beállt Alex utána értek vmit a támadásaink

nagyon gyorsan térjen vissza Zambro mert mind a két oldalon nem viselem el a gyenge szélsõhátvéd produkciót

gabber_saviola
szvsz lazán tovább fogtok menni

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

BADE
Na mind1,az biztos,hogy nem fogok jól aludni...

Kit--Kat
Én mindíg szartam amikor Blasi oldalán vitték a labdát, kiszámíthatatlan, hogy éppen mire képes, néha meglepõen jó megoldásokat választott de gyakran katasztrófa volt az ember.

BADE
az a lényeg,hogy nyerjünk 1-el,de jobb lenne több góllal
Ibra nagyot alakított ma vagyis inkább tegnap...
Nem értettem Capellonak a Camo-Zacsi cseréjét,miért nem Mutu-t hozta be?
A védelem pedig szar volt,egyedül Thuram nyújtotta a tõle várhatót,Kannás elég sok hibával játszott,Balza még mindig nem tanult meg beadni ill. javíthatna a védekezésén is,Blasiról inkább nem is beszélek,elvétve volt jó megmozdulása,de összességében alibi volt

Kit--Kat
Minden az összeállításon múlik majd visszavágón.

BADE
nem szeretem,ha az eredmény után kell futnunk,csak nehogy az legyen,hogy 1-0-ra játszunk,aztán meg beszívunk a végén 1-et

BADE
álmomban sem gondoltam,hogy ez lesz a vége,de legalább Alex betalált,igaz nem az ellenfél,hanem a saját kapujába😄

Csacsi
Ilyen szarul játszani a juventust tavaly láttam a Liverpool ellen otthon, mikor kiestünk 0-0-val.

Ez azért elég rossz elõjel.Ne legyen igazam, de szerintem ki fogunk esni.

Kérdés. Mi van Chiellinivel, meg Zambrottával?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Barni
kár ezért a meccsért, amilyen gólokat kaptunk hát röhej fõleg az elsõ és az utolsó...

Avanti Italia!

báttyó02
:}

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Breki33
illetve 6 perc :-)
Breki33
szégyen ilyen eredmény 3 perc alatt két gólt kapni

93' Micoud (Bremen)
87' Borowski (Bremen)
83' Trezeguet (Juventus)
76' Nedved (Juventus)
Továbbjuttok. Csak ne a sorsoljanak össze minket 😛P

Breki33
Bremen - Juventus
3 - 2

Bremen
Wiese, Owomoyela, Fahrenhorst, Naldo, C. Schulz, Baumann, Frings, Borowski, Micoud, Klose, Klasnic
Juventus
Buffon, Blasi, Thuram, F. Cannavaro, Balzaretti, Camoranesi, Emerson, Vieira, Nedved, Ibrahimovic, Trezeguet,
93' Micoud (Bremen)
87' Borowski (Bremen)
83' Vieira (Juventus)
83' Trezeguet (Juventus)
76' Nedved (Juventus)
76' Camoranesi (Juventus) Zalayeta
68' Balzaretti (Juventus)
67' Klose (Bremen) Valdez
63' Trezeguet (Juventus)
63' Ibrahimovic (Juventus) Del Piero
47' C. Schulz (Bremen)
42' Nedved (Juventus)
42' C. Schulz (Bremen)
Sheva
2 idegenbe lõtt gól sokat ér

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

McFrost
nem reménytelen!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

87' <2 - 2> T. Borowski

90' ❤️ - 2> J. Micoud
<#wow2>

Werder Bremen (Ger) 3 - 2 Juventus (Ita)

Breki33
érdekes labda
Breki33
Breki33
Breki33
nyanyam tökéletes

LiveMatch: Werder Brema - Juventus 1-2
Breki33
mondtam, hogy kemény meccs lesz.......
vezet a werder

BUDA > miskolc.

Barni
én Pesottot nem értem, mármint hogy miért nem Chiellini kezd, szerintem nem rossz egyáltalán.
Del Pieroval kapcsolatban meg nem aggódok, beáll és rúg egy gólt! <#nyes>

Avanti Italia!

Kit--Kat
Ja mge, ha 3 gólt lõ 1 csapatnak, akkor esetleg lehet kezdõ, néha nagyon eltudok keseregni, mert ilyenkor nem a legjobb összeállításba lépünk pályára.

BADE
nézd meg a rangadókat és számold össze Alex hányszor kezdett,nem sokszor,csak kisebb csapatok ellen rakja be kezdõként

Kit--Kat
Del Pieronak kéne kezdenie, de megint kavar Capello<#shakehead>

Breki33
sztem egygólos meccs lesz

mameg a hülye margitot adják

A Bayern-Milán mecs sokkal érdekesebb
forzajuve5
Holnap a werdernek annyi!!!
Del Piero 2 góllal fog beköszönni nekik!!!
Már alig várom, remélem ti is!