Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a továbbjutás nem kétségS.
Klassz lehetett, hogy Alex beállása után sikerült fordítani, de hát a németek azok németek, amíg a bíró le nem fújja a meccset, fel nem adják az istennek sem.
Szerintem az eredmény kiváló, a továbbjutás simán kivívható.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
az elsõ 30 percet meg kell hajtani,vagyunk olyan jó csapat hogy már az elején beverjünk nekik 2-3-t
Az elsõ gól nevetségS volt..azért rengeteg mákja volt a Werder-nek, lásd. elsõ gól, és rengeteg levágódó labda pont hozzájuk pattant. a 3. kaputt gólunkat +éreztM, de tényleg. Mondtam csak mi lehetünk ennyire pechesek h a 93. percben, az utolsó lehetõségükbõl beszerencsétlenkedjék a gólt. Felháborító..
Ugyanakkor sztM nincs miért aggódni, hazai pályán lealázzuk õket, adigra talán visszatér Zambrotta is (hiányzott) és "komolyabban" vesszük a mérkõzést. Ciki lenne kiesni ezek ellN!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Bréma, V: Mejuto González (spanyol). G: Schulz (39.), Borowski (87.), Micoud (92.), ill. Nedved (73.), Trezeguet (82.)
WERDER: Wiese – Owomoyela, Fahrenhorst, Naldo, Schulz – Baumann – Frings, Borowski – Micoud – Klose (Valdez, 68.), Klasnic
JUVENTUS: Buffon – Blasi, Thuram, F. Cannavaro, Balzaretti – Camoranesi (Zalayeta, 74.), Emerson, Vieira, Nedved – Ibrahimovic (Del Piero, 58.), Trezeguet
BAJNOKOK LIGÁJA 2005–2006
NYOLCADDÖNTÕ
CSOPORTBEOSZTÁS
EREDMÉNYEK
A CSOPORTOK VÉGEREDMÉNYE
A 3. SELEJTEZÕKÖR EREDMÉNYEI
A 2. SELEJTEZÕKÖR EREDMÉNYEI
AZ 1. SELEJTEZÕKÖR EREDMÉNYEI
A BAJNOKOK LIGÁJA SZURKOLÓI FÜZETE (letölthetõ)
BL-nyerõcsapat – Állítsd össze és vezesd sikerre saját sztárcsapataidat!
A BEK (BL) döntõi
Futball-lexikon
A két felvonásos német–olasz párharc szerdai epizódjának elsõ félideje szinte pontos másolata volt a Bayern München–Milan csata elsõ negyvenöt percének: a hazaiak jelentõs fölényben játszottak, megszerezték a vezetést, miközben a látogatóknak csak villanásaik akadtak.
Ivan Klasnic, Tim Borowski és Torsten Frings lõgyakorlatát csak Federico Balzaretti léc fölé szálló fejese szakította meg, majd jött a 39. perc, és a leírások szerint megérdemelt hazai gól. Klasnic sarokkal tette Chrsitian Schulz elé a labdát, õ azonban Gianluigi Buffonba lõtt. A kipattanóból Miroslav Klose próbálkozott, akkor Patrick Vieira mentett a gólvonalon, pechjére azonban Schulzot találta el, róla pedig a kapuba pattant a labda. Schulz ezt megelõzõen legutóbb 2004. október 30-án szerzett gólt a Werder elsõ csapatában, akkor a Hamburgnak talált be, azóta semmi.
Frank Fahrenhorst még a szünet elõtt 2–0-ra alakíthatta volna az eredményt (alig bólintott mellé), majd a második félidõ elsõ igazán nagy brémai lehetõsége is az õ nevéhez fûzõdött, de fejese után a labda a kapufát találta el.
Ez a 65. percben történt, ami azt is mutatja, a Juve mennyire más felfogásban futballozott, mint az elsõben. A tornióiak lényegesen nagyobb hangsúlyt fektettek a támadásokra, meggátolták a brémaiak kombinatív játékát, csak sokáig éppen gólt nem tudtak rúgni. Aztán a Zlatan Ibrahimovic helyett beszálló Alessandro Del Piero tett arról, hogy izgalom költözzön a meccsbe: Pavel Nedvednek pazar, Dabid Trezeguet-nek mázlis gólpasszt adott, és máris a vendégek álltak jobban. A slusszpoén viszont ezután jött: Borowski, majd Johan Micoud is betalált, így a Bréma elõnnyel mehet a visszavágóra.
vagy ha esetleg valaki tudna nekem e-mailban küldeni jó lenne
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
nagyon gyorsan térjen vissza Zambro mert mind a két oldalon nem viselem el a gyenge szélsõhátvéd produkciót
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ibra nagyot alakított ma vagyis inkább tegnap...
Nem értettem Capellonak a Camo-Zacsi cseréjét,miért nem Mutu-t hozta be?
A védelem pedig szar volt,egyedül Thuram nyújtotta a tõle várhatót,Kannás elég sok hibával játszott,Balza még mindig nem tanult meg beadni ill. javíthatna a védekezésén is,Blasiról inkább nem is beszélek,elvétve volt jó megmozdulása,de összességében alibi volt
Ez azért elég rossz elõjel.Ne legyen igazam, de szerintem ki fogunk esni.
Kérdés. Mi van Chiellinivel, meg Zambrottával?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Avanti Italia!
93' Micoud (Bremen)
87' Borowski (Bremen)
83' Trezeguet (Juventus)
76' Nedved (Juventus)
3 - 2
Bremen
Wiese, Owomoyela, Fahrenhorst, Naldo, C. Schulz, Baumann, Frings, Borowski, Micoud, Klose, Klasnic
Juventus
Buffon, Blasi, Thuram, F. Cannavaro, Balzaretti, Camoranesi, Emerson, Vieira, Nedved, Ibrahimovic, Trezeguet,
93' Micoud (Bremen)
87' Borowski (Bremen)
83' Vieira (Juventus)
83' Trezeguet (Juventus)
76' Nedved (Juventus)
76' Camoranesi (Juventus) Zalayeta
68' Balzaretti (Juventus)
67' Klose (Bremen) Valdez
63' Trezeguet (Juventus)
63' Ibrahimovic (Juventus) Del Piero
47' C. Schulz (Bremen)
42' Nedved (Juventus)
42' C. Schulz (Bremen)
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
90' ❤️ - 2>3 - 2> J. Micoud
<#wow2>#wow2>
BUDA > miskolc.
Del Pieroval kapcsolatban meg nem aggódok, beáll és rúg egy gólt! <#nyes>#nyes>
Avanti Italia!