44078
-
#14688 -
#14687 UFFICIALE: Zalayeta e Blasi al Napoli
Emanuele Blasi e Marcelo Zalayeta sono del Napoli. Sia il centrocampista che l'attaccante arrivano in COMPROPRIETÁ dalla Juventus. Per Blasi contratto di 5 stagioni, per l'uruguaiano contratto di 4 stagioni.
közös tulajdon nem teljes átigazolás -
#14686 Blasi és zalaéta Napoliba igazolt -
#14685 naná hogy megyek én is :p
az összes kedvencem itt lesz a csapatból! -
#14684 Én megyek a meccsre. Elég régóta csak az Olaszok minden nemzetközi versenyen. De most MAGYARORSZÁG miatt megyek! :D -
#14683 így van, mondjuk lehet hogy 30 on túl leszünk mire ismét jönnek ide az olaszok :), de mondjuk ha a 2000-2007-es átlagot nézzük, akkor nem kell sokat várni :D -
#14682 sajnos én Ózdról nem tudtam megoldani hogy megnézhessem őket élőben. pedig még a nyilvános edzés is nagy élmény, ill. ereklyeszerző lehetőség lehetett volna.
majd legközelebb. -
#14681 Nem számít, ez csak egy barátságos meccs,
hát igen most nincs jó védőnk, inkább közepes szintűek, és nem olaszok...
de bízom a fiatalokban, csak aztán ne adjuk el őket -
#14680 Azért az sokat mond, hogy nincs 1 védőnk se az olasz keretben (bár sztem Chiellini már beférne). Ilyen nem tudom, mikor fordult utoljára elő.
Camo miért nem kerettag? Hülye ez a Donadoni... -
#14679 én is mentem volna, csak nincs kivel, viszont a köv. eb vmelyik meccsére ki kéne majd néznem -
#14678 Én kint leszek. :P Akárcsak 2000-ben. -
#14677 jobbulást neki :(
legalább profi orvos kezébe kerül:
Bojnov è arrivato in queste ore a Roma e domani mattina sarà visitato a Villa Stuart dal professor Mariani, lo stesso chirurgo che ha operato Totti e Amauri. -
#14676 Bojo megsérült 5 hónapra,jobbulást nekije -
#14675 Várom már a meccset nagyon, tv-ben fogom nézni sajna, de furcsa lesz :)
Hajrá Olaszok mindig, de most nem, egy x-szel kiegyeznék, mondjuk 5-5 :D
Aztán szombat este mindenki lesse a sport2-t ;) -
#14674 Az olasz válogatott budapesti programja
2007. 08. 20.
A világbajnokok különgépe kedden kora délután landol Ferihegyen, ám - a vendégek kérésére - itt senki számára nem lesz mód a velük való találkozásra. A repülőtérről egy belvárosi szállóba buszoznak az olaszok, majd 18 órakor a Puskás Ferenc Stadionban tart nyilvános edzést Roberto Donadoni szövetségi kapitány.
A tréning mindenki számára ingyenesen megtekinthető, az újságírók és fotósok sajtóigazolványuk felmutatása után foglalhatják el helyeiket a stadionban. Az edzést követően a helyszínen tart sajtótájékoztatót az olasz válogatott. A nyilvános gyakorlás előtt és közben 100 forintért megvásárolható az MLSZ által a mérkőzésre kiadott exkluzív magazin. -
#14673 Slovakia - France
Ezek szerint nem. -
#14672 Zalayeta közel a Napolihoz -
#14671 Holnap meccs
-
#14670 a Franciák otthon játszák a barátságos meccsüket szerdán?
(nem mintha abba reménykednék hogy BumBum ott is marad) -
#14669 nembaj, grat nekik a 2. helyhez! -
#14668 köszi,de már érdeklődtem felőle:)
Utána írtam a honlapra:)
Sajnos pont ugyanakkora... -
#14667 szórtam=szúrtam -
#14666 Bade,láttam juventusfc.hu-n hogy keresed azt a mezt
pont tegnap szórtam ki a vaterán,bár nemtudom ez mennyivel kisebb
http://www.vatera.hu/nike_juventus_mez_nincsminar_33675759.html -
#14665 a kicsik kikaptak 1-0-ra a döntőben a MU-tól -
#14664 bízok az idei csapatban.ez egy új Juve ahol mindenki bizonyítani akar.a lelkesedés és elszántság remélem meghozza gyümölcsét.legalább BL-es helyet várok de a dobóközelbe bármi megörténhet így a végső győzelem is -
#14663 Bocsi,rosszul szúrtam be!Ott oldalt van h hírek és rögtön az első. -
#14662 Nedved visszautasította az inter ajánlatát.
http://www.gportal.hu/portal/juventusfirst/ -
#14661 "a védelem megint csinált érdekes gólokat"
gólokat=dolgokat -
#14660 - Del Piero az elején majdnem gólt szerzett, az utsó pillanatban ért oda a védő. Néhűnyszor szépen megetette a védőket.
- a védelem megint csinált érdekes gólokat. a 2. gólnál nem értem miért nem állt senki a kapufáknál (mivel szöglet volt)
- Pippo 2 tipikus gólt lőtt, ő csak ilyeneket tud, mindkettő védelmi hiba
- Nedved simán szerezhetett volna mesterhármast
- meg voltak a helyzetek, be is kéne lőni őket. ez a felkészülés alatt csak a Roma elleni meccsen sikerült -
#14659 sikerült megint 2 idióta gólt kapni.Gigi se volt a helyzet magaslatán
http://youtube.com/watch?v=0bJ8hwAOmoo -
a nagycsapat kikapott a milántól,annak az inas féregnek a 2 góljával -
#14657 Döntőben a Primavera!
A Juventus zöldfülű sztárjelöltjei bejutottak az Ifjúsági Bajnokok Kupája döntőjébe, ahol a Manchester United lesz az ellenfelük.
Az első IBK vasárnap fog befejeződi a kuala lumpuri nemzeti stadionban.
A Bianconeri 2-1 arányban győzte le a Milan csapatát az elődöntőben Simone Esposito 16. percben szerzett góljával és Christian Pasquato büntetőjével.
Pierre Aubameyang – a felnőtt csapatnál szereplő Willy Aubameyang öccse – hozta vissza a mérkőzésbe a Rossoneriket, miután az 57. percben betalált a Juve hálójába, mely aztán egészen a mérkőzés végéig meg tudta tartani egy gólos előnyét annak ellenére, hogy kiállítottak tőlük egy játékost nevezetesen Bassaoulét.
A Milan most a Flamengo gárdájával, mely 2-1 arányban kapott ki a Manchester United csapatától, fog bronzmérkőzést játszani.
A döntőbe való bejutás előtt a Juventus döntetlent ért el a Katari válogatott és a Barcelona ellen, valamint megverte a Paris Saint Germain, az Inter, és a Milan együttesét.
„Mikor nyersz, egy lépéssel közelebb kerülsz a célodhoz, nem segíthetsz, de boldog vagy.”: mondta a Bianconeri Primavera szakvezetője Vincenzo Chiarenza.
„Minden egyes mérkőzéssel fejlődtünk és a fiúk szellem, valamint motiváció szempontjából is feltöltődtek. Csak egy gólt kaptunk, szorosan védekeztünk és elöl is remekül oldottuk meg a feladatunkat.”
A Juventus reméli, hogy elsőként nyerheti meg az Ifjúsági Bajnokok Kupáját – melyet afféle ifjúsági csapatok Világ Bajnokságának is tekinthetjük.
„Láttam a Manchester mai játékát, ők egy tipikus angol csapat. Remekül passzolnak, és gyakran alkalmazzák a széljátékot. Egy kiváló csapatról van szó, hasonlóan a többi együtteshez, mely részt vett a tornán.”
A Bianconerik Milan elleni kezdőcsapata:
Juventus (4-4-2): Merlano - Bamba, Bassaoulè, Ariaudo, Duravia - Esposito, Vecchione, Dantoni (22’ m.f. Maio), Pasquato (32’ m.f. Leta) - Daud (28’ m.f. Borin), Campagna
Csere: Pinsoglio, Mignano, Castiglia, Cosentini, Bottone, Essabr
Edző: Chiarenza
Kiállítva: Bassaoulé (27' m.f.)
-
#14656 de jó is lenne :D -
#14655 Viszont a nap híre: Boumsong ready to consider Lyon offer. -
#14654 öröm az ürömben
jobbulást nekik! -
#14653 frankó
szerencsére a nagyrészük a Livorno ellen már játszhat -
#14652 Hát fasza. 6 sérült a Milan elleni meccs előtt. -
Csesza #14651 Grat -