Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sztárok közül, aki teheti, menekül Olaszországból.
Nem lesz egyszerû, ami itt lesz...
olvassátok,de reméljük,hogy semmi nem igaz belõle
REAL MADRID
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
REAL MADRID
REAL MADRID
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
REAL MADRID

Toni szerintem nem kellene,õ csak akkor tud kiemelkedõt nyújtani ha rá van építve a játék.ezért nem lesz a válogatottban ilyen eredményes
REAL MADRID
Nekünk Toni kellene!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ibrahimovic 8 millió eurót kér idényenként
May. 30. 12:55 -Milano- Amióta Andiy Shevchenko elhagyta a Milant másról sem lehet olvasni minthogy a Juventus bosnyák támadója a pirosfeketék egyik fõ kiszemeltje lett. Erre mit kell olvassunk mikor kinyitjuk a mai Gazzettát? Azt hogy a játékos ügynöke Mino Raiola az Inter vezetõivel akar tárgyalni a játékos jövõjével kapcsolatban és állítólag csupán már az anyagi kérdéseken folyik a vita közöttük.
Csak hát a nem túlságosan szimpatikus Zlatan barátunk Shevchenko Chelsea fizetését meghazudtoló összeggel rukkolt elõ. Nem kevesebb mint évi 8 millió euro nettó bért szeretne 5 idényen keresztül. Akkor pedig még azzal nem is számoltunk hogy a Juventus 25 millió alatt aligha engedné el az egyik csillagát. Ha pedig ezt az összeget összeadjuk és bruttósítjuk akkor az Internek közel 100 millió eurójába kerülne az ügylet.
De miért is akarna az Inter mindenáron csatárt venni? Persze tudjuk Mancini kijelentette hogy neki kell még egy vérbeli csatár. Luca Toni project egyelõre úgy néz ki holtvágányra került. De Adrianot folyamatosan keresgéli a Real Madrid akiknek továbbra is feltett szándékuk megszerezni a támadót. Ám Madridban július eleje elõtt semmi nem fog történni. Ez lehet az oka annak hogy a vezetõk a Via Durinin egyáltalán tárgyalnak Raiola úrral. Adriano távozása esetén akár lehetséges lehet jövõre egy Toni-Ibrahimovic csatárkettõs is. Egyelõre tehát az Inter az amely tapogatózik minden irányban. Ancelotti kijelentette hogy inkább Suazot látná a csapatában mintsem Zlatant, de azért biztos Berlusconinak is lesz egy-két szava ehhez a dologhoz.
Ezek voltak a tények, minden további találgatás már az olvasók feladata lesz. Egy biztos izgalmas és fordulatos mercato elé nézhetünk ezen a nyáron.
nade télleg téma lezárva
REAL MADRID
nem kaptok semmit se
ez JUVE topic
REAL MADRID
téma lezárva!
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
én ugy vagyok vele hogy nem illik a Real ba! (még1x) 😄D
na meg ha jön Capello akkor jön a kiskutyája is! /Zlatanka/ Akit szintén utálok!
REAL MADRID
végülis sikeres edzõkkel vagytok elhalmozva évek óta 😊
REAL MADRID
REAL MADRID
csütörtökön lesz a megbeszélés ahol Capellonak döntenie kell hogy alsóbb osztályba sorolás esetén is marad e
egyrészt jó döntés,mert így van idõ edzõt keresni,és vele elkezdeni a felkészülést,de másrészt kis nyugalmat kéne hagyni Capellonak,át kell ezt gondolni rendesen