Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrá Magyarország!
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
te meg ezzel mindent elárultál!
egyébként aki nem 3 éves korától szurkol egy csapatnak az nemis szurkoló!
régebben nem érdekelt a külföldi foci csak Raul miatt figyeltem a Madridot mivel õ a kedvenc játékosom!
nahh akkor buááááá!
REAL MADRID
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
smiley miatt elnézem!
vmi problémád van 😛
REAL MADRID
de elõtte is figyelemmel kísértem a csapatot
REAL MADRID
ReaL MaDRid x siempre
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
REAL MADRID
és nemérdekel! ha neki jól esik! ráadásul a juve topityba!
megjegyzem Breki engem szúrt le mert itt Real ozok állandóan!
az meg egy másik dolog hogy lebuzizza a saját játékosát!!
vérbeli juve szurkoló 😛
REAL MADRID
na most ezt csak azért írtam mert nem hinném, hogy elég tökösek azok akik döntenek a kizárásokról...
5-6 csapatot nem hinném, hogy b-ligába sorolnak vissza... ami érthetõ is
ezzel csak az a baj, hogy tavaly a genova megszívta akkor most midegyik csapatnak meg kéne szívnia
egyébként én kiábrándultam az olasz fociból pedig nagy kedvencem volt...
cassano sincs a válogatottban mert hülye módon a realhoz ment és ott meg cserepados és onnana a hülye lippi nem hívta be, bár elismerem õ a kapitány és joga van azt vinni akit akar...
de már ennek se lehet hinni, minden büdös itáliában és ezt nem mossák le magukról
violence can be used for good - JUSTICE
idézet a palermo.uw.hu-ról 😛
"A klub érintett a 80-as évek elején kirobbant olaszországi totóbotrányban, ezért 5 pont büntetéssel kezdi az 1980/81-es B ligás szezont!"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
DP számomra egy igazi lovag. Õ JUVENTUS játékos. Amíg õ ott van nem lesz nagy gond. Ha most kicsesznek minket feljutunk úgy is jövõre. Aztán visszamegy minden a régi kerékvágásba és a sok 'sztár' akik most elmennek majd, ott fognak kopogni a székház ajtaján..Megbánják még, hogy elmentek.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
REAL MADRID
oltás legyen újreg 😛
REAL MADRID
nálunk még egy hónapig nem dõl el semmi!
így addig a real-juve cikkek mind szemétnek mondhatók!
REAL MADRID
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
júúúj de bírnám ha pont most<#hehe>#hehe>
mondjuk ibrahimovic nem kell
ReaL MaDRid x siempre
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Heló szia remélem hogy vagy
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
a többieket se nevezném árulonak.
Najó kivéve ha inter, bár olyan hülyék nem lesznek........
Pavel Nedved a Juventus kizárása esetén befejezné pályafutását, David Trezeguet, Patrick Vieira és Lilian Thuram kijelentette, hogy nem lép pályára a másodosztályban. A csapat elsõ számú kapusa, Gianluigi Buffon nem válaszolt a jövõjét firtató kérdésre.
ÉS A MI EMBERÜNK:
Egyelõre Alessandro Del Piero az egyetlen, aki úgy nyilatkozott, hogy minden körülmények között a Juventus futballistája marad. "Egy lovag semmilyen körülmények között nem hagyja el a bajba jutott Öreg Hölgyet" - jelentette ki a játékos, utalva a torinói együttes becenevére.
REAL MADRID