Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

REAL MADRID

Breki33
hmmmmm
forzajuve5
Cristiano Zanetti a Juventus-ban.
Az Inter-bõl érkezett középpályás nagyon boldog új csapatánál.
Cristiano Zanetti Torinóban átesett a kötelezõ orvosi vizsgálatokon és biztosra vehetõ hogy nyáron már a Juventus keretét fogja erõsíteni. ’’Boldog vagyok, hogy itt lehetek. Megérkeztem és nagyszerû fogadtatásban volt részem. Rendkívül boldog vagyok, hogy egy ilyen nagy tekintélyû klubban játszhatok, mint a Juventus’’- mondta Cristiano Zanetti.

9csöves9
feljutott a toro

Sono cento anni che
ve lo predente nel culo
toro toro vaffanculo...toro toro vaffanculo

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
ma 2 éve hogy meghalt Umberto Agnelli...

9csöves9
Zambrotta: I'm no cheat
Saturday 27 May, 2006
Gianluca Zambrotta claims it would be “an injustice” if he and his Juventus teammates were stripped of two Scudetti.

“It would be an injustice if Juve saw the last two Serie A titles revoked,” said the Italian international.

“My teammates and I earned everything on the field with hard work, professionalism and fair play. It’s horrible to hear fans call me a thief, as I have never stolen anything in my life.”

The ‘Calciopoli’ inquest could see Juve stripped of Scudetti, docked points or even relegated to Serie B if they are found guilty of match-fixing and collusion with referees.

The investigations have spilled out into the Azzurri training camp at Coverciano, where supporters have jeered Juventus stars Fabio Cannavaro, Gigi Buffon and Zambrotta.

“The investigation will find the culpable parties and if someone has done illegal things, behind the backs of the players, then it’s right they pay the price. Those who made the mistakes must be removed from football for life.”

Emerson warned this week that he would not stand by Juventus if they were relegated into Serie B and Zambrotta also refused to pledge his future to the side.

“I have a contract until 2010, but I am also 29 years old,” said the versatile full-back. “Right now I don’t feel I can say that I’ll definitely stay. There are many factors to evaluate.”

Barcelona are keeping a close eye on the situation and there are reports that they’ll stage a swoop for Zambrotta this summer, whether Juve are relegated or not.

He isn’t the only Bianconeri star the Spaniards are interested in, as there are also rumours of a bid for David Trezeguet or Zlatan Ibrahimovic.

9csöves9
Chiellini utolsó perces góljával nyert az utánpótlás válogatott

9csöves9
a szemüveget tuti tõle csórta😄

Breki33
Huu tiszta Capello P
9csöves9
sok sikert Prof<#eljen>

Pessotto è il nuovo Team Manager

9csöves9
Marchionni és Zanetti is átesett az orvosi vizsgálatokon,és Professzor lett az új csapatmanager<#eljen>

Marchionni nyilatkozata:

"Elégedett vagyok azzal, hogy a Juventushoz szerzõdtem. A helyzetemet jól átgondoltam, és ez alapján meghoztam a döntésemet: a B ligában való indulás esetén is maradok a Juvénál."

Zanetti: "Minden rendben zajlott, kedves fogadtatásban részesültem. Örülök, hogy egy ilyen hatalmas és elismert csapathoz igazolhattam, mint a Juve."

Kit--Kat
Biztos meglepte magát 1 Ferrarival, hogy felviduljon😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DJ Bee18
z elmúlt két évben közel kétmillió eurót veszített különbözõ szerencsejátékokon

ez szép 😄DD Szar érzés lehet 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

forzajuve5
Végre egy jóhír:

Tisztázta magát az ellene felhozott fogadási csalás vádja alól Gianluigi Buffon, az olasz labdarúgó-válogatott elsõszámú kapusa, így nincs akadálya annak, hogy szerepeljen a június 9-én kezdõdõ németországi világbajnokságon. A hálóõrt szerdán hallgatta ki az ügyészség.

"Buffon tisztázta magát, ellene az eljárást megszüntettük" - mondta Pietro Errede torinói államügyész, aki hozzátette: a kétórás kihallgatáson Buffon azt állította, hogy a fogadási botrányban vádlottként szereplõ barátjának januárban elküldött 10 ezer eurót nem a Juventus meccsére kellett feltenni. A vallomást csütörtökön ellenõrizték és kiderült, Buffon ismerõsén keresztül valóban más sporteseményekre fogadott. A hálóõr az ügyészségen azt mondta, az elmúlt két évben közel kétmillió eurót veszített különbözõ szerencsejátékokon, ez azonban nem számít törvénybe ütközõ cselekedetnek.

Giovanna Melandri sportminiszter csütörtökön találkozott az Olasz Labdarúgó Szövetséget (FIGC) ideiglenesen irányító Guido Rossival és a játékvezetõ-küldés rendszerének felülvizsgálatára, illetve a televíziós közvetítési jogok értékesítésének reformjára szólította fel. Lennart Johansson, az UEFA elnöke a jövõ hétre magához rendelte Rossit, mert személyesen szeretne tájékozódni az Olaszországban kialakult helyzetrõl. Ezzel egy idõben az európai szövetség levélben kérte az olaszokat, hogy a korábbi kiváló bírót, a botrányban nem érintett Pierluigi Collinát nevezzék ki a játékvezetõi bizottság élére.

Az ügyészség tájékoztatása szerint az eddig rendelkezésre álló adatok alapján Adriano Galliani ellen sem merült fel csalás gyanúja, így az AC Milan elnöke maradhat a liga élén.

Az olasz labdarúgás történetének legnagyobb botránya május 5-én robbant ki, amikor az ügyészség játékvezetõk manipulálásával vádolta meg Luciano Moggit, a Juventus korábbi sportigazgatóját. Azóta a nyomozások szinte naponta újabb visszaéléseket tártak fel. A botrány következtében lemondott Franco Carraro, a FIGC elnöke, távozott a Juventus vezérkara és nem mûködhet közre a németországi vb-n Massimo de Santis FIFA-játékvezetõ sem.

(MTI)

9csöves9
Alex,Cannavaro van két olyan személyiség aki a csapat nagyját simán meggyõzi hogy maradjon aki meg nem akar az menjen csak

Lemondott Franco Grande Stevens,helyét valószínûleg a legendás Boniperti fogja átvenni<#eljen>

DJ Bee18
Vieira pl. jöhetne hozzánk 😄D Stabil ember

Távozhat a Juve francia triója

Vieira, Trezeguet és Thuram is távozhat a Juventustól.
Az olasz futballbotrány végkimenetele kérdéses, de ha Juventust visszasorolják, akkor komoly változások várhatóak a keretében.
sport
Napról-napra egyre több Juventus játékost hoznak kapcsolatban új klubokkal, a torinói gárda körüli botrány miatt jelentõs változás várható a játékoskeretben. A francia trió, David Trezeguet, Lilian Thuram és Patrick Vieira már jelenleg is kapós. A csatárt a Barcelona és az Internazionale is vinné, míg Thuramot az Arsenal csábítja. Vieira jövõje egyelõre bizonytalan, de ha visszasorolják a Juvét, akkor biztosan elhagyja a klubot.
sport

REAL MADRID

DJ Bee18
1. Winner 1
66%
2. Winner 2
34%

Mi vagyunk a Winner 1, vezetünk már <#eljen>
Döntõbe jutunk, és ez a szégyen a mai magyar fociban. Egész Európa ismeri '54-es tettünket, most mégse vagyunk sehol

A 4 legnagyobb magyar JUVE fórum :

origó:

http://forum.origo.hu/topik.jsp?id=53430

SG:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1077614983

index:

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018136

nso:

http://forum.nemzetisport.hu/viewtopic.php?t=48&start=0&postdays=0&postorder=desc&highlight=

Ne haggyuk, hogy szétverjék a JUVÉT !!! most kiderül, ki az igazi juventínó 😄DD

FORZA JUVE !!! 29
CANNAVARO:

"Itt nem csak a Juve vezetõirõl van szó, hanem az egész rendszerrõl. De sajnos mindenkiben az a kép él, hogy csak a Juventus a bûnös mert pont a mi vezetõink telefonbeszélgetését közölték.
Meglepõ, hogy ezidáig csak ennyi ember ellen indult nyomozás mert ettõl sokkal több barátja volt Mogginak...
Abûnösöknek fizetniük kell, de várjunk és nézzük miként dönt a bíróság.
Sosem éreztem, hogy a bírók nekünk fujtak volna. Bírói tévedések minket is súlytottak, tavaly De Santis hetszor is vezetett nekünk meccset és egyiket sem volt sima a számunkra. Sõt a Szuper Kupát is az Õ tevékenységének köszönhetõen buktuk el, mert érvénytelenítette David szabályos gólját.
Az elmúlt két szezont nem szabad kitörölni, a két Scudettot mi nyertük meg és nem adom õket senkinek.
Büszke voltam arra, hogy Juventino lehetek és most is az vagyok. Serie B? Ha kell, zokszó nélkül játszom ott is. További 2 évig szól a szerzõdésem a Juvénál és ezt tiszteletben fogom tartani."

ALEX és CANNA a 2 legnagyobb JUVENTÍNÓ !!!

GRAZIE !!!

FORZA JUVE !!! 29
9csöves9
Cannavaro: "Serie B? Nessun problema, resto"

egyre derûsebben látom a dolgokat 😊

forzajuve5
már nyerésre állunk
mindenki szavazzon!!!!!

forzajuve5
😄

épp ezt olvastam

Breki33
Buffont beidézte a pármai ügyészség
2006. május 24., szerda, 18:39

Gianluigi Buffonnak, a június 9-én kezdõdõ németországi labdarúgó-világbajnokságra készülõ olasz válogatott kapusának el kellett hagynia a nemzeti együttes Firenze melletti edzõtáborát, mert beidézte a pármai ügyészség.

A hálóõrt azzal gyanúsítják, hogy korábbi vallomásával ellentétben még idén januárban is fogadott klubja, a Juventus mérkõzéseire. Buffon korábban azt állította, hogy az általános fogadási tilalom bevezetése, 2005 szeptembere óta nem tett fel tétet egyetlen meccsre sem, saját mérkõzéseire pedig soha nem fogadott.

Az ügyészség birtokába jutott azonban egy átutalási megbízás, mely szerint a hálóõr idén januárban 10 000 eurót juttatott el barátjához, Paolo Pelizzonihoz, akit fogadási csalásokkal vádolnak. Pelizzoni a pénzt rögtön levette a számlájáról és a rendelkezésre álló adatok alapján a torinói klub mérkõzéseire tette fel. Azt egyelõre nem sikerült bebizonyítani, hogy a kapus megbízásából járt el, de az ügyészség ezt feltételezi.

Marcello Lippi szövetségi kapitány szerint a botrány jelentõsen megnehezíti a felkészülést a vb-re. A szakember beperelte azt a lapot, amelyben megjelent a kihallgatásáról készült jegyzõkönyv, és ezzel együtt a telefonszáma is nyilvánosságra került. "Ismeretlenek hívogatnak egész nap, ezt nem lehet elviselni" - fakadt ki a tréner.

Guido Rossi, az olasz szövetséget (FIGC) ideiglenesen irányító elnök bejelentette: ha több olasz játékvezetõt is bûnösnek találnak a fogadási botrányban, akkor elképzelhetõ, hogy a következõ szezonban külföldi bírók mûködnek közre a Serie A-ban.

A torinói ügyészség bekérte az élvonalbeli kluboktól több évre visszamenõleg a játékosok szerzõdéseit is. Ezek átvizsgálása során a 18 csapatból 16-nál okirat-hamisításra utaló jeleket talált. A leginkább érintett Juventusnál 41 futballista szerzõdése ad okot a további vizsgálódásra, többek között Zinedine Zidane kontraktusa is "gyanús" a hatóságok számára.

Az olasz labdarúgás történetének legnagyobb botránya május 5-én robbant ki, amikor az ügyészség játékvezetõk manipulálásával vádolta meg Luciano Moggit, a Juventus korábbi sportigazgatóját. Azóta a nyomozások szinte naponta újabb visszaéléseket tártak fel.
A botrány következtében lemondott Franco Carraro, a FIGC elnöke, távozott a Juventus vezérkara és nem mûködhet közre a németországi vb-n Massimo de Santis FIFA-játékvezetõ.

(MTI)

énmegmár azthittem ennek vége!

REAL MADRID

Breki33
SZAVAZZATOK

A múltkor továbbjutottunk, itt a következö ellenfél. Nem tudni,
kicsoda, mert 50-50 lett a brazil-olasz. Azonban jelenleg vesztésre
állunk !

Tehát ne késlekedj, és ugyanakkor küldd tovább minél több embernek!!!
Nyerjük meg Öcsi bácsiéknak, amit megérdemeltek volna!

A szavazás az alábbi linken::

http://www.eurosport.com/football/world-cup1/2006/wcteamcentury.shtml
Sevcsenko valszeg megy a cselzihez!!!<#hehe>

Barni
egy nyilatkozat Paolo Maldinitõl, a Milan csapatkapitányától: „Nekem azok a bajnoki címek akkor sem kellenek, ha elveszik õket a Juventustól. Azokat a scudettókat valakik valamikor már megünnepelték, mi nem sokra megyünk velük. Le kell cserélni a vezetõket, de a futballnak maradnia kell.”

igaza van

Avanti Italia!

9csöves9
várható volt,csak kavarták megint a szart

Gigit kifütyülték a válogatott edzésén

forzajuve5
ebbõl a szempontból végre megnyugodhatunk

forzajuve5
Marcello Lippi marad az olasz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A szakembert hétfõn 12 órára berendelték az Olasz Labdarúgó Szövetség székházába, ahol a szervezet élére kinevezett kormánybiztos, Guido Rossi megerõsítette pozíciójában.
A helyi sajtó az elmúlt néhány napban az ügyészség által tanúként kihallgatott tréner fejét követelte, mivel állítólag nyomást gyakorolt rá a GEA játékosügynökség, hogy mely futballistákat hívja be a válogatottba. Lippi helyzetét nehezítette, hogy fia, Davide is belekeveredett a botrányba, ugyanis munkatársa volt a Luciano Moggi, a Juventus lemondott fõigazgatójának fia, Alessandro irányította ügynökségnek, amelyet azzal is vádolnak, hogy a szövetségi kapitány mellett a játékosokat is megfenyegette, hogy a Juventushoz igazoljanak.
Az idõsebb Moggi a vádak szerint a bajnoki mérkõzésekre "megrendelte" a bírókat, akikkel "elbeszélgetett" a Juventus számára kedvezõ eredmény érdekében. A bundabotrányban elsõsorban a Juventus, másodsorban az SS Lazio és a Fiorentina, harmadsorban pedig az AC Milan érintett.

BADE
nálam is valami hasonló
Van egy "kis" gond a klub körül,aztán már menekülni akarnak,ráadásul a legnagyobb riválishoz...

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

9csöves9
egyenlõre még nem tulajdonítok neki jelentõséget,de nagyon csúnya gondolatok fogalmazódtak meg bennem arra az esetre ha esetleg elmenne

BADE
gondolom hallottatok a Buffon sztoriról

Kit--Kat
Olvastam már, de mindíg felidegesít, ezek mekkora faszok most...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

9csöves9
ma 10 éve hogy Romában Bl-t nyertünk

DJ Bee18
csak az az idegesítõ, hogy ezek nem éppen csóró emberkék. (Moggi és társai) Mégis még több pénz kell, ezért csalnak, hazudnak. Gusztustalan

Igaz a mondás, 1 milliót lopsz, egybõl lecsuknak, ha milliárdot, megúszod...

Breki33
én 82 miatt reménykedem

ottis mi volt az elején és hogy jutottak tovább a csportból
9csöves9
azért kemény hogy pár hónapja forradalmi igazolásokról írt minden újság,most meg arról hogy egyáltalán megtudunk e tartani néhány embert...

BADE
már így is tökrebaszták az olaszok vb szereplését,tegyék még rosszabbá...
Nem veszik észre,hogy az olaszok csak saját magukkal basznak ki???Miért pont vb elõtt kellett ezt kirobbantani?

forzajuve5
Lippi lemondását követelik Olaszországban

Marcello Lippi szövetségi kapitány is egyre inkább belekeveredik az olasz futballt megrengetõ bundabotrányba. Egyes olasz lapok azt szeretnék, ha a kapitány azonnal lemondana, és a világbajnokságon sem õ irányítaná már a válogatottat.
Egyre élesebben támadják Marcello Lippit Olaszországban, mivel valószínû, hogy a kapitány is erõsen belekeveredett az olasz bundabotrányba.
A bíróság már kihallgatta Marcello Lippit, igaz, még csak tanúként, de a jövõ héten már komolyabb kérdésekre számíthat.
Lippi a kihallgatás során tagadta, hogy a Juventus egykori általános igazgatója, Luciano Moggi utasításai alapján állította volna össze a válogatottat. A vád szerint olyan játékosokat követelt be a botrány kulcsfigurája, akiknek eladásában érdekei voltak.
A szövetségi kapitány fia, Davide is egy olyan menedzseriroda munkatársa, amely belekeveredett az ügybe.
Olasz újságok viszont már pálcát törtek Lippi felett, követelve, hogy a szövetségi kapitány adja át a helyét, ne õ vezesse a világbajnokságon a válogatottat.
A botrány már eddig is több futballvezetõ lemondását vonta maga után, többek között lemondott az olasz szövetség elnöke és alelnöke is.
Luca Palamara törvényszéki bíró szerint a futballvezetõknek kell döntenie Lippi sorsáról, nem a jogászoknak.
Az ügybe belekeveredett egyébként több játékvezetõ is, köztük Massimo De Santis, aki emiatt nem is utazhat a nyári világbajnokságra.

9csöves9
kölcsönadásokért nem repkednek akkora milliók még ha egy Alessandro Del Pieroról van szó akkor sem

és engem az sem érdekel ha nem lesz gólkirály😊 legfõkébb azért kell maradnia,hogy összefogja ezt a csapatot,és ha tényleg Volpato,Palladino és hasonló tehetségekkel töltenénk fel a keretet akkor egy Alex szintû ember elkél a csapatba,rengeteget tanulhatnak tõle mind technikailag mind mentálisan és ez a 2. a legfontosabb

Kit--Kat
Pénzügyileg jól jönne az akkori nehéz idõkre. Feltételezés1.
Vagy akkor végre gólkirály lesz😊 Feltételezés2.

9csöves9
és annak mi értelme lenne?Alex belemegy a fizetéscsökkentésbe,semmi értelme nem lenne kölcsönadni

de megint ilyen hülyeségekrõl beszélünk amikor még semmi sem történt az üggyel kapcsolatban és a milanba interbe igazolások is csak kitalációk...

Kit--Kat
Ha csak a klubb nem adja inkább kölcsönbe.

EmIn3m02
kizárt hogy pont õ menne el

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

9csöves9
de Õt 100%-ra veheted nyugodtan

akár az életemet is rátenném hogy marad

én azért DP sem venném 100% ra

REAL MADRID