Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
állítólag összeszedték a kérdéses meccseket ahol a bírok meg voltak rendelve
kíváncsi leszek én erre...
A média már csak ilyen, kegyetlen. De van felügyelet, nyilván ha nagyon gáz, lesz visszhangja mindennek.
Amúgy ez nem mindennapi botrány, a média meg még jól fel is fújja (egész világon), így ha tõzsdén lenne az olasz foci, akkor most fikarcnyit se érne, pedig még nem is volt meg a döntés... De nagyon biztosnak tûnnek a hírek, hogy lesz itt Seria B "bõvítés", kérdés, hogy ez is csak a nagy kacsaság, vagy tényleg ekkora méretû a felháborodás Itáliában.
Mondjuk az ügyészeken múlik, a jogi csatákhoz meg nem értek. Kár, hogy errõl szól most az olasz foci.
undorító ez a lejáratás,a földön fekvõ csapatba a média is belerúg nem egyszer
már most küldtünk többen emailt a szerkesztõségbe,teljesen felháborított
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Legyen igazad a többiben is.
Az biztos, hogy keményebb szankciók után (Seria 😎 rohadt nehéz lesz megtartani a szurkolókat, de a még ennél is fontosabb: a játékosokat.
De ez nem csak a Juvére igaz.
Sheva is elment (világklasszis hagyta ott a Seria At, és tuti ennek is köze volt), szvsz még Kaka is menne...
MEg még sokan mások.
Tovább nem is folytatom a gondolatmenetem, majd 2 hónap múlva, vagy amikor meglesz a döntés 😊
Kiváncsian várom.
tudnia kell a klubnak,hogy számíthatnak e a szurkolókra
De természetsen szimpi ez a magatartás egyrészrõl. Viszont a másik rész, ha a mögötte levõ politikára gondolok a szurkolókon kívül az nem.
Szal marad semleges 😊
Az 1 dolog, hogy ilyenek után nem nyeri el az emberek szimpátiáját az érintett klubb (nem csak a Juve).
Mondjuk hogy ilyen nagy szabású szívás van, azért az eléggé rémisztõ.
Fél Seria A nem lehet Seria Bs, rommá zúzná az olasz focit jónéhány évre. (ha nem több, mert ugye játékosok is elmenekülnek)
De ha ez megtorlatlan marad, akkor is most milyen szemmel fognak nézni az olaszokra? hogy hagyják a bundát, stb...
Nagy a nyomás mindenkin. Még jó, hogy nem vagyok Juve fan, most kiszaladnék a világból... Hogy akiért élek, az ilyeneket csinál.
Nah bocsesz, hogy ebben a témában hozzászóltam, kiváncsian várom a fejleményeket. sajnálattal, bosszúsággal, csalódottsággal, stb.
ez egy szurkolói közlemény ami tájékoztatja a többi SZURKOLÓT hogy jöjjön és tartsanak egy demonstrációt,hogy megmutassák õk a legrosszabkor is kiállnak a csapat mellett
a közvéleményre való nyomást meg pont ellenünk csinálják,nézzétek meg majd a Sport 1 egyik elõzetesét
undorító
Hiszen ilyen populáris klubbot nem lehet elítélni, leminõsíteni... Jó politika.
De ha ennek a fele igaz, ami a vádban van, akkor kívánom a legrosszabbat mindenkinek, aki bennevolt. Ez nem való ide.
Nem létezik olyan ítélet, büntetés, visszasorolás, amely elvehetné a hitünket, ezért ezekben a nehéz pillanatokban úgy döntöttünk, hogy az utcára vonulunk. Nem azért, hogy valaki ellen tiltakozzunk, hanem hogy együtt, egységesen vonuljunk fel, és mutassuk meg egész Olaszországnak, hogy "A Juve mi vagyunk". Büszkébben, mint eddig bármikor, arra kérünk mindenkit, hogy hozzák el a zászlókat, sálakat, a zebracsíkos mezeket, hogy megmutassuk mindenkinek, mennyire szeretjük a klubunkat.
Külön meghívjük azokat az illusztris személyeket, akik a szórakoztatóiparban, a média világában dolgoznak, és a gyõzelmek ideje alatt büszkén vállalták juventino mivoltukat. Tudjátok, most eljött az ideje annak, hogy személyesen, és még büszkébben vállaljátok, hogy juventinok vagytok.
A felvonulás útvonala a következõ lesz: Corso Agnelli, Via Filadelfia, Corso Galileo Ferraris, végül pedig a Juventis székházánál gyülekezünk. Vállunkon egy gyõzelmekkel teli hosszú múlttal demonstráljuk hovatartozásunk, mert most éljük a legnehezebb pillanatokat, és ilyenkor a leginkább szükséges, hogy színt valljunk. Ha büszke vagy arra, hogy a Juventus szurkolója vagy, köztünk a helyed, mert "A Juve mi vagyunk"!
BAJNOK A PRIMAVERA CSAPATUNK!
Criscito és Paolucci góljával gyõztek le egy nagyon jól játszó Fiorentinát
gratula a fiúknak!
nekem megvan 😊 <#vigyor4>#vigyor4><#nevetes1>#nevetes1>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
iszonyat jó játékos lesz belõle

REAL MADRID
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
23. szám 2006.június 7-13
gondolom az eggyel régebbi volt
A boltan volt egy rá volt írva, hogy Juve poszter és a közepén a játékosok.
most vettem pár perce
Giovinco szerezte meg a vezetést aztán Paolucci vágott még kettõt
a Fiorentina ellen mérkõzünk meg,hajrá fiúk az újabb bajnoki címhez
REAL MADRID
Heló szia remélem hogy vagy
NOME
BALAGNA Alberto
BETTEGA Alessandro
BIANCO Raffaele
CHIAZZOLINO Giacomo
CRISCITO Domenico
CUNEAZ Andre
DE CEGLIE Paolo
DEL PRETE Lorenzo
DICUONZO Stefano
GIOVINCO Sebastian
LAGNESE Luca
LANZAFAME Davide
MANIERO Riccardo
MARCHISIO Claudio
PAOLUCCI Michele
PISANI Andrea
POZZATO Andrea
RIZZA Giuseppe
RODRIGUEZ Samon Reider
ROSSI Andrea
SCARZANELLA Claudio
VENITUCCI Dario
VOLPE Francesco
ZATTIN Alan
ZAMMUTO Pietro
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

ez lehet majd zsínórban a 4. bajnoki címük
ne mocskoljuk már be ezt a topikot