Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
van egy olyan érzésem hogy a vezetõség úgy gondolja,Blasi hatalmas tehetség és a világtörténelem legnagyobb baklövése lenne most eladni...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

antijuve
Örökbe nem kell senkinek ezek szerint😄

ups and downs

9csöves9
egyszerûen érthetetlen

és a kölcsönszerzõdés lejárta után röhögve adják vissza a lilák

BADE
minek adtuk kölcsön?Fejlõdni már úgysem fog,ahogy ismerek max visszafejlõdni...

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

9csöves9
Blasi csak kölcsönbe ment a fiorentinába

a faszom kivan már ezekkel a kölcsönadásokkal,addig adjuk kölcsön az összes játékosunkat míg kiöregszenek és nekünk kell fizetni hogy elvigye valaki

9csöves9
elkészült a Mondo Juventus,ezentúl itt fog felkészülni a csapat.érdekesség hogy ezt a minden igényt kielégítõ edzõcentrumot még anno a Moggi-Giraudo-Bettega hármas álmodta meg

9csöves9
Gasbarroni 100%-ig miénk! megvettük az 50 %-os tulajdonrészét a Palermonak

nagyon jó kis szélsõ,tud bal ill. jobb oldalon is játszani,nagyon ördöngõs szóval szerintem jó lesz

9csöves9
igen õ rá van a legnagyobb esély,még a válogatott kispadját is elutasítaná

Az igaz, hogy Deschamps lehet az új edzõtök?
nb1.hu írja, de ott írnak mindent össze-vissza, azér kérdem itt...

9csöves9
jóvan a calciomercatora nem szoktunk adni😊

hunbasser
haver most mondta msn-en,õ meg a fiorentina.it-en olvasta,de azt mondja,h a fiorentina.it is a calciomercatoról tájékozódik

ReaL MaDRid x siempre

9csöves9
forrás?

egyébként a legújabb hírek szerint a Milan van a legnagyobb bajban utánunk,akiknek ugyancsak volt egy Moggiékhoz hasonló ám kisebb szervezete

hunbasser
Juve in B, le altre in A con penalizzazione

ReaL MaDRid x siempre

9csöves9
Maresca-Di Vaio kettõsben 1000%-ig biztos vagyok hogy nem jön vissza

Marescanak tökéletes helye van a Sevillánál

Volpatot is ki lehetne már próbálni

BADE
én mindig is a fiatalítás mellett voltam
Vissza kell hívni:Masiellot,Palladinot,Marescat,Bartoluccit,Di Vaiot(õ nem fiatal,de visszajöhet)
Primaverából pedig szintén jöhetnének,nagyon jó játékosok játszanak ott is(pl. kis Bettega stb.)
Biztos mindent megtennének a Juve-ért!

9csöves9
egyáltalán nem volt könnyebb nyernünk de ezt a témát hagyjuk

Thuram azt is mondta,hogy most kizárólag a válogatott érdekli,ezt a nyilatkozatot akár úgy is értelmezhetjük,hogy számára a Francia válogatott most az egyetlen csapat

(persze kell hozzá egy kis jóhiszemûség)

hunbasser
jó,ok,csakhát egy juvés árulózza kedvenc csapatának játékosait,én meg ezért mondtam.
persze nekem tökmind1,h ki hová megy a juvéból,meg h a vagy b ligás lesz e a juve,nekem annyira mind1,bár azért nem szép õket árulózni,gondolom ugyanúgy edzettek,mint a többi csapat játékosai,ugyanannyit tettek a gyõzelemért,stb.
csakhát annyi a különbség,h könnyebb volt nyerni,de a játékosok attól még ugyanúgy készültek,hisz õk nem tudták,h a bíró minden meccsen velük van,esetleg csak sejthették
thuram meg most megutálta a vezetõséget,és gondolom ezért mondta,h mi az a juve?...

ReaL MaDRid x siempre

9csöves9
az õ kijelentése volt hogy "árulók"

azthiszem tettek ezek az emberek annyita csapatért,hogy ne árulózzuk le õket

antijuve
nem Juventus,de sztem jobban járna a csapatotok,ha fiatal olasz játékosokat kezdenének beépíteni.Thuram meg egyébként sem a kedvencem.Sry

ups and downs

hunbasser
#9135 ezért mondtam h is

ReaL MaDRid x siempre

chievo <#vigyor>

9csöves9
tulajdonképpen te milyen szurkoló vagy?

9csöves9
is? nem kell egyenlõre jelentõséget tulajdonítani neki,lehet barokkos túlzásokba esett az újságíró

antijuve
egyetértek veled...

ups and downs

lehet egy ocsmány módon kiragadott szövegfoszlány is egy nyilatkozatból. látni kéne az egész nyilatkozatot. bár ilyet akkor sem mondunk dá dá dá

hunbasser
thuram is áruló lett??

ReaL MaDRid x siempre

gabber_saviola
szép 😞

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

engem már nem érdekel ez sem...jöjjenek a fiatalok

9csöves9
Thuram furcsa szavai

Vajon távozik a francia védõ?

Érdekes szavak csúsztak ki Lilian Thuram száján a Dél-Korea elleni mérkõzés elõtti sajtótájékoztatón.

Arra a kérdésre, hogy mi lesz ha a Juventust a Serie B-be sorolják, hogy folytatja e zebramezben a pályafutását, ezt válaszolta: "A Juve az meg mi?"

Thuram 34 esztendõs, a Lyon, a Manchester és a Milan is szeretné megszerezni magának. Lehet, hogy a mondatot csak az idegesség szülte a franciák gyenge szereplése miatt, de lehet, hogy tényleg jelent valamit?

9csöves9
eh,ez kemény,nem akarom elhinni...megkérdezték Thuramot a jövõjével kapcsolatban,aki erre azt válaszolta: Ki az a Juve?

ezek után megkérdezték Zambrottat,aki válaszolt Thuramnak,valami olyasmi kijelentéssel hogy a Juve egy futballcsapat,a legnagyobb a világon

Thuram: "La Juve chi?"
19 06 2006
Curioso (e significativo?) episodio durante una conferenza stampa tenuta da Lilian Thuram nel ritiro della squadra francese ai Mondiali.

A precisa domanda sul suo futuro in bianconero, in particolare dopo le note vicende dello scandalo calcio che potrebbero portare la Juventus in Serie B, il francese avrebbe risposto in modo sibillino "Juve chi?".

Ricordiamo che Thuram, 34 anni, è nel mirino di diversi club, come Lione, Manchester United e, come sarebbe emerso nelle ultime ore, Milan: resta da verificare se la risposta data nella conferenza stampa sia rivelatrice di una volontà del francese di lasciare il club italiano.

9csöves9
van egy olyan érzésem,ha történik valami akkor csak rajtunk akarnak példát statuálni

james69holden

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

9csöves9

Zsolti9014
Tényleg nem kellett volna, bár elõtte csúnyán talppal érkezett az amerikai, igaz nem találta õt el.

Hajrá Magyarország!

antijuve
ok😄-jól tetted😄

ups and downs

gólhelyzet volt igen és jól is esett

a mi térfelünk közepén történt, szöglet után kontra, én is elõl voltam fejelni és ott értem utól a gyereket és én nem bírtam volna elviselni, ha így kapunk gólt

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

antijuve
de te akkor gólhelyzetet akadályoztál meg nem???vagy csak azért rúgtad le,mert éppen unatkoztál ott hátul?Ez a pálya közepén történt,semmi értelme nem volt.Én elhiszem,hogy olykor elborul vkinek az agya,nekem is szokott,de sztem ez most nem volt indokolt tõle.

ups and downs

"véletlenül" én is rúgtam már le ellenfelet utolsó emberként a 80. percben csapatkapitányként

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

antijuve
persze persze,elborult az agya.ez oké,de legalább akkor boruljon el amikor van rá valami oka,de ez mondjuk akkor is csúnya volt tõle.(pedig sportszerû játékos sztem)

ups and downs

antijuve
Isten éltesse

ups and downs

9csöves9
ma van Capello 60.születésnapja

BADE
véletlenül fejbe rúgtam a gyereket😊

kössz

gratula

embert öltél

ment neked egy privát

BADE
én nem szoktam elborúlni,csak egyszer akartak kiállítani az 1.percben😄

én értem de rossit: elborult, ennyi az egész, aki focizott valaha az érti

antijuve
Ez a tegnapi közvetítés tényleg botrányos volt.Nemtom hogy engedhetnek ilyen Léderereket közvetíteni.Kár h nem nyertek az olaszok,a partjelzõ meg nem ismeri jól a lesszabályt.De Rossi meg...nem is értem mért csinálta

ups and downs

nem csak valami menedzser szerû posztot kapna

???????????????????????????????????????

Ezt honnan veszed?

BADE
én annyit tudok,hogy tegnap tárgyaltak vele