Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Nagyon csalódott vagyok, ugyanis nem úgy álltunk hozzá az Egyesült Államok elleni mérkõzéshez, mint ahogy kellett volna, és nem is játszottunk olyan jól, mint az elsõ meccsen Ghána ellen. Valószínûleg ez azért volt, mert a játékosaim nem tudták teljesen kipihenni magukat. A találkozó elõtt volt is egy ilyen félelmem, és sajnos ez be is igazolódott. Ideges volt a csapat, és ez meg is látszott a teljesítményén. Sokat hibáztunk, és nem tudtuk megtartani a labdát. Az amerikaiak egyenlítõgólja egy balszerencsés szituáció után született, de nem voltunk elég jók ahhoz, hogy emberelõnyben újra megszerezzük a vezetést.”
„Hogy mérges vagyok-e De Rossira a kiállítás miatt? - kérdezett vissza a tréner a mérkõzés utáni sajtótájékoztatón. - Egy nagyon komoly hibát követett el, de ezt az öltözõben szeretném vele megbeszélni, és nem a nyilvánosság elõtt. Danielét el fogják tiltani, amivel mi megfizetjük a hiba árát.”
neten nézem, legalább nem kell ilyen senkiháziakat hallgatnom
mintha hajdú pistának sem lenne kedve az egészhez???
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
Alex meg ha nincs ennyire kiszorítva bal oldalra,sokkal jobb lehetett volna,nem értem miért nem vehette át Totti szerepkörét.ettõl függetlenül többet csinált mint a Toni-Iaquinta kettõs együtt.és az a vicc az egészben hogy Alex Toni és Iaquinta is 5-s osztályzatot kapott...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
"SAJNOS azt kell mondanom, jogosan nem adta meg." 😊)))))"
kb ilyen szint van a VB topicban........
Szerencsére a másik firenzei is bénázott...
De Rossi meg no comment.
Ez kb Totti köpködös szint...
labdat akarta elrugni, de meterekkel lemaradva rola a jatekos labat
rugja szet, azert nem jar kiallitas.
En meg azt sajnalom, hogy kommentatort nem lehet kiallitani, ha
nemcsak hogy kivehetoen szurkol az egyik csapatnak, de meg
marhasagokat is mond, hogy ezt alatamassza.
Szerintem mind a harom kiallitas teljesen jogos volt, raadasul
mindegyik a FIFA VB elott kiadott kulon jatekvezetoi utasitasainak
megfeleloen tortent (konyokles, serulesveszelyes rossz utemu
becsuszas, hatulrol torteno becsuszas golhelyzetben)."
azt mondj, ha vb-t nyer Olaszország akkor el kell felejteni az egész botrányt.... Ez feletébb érdekes, lehet, hogy rossz a lelkiismerete???
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
még az ügyészség tagjai sem mondanának egy ilyet hogy "szinte biztos"
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
1-1 után tizenegyesekkel nyertek az ifjak
ingyen csak Moggi féle módszerekkel szoktak klubot cserélni élõ szerzõdéssel
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
remélem hasonló teljesítménnyel örvendezteti meg majd az ottani szurkolókat
az elnök Giovanni Cobolli Gigli,Giraudo posztját pedig Jean Claude Blanc veszi át
továbbá helyet kap még: Marco Tardelli,Gianpaolo Montali,Camillo Venesio, Stefano Bertola és Luigi Chiappero
Mogginak nem lesz utódja,megszûnt az a pozíció
ups and downs
kezd velem
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
ups and downs
REAL MADRID
ilyen összeállítást BÁRMELYIK csapatról lehetett volna csinálni még akár kiesés ellen harcolóról is
olyan jeleneteket is beraktak amikor még az ellenfél sem reklamált stb stb,az meg mindent elmond hogy még így sem tudták kitölteni a 30 perces mûsoridõt mert az utolsó 15 percben az utolsó bajnokink összefoglalóját mutatták meg az ünneplést
szánalmas volt,csak nem tudom kinek jó ez
ezek nemis igazi drukkerek
az antijuvésok meg csurgathatták rajta a nyálukat 😊
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
40' A. Pirlo <1 - 0>1 - 0>
HQ Xvid Digital TV 1200kbs (3M😎
Download s1.upload
Download Fileforge
View Youtube
83' V. Iaquinta <2 - 0>2 - 0>
HQ Xvid Digital TV 1100kbs (4M😎
Download s1.upload
Download Fileforge
View Youtube
"A Juventus a szívem csücske már gyerekkorom óta. Sokkal tartozom a Juvénak, mert ott nõttem fel és felhúzhattam a zebracsíkos mezt, így készen állok akár a Serie C-ben is a zebrák rendelkezésére állni... Ami történt, megtörtént. Soha nem gondoltam Moggi úrról, hogy ilyen történetben végezheti."
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.