Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Hajrá Magyarország!
24 - Sevcsenko (Milan)
23 - Gilardino (Parma)
20 - Totti (Roma)
19 - Chevanton (Lecce)
17 - Adriano (Internazionale)
16 - Trezeguet (Juventus)
Hajrá Magyarország!
miért nem Henry vagy Trezeguet? Henryval közel ugyanannyit lõtt,viszont jobb eredményeket ért el a csapata,Treznél meg lényegesen több gólt lõtt akkor
(Nem ide illik, de nemtom, hogy ha befejezõcsatárnak adnak ilyen díjat, akkor miért nem Henry vagy Trez kapta abban az évben. Ilyen alapon Buffon is kaphatott volna 2-3-t.<#idiota>#idiota><#boxer>#boxer><#falbav>#falbav>)
Hajrá Magyarország!
egyedül õ hajtott,annyit futott mint a többi cseh összesen
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
A fõbûnös Juvét egyesek a harmadosztályba helyezték, mások a B-ligába kilencpontos levonással, míg a másik három együttes ,,csak” a Serie B-be került.
DEFERITE JUVE LAZIO MILAN FIORENTINA
Deferiti Juve, Lazio, Fiorentina e Milan.
I quattro club sono stati deferiti alla Caf dal procuratore federale Stefano Palazzi per violazione dell’articolo 1 e/o 6 del codice di giustizia sportiva.
Deferiti trenta tra dirigenti e arbitri.
CALCIOPOLI: JUVE IN B E REVOCA SCUDETTI
Juventus in B con 9 punti di penalizzazione e revoca di due scudetti (2004-2005 e 2005-2006).
Lazio e Fiorentina in B, con esclusione dalle coppe europee
Milan penalizzato di 15 punti, da scontare nel prossimo campionato
Queste le indiscrezioni sulle richieste di condanna che sarebbero state avanzate dal procuratore federale Stefano Palazzi, dopo le indagini svolte dal responsabile dell’Ufficio indagini della Federcalcio, Francesco Saverio Borrelli.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
ups and downs
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
2006.06.22. A csehek aranylabdása már csak a csodában bízik. Mi már abban sem. Az MF Dnes interjújából szemezgettünk. Interjú Pavel Nedveddel.
Mi történt a Ghána elleni meccsen?
Semmi különös. Kikaptunk. Van ilyen.
Mi lehetett a vereség oka?
A gyors gól. Az eredeti taktikát egyszeriben elfelejthettük, és bele kellett mennünk egy olyan rohanós, le-föl játékba, amit az atlétákból álló ghánaiak jobban bírtak.
A hetvenedik percben már görcsei voltak...
Három éve nem fordult elõ, hogy begörcsölt volna a lábam meccs közben. Amikor egycsatáros rendszerben játszunk, mindig megvárjuk, amíg elõrejön az ellenfél. Most viszont a gyorsan bekapott gól miatt nekünk kellett letámadni õket. Erõsebbek voltak, ez tény.
Amikor 3:0-ra verték az amerikaiakat, sokan titkos esélyesként kezdték emlegetni a cseheket.
Pedig mi akkor is tudtuk, hogy még csak az elsõ meccsen vagyunk túl. Most pedig a mi helyzetünk a legrosszabb a csoportban. Ghána ellen nem szereztünk egyetlen pontot sem, és a továbbjutásért meg kell vernünk a kvartett legerõsebb csapatát, Olaszországot. Ráadásul Koller sérült, Baros sincs teljesen rendben, Lokvenc és Ujfalusi pedig eltiltás miatt nem játszhat. Csodának kellene történnie.
Pesszimista szavak.
Az olaszok ellen nehéz lesz játszanunk. Semmit sem adnak majd ingyen, de persze elõre nem adjuk fel. Amíg minimális esélyünk van a továbbjutásra, addig küzdeni fogunk.
Minimális esély?
Hát... nincs túl nagy esélyünk.
Pedig a saját kezükben a sorsuk. Ha megverik az olaszokat, továbbjutnak.
Ghána ellen is a saját kezünkben volt a sorsunk. Ha megvertük volna Ghánát, továbbjutottunk volna.
Tíz éve az Európa-bajnokságon kevesen hitték, hogy Csehország legyõzheti Olaszországot.
Hasonló helyzetben voltunk akkor is, ez igaz, de ne felejtsük el, hogy azon a meccsen azért óriási szerencsénk is volt. De hagyjuk magunkat meglepni. Hátha mégsem ez lesz az utolsó válogatott meccsem.
Ha nem jutnak tovább, akkor lemondja a válogatottságot?
Elképzelhetõ. Tulajdonképpen azzal a 96-os olaszok elleni meccsel kezdõdött a válogatottbeli pályafutásom, és lehet, hogy az olaszok ellen ér véget.