Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
a közel 10 bl góljáról már nem is beszélve😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Zsolti9014
De nem azért mert milanos, azt az Aranylabdát már Ronaldinho-nak adtam volna.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Bocsi, elragadtattam magam, igazatok van:
24 - Sevcsenko (Milan)
23 - Gilardino (Parma)
20 - Totti (Roma)
19 - Chevanton (Lecce)
17 - Adriano (Internazionale)
16 - Trezeguet (Juventus)

Hajrá Magyarország!

antijuve
Ezzel egyetértek.

ups and downs

9csöves9
attól hogy Milan játékos,még maximálisan megérdemelte

miért nem Henry vagy Trezeguet? Henryval közel ugyanannyit lõtt,viszont jobb eredményeket ért el a csapata,Treznél meg lényegesen több gólt lõtt akkor

Zsolti9014
Nedved tényleg nagy játékos, Sevával ellentétben õ meg is érdemelte az Aranylabdát.

(Nem ide illik, de nemtom, hogy ha befejezõcsatárnak adnak ilyen díjat, akkor miért nem Henry vagy Trez kapta abban az évben. Ilyen alapon Buffon is kaphatott volna 2-3-t.<#idiota><#boxer><#falbav>)

Hajrá Magyarország!

9csöves9
megint megmutatta mekkora játékos

egyedül õ hajtott,annyit futott mint a többi cseh összesen

gabber_saviola
szép képek nagyon, de sajnálom Nedvedet

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

hát jah,...nem rajta múlt

antijuve
Szegény Nedved!Sajnálom nagyon,hogy nem jutottak tovább...

ups and downs

9csöves9

9csöves9

Breki33

Breki33
Breki33
9csöves9
nagyon jó képek<#eljen>

Breki33

Breki33

Breki33
Breki33
Breki33
BADE
Ha mi megyünk a B-be,jöjjön a Milan is kéremszépen!😊

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

BADE
B liga+9 pont már túlzás!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Breki33
Vádemelés elnapolva
A fõbûnös Juvét egyesek a harmadosztályba helyezték, mások a B-ligába kilencpontos levonással, míg a másik három együttes ,,csak” a Serie B-be került.
gabber_saviola
22/06/2006 19.17.42
DEFERITE JUVE LAZIO MILAN FIORENTINA
Deferiti Juve, Lazio, Fiorentina e Milan.
I quattro club sono stati deferiti alla Caf dal procuratore federale Stefano Palazzi per violazione dell’articolo 1 e/o 6 del codice di giustizia sportiva.
Deferiti trenta tra dirigenti e arbitri.

CALCIOPOLI: JUVE IN B E REVOCA SCUDETTI
Juventus in B con 9 punti di penalizzazione e revoca di due scudetti (2004-2005 e 2005-2006).
Lazio e Fiorentina in B, con esclusione dalle coppe europee
Milan penalizzato di 15 punti, da scontare nel prossimo campionato

Queste le indiscrezioni sulle richieste di condanna che sarebbero state avanzate dal procuratore federale Stefano Palazzi, dopo le indagini svolte dal responsabile dell’Ufficio indagini della Federcalcio, Francesco Saverio Borrelli.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Kit--Kat
Aprították 1mást a klub csapattagok, Milánosok, Juvésok egyaránt.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Breki33
nagyon jól játszott mint ahogy a többi Juve-s is
Breki33
Nedved
hunbasser
nedved még mindig milyen gyors...

ReaL MaDRid x siempre

Breki33
ez sima volt

Ghána remélem megteszi a kötelességét
forzajuve5
góóóóóóól

antijuve
bocs,lemaradtam 1-1nél.sry.akkor télleg nagy a baj.

ups and downs

Kaplan
Jól áll? 2-1 Ghánának. Az semmiképp se jó nekik.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

antijuve
Hát ez valszínû elment!Nedvednek igaza lehetett...Bár a másik meccs jól áll,dehát a cseheknek kell egy pont mindenképp

ups and downs

Kaplan
Kiestek, ennyi.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

antijuve
már 1-0😞.nemigaz,még a végén kiesnek a csehek

ups and downs

forzajuve5
nem lesz egyszerû megverni ezt a cseh csapatot

gabber_saviola
jaj ne, mert elmegy a 3000 forintom 😊

antijuve
Egyetértek!Legyen mondjuk mindenhol X,azt jóvan😄

ups and downs

Kaplan
Én is úgy érzem, bár én nagyon szeretném, hogy a csehek is bejussanak. Szóval legyen az X vagy CSEH gyõzelem 😊

gabber_saviola
Olasz gyõzelem lesz szerintem

Kaplan
Szóval az a lényeg, hogy GHÁNA ne nyerjen és a CSEHEK vagy nyerjenek vagy xeljenek. Nem is olyan kilátástalan ez a helyzet. Bár én szívem szerint az OLASZ gyõzelemnek örülnék nagyon, de ha ez az ára, hogy bejusson CSEHORSZÁG is ám legyen.

antijuve
én is pont ezt számoltam

ups and downs

Breki33
antijuve
Remélem mindketten továbbjutnak(mármint az olaszok meg a csehek)

ups and downs

9csöves9
hát ha Pavel ennyi önbizalommal várja a meccset,akkor kiváncsi vagyok a többi játékosukra

Breki33
'Nincs túl nagy esélyünk'
2006.06.22. A csehek aranylabdása már csak a csodában bízik. Mi már abban sem. Az MF Dnes interjújából szemezgettünk. Interjú Pavel Nedveddel.

Mi történt a Ghána elleni meccsen?
Semmi különös. Kikaptunk. Van ilyen.

Mi lehetett a vereség oka?
A gyors gól. Az eredeti taktikát egyszeriben elfelejthettük, és bele kellett mennünk egy olyan rohanós, le-föl játékba, amit az atlétákból álló ghánaiak jobban bírtak.

A hetvenedik percben már görcsei voltak...
Három éve nem fordult elõ, hogy begörcsölt volna a lábam meccs közben. Amikor egycsatáros rendszerben játszunk, mindig megvárjuk, amíg elõrejön az ellenfél. Most viszont a gyorsan bekapott gól miatt nekünk kellett letámadni õket. Erõsebbek voltak, ez tény.

Amikor 3:0-ra verték az amerikaiakat, sokan titkos esélyesként kezdték emlegetni a cseheket.
Pedig mi akkor is tudtuk, hogy még csak az elsõ meccsen vagyunk túl. Most pedig a mi helyzetünk a legrosszabb a csoportban. Ghána ellen nem szereztünk egyetlen pontot sem, és a továbbjutásért meg kell vernünk a kvartett legerõsebb csapatát, Olaszországot. Ráadásul Koller sérült, Baros sincs teljesen rendben, Lokvenc és Ujfalusi pedig eltiltás miatt nem játszhat. Csodának kellene történnie.

Pesszimista szavak.
Az olaszok ellen nehéz lesz játszanunk. Semmit sem adnak majd ingyen, de persze elõre nem adjuk fel. Amíg minimális esélyünk van a továbbjutásra, addig küzdeni fogunk.

Minimális esély?
Hát... nincs túl nagy esélyünk.

Pedig a saját kezükben a sorsuk. Ha megverik az olaszokat, továbbjutnak.
Ghána ellen is a saját kezünkben volt a sorsunk. Ha megvertük volna Ghánát, továbbjutottunk volna.

Tíz éve az Európa-bajnokságon kevesen hitték, hogy Csehország legyõzheti Olaszországot.
Hasonló helyzetben voltunk akkor is, ez igaz, de ne felejtsük el, hogy azon a meccsen azért óriási szerencsénk is volt. De hagyjuk magunkat meglepni. Hátha mégsem ez lesz az utolsó válogatott meccsem.

Ha nem jutnak tovább, akkor lemondja a válogatottságot?
Elképzelhetõ. Tulajdonképpen azzal a 96-os olaszok elleni meccsel kezdõdött a válogatottbeli pályafutásom, és lehet, hogy az olaszok ellen ér véget.
antijuve
nah,még a végén elsózzátok

ups and downs

9csöves9
most olvasom,hogy lehet mégsem járunk rosszul.állítólag a liláknak opciójuk van,hogy jövõre 4,5 millióért megveszik