Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem lenne valakinek kedve egy logot csinálni nekem ide a fórumba?
elõzõ nagyon béna volt 😛
EBBEN a topicban leírtam végülis mire gondoltam, de ott nem jelentkezett (még) senki :/
ha valaki bevállalná azt nagyon megköszönném
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
sose értem miért kell veszekedést szítani.. mire jó ez mond már el nekem?
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
És te miért szólsz be?
Én csak 1 kicsit kiéltem a bunkót magamból,ez sztem nem nagy baj.Néha ezt is kell
mind1 nem folytatom.
szánalmas kis pöcs
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Az Inter max a magyar bajnokságban lenne aranyérmes😊
A Juve mégis az elsõ osztályban marad?
Massimo Moratti, az Inter elnöke kijelentette, hogy ha nem születik igazság, az Inter külföldi bajnokságba megy. Valamint hozzátette, hogy a 2005-2006-os Scudetto õket illeti meg.
Érdekes és merész kijelentés; 1989 óta nem nyertek bajnokságot, menjenek el a Bundesligába, ott hátha nyernek majd egyet az elkövetkezõ 10 évben, mi nem fogjuk hiányolni õket az olasz bajnokságból. Valamint az, hogy õk érdemelnék meg az idei Scudettót? Nevetséges. Nézzünk rá egy pillanatra az eredményekere: Juventus-Inter 2-0, Inter-Juventus 1-2. És ezeken a meccseken semmiféle bíróküldés nem volt. Ezekbõl az derül ki, hogy az Inter jobb csapat? Biztos az. Nézzünk további eredményeket: Inter-Siena 1-1, Empoli-Inter 1-0, Parma-Inter 1-0, Livorno-Inter 0-0, Fiorentina-Inter 2-1, Siena-Inter 0-0, Inter-Roma 2-3, Palermo-Inter 3-2 és még sorolhatnánk. Akkor most ki érdemli meg a bajnoki címet? A zebrák 15 (!) ponttal szereztek többet mint a milánói kékek, ami nem véletlen. Az az érzésem, hogyha kizárnák a Juvét, Milant, Laziót és Fiorentinát, az Inter akkor se nyerné meg a bajnokságot- elõbb fogja a Roma, a Palermo és a Livorno mint Moratti vesztes gárdája.
Az Inter számára kellemetlen hír: a híres angol gazdasági lap, a The Financial Times szerint nem lehet és nem is fogják kizárni a Juventust a Serie A-ból. A lap szerint a torinói klub tökéletesen képes lesz magát megvédeni a vádaktól, míg az olasz labdarúgás óriási pénzektõl esne el, ha egy ilyen nagymúltú csapatot kizárnának.

2. Fel kéne fogni hogy a fél serie A benne van a másik fele csak azért nem, mert nem bukott le
3. Irogasd máshova ezeket..........
REAL MADRID
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Focibotrány: semmi büntetés?
Valószínûleg nagyon kicsi lesz a büntetés...
Sok hûhó... semmiért? William Shakespeare mûvének egyik címét idéztük, ami az olasz focibotrány végeredményét is jelentheti.
Már az elején leszögezzük, a "kicsi" büntetés természetesen relatív, de mindenesetre sokkal kisebb, mint azt mindenki várta a Juve, a Milan, a Lazio, a Fiorentina és 26 ember, közöttük vezetõk, játékvezetõk és partjelzõk számára.
A legnehezebb helyzetben még mindig a Juventus marad a Moggi-Kupola elmélettel, az elõzõ napok szinte biztosra vették, hogy C1, esetleg C2-es visszasorolást kap a zebramezes gárda, de mára kiderült, hogy maximum a Serie B-be lesz visszasorolva a torinói csapat. Sõt, a Juventusnál rendkívüli erõket mozgósítanak a védelemre, és az új vezérkar nevei; Elkann, Boniperti és Tardelli biztosítékot nyújt a döntéshozók számára a tiszta jövõre. A büntetés tehát maximum B-liga lesz, de még ez sem biztos.
A büntetés azért lesz enyhébb a vártnál, mert Moggi inkább saját magának dolgozott, és nem csak a Juve érdekeit nézte: más játékosokat és más csapatokat is foglalkoztatott, hogy cége a GEA minél jobban mûködjön.
A 2005/2006-os bajnoki cím a Juventusnál marad, míg a 2004/2005-os Scudetto az Interhez kerülhet, vagy csak simán eltörölhetik.
Hajrá Magyarország!
msn:[email protected] bárki felvehet
állítólag,olyan is felmerült hogy a két scudettot "beválthatnánk" az A ligában maradásra
mondjuk kétlem hogy ilyen megtörténne
nemugyvolt hogy julius végére lesz erdemény?
REAL MADRID
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
“Perhaps it is my last match in football, let alone at international level. I am really tired and worn down, as I’m 34 years old now. I have to run so much in my role, it’s not easy. I enjoy training, but I don’t know if I’m able to play great games anymore. If I do decide to continue, I’d have no problem playing for Juventus in Serie B, as I’d do anything for this club. I’ll have to wait and make a decision with a relaxed state of mind.”
Hajrá Magyarország!
Simán neki kellett volna kapnia!
Július 1-én Torinóban több százezer embert várnak az utcákra, hogy kiálljanak kedvenc csapatukért. Londonban és Tokióban is ezrek vonulnak majd az utcára, hogy tüntessenek a botrány ellen. Mert ez a harc többet ér 10 BL gyõzelemnél is: ITT A LÉT A TÉT! Mindenkire szükség van - most kiderül ki az igazi zebra!
TANÁCSOKAT TIPPEKET VÁROK, SZERVEZZÜNK E MI IS BUDAPESTEN EGY CSENDES VONULÁST A VÁROSBAN, MELYNEK VÉGÁLLOMÁSA AZ OLASZ NAGYKÖVETSÉG LENNE. MINDENKI JUVEMEZBEN, SÁLLAL A NYAKÁBAN, ZÁSZLÓVAL A KEZÉBEN A JUVENTUSÉRT.
Kérem, írjátok le, hogy ki jönne, hogy tudjuk hány emberrel kell számolnunk, hogy egyáltalán érdemes e belevágni. Továbbá szívesen fogadok ötleteket, hogyan merre mit csináljunk. Alapterv: vonulás a váci utcán a Ferenciek terétõl a Vörösmarty térig, majd kisföldalattival elmennénk a Hõsök teréig, ahonnan gyalogosan tovább az olasz nagykövetség elé. Majd ezután szétszéledés. Ha elég sok ember összejönne, engedélyt kérnénk a rendõrségtõl és a sajtót is értesítenénk.
FORZA JUVE!

ups and downs