Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Reméljük rendbejön

és a fiúk érte is fognak küzdeni.
Breki33

Juventus' soccer club offices

Johnny23
jobbulást Gianluca, épülj fel mihamarabb !

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

9csöves9
egy hozzászólás az indexrõl

"A jelenlegi információk alapján a következõk történtek Pessottóval az öngyilkossági kísérletetet megelõzõ alig egy órában:

11:30: Pessotto a kocsiban ült, úton volt a Juve székházába. Közben a feleségével beszélt telefonon: Reana azt szerette volna, ha hétvégén elmennek egy baráti házaspárral a tengerhez, Liguriába. Heves vita alakult ki köztük, Pessotto ugyanis azt mondta a nejének, hogy nem tudnak menni, mert sok a munkája.

12:10: Érkezés a székházhoz, a kocsit (amely egyébként a felesége tulajdona) leparkolja a székház garázsába.

12:20: Pessotto belép az épületbe. Ott szembetalálkozik a klub egyik titkárnõjével, köszönnek egymásnak. Anélkül, hogy bemenne az irodájába, a második emeletrõl a tetõhöz vezetõ ajtót kinyitja és felmegy a székház legmagasabb pontjára.

12:22: a tetõre leteszi a két darab mobiltelefonját, illetve az autó slusszkulcsát és egy rózsafûzérrel a kezében leveti magát. 15 méteres zuhanást követõen Bettega autója és egy Lancia között ér földet.

12:23: a csattanást egy, a székház elõtt posztoló rendõr észleli és azonnal segítséget hív. Pessotto eszméleténél van, a kiérkezõ mentõk a Molinette kórházba szállítják."

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

R10
Jobbulást Pessottonak <#eljen>

!!!Hajrá Brazília!!!

9csöves9

james69holden

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

9csöves9
[email protected]. ide lehet jókivánságot küldeni Professzornak

9csöves9
állítólag nem voltak igazak azok a hírek miszerint,Pessotto túl van az életveszélyen...

[ACP]aSSault
Nagyon jo focista volt Pessotto, remelem hogy felepul a testi es lelki bajaibol!

9csöves9
a londoni felvonulás plakátja

Kit--Kat
Hát ez szomorú😞

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

9csöves9

9csöves9

9csöves9
Pessotto jobban van

Del Piero, Zambrotta és Ferrara is meglátogatta a Juve managerét...

Gianluca Pessotto jobban van, ezt az orvosokon kívül a feleség Reana jelentette be. Pessottónak súlyos belsõ vérzésein kívül több csontja is eltörött lábában és a medencéjében. Már két mûtéten túlvan, de holnap újabbak következnek. Az orvosok szerint létfontosságú lesz az elkövetkezõ 48 óra.

Eközben folyik a találgatás vajon mi történt a Juventus székházában. Pessotto feleségével utazott volna el közeli barátaikhoz, aki a következõt mondta kedd délelõtt telefonon Reanának: "A Juvénak kell dolgoznom." Reana a következõket mondta férjérõl: "Gianluca attól félt, hogy nem tud felnõni a Juventus kínálta csapat-manageri feladathoz. Mondta nekem, hogy nagy a különbség a focipálya és az iroda között." Ezzel magyarázta Pessotto kissé depressziós állapotát. Olaszországban olyan pletykák is elterjedtek, hogy Pessotto leukémiás és ezért öngyilkossággal próbálkozott, de ez a hír szerencsére nem igaz, ezt az orvosok erõsítették meg: "Pessotto nem szenved semmiféle gyógyíthatatlan betegségtõl."

Meglátogatta Gianluca Pessottót a torinói kórházban Zambrotta, Del Piero és Ferrara (Lippi segédje). 20:50-kor érkeztek meg egy különgéppel Torinóba, és 22:18-kor hagyták el a kórházat és repülnek vissza a duisburgi olasz fõhadiszállásra.

9csöves9
most már bizonyos hogy lelki válságban volt Prof,szakemberhez járt...

gabber_saviola
mert nem vagyok Juvés

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

antijuve
azonnal Saviola!Azért még néha viccanézek,hogy örüljetek.(csak ne anyáááázz).
Azta neked mé nem vmi Juves cuccod van?

ups and downs

antijuve
de

ups and downs

gabber_saviola
figy nem akarsz csenben távozni a topikból?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

james69holden

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

antijuve
nyugivan.ki szórakozik?

ups and downs

Kit--Kat
Kicsit kultúráltabb formában: aki nem Juvés érzelmû az mi a faszt keres itt és szórakozik???

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

antijuve
jóvan,hát mondtam én h ezen kell poénkodni?énse poénkodtam rajta.mondjuk Pessotto szimpatikus játékos (volt).Én csak annyít mondtam,h kicsit kultúráltabb formában is lehetne.

ups and downs

Breki33
teljesen egyetértek

ilyenen poénkodni...........
9csöves9
ez van,imádom Pessottot és egy ilyen szörnyûség után nagyon nincs hangulatom röhögõ idióták hozzászólásait olvasgatni

antijuve
nyugi!!ne kapd már fel a vizet minden hülyeségen.kissé hirtelenharagú vagy

ups and downs

9csöves9
te undorító köcsög,kívánom,hogy ne csinálja ezt egyik szeretted sem

9csöves9
borzasztó az egész...megmûtötték,jól sikerült holnap ismét megmûtik

egyszerûen kiráz a hideg ha rá gondolok

Kit--Kat
ejjjj😞((((((((((((

backer
lol 😄D

horpeti
hát errõl nincs infó. Jobbulást neki.

A vigyorgásomtól tekints el nyugodtan. 😊

BADE
http://mediacenter.gazzetta.it/MediaCenter/action/player?uuid=78a3b0dc-05d8-11db-b53d-0003ba99c53b

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

9csöves9
egyszerûen érthetetlennek tûnik ez a kiugrás sztori,nagyon vidám és elsõsorban jó ember Prof,nem hiszem hogy ilyet csinálna

9csöves9
pedig eléggé úgy tûnt,ráadásul még most is vigyorogsz

egyébként szó sincs öngyilkosságról,baleset lehetett

legalábbis nagyon remélem

horpeti
Pessottot én is szeret(t)em, nem rajta röhögtem. 😊
Sõt, sajnálattal tölt el, h. valaki öngyilkosságra adja a fejét...De ez már nem ide tartozik. 😊

Zsolti9014
Azt a ..... eget! Remélem gyorsan meggyógyul.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
van aki meg olyan idióta hogy ilyeneken röhög

horpeti
van aki eligazol, van aki kiugrik 😛P <#idiota>

9csöves9
basszus

jobbulást Professzor!

BADE
Kiugrott a Juventus-székházból a klub új csapatmenedzsere

Öngyilkosságot kísérelhetett meg a Juventus új csapatmenedzsere, Gianluca Pessotto, aki kedd délelõtt lezuhant a klub torinói székházának legfelsõ emeletérõl. A többszörös volt válogatott futballista egy erkélyrõl esett le, nincs életveszélyben, de súlyos törésekkel kórházban ápolják.

Leesett a Juventus torinói többszintes székházának legfelsõ emeletérõl kedden a klub korábbi játékosa, új csapatmenedzsere, Gianluca Pessotto.
A Gazzetta dello Sport címû milanói lap úgy értesült, a volt futballista két parkoló autó közé zuhant, több csontja eltörött, de nincs életveszélyben. Nem vesztette el az eszméletét, mentõvel szállították az egyik városi kórházban, jelenleg ott ápolják. A lap öngyilkossági kísérletet feltételez, a szakember egy erkélyrõl zuhant le.

A németországi világbajnokságon részt vevõ, hétfõn Ausztrália ellen a nyolc közé jutott olasz válogatott megszakította sajtótájékoztatóját a hír érkeztekor. A csapat múlt heti, Csehország elleni utolsó csoportmeccsét Pessotto a helyszínen nézte meg.

A Juventus, illetve a Milan, a Fiorentina és a Lazio ellen eljárás folyik a májusban kirobbant bundabotrány miatt, a torinói klub az ügy fõ vádlottja, de a 35 éves menedzser már az új stáb tagja, nincs a vádlottak között.

Gianluca Pessotto több mint tíz éves profi labdarúgó pályafutását az elmúlt szezon végén fejezte be, mint sportvezetõ maradt a legismertebb olasz futballegyesületnél.

forrás:
index

Remélem nem olyan komoly!Mihamarabbi felépülést!

BADE
szó nem volt,hogy a Chelsea-hoz menne

9csöves9
Cannavaro elvileg a vb után hosszabbítja meg a szerzõdését,és már többször kijelentette hogy mindenképp marad

antijuve
jó,elnézést

ups and downs

gabber_saviola
Boldog születésnapot Kaplannak!

9csöves9
a Juve topikban nagyon nem érdekel hogy te miket gondolsz a játékosainkról,nem véletlenül én sem az Inter topikba írtam ezt

antijuve
Hogy az Inter játékosai dzsungelharocok?Hát érdekes...Nekem a Juvesokrol(játokosok) ez a véleményem.
Az jó ötlet h korlátoznád az idegenlégiosok számát egy csapatban-erre már vannak elõremutató jelek(igaz,csak a BL-ben egyelõre-ha jól tudom).
Nyerjen a Chievo,az mindenkinek jó megoldás lenne😄

ups and downs

9csöves9
Boldog születésnapot Kaplannak!

9csöves9
Cannavaro to sign new deal
Sunday 25 June, 2006
Fabio Cannavaro is ready to commit himself to demotion-threatened Juventus by signing a new contract.

The Italian national team captain is rumoured to be on the verge of penning a fresh deal until June 2009.

Now 32, Cannavaro has reportedly already held talks with new sporting director Alessio Secco about his future plans.

The club have approached the Napoli-native asking him to accept a pay-cut in return for a longer contract and he seems willing.

Cannavaro is contracted to net just under £6m from now until his present agreement terminates in 2008.

The club are willing to still pay that figure, but over the next three years rather than the next 24 months.

The Azzurri stopper, along with captain Alessandro Del Piero, has already stated he would be wiling to stay at Juventus even in Serie B next term.