Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A jelenlegi információk alapján a következõk történtek Pessottóval az öngyilkossági kísérletetet megelõzõ alig egy órában:
11:30: Pessotto a kocsiban ült, úton volt a Juve székházába. Közben a feleségével beszélt telefonon: Reana azt szerette volna, ha hétvégén elmennek egy baráti házaspárral a tengerhez, Liguriába. Heves vita alakult ki köztük, Pessotto ugyanis azt mondta a nejének, hogy nem tudnak menni, mert sok a munkája.
12:10: Érkezés a székházhoz, a kocsit (amely egyébként a felesége tulajdona) leparkolja a székház garázsába.
12:20: Pessotto belép az épületbe. Ott szembetalálkozik a klub egyik titkárnõjével, köszönnek egymásnak. Anélkül, hogy bemenne az irodájába, a második emeletrõl a tetõhöz vezetõ ajtót kinyitja és felmegy a székház legmagasabb pontjára.
12:22: a tetõre leteszi a két darab mobiltelefonját, illetve az autó slusszkulcsát és egy rózsafûzérrel a kezében leveti magát. 15 méteres zuhanást követõen Bettega autója és egy Lancia között ér földet.
12:23: a csattanást egy, a székház elõtt posztoló rendõr észleli és azonnal segítséget hív. Pessotto eszméleténél van, a kiérkezõ mentõk a Molinette kórházba szállítják."
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Del Piero, Zambrotta és Ferrara is meglátogatta a Juve managerét...
Gianluca Pessotto jobban van, ezt az orvosokon kívül a feleség Reana jelentette be. Pessottónak súlyos belsõ vérzésein kívül több csontja is eltörött lábában és a medencéjében. Már két mûtéten túlvan, de holnap újabbak következnek. Az orvosok szerint létfontosságú lesz az elkövetkezõ 48 óra.
Eközben folyik a találgatás vajon mi történt a Juventus székházában. Pessotto feleségével utazott volna el közeli barátaikhoz, aki a következõt mondta kedd délelõtt telefonon Reanának: "A Juvénak kell dolgoznom." Reana a következõket mondta férjérõl: "Gianluca attól félt, hogy nem tud felnõni a Juventus kínálta csapat-manageri feladathoz. Mondta nekem, hogy nagy a különbség a focipálya és az iroda között." Ezzel magyarázta Pessotto kissé depressziós állapotát. Olaszországban olyan pletykák is elterjedtek, hogy Pessotto leukémiás és ezért öngyilkossággal próbálkozott, de ez a hír szerencsére nem igaz, ezt az orvosok erõsítették meg: "Pessotto nem szenved semmiféle gyógyíthatatlan betegségtõl."
Meglátogatta Gianluca Pessottót a torinói kórházban Zambrotta, Del Piero és Ferrara (Lippi segédje). 20:50-kor érkeztek meg egy különgéppel Torinóba, és 22:18-kor hagyták el a kórházat és repülnek vissza a duisburgi olasz fõhadiszállásra.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Azta neked mé nem vmi Juves cuccod van?
ups and downs
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
ups and downs
egyszerûen kiráz a hideg ha rá gondolok
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
egyébként szó sincs öngyilkosságról,baleset lehetett
legalábbis nagyon remélem
Sõt, sajnálattal tölt el, h. valaki öngyilkosságra adja a fejét...De ez már nem ide tartozik. 😊
jobbulást Professzor!
Öngyilkosságot kísérelhetett meg a Juventus új csapatmenedzsere, Gianluca Pessotto, aki kedd délelõtt lezuhant a klub torinói székházának legfelsõ emeletérõl. A többszörös volt válogatott futballista egy erkélyrõl esett le, nincs életveszélyben, de súlyos törésekkel kórházban ápolják.
Leesett a Juventus torinói többszintes székházának legfelsõ emeletérõl kedden a klub korábbi játékosa, új csapatmenedzsere, Gianluca Pessotto.
A Gazzetta dello Sport címû milanói lap úgy értesült, a volt futballista két parkoló autó közé zuhant, több csontja eltörött, de nincs életveszélyben. Nem vesztette el az eszméletét, mentõvel szállították az egyik városi kórházban, jelenleg ott ápolják. A lap öngyilkossági kísérletet feltételez, a szakember egy erkélyrõl zuhant le.
A németországi világbajnokságon részt vevõ, hétfõn Ausztrália ellen a nyolc közé jutott olasz válogatott megszakította sajtótájékoztatóját a hír érkeztekor. A csapat múlt heti, Csehország elleni utolsó csoportmeccsét Pessotto a helyszínen nézte meg.
A Juventus, illetve a Milan, a Fiorentina és a Lazio ellen eljárás folyik a májusban kirobbant bundabotrány miatt, a torinói klub az ügy fõ vádlottja, de a 35 éves menedzser már az új stáb tagja, nincs a vádlottak között.
Gianluca Pessotto több mint tíz éves profi labdarúgó pályafutását az elmúlt szezon végén fejezte be, mint sportvezetõ maradt a legismertebb olasz futballegyesületnél.
forrás:
index
Remélem nem olyan komoly!Mihamarabbi felépülést!
Az jó ötlet h korlátoznád az idegenlégiosok számát egy csapatban-erre már vannak elõremutató jelek(igaz,csak a BL-ben egyelõre-ha jól tudom).
Nyerjen a Chievo,az mindenkinek jó megoldás lenne😄
ups and downs
Sunday 25 June, 2006
Fabio Cannavaro is ready to commit himself to demotion-threatened Juventus by signing a new contract.
The Italian national team captain is rumoured to be on the verge of penning a fresh deal until June 2009.
Now 32, Cannavaro has reportedly already held talks with new sporting director Alessio Secco about his future plans.
The club have approached the Napoli-native asking him to accept a pay-cut in return for a longer contract and he seems willing.
Cannavaro is contracted to net just under £6m from now until his present agreement terminates in 2008.
The club are willing to still pay that figure, but over the next three years rather than the next 24 months.
The Azzurri stopper, along with captain Alessandro Del Piero, has already stated he would be wiling to stay at Juventus even in Serie B next term.