Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Most megy a sporton a Juve-Manu meccs
Pessotto-t most hozták be
Breki33
hát õszinténszólva nem tetszik P

Nem nagyon szeretjük a franciákat, de a 84-es csapatuk feledhetetlen

Itt egy video Platini-rõl Juve gólokkal
link

Maga Zidane nyilatkozta, még Juvésként, hogy õ sohase lesz akkora játékos mint Platini

Platini legnagyobb sikerei
Európa-bajnok: 1984
VB-3.: 1986
VB-4.: 1982
BEK-gyõztes: 1985
KEK-gyõztes: 1984
Európai Szuperkupa-gyõztes: 1984
Interkontinentális Kupa-gyõztes: 1985
Francia bajnok: 1981
Olasz bajnok: 1984, 1986
Olasz Kupa-gyõztes: 1983
Olasz gólkirály: 1983, 1984, 1985
Aranylabdás: 1983, 1984, 1985
EB-gólkirály: 1984

Legtöbb válogatott gól Michel Platini : 41

És Olasz származású !!!

Aki látta ezt a csapatot
Franciaország: Bats - Battiston (Amoros, 73.), Bossis, Domergue - Fernandez, Le Roux, Tigana, Giresse, Platini - Lacombe (Genghini, 80.), Bellone

Illetve középpályáját játszani azt tudja, hogy a 98-as csapat pusztán iparosok gyülekezete hozzájuk képest.

Persze aki nem látta õket annak lehet a legjobb csapat, de minden idõk egyik legjobb válogatottja túlzás szerintem.

Fõleg ugye most, hogy az Aranycsapat nyert az ezirányû szavazáson.
forzajuve5
9csöves9
létrejött a transzfer

Bojinov és Mutu hivatalosan is helyet cserélt egymással,a violák által fizetett összegrõl még nincs hír

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Zsolti9014
FORZA ITALIA!!!

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Imádtam azt a csapatot, bár Blanc azért kezdõcsapatban.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
a legjobb védõnk egy bizonyos Fabio Cannavaro

Kit--Kat
áhhh

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

kinek mi!😊
nekem Fabien Barthez; Lilian Thuram; Frank Leboeuf, Marcel Desailly, Bixente Lizarazu; Christian Karembeu; Didier Deschamps, Zinedine Zidane, Emmanuel Petit; Youri Djorkaeff; Stephane Guivarc'h csereként meg Boghossian, Vieira, Dugarry+ott volt még Henry +Trezeguet +Blanc +Candela... na ha ez nem tetszik vkinek...
nekem õk a válogatott és a 84es csapatot nem is ismerem annyira h az jobban tetszhessen én õket láttam nekem õk z idolok ezért írtam h az egyik legjobb(nálam az a legjobb, de nem akartam másokat rábeszélni a véleményemre mert minek?)

violence can be used for good - JUSTICE

Breki33
esetleg a 84-es francia

az klasszisokkal jobb csapat
jó-jó de nem a legjobb! vb döntõben annak kell lenni sztem
más kérdés ha fel is gyógyulna mlyen formában lenne bár sztem akkor is hozná a kötelezõt
én pártatlan leszek mert mindekét csapatot imádom
pl ztsem minden idõk egyik legjobb válogatottja a 98-as francia de ez csak az én véleményem

Kit--Kat
Én még bízok a csodában, a legjobb védõnk!!!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

forzajuve5
eddig is sikerült pótólni Nestat,nagyon jó így is a védelem

jóarc nagyon<#worship>
hát majd meglátjuk ki mit tud...
a szavazás alapján 70%olasz gyõzelmet mond én ennyire nem vagyok biztos ebben-fõleg nesta nélkül...

forzajuve5
Del Piero interjú

A legjobb része az interjúnak:
– Ha visszasorolják a harmadosztályba a csapatot, akkor is marad?
– Erre a kérdése mindig ugyanazt válaszolom: egy lovag sosem hagyja el szíve hölgyét.

9csöves9
állítólag-írni kell valamit,kevés a hír

gabber_saviola
"állítólag"

ez egy szép szó a sportban, csak azt nem vágom, hogy mit jelent 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
állítólag,nagyon közel van a Mutu üzlet létrejötte.pénzt kapnánk+Bojinovot kölcsönbe csak valahogy kétlem,hogy a C ligába hoznánk Bojinovot...

9csöves9
én is elhiszem neki,de lehet nem leszünk olyan helyzetben,hogy megtehetjük hogy marad

9csöves9
ez az, amit még bõven a végsõ ítélet elött erõsen kétlek

Baldini Cannavaro, Zambrotta és Emerson átigazolásának ügyében tárgyalt a Juventus vezetõivel és állítólag megállapodásra is jutottak a felek.

REAL MADRID

Zsolti9014
Én - lehet, hogy nem kéne -, de hiszek Cannának. Õ mondta h marad.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
egyáltalán nem kell beleegyezniük,egy nyilatkozat nem jár semmi késõbbi kötelezettséggel és ha észrevetted teljesen más olykor a nyilatkozat és a tett

én THuramban szinte biztos vagyok hogy elmegy,Cannara sem látok túl nagy esélyt pláne ha õ lesz a vb legjobbja

Zsolti9014
Ebben is van igazság, bár a Genoa az eredményt manipulálta, az ellenfél játékosainak lefizetésével, volt errõl egy cikk a mi botrányunk elején. Az állítólag azért volt súlyosabb eset.

Hajrá Magyarország!

sheva azért elég jó...😄
de ingyen lehet majd alkudozni...
gondoljatok bele micsoda aláírási pénzek meg fizetések lesznek...
sztem nem mindegyik játékos jár majd rosszul😄

fsgh
hááát azért más stár pléjára is fordithatták volna...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

sztem nekik teljesen mindegy 😊

REAL MADRID

fsgh
én azon gondolkodom a Cselzi milyen hülye volt....51 milla seváért mikor most inyen is el tudta volna hozni😄DDD(ha kizárják õket...)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Shotogan
az eddig nem jutott sok embernek eszébe,hogy a serie B-ben jövõ évtõl bevezetik a fizetési sapkát.tehát csak meghatározott összeg alatt lehet a játékosok összfizetése.mint az NBA-ben.Teahát Del Piero,Thuram,Cannavaro azt nyilatkozták õk maradnak,plusz jön Marchioni és Cristiano Zanetti tehát nekik biztos h bele kell egyezniük fizetési csökkentésbe.A Milant nem tudom hogy állnak ezzel de sztem Maldini biztos nem megy el a többiekrõl meg nem hinném h B ligában maradnádnak.feltéve persze ha õket egyáltalán számûzik,mert ugye az ügyvédjük azt mondta õk ártatlanok.hát persze...
ha visszasorolnak soroljanak mindenkit aki érintett.Sztem a Juvéból õk fognak elmenni:
Buffon,Zambrotta,Zebina,Chiellini,Balzaretti,Camoranesi,Emerson,Vieira,Mutu,Trezeguet,Ibrahimovic,Zalayeta,Miccoli,Robert Kovac meg Nedved visszavonul.ha kihagytam valakit sorry

az inter végre olaszosabb lehetne és a roma is bajnokesélyes lehet
igaz, hogy ennek hatalmas ára lenne...
4klub! a legjobbak közül!
ez kb olyan mint a mostani tour de france...
ez sajnálatos esemény de ha belegondoltok h a genoa 1 meccs miatt 2osztályt lement... jogos és következetes
<#rinya><#nemtudom>

Hegeace
Ezt olvastátok?
PPff

Heló szia remélem hogy vagy

Zsolti9014

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Pirlónak is, így van!

Hajrá Magyarország!

Kit--Kat
Szerintem akár Pirlonak is nagy esélye van, nehogy már megint 1 meccsrõl szóljon, ki volt a legjobb....

ha zidane megint kettõt vág még a sima aranylabdát is megkapja nem csak a vb-set😄

Zsolti9014
Akkora változás nem létezik!!!
Max. Buffon parádé és õ kapja.

Hajrá Magyarország!

DJ Bee18
A VB Aranylabda várományosai:
Thierry Henry (FRA)
Patrick Vieira (FRA)
Zinedine Zidane (FRA)
Michael Ballack (GER)
Miroslav Klose (GER)
Fabio Cannavaro (ITA)
Gianluigi Buffon (ITA)
Andrea Pirlo (ITA)
Gianluca Zambrotta (ITA)
Maniche (POR)

Sztem Cannavaro kapja, hacsak valami gyökeres változás nem lesz 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

9csöves9
te tudod, inkább hagyjuk a témát

lényeg hogy már jól van

DJ Bee18
hallottad már azt a kifejezést, hogy ,,jó gyerek"? Tehát a ,,gyerek" szó sztem egyáltalán nem jelent tiszteletlenséget.

9csöves9
olyan értelemben,hogy egy csepp tiszteletet nem mutattál iránta

DJ Bee18
most mi a gond vele? csak úgy mondtam... milyen értelemben erõs?

9csöves9
akár vissza is olvashatsz

"ez a Pessotto gyerek" meg nem erõs szerinted?

DJ Bee18
Had kérdezzem már meg, nem hallottátok még sehol, hogy az úristenbe eshetett ki ez a Pessotto gyerek az ablakon??

forzajuve5
ezt én is olvastam, itt a teljes cikk

Breki33
,,Méghogy szervezett bûnszövetkezet! Hogy létezhetne bármilyen szövetkezet olyan emberek között, akiknek teljesen mások az érdekeik? - tette fel a költõi kérdést még szerda este Cesare Zaccona, a Juventus egyik védõügyvédje a római Stadio Olimpico nagyaulájában zajló perben, majd így folytatta: – A bizonyítékoknak normálisaknak kell lenniük. Egy átlagember mondhatja azt a telefonlehallgatásokra, hogy azok normális bizonyítékok? Nyilván nem. A Juventus nem közvetlenül felelõs a történtekért, legfeljebb az objektív felelõsséget lehet neki felróni, Luciano Moggi ugyanis sohasem képviselte jogilag a klubot, és Antonio Giraudo ügyvezetõ igazgató esetében is csak objektív, és nem közvetlen a Juve felelõssége. Az ügyész által kért büntetés miatt veszélybe kerülhet a Juventus bevételeinek csaknem nyolcvan százaléka, márpedig az egyesület mögött nincs egy mindent vállaló mecénás. A B-ligába sorolás és néhány pont levonás megfelelõ büntetés lehet.”
Breki33
OLASZORSZÁG

LA GAZZETTA DELLO SPORT: „Repülj, Olaszország, repülj!”
A világ legismertebb sportnapilapja szerint az olasz válogatott megérdemelten gyõzte le a németeket, akik történetük során elõször szenvedtek vereséget Dortmundban. Az osztályzatok alapján Grosso (8) és Cannavaro (8) volt a csapat legjobbja Lippi szövetségi kapitánnyal együtt (8), míg a legalacsonyabb osztályzatot Camoranesi (6) és Toni (6) kapta. A lap külön is kitért arra, hogy a kékek a futballbotrány tárgyalásáról érkezõ hírek ellenére remekeltek.

LA REPUBBLICA: „Az egység jutalma”
A legnépszerûbb olasz politikai napilap szerint a németek elleni siker elsõsorban a védelem érdeme, amely két óra alatt mindössze három helyzetet engedélyezett a hazai csatároknak. „Aztán a hosszabbításban kidomborodott a squadra azzurra jobb fizikai állapota, a játékosok nagyobb önbizalma, érzõdött, hogy az olasz válogatott a tizenegyesek elõtt döntésre akarja vinni a dolgot” – fogalmazott a lap.

CORRIERE DELLA SERA: „Ellenállhatatlan Olaszország”
A legismertebb olasz napilap szerint a válogatott keddi teljesítményét csak a ’70-es vb-elõdöntõben és a ’82-es vb-döntõben nyújtott játékához lehet hasonlítani. „A játékosok jelentõs részének egyik lába a B-ligában, a másik lába a vb-döntõben van – hívja fel a figyelmet a helyzet ellentmondásosságára az újság.
9csöves9
továbbra is csak a találgatások vannak,de szerintem hülyeség is lenne ha elkezdenék faggatni

Breki33
okok nem derültek ki?
9csöves9
Conte is bent volt Pessonál,nagyon megörült a gyõzelemnek.a döntõn már szurkolhat otthonról a csapatnak

Zsolti9014
ok, tudom, kösz

Hajrá Magyarország!