Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem nagyon szeretjük a franciákat, de a 84-es csapatuk feledhetetlen
Itt egy video Platini-rõl Juve gólokkal
link
Maga Zidane nyilatkozta, még Juvésként, hogy õ sohase lesz akkora játékos mint Platini
Platini legnagyobb sikerei
Európa-bajnok: 1984
VB-3.: 1986
VB-4.: 1982
BEK-gyõztes: 1985
KEK-gyõztes: 1984
Európai Szuperkupa-gyõztes: 1984
Interkontinentális Kupa-gyõztes: 1985
Francia bajnok: 1981
Olasz bajnok: 1984, 1986
Olasz Kupa-gyõztes: 1983
Olasz gólkirály: 1983, 1984, 1985
Aranylabdás: 1983, 1984, 1985
EB-gólkirály: 1984
Legtöbb válogatott gól Michel Platini : 41
És Olasz származású !!!
Aki látta ezt a csapatot
Franciaország: Bats - Battiston (Amoros, 73.), Bossis, Domergue - Fernandez, Le Roux, Tigana, Giresse, Platini - Lacombe (Genghini, 80.), Bellone
Illetve középpályáját játszani azt tudja, hogy a 98-as csapat pusztán iparosok gyülekezete hozzájuk képest.
Persze aki nem látta õket annak lehet a legjobb csapat, de minden idõk egyik legjobb válogatottja túlzás szerintem.
Fõleg ugye most, hogy az Aranycsapat nyert az ezirányû szavazáson.
Bojinov és Mutu hivatalosan is helyet cserélt egymással,a violák által fizetett összegrõl még nincs hír
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
nekem Fabien Barthez; Lilian Thuram; Frank Leboeuf, Marcel Desailly, Bixente Lizarazu; Christian Karembeu; Didier Deschamps, Zinedine Zidane, Emmanuel Petit; Youri Djorkaeff; Stephane Guivarc'h csereként meg Boghossian, Vieira, Dugarry+ott volt még Henry +Trezeguet +Blanc +Candela... na ha ez nem tetszik vkinek...
nekem õk a válogatott és a 84es csapatot nem is ismerem annyira h az jobban tetszhessen én õket láttam nekem õk z idolok ezért írtam h az egyik legjobb(nálam az a legjobb, de nem akartam másokat rábeszélni a véleményemre mert minek?)
violence can be used for good - JUSTICE
más kérdés ha fel is gyógyulna mlyen formában lenne bár sztem akkor is hozná a kötelezõt
én pártatlan leszek mert mindekét csapatot imádom
pl ztsem minden idõk egyik legjobb válogatottja a 98-as francia de ez csak az én véleményem
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
hát majd meglátjuk ki mit tud...
a szavazás alapján 70%olasz gyõzelmet mond én ennyire nem vagyok biztos ebben-fõleg nesta nélkül...
A legjobb része az interjúnak:
– Ha visszasorolják a harmadosztályba a csapatot, akkor is marad?
– Erre a kérdése mindig ugyanazt válaszolom: egy lovag sosem hagyja el szíve hölgyét.
ez egy szép szó a sportban, csak azt nem vágom, hogy mit jelent 😛
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
REAL MADRID
én THuramban szinte biztos vagyok hogy elmegy,Cannara sem látok túl nagy esélyt pláne ha õ lesz a vb legjobbja
Hajrá Magyarország!
de ingyen lehet majd alkudozni...
gondoljatok bele micsoda aláírási pénzek meg fizetések lesznek...
sztem nem mindegyik játékos jár majd rosszul😄
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
REAL MADRID
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
ha visszasorolnak soroljanak mindenkit aki érintett.Sztem a Juvéból õk fognak elmenni:
Buffon,Zambrotta,Zebina,Chiellini,Balzaretti,Camoranesi,Emerson,Vieira,Mutu,Trezeguet,Ibrahimovic,Zalayeta,Miccoli,Robert Kovac meg Nedved visszavonul.ha kihagytam valakit sorry
igaz, hogy ennek hatalmas ára lenne...
4klub! a legjobbak közül!
ez kb olyan mint a mostani tour de france...
ez sajnálatos esemény de ha belegondoltok h a genoa 1 meccs miatt 2osztályt lement... jogos és következetes
<#rinya>#rinya><#nemtudom>#nemtudom>
Heló szia remélem hogy vagy
Hajrá Magyarország!
Thierry Henry (FRA)
Patrick Vieira (FRA)
Zinedine Zidane (FRA)
Michael Ballack (GER)
Miroslav Klose (GER)
Fabio Cannavaro (ITA)
Gianluigi Buffon (ITA)
Andrea Pirlo (ITA)
Gianluca Zambrotta (ITA)
Maniche (POR)
Sztem Cannavaro kapja, hacsak valami gyökeres változás nem lesz 😊
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
lényeg hogy már jól van
"ez a Pessotto gyerek" meg nem erõs szerinted?
LA GAZZETTA DELLO SPORT: „Repülj, Olaszország, repülj!”
A világ legismertebb sportnapilapja szerint az olasz válogatott megérdemelten gyõzte le a németeket, akik történetük során elõször szenvedtek vereséget Dortmundban. Az osztályzatok alapján Grosso (8) és Cannavaro (8) volt a csapat legjobbja Lippi szövetségi kapitánnyal együtt (8), míg a legalacsonyabb osztályzatot Camoranesi (6) és Toni (6) kapta. A lap külön is kitért arra, hogy a kékek a futballbotrány tárgyalásáról érkezõ hírek ellenére remekeltek.
LA REPUBBLICA: „Az egység jutalma”
A legnépszerûbb olasz politikai napilap szerint a németek elleni siker elsõsorban a védelem érdeme, amely két óra alatt mindössze három helyzetet engedélyezett a hazai csatároknak. „Aztán a hosszabbításban kidomborodott a squadra azzurra jobb fizikai állapota, a játékosok nagyobb önbizalma, érzõdött, hogy az olasz válogatott a tizenegyesek elõtt döntésre akarja vinni a dolgot” – fogalmazott a lap.
CORRIERE DELLA SERA: „Ellenállhatatlan Olaszország”
A legismertebb olasz napilap szerint a válogatott keddi teljesítményét csak a ’70-es vb-elõdöntõben és a ’82-es vb-döntõben nyújtott játékához lehet hasonlítani. „A játékosok jelentõs részének egyik lába a B-ligában, a másik lába a vb-döntõben van – hívja fel a figyelmet a helyzet ellentmondásosságára az újság.