Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33

Breki33

Breki33

Breki33

Breki33

Zsolti9014
Sztem is

Hajrá Magyarország!

Breki33

Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Amúgy sztem a lesgólunknál a fejelõ ember hátrábbról indult a mellette lévõ volt lesen.
Breki33
ha megint az ugye kettõ P

olaszoké szerintem jogos volt
na ez új hír nekem thx
elkezdõdött az olaszosítás<#hehe><#hehe><#hehe>

violence can be used for good - JUSTICE

Grosso már az interbe igazolt a vb elõtt

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

normális esetben azt írnám most h grosso valószínûleg juvés lesz
de ezt most nem mondhatjuk
jó döntõ volt - alex bevarrta rendesen
cannavaro meg a legjobb díjat megkakpja egészen biztosan

EmIn3m02
egál..

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

forzajuve5
Ha valaki az olaszoknak szurkol akkor azt bárhol nyugodtan megteheti 😊

te miért itt drukkolsz? -.- ott az olasz foci
most jó az Interes a háznál mi?<#ravasz1>

Breki33
góóóóóóóóóóóóóól Mate

ezaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzzz
Breki33
Franciák megint kamutizenegyest kaptak.......
Zsolti9014
Nah: FORZA ITALIA PER SEMPRE-asszem ide beírhatom ezt 😄

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
"Capello egy patkány"-én ezzel nem értek egyet.a világ egyik legjobb edzõje. KÉT BAJNOKI CÍMET SIKERÜLT VELE SZEREZNI. õ egy olyan edzõ akinek az elsõ osztályban a helye, és valószínûleg új kihívást keres magának,ezért igazolt Madridba.Ha a gyenge formában lévõ Madriddal sikerül megszerezni a bajnoki címet a Barcelona elõl akkor mindenki róla fog beszélni.

Kit--Kat
Háátttt testalkatilag Nesta tökéletesebb védõ én jobban is szeretem annak ellenére, hogy Milanos, de lehet Cannavaro jobb.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

hát az kár
9csöves9
nem

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
ahogy gondolod.mindesetre azért már eljutottunk addig,hogy nem közvetlenül a kiesési záradék miatt lépett le

a kizárásól,akár hiszed akár nem mi is tudunk és mi is beletörõdtünk

üdv. nagy juve rajongo vagyok. csak azt kérdezném, ha kizárják öket a serie a-ból, akkor a bajnokok ligájában azért még induhatnak?
El, ez egy teljesen normalis resze a szerzodesnek, a legtobb sztar edzo/jatekos szerzodeseben benne van, barmekkora is az esely arra hogy kiessenek. Az meg hogy a Juve nem akadalyozta Capellot a tavozasban valoszinuleg azert volt mert mind1 hogy most megy el es fogadjak el a lemondasat, vagy holnap mikor kihirdetik az iteletet akkor lep eletbe a zaradek. A Juve-t meg minden valoszinuseg szerint kizarjak, ebbe mar ok is beletorodtek, nem veletlenul azert kuzdenek hogy csak a b ligaba kuldjek oket.

9csöves9
te eltudod képzelni,hogy mikor megkötötték Capello szerzõdését akkor megfordult a fejükben hogy ki is eshetnek?

és mondom,egyenlõre még mindig mi vagyunk a címvédõk és az elsõ osztályban vagyunk,de ha te máshogy tudod akkor mond meg légyszíves.ha lett volna elengedési záradék az akkor lépett volna életbe amikor alsóbb osztályba kerülünk

Valoszinuleg nem szamitott arra hogy kizarjak oket a seria a-bol vagy nem tudom, o sem gondolhatta komolyan hogy egy c ligas csapatot iranyitson.

A zaradekrol pedig itt az all hogy ez letezett: nso

„Nem jelent számára problémát, hogy elhagyja a Juventust, a szerzõdésében ugyanis egy sor záradék van, ami ezt adott esetben lehetõvé teszi. A Real Madrid nem fog lelépési díjat fizetni.”

9csöves9
röviden annyit,hogy mindenképp a Juvenál képzeli el a jövõjét,nem befolyásolja az itélet a döntését,2009-ig ki szeretné tölteni a szerzõdését stb. még bõven a botrány után is nyilatkozott ezekhet hasonlót.

a kiesési záradék még azért nem állja meg a helyét,mert még nem estünk ki sehonnan ezáltal nem léphetett volna életbe. azért ment ingyen Madridba mert közösen így egyeztek meg a vezetõkkel

Mivel nem tudok olaszul nekem ez nem mond semmit, igazan lefordithatnad. Az elnegedesi zaradekrol meg volt egy cikk, ha nem lenne ilyen, akkor nem ingyen ment volna a Real-ba.

9csöves9
nem mondta egyszer sem?😄

http://sports.alice.it/it/cmc/calcio/200627/cmc_98303.html

ezt a kiesési-elengedési záradékot meg nem tudom honnan vetted

Meg nincs itelet, de ha a Juve is azt keri hogy csak a b-ligaba soroljak oket, akkor valoszinu hogy nem fognak az elso osztalyban maradni. Es szerintem Capello egyszer sem mondta azt hogy akkor is marad ha visszasoroljak a Juvet, valoszinuleg nem veletlenul tettek bele a szerzodeseben a kiesesi-elengedesi zaradekot.

forzajuve5
jövõ hét elején lesz ítélet(ami hamarosan ugye ideér), én már nagyon várom hogy ki milyen büntetést kap, de van egy olyan érzésem hogy rossz hetünk lesz😞

Breki33
Írjuk már nagybetûvel õket

megérdemlik.
9csöves9
semmi baj nincs ezzel hogy elment,csak ne tett volna 100 olyan nyilatkozatot,hogy marad

BADE
még semmilyen ítélet nincs

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

egyébként ott is volt juvés...deschamps pl
na majd ma del piero is kezdhetne és akkor tök jó lesz
toni totti del piero<#vigyor2><#vigyor3>
a másik oldalon meg henry zidane malouda ribery<#vigyor3> hát majd kiderül melyik a jobb
gyõzzön a JOGA BONITO

Cannavaro ban se legyél biztos

REAL MADRID

Zsolti9014
ja, oks, nem tudtam, h döntõs kezdõ, azt hittem dream team abból a keretbõl.

Hajrá Magyarország!

Meg jo hogy elhagyja, de ennyi erovel a legtobb jatekos is patkany mert nem hiszem hogy Cannavaron es Del Pieron kivul mas maradna a harmadosztalyban (es szerintem ok sem maradnanak ha mondjuk 25 evesek lennenek). Capello az egyik legjobb edzo a vilagon, ti sem gondolhatjatok komolyan hogy egy harmadosztalybeli klubot kene iranyitania, bar mekkora multu klubrol is van szo.

hát ez a döntõs kezdõ azért nincs benne😊
meghát henry trezeguet is játszott
egyébként tényleg nincs legjobb csapat
akiket nem láttam nem tudok józanul mgítélni én 98-óta nézek focit és azóta nem szorították meg az elsõ helyen õket nálam(a mostani csapat se gyenge de közel se olyan erõs - pl giuly-mexes-cisse-pires hiányzik különbözõ okok miatt)na mindegy majd ma talán kiderül ki a jobb
szurkolni nem szurkolok csak anak h jó meccs legyen meg zidane kezdjen ne úgy mint figo tegnap

BADE
beletelt egy kis idõben,amíg végigolvastam a heti termést amig nem voltam itthon
Capello egy patkány,sosem szerettem,amikor a Roma edzõje volt érdekes megjegyzéseket tett a csapatra,most meg elhagyja a süllyedõ hajót.
Forza Juve!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Zsolti9014
ITALIA elírtam

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Minden idõk EGYIK legjobb csapata: 2006 Olaszország, szerintem. Akármi lesz ma este, de remélem gyõzni fogunk. FORZA ITALAIA!

Hajrá Magyarország!

9csöves9
kérdés,hogy mennyi pénzt

na meg ha lesorolnak minket,kiváncsi vagyok mennyire fog hajtani ha tudja hogy visszatérhet a Fiorentinához

Szerintem Bojinovval sokkal jobban jártatok tehetségesebb mutunál és ha még pénzt is kaptok akkor jó transfer volt<#eljen><#eljen>

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

9csöves9
Pesso láza tegnap újra felment,nem nézheti a döntõt