Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
én bescannelhetem, de 30-40 mega lesz és hatalmas nagy

ha meg kicsinyítem ugyanott vagy, akkorát a netrõl is lehet leszedni, jobb minõségben.
Breki33
Másik meg amivel jönnek, hogy ugye nehéz továbbjutás, könnyû csoport

Csoportelsõként ugye "kapott gól" nélkül és ha a vilagranglistabol indulunk ki, akkor az egyik legnehezebb csoportbol jutottak tovabb (Csehek: 2. , USA: 5.)

9csöves9
a corriere dello sport szerint,Mutu átigazolhat a Fiorentinához

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Zsolti9014
oks, nem tudtam, hogy 2 oldalas, bocs. csak nálunk már a megjelenés napján sem lehet kapni 😊))

Hajrá Magyarország!

Breki33
EGy kétoldalas posztert?

Tudod mekkora lenne az?
Amúgy most nincs it
Zsolti9014
Please scan it! Vagy hogy van az h szkenneld be?

Hajrá Magyarország!

Breki33
A tegnapi Képes Sportban Olasz vállogatottról van poszter
9csöves9
8 Juvés a döntõben,no comment<#eljen>

9csöves9
én is ugyanezt mondom,meg mondtam Grossonál is ott még Jézus is rájátszott volna az esetre pláne a 94. percben

EmIn3m02
thuram mekkorajo volt
amugy henry esésérõl anyit hogy hozzáért carvalho,most az más kérdés hogy mehetett volna tovább is,de más is ugyanigy elesett volna

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

9csöves9
aha

csak azért furcsállom,mert eddig szinte minden sajtótájékoztatón elmondta,hogy csak a francia válogatottal foglalkozik egyenlõre

Breki33
Na azt hiszem ezentúl Francia drukkerek egy szót sem szólhatnak az állítólagos kamu 11-esünkrõl......
Hegeace
Itt olvastam:
Link

Heló szia remélem hogy vagy

9csöves9
linket tudsz adni?

Hegeace
Thuram nyilatkozta hogy mindenképpen marad

Heló szia remélem hogy vagy

tormy
Del Piero nagyon jo focista volt, most mar oreg es nem annyira utos mint regen, de ott a helye az olasz csapatban, a golja pedig csodalatos volt. Szep volt Olaszorszag. Ennek az olasz gyozelemnek azert is orulok, mert egy nemet lap az olaszokat parazitaknak hivta. Ez volt a nemes bosszu. <#nyes>

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar

Breki33
„Nagyon igazságtalan lett volna, ha nem mi nyerjük meg a mérkõzést, vagy ha tizenegyesekkel esünk ki – kezdte a mérkõzés utáni sajtótájékoztatón Marcello Lippi. - Ma este jobban játszottunk mint a németek, a hosszabbítás elején kétszer is eltaláltuk a kapufát, és a mezõnyben is jobb teljesítményt nyújtottunk. A házigazdák ezt nem vonhatják kétségbe.

Az olasz szakember szerint hatalmas fegyvertény, hogy a hazai pálya elõnyét élvezõ németeket az utolsó pillanatban sikerült két vállra fektetnie a csapatának.
„Hihetetlenül boldogok vagyunk, hogy annak ellenére megvertük Németországot, hogy hatvanezer ember szurkolt ellenünk. Ez az, ami megmutatta a csapatom igazi erejét. Nagyon magabiztosan játszottunk és jól tartottuk a labdát. Rettentõen elégedett vagyok, és biztos vagyok benne, hogy minden olasz szurkoló boldog.”

Lippi végül elmondta, hogy nagyon jó döntésnek bizonyult, hogy a hosszabbításban még egy csatárt becserélt, és úgy látta: az olasz együttes a mérkõzés végéhez közeledve egyre jobban játszott.
„Az idõ múlásával egyre jobban játszottunk, mindezek ellenére azonban fejben már felkészültünk a tizenegyesekre is. Többet birtokoltuk a labdát, ami miatt magabiztossá váltunk, és ez még akkor is igaz, ha nem tudtunk sokszor helyzetbe kerülni. Nagyon elégedett vagyok, hogy Alessandro Del Piero volt az egyik játékos, aki segített eldönteni a mérkõzést. Most azonban már csak arra kell várnunk, hogy kivel kell megvívnunk a döntõt, de ezzel kapcsolatban nincs semmilyen kívánságunk, hogy melyik megoldás lenne jobb.”
Breki33
Match Highlights

GER 0:2 a.e.t (0:0) ITA
Match 61, Dortmund

klikk
Petyus_
"Del Piero szemében már a meccs elõtt láttam a tüzet"

Az öreg Lippi még mindig szerelmes Alexbe. 😄

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Breki33
Jürgen Klinsmann
Nagyon csalódott vagyok, de a csapatom minden dicséretet megérdemel, mert még nagyon fiatal. Csapatom bátorsága csodálatos, a vébén büszkévé tették az országot. A fiúk csak ülnek és próbálják lenyelni a keserû pirulát. Volt lehetõségünk a vezetés megszerzésére. Az olaszok minden dicséretet megérdemelnek, sok sikert kívánok nekik a döntõben.

Marcello Lippi
Megvalósult az álmom. Mi uraltuk a mérkõzést, és a végén reszkíroztunk egy kicsit, miközben ötvenezer német fanatikus ellen kellett játszanunk. Meg akartuk úszni a tizenegyeseket, mert az lutri. Del Piero szemében már a meccs elõtt láttam a tüzet, amikor becseréltem, mondtam a kispadon ülõknek, hogy döntõ gólt szerezhet.
9csöves9

9csöves9
én is a Portugálokat érzem,de szerintem könnyebb dolgunk lehet mint a németek ellen

Breki33
Többséggel ellentétben szerintem ma Portugália jut tovább.

Érzéseim szerint a döntõ nagyon kemény lesz, tegnapi-t elõtte simábbnak éreztem.
9csöves9
így is van,Canna a vb legjobbja

Breki33
"Meg persze le a kalappal Lippi elõtt aki sorban hozta be a támadókat,
hogy eldõljön a meccs. Ilyet ezen a vébén nem láthattunk. (remélem
pekermann is figyelt, és magába néz)"

Ennyit a védekezõ fociról. P

Buffon, Cannavaro megint nagyott játszott, Del Piero gólja magáért beszél
9csöves9
én is transzba estem annál a gólnál😄

Kit--Kat
Nagyok voltak!!!!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Breki33
nagy gól volt

eldöntötte, hogy ma ITALIA-ban jövök P
gabber_saviola
Grosso transzba esett a gólnál 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33

Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
forzajuve5
németek haza!

Breki33
Breki33
Breki33
kiütéééééééééééés PPPPPPPPPPP
Breki33
bye bye germanyyyyyyyyyyyy
Breki33
Zambrottaaaaaaaaaaa
palermo tuti nem most is messze voltak az Intertõl nincs esélyül

Inter tuti megnyerné! Ha nem akkor megyek milánóba tüntetni

értelemszerûen 1 osztályt...😄

violence can be used for good - JUSTICE

te ott lennél serieb-v c-ben? nem hinném...
a realt gatyába rázná és cassano is játszhatna végre
egyébként ha ezek a kizárások megtörténnek és a roma nem kap akkor tuti õk lesznek a bajnokok v palermo(igen képesek lesznek rá) v inter
nem beszélve arról h sok játékos õket v az intert választaná esetleg palermot parmat...
szóval erõsek maradnának a feljutáshoz de tuti, h páran elmennének, nem azt mondom, h nagytakarítás de 4-5 biztos
ez csak spekuláció - (amúgy asroma drukker vok) de minden olasz csapatot birok naon

violence can be used for good - JUSTICE