Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha meg kicsinyítem ugyanott vagy, akkorát a netrõl is lehet leszedni, jobb minõségben.
Csoportelsõként ugye "kapott gól" nélkül és ha a vilagranglistabol indulunk ki, akkor az egyik legnehezebb csoportbol jutottak tovabb (Csehek: 2. , USA: 5.)
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Hajrá Magyarország!
amugy henry esésérõl anyit hogy hozzáért carvalho,most az más kérdés hogy mehetett volna tovább is,de más is ugyanigy elesett volna
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
csak azért furcsállom,mert eddig szinte minden sajtótájékoztatón elmondta,hogy csak a francia válogatottal foglalkozik egyenlõre
Link
Heló szia remélem hogy vagy
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
Az olasz szakember szerint hatalmas fegyvertény, hogy a hazai pálya elõnyét élvezõ németeket az utolsó pillanatban sikerült két vállra fektetnie a csapatának.
„Hihetetlenül boldogok vagyunk, hogy annak ellenére megvertük Németországot, hogy hatvanezer ember szurkolt ellenünk. Ez az, ami megmutatta a csapatom igazi erejét. Nagyon magabiztosan játszottunk és jól tartottuk a labdát. Rettentõen elégedett vagyok, és biztos vagyok benne, hogy minden olasz szurkoló boldog.”
Lippi végül elmondta, hogy nagyon jó döntésnek bizonyult, hogy a hosszabbításban még egy csatárt becserélt, és úgy látta: az olasz együttes a mérkõzés végéhez közeledve egyre jobban játszott.
„Az idõ múlásával egyre jobban játszottunk, mindezek ellenére azonban fejben már felkészültünk a tizenegyesekre is. Többet birtokoltuk a labdát, ami miatt magabiztossá váltunk, és ez még akkor is igaz, ha nem tudtunk sokszor helyzetbe kerülni. Nagyon elégedett vagyok, hogy Alessandro Del Piero volt az egyik játékos, aki segített eldönteni a mérkõzést. Most azonban már csak arra kell várnunk, hogy kivel kell megvívnunk a döntõt, de ezzel kapcsolatban nincs semmilyen kívánságunk, hogy melyik megoldás lenne jobb.”
Az öreg Lippi még mindig szerelmes Alexbe. 😄
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Nagyon csalódott vagyok, de a csapatom minden dicséretet megérdemel, mert még nagyon fiatal. Csapatom bátorsága csodálatos, a vébén büszkévé tették az országot. A fiúk csak ülnek és próbálják lenyelni a keserû pirulát. Volt lehetõségünk a vezetés megszerzésére. Az olaszok minden dicséretet megérdemelnek, sok sikert kívánok nekik a döntõben.
Marcello Lippi
Megvalósult az álmom. Mi uraltuk a mérkõzést, és a végén reszkíroztunk egy kicsit, miközben ötvenezer német fanatikus ellen kellett játszanunk. Meg akartuk úszni a tizenegyeseket, mert az lutri. Del Piero szemében már a meccs elõtt láttam a tüzet, amikor becseréltem, mondtam a kispadon ülõknek, hogy döntõ gólt szerezhet.
Érzéseim szerint a döntõ nagyon kemény lesz, tegnapi-t elõtte simábbnak éreztem.
hogy eldõljön a meccs. Ilyet ezen a vébén nem láthattunk. (remélem
pekermann is figyelt, és magába néz)"
Ennyit a védekezõ fociról. P
Buffon, Cannavaro megint nagyott játszott, Del Piero gólja magáért beszél
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Inter tuti megnyerné! Ha nem akkor megyek milánóba tüntetni
violence can be used for good - JUSTICE
a realt gatyába rázná és cassano is játszhatna végre
egyébként ha ezek a kizárások megtörténnek és a roma nem kap akkor tuti õk lesznek a bajnokok v palermo(igen képesek lesznek rá) v inter
nem beszélve arról h sok játékos õket v az intert választaná esetleg palermot parmat...
szóval erõsek maradnának a feljutáshoz de tuti, h páran elmennének, nem azt mondom, h nagytakarítás de 4-5 biztos
ez csak spekuláció - (amúgy asroma drukker vok) de minden olasz csapatot birok naon
violence can be used for good - JUSTICE