Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
akkor érthetõ miért merült fel benned a kérdés

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

te áruló :😄:SA😄

REAL MADRID

grat.

grizzly21
én igen, tudnék más csapatnak drukkolni😊
mint ahogy 2 éve már nem drukkolok a madridnak helyette az arsenalnak

simán, elsõ osztályban is megállnák a helyüket, bõven...

Breki33
gondolkozzál már ha Platini óta juvés vagyok gondolod, tudnék más csapatnak drukkolni?

Ezek szerint te igen
9csöves9
az index fórumról egy kezdõ 11 a jelenlegi állás szerint:

Mirante - Balzaretti, Kovacs, Legrottaglie, Chiellini - Marchionni, Zanetti, Giannichedda, Nedved (Kapo) - Palladino (Bozsinov), Del Piero (Miccoli)

szerintem ez is nagyon erõs

9csöves9
szeretettel várunk😊

grizzly21
azt felejtitek el hogy én nem szitkozodni jöttem ide, tök nyugodt hangnemben tettem fel egy kérdést.
egyébként nem az fogja eldönteni hogy melyikünknek van igaza, hogy ki mondja harsányabban hogy õ itt lesz 1 év mulva is, hanem az hogy tényleg itt lesz-e. az meg csak idõvel derül ki

grizzly21
najó, majd fél év mulva visszajövök, megnézem mi a helyzet, de gyanitom nem sokan lesznek már itt.

Breki33
engem is

egy csapatnak nem azért szurkolunk mert sikeres és mert megveszi a lefejelõmûvészt
gabber_saviola
viszlát

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

nem tud feljönni...jó vicc...
lehet hogy elmennek a mostani játékosok, de rengeteg fiatal, jó játékos jöhet helyettük, mert mindegy hanyad osztály, de akkoris a Juventus az Juventus, és ha jól teljesítenek, akkor õk lehetnek a köv. generáció , és maradnak itt

9csöves9
engem kurvára érdekelni fog hidd el nekem

a klubot jobban imádom mint azokat a játékosokat akik elmennek

grizzly21
jaja mert gondolkozzunk csak:
lekerül a 3.madosztályba a juve->az összes játékos klubot vált->a juve 3madosztályu szar csapat lesz, még az is lehet hogy nem tudo feljönni 2odosztályba se->kit érdekel hogy játszanak?

gabber_saviola
rögzítettem 1 órát kb. 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
<#worship>nagyon hálás lennék<#worship>

egyébként minden más videót szívesen várok az eseményrõl<#bohoc>

gabber_saviola
ezt este linkelem ide, mert felvettem 😊

én is,csakhát kár hogy a többiek mennek

9csöves9
mivel a szerzõdést aláírták így Nedved is biztosan tagja lesz a 2006/2007-es csapatnak

Cannavaroban én nagyon bízom

hát mondjuk igaza is van, jó lenne ha sikerülne itt tartani õket

9csöves9
Deschamps a szerzõdésében kikötötte,hogy csak akkor vállalja a pozíciót ha Nedved és Del Piero mindenképp marad,illetve Cannavaro maradására is mindent elkövet a klub

gabber_saviola
pisz&láv&no spam&no flame

hunbasser
szia!

ReaL MaDRid x siempre

Breki33
nem nem érdekel

na pá
DJ Bee18
nem érdekel minket margit szurkolók mit irogatnak.

Nálad mégis mindig fölbukkan egy ,,margit" meg egyéb dolgok. Mégis érdekel?

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

hunbasser
még azért hozzátennék annyit,h vki nem azárt nyit topikot sg-n,h az õ topikja legyen,hanem azért h mert nincs olyan topik még,és h legyen,h aztán tudjanak bele írogatni,gondolom te is ezért nyitottad.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
csak mosolyogni tudok rajtad 😊
az én topikom még idézõjelben sem elfogadható. 😊
mivel,attól még h te nyitottad,még az sg-é,vagyis minden sg-s tagé.de látom,neked ez magas 😊 és fogd már fel,h ide én nem mint madrid szurkoló jöttem,hanem mint laikus kíváncsiskodó,cask benéztem,h errefelé mi a pálya.
ez a "gáláktius" (ahogy te írtad) szöveg pedig tiszt újságírós 😊
lehet,h félreértesz,de én nem flémelni jöttem,csak amikor látom,h elkezdenek itt margitozni...az azért fáj...hiába,h nem szeretsz egy csapatot,attól még tisztelni kell... de hát hagy ne idézzek megint csak tõled az elõzõ hsz-edbõl...és részemrõl itt a dolog be is van fejezve(ez de magyaros volt😊)

ReaL MaDRid x siempre

Breki33
nem mindenkié hanem a Juve-t szeretõké, másoknak go home

és mivel én nyitottam az "én topicom", de látom ez neked magas

És fogjátok már fel, hogy nem érdekel minket margit szurkolók mit irogatnak.
Misem irunk gáláktikus topicba tise írjatok ide.

Többen többször elmondtuk már nem kivánok többet ezzel foglalkozni.
hunbasser
a keselyû az butragueno volt,és azt hittem,h egy fórumba mindenkinek szabad írkálnia.ez nem a te topikod! nem.
nem a tiéd.mindenkié.most attól h te vagy a hg,attól sem a tied,csak az a neve,h forza juve,attól még én szabadon közlekedhetek itt,és látom,h elkezdesz itt margitozni.

ReaL MaDRid x siempre

Breki33
1. én nem járok át másik csapat topicjába ilyeneket irogatni.
2. Számomra aki nem tudja kiaza Keselyû az divatdrukker.
Mindenki aki normálisan látja és nem elfogultan tudja, hogy a Real régebben sokkal szimpatikusabb csapat volt.
3. A saját fórumomban had margitozzak már egypárszor el lett mondva, hogy reálosokból nem kérünk itt.
hunbasser
fején találtad a szöget ! 😊

ReaL MaDRid x siempre

Igen,a "divatdrukkerek" most a arcatopikban gyülekeznek, ésmindenkinek "inho" a nicknevének a vége. Jocinho, Lacinho, Béluskinho, stb.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

hunbasser
aha,nem margit...kösz...gondoltam h felhozod.de tudod,a divatdrukkerek,mindig a legjobbnak drukkolnak,és olaszországban most a juve volt a legjobb,úgyh sok divatdrukker ide is jött,és nehogy azt higyjétek,h érdekelte õket a bundabotrány. utálom,h mindig a madriddal jön mindenki.TE IS!!
belehet nézni a real topikba,h hány divatdrukker van.hát nem sok,mivel a csapat már 3 éve nem nyert semmit,szal nem kell itt margitozni,ha a mi csapatunk kerülne a segundába vagy a tercerába,mi ugyanúgy szurkolnánk a csapatunknak,h feljussanak megint az elsõ osztályba! lehet,h te nem így látod,de hát csak margitozzál tovább,a végén meglátjuk majd ki nevet...

ReaL MaDRid x siempre

forzajuve5
ezt a kérdést te komolyan gondoltad?

Breki33
az lesz, hogy a divatdrukkerek elmennek, tehát 99% marad P

ez nem margit és kicsit unalmasak már ezek az egyenkérdések
jó magyar kárörvendés rulez..........
Akkor rendszeresebben emlékezünk meg rólad, Materazzi módra!

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Shotogan
nem értem a kérdést.
szerinted ha a Juventus Serie C-s lesz akkor nem fogunk szurkolni neki?Nálam nem az határozza meg h kinek szurkolok hogy melyik ligában játszik hanem az érzelmek

grizzly21
mi lesz ezzel a topikkal, ha lekerül a juve a 3.madosztályba?😊

GTheo
Vhol aztírják h a húgát 😛😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

nem 😛

REAL MADRID

gabber_saviola
láttátok Cannavarót mikor azt énekli, hogy : Gianluca Presotto ?

forzajuve5
nem semmi,hogy mekkora ünneplés van 😄

gabber_saviola
nem gyengén 😛

Breki33
amnesztiánál pár fikázó kiakadna P
hunbasser
grrr >( látom,h nem volt ítélethírdetés,de azt kérdeztem,h miért nem >(
(biztos az ünneplés miatt,ahogy forzajuve5 mondja)

ReaL MaDRid x siempre

forzajuve5
nem, biztos nem akrják elrontani az ünneplést

gabber_saviola
kiváglak, ha nem tudsz olvasni 😄dddddd

hunbasser
hh????

ReaL MaDRid x siempre

gabber_saviola