Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
REAL MADRID
mint ahogy 2 éve már nem drukkolok a madridnak helyette az arsenalnak
Ezek szerint te igen
Mirante - Balzaretti, Kovacs, Legrottaglie, Chiellini - Marchionni, Zanetti, Giannichedda, Nedved (Kapo) - Palladino (Bozsinov), Del Piero (Miccoli)
szerintem ez is nagyon erõs
egyébként nem az fogja eldönteni hogy melyikünknek van igaza, hogy ki mondja harsányabban hogy õ itt lesz 1 év mulva is, hanem az hogy tényleg itt lesz-e. az meg csak idõvel derül ki
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
lehet hogy elmennek a mostani játékosok, de rengeteg fiatal, jó játékos jöhet helyettük, mert mindegy hanyad osztály, de akkoris a Juventus az Juventus, és ha jól teljesítenek, akkor õk lehetnek a köv. generáció , és maradnak itt
a klubot jobban imádom mint azokat a játékosokat akik elmennek
lekerül a 3.madosztályba a juve->az összes játékos klubot vált->a juve 3madosztályu szar csapat lesz, még az is lehet hogy nem tudo feljönni 2odosztályba se->kit érdekel hogy játszanak?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
egyébként minden más videót szívesen várok az eseményrõl<#bohoc>#bohoc>
Cannavaroban én nagyon bízom
Nálad mégis mindig fölbukkan egy ,,margit" meg egyéb dolgok. Mégis érdekel?
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
ReaL MaDRid x siempre
az én topikom még idézõjelben sem elfogadható. 😊
mivel,attól még h te nyitottad,még az sg-é,vagyis minden sg-s tagé.de látom,neked ez magas 😊 és fogd már fel,h ide én nem mint madrid szurkoló jöttem,hanem mint laikus kíváncsiskodó,cask benéztem,h errefelé mi a pálya.
ez a "gáláktius" (ahogy te írtad) szöveg pedig tiszt újságírós 😊
lehet,h félreértesz,de én nem flémelni jöttem,csak amikor látom,h elkezdenek itt margitozni...az azért fáj...hiába,h nem szeretsz egy csapatot,attól még tisztelni kell... de hát hagy ne idézzek megint csak tõled az elõzõ hsz-edbõl...és részemrõl itt a dolog be is van fejezve(ez de magyaros volt😊)
ReaL MaDRid x siempre
és mivel én nyitottam az "én topicom", de látom ez neked magas
És fogjátok már fel, hogy nem érdekel minket margit szurkolók mit irogatnak.
Misem irunk gáláktikus topicba tise írjatok ide.
Többen többször elmondtuk már nem kivánok többet ezzel foglalkozni.
nem a tiéd.mindenkié.most attól h te vagy a hg,attól sem a tied,csak az a neve,h forza juve,attól még én szabadon közlekedhetek itt,és látom,h elkezdesz itt margitozni.
ReaL MaDRid x siempre
2. Számomra aki nem tudja kiaza Keselyû az divatdrukker.
Mindenki aki normálisan látja és nem elfogultan tudja, hogy a Real régebben sokkal szimpatikusabb csapat volt.
3. A saját fórumomban had margitozzak már egypárszor el lett mondva, hogy reálosokból nem kérünk itt.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
belehet nézni a real topikba,h hány divatdrukker van.hát nem sok,mivel a csapat már 3 éve nem nyert semmit,szal nem kell itt margitozni,ha a mi csapatunk kerülne a segundába vagy a tercerába,mi ugyanúgy szurkolnánk a csapatunknak,h feljussanak megint az elsõ osztályba! lehet,h te nem így látod,de hát csak margitozzál tovább,a végén meglátjuk majd ki nevet...
ReaL MaDRid x siempre
ez nem margit és kicsit unalmasak már ezek az egyenkérdések
jó magyar kárörvendés rulez..........
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
szerinted ha a Juventus Serie C-s lesz akkor nem fogunk szurkolni neki?Nálam nem az határozza meg h kinek szurkolok hogy melyik ligában játszik hanem az érzelmek
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
REAL MADRID
(biztos az ünneplés miatt,ahogy forzajuve5 mondja)
ReaL MaDRid x siempre