Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
valahogy megnõtt az orra P
hunbasser
na,döntöttek már a bundabotrányos ügyekben?

ReaL MaDRid x siempre

forzajuve5
és folytatódik az ünneplés közvetítése a rain,csak reklám volt

forzajuve5
nem volt ítélethírdetés

forzajuve5
nálunk maradt a rai,de már nem adják õk se az ünneplést 😞

BADE
nincs kilõtték a raiuno-t,sport2 van helyette

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

forzajuve5
osztják a kitüntetést a fiúknak nagy pompa közepette

forzajuve5
nézzétek a rai uno-t!!!!!

akkor mar 3 fele valtozat van: prostinak nevezte a noveret, terroristanak nevezte Zidanet, vagy azt mondta hogy jatszad csak a nagy sztart, na most melyik az igaz?

Hegeace
hy skacok! nem ma volt az elsõ fokú döntéd kihirdetése?

Heló szia remélem hogy vagy

Zsolti9014
Ugyan, honnan tudná h van nõvére?

Hajrá Magyarország!

France men
Vagy ütni<#eplus2>

München ist ROT!!!

EmIn3m02
Materazzi prostituáltnak nevezte Zidane nõvérét! - értesült a Globo nevû brazil lap.

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

EmIn3m02
hehh kár hogy rúgni nem lehet<#vigyor1>

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Breki33
zadane mazo

klikk
Breki33
Olasz kollegák megfejtették, melyek voltak Marco Materazzi utolsó szavai Zidane visszataszítóan durva fejese elõtt. Materazzi azt mondta: Igen, Igen játszad csak a nagy sztárt..... - melynek következtében az aranylabdás Zinedine Zidane elvesztette a fejét. Gianluca Zambrotta az olasz csapat kiváló balhátvédje csak annyit jegyzett meg a történtek után, hogy már a Juvéban is viselkedett hasonlóan Zizou.
gabber_saviola
Monacotól minen edzõt elzavarnak

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Breki33
énmár akkor tájékoztatást kaptam...
gabber_saviola
ma jelentették be 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

DJ Bee18
a Monacotól pedig elzavarták, de miért <#nemtudom><#nemtudom>. Pedig elõtte meg BL ezüstöt nyert...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Breki33
#9335 <#circling><#wink><#hamm>
9csöves9
nagyon örülnék ha mellétennék a Conte-Ciro párost

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

legalább szívvel csinálja 😊

gabber_saviola
szerintem is jó döntés, és sok sikert Mr. Deschampsnak

9csöves9
<#eljen>

így van a lehetõ legjobb döntés,a múltja miatt mindenképp

sok sikert neki

gabber_saviola
nah akkor legyek elsõ ezzel:

Juve, Deschamps nuovo allenatore
Didier Deschamps è il nuovo allenatore della Juventus. Il 37enne tecnico francese, già giocatore bianconero, ha firmato un contratto biennale con opzione per il terzo anno.

jobb lenne, ha nem lenne mirõl beszélni...

forzajuve5
ha megszületik az ítélet,és mi itt nekiállunk beszélgetni róla akkkor meglesz a 10000 hozzászólás 😊

Kit--Kat
Ezt már rég megérdemelték Cannavaroék!!!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Breki33
A döntõ összefoglalója

klikk
9csöves9
ma lesz az ítélet,de biztos sokáig eltart.szerintem este felé tudjuk meg

Breki33
kommentár nélkül

klikk
Pluskast
Nem ma születik ítélet a Juve ügyében? Errõl nem tud már esetleg valaki valamit?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Breki33
"A döntõben Franciaország volt a jobb, az egész vb-n pedig Olaszország nõtt a mezõny fölé. Akár a franciákat, németeket, portugálokat, brazilokat, argentinokat nézzük, mindegyiknek volt, voltak rossz meccseik. Az olaszok voltak a legegységesebbek, a legszervezettebbek, és a legtechnikásabbak is, megelõzve a portugálokat, brazilokat is. A franciák Zidáne ámokfutása miatt sem érdemeltek volna gyõzelmet, a Sors igazságot szolgáltatott! "
EmIn3m02
<#eljen>

Breki33
Franciaország vezetõ sportlapja, a L’Equipe szerkesztõségi vezércikkben foglalkozik Zidane-nal. Publicisztikájában Claude Droussent „Ostoba támadásnak” minõsítette Zidane az esetet, amikor az aranylabdás zseni felöklelte Marco Materazzit. Szerinte ezt nehéz megbocsátani.

„Zinedine, tudod, nem az a legnehezebb ma reggel, hogy megpróbáld megérteni, hogy a válogatott, a te válogatottad elveszítette a vb-döntõt vasárnap" – olvasható a cikkben.

"A legnehezebb megmagyarázni sok millió embernek szerte a világon, hogyan feledkezhettél meg magadról, és hogyan fejelhettél bele Marco Materazziba tíz perccel a hosszabbítás vége elõtt.”

„Mit mondjunk a gyerekeinknek, és mindazoknak, akik számára örökre példakép leszel?” – teszi fel a kérdést a szerzõ, majd hozzáteszi:

„Hogyan történhet meg ez egy olyan emberrel, mint te?”

Az újság azért is bírálta Zidane-t, mert a meccs után nem jött ki a pályára, hogy átvegye az ezüstérmet és megvigasztalja a csapattársait, akiket becsapott.
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
fõleg, hogy egyértelmû ki volt az
forzajuve5
akkor is hihetetlen hogy õ lett a legjobb játékos

DJ Bee18
Jaaaj, most azért ne csináljuk már, Totti köpködései , De Rossi, elszakad néha a cérna, ennyi...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Breki33
Az olaszok között ugyanakkor megoszlanak a vélemények Zidane cselekedetérõl. “Nagyra tartom, és nem tudom, mi sarkallta ilyen sportszerûtlenségre” – mondta például Lippi. “Szomorú, hogy egy ilyen formátumú játékos ekkora sportszerûtlenséggel búcsúzik” – vélekedett ugyanakkor Gianluigi Buffon, Gianluca Zambrotta viszont még ennél is tovább ment.

“Szégyenteljes, amit Zidane elkövetett, de egyáltalán nem lepõdtem meg. Már akkor is csinált ilyesmit, amikor még a Juventusban játszott” – fogalmazott kevéssé diplomatikusan az egykori csapattárs.
Breki33
Shotogan
Zidane 2012 szavazat
Cannavaro 1977 szavazat
Pirlo 715 szavazat

sztem ez eléggé nem fair döntés

Breki33
ha van benne becsület nem fogadja el

amúgy kb egy meccsen játszott jól

Canna meg szinte mindegyiken.
ez van...pedig Canná lehetett volna

Shotogan