Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
így van a lehetõ legjobb döntés,a múltja miatt mindenképp
sok sikert neki
Juve, Deschamps nuovo allenatore
Didier Deschamps è il nuovo allenatore della Juventus. Il 37enne tecnico francese, già giocatore bianconero, ha firmato un contratto biennale con opzione per il terzo anno.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
„Zinedine, tudod, nem az a legnehezebb ma reggel, hogy megpróbáld megérteni, hogy a válogatott, a te válogatottad elveszítette a vb-döntõt vasárnap" – olvasható a cikkben.
"A legnehezebb megmagyarázni sok millió embernek szerte a világon, hogyan feledkezhettél meg magadról, és hogyan fejelhettél bele Marco Materazziba tíz perccel a hosszabbítás vége elõtt.”
„Mit mondjunk a gyerekeinknek, és mindazoknak, akik számára örökre példakép leszel?” – teszi fel a kérdést a szerzõ, majd hozzáteszi:
„Hogyan történhet meg ez egy olyan emberrel, mint te?”
Az újság azért is bírálta Zidane-t, mert a meccs után nem jött ki a pályára, hogy átvegye az ezüstérmet és megvigasztalja a csapattársait, akiket becsapott.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
“Szégyenteljes, amit Zidane elkövetett, de egyáltalán nem lepõdtem meg. Már akkor is csinált ilyesmit, amikor még a Juventusban játszott” – fogalmazott kevéssé diplomatikusan az egykori csapattárs.
Cannavaro 1977 szavazat
Pirlo 715 szavazat
sztem ez eléggé nem fair döntés
amúgy kb egy meccsen játszott jól
Canna meg szinte mindegyiken.