Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Minden idõk rekordpéldányszámát hozta a megnyert labdarúgó-világbajnoki döntõ hétfõn a La Gazzetta dello Sport címû olasz napilapnak. Az újságból 2,302 millió fogyott el, ami nemcsak a saját 110 éves, hanem az olasz sajtó 1840 óta íródó történelmében is csúcsnak számít. Az ünnepi kiadás a Campioni! (Bajnokok!) szalagcímmel és az aranyérmes nemzeti együttes tiszteletére zöld-fehér-piros színben került a pultokra. Kétszer nyomták újra, így délután és este is megjelent az árusoknál.
Ami az elektronikus médiát illeti, több mint 25 millióan izgulták végig a megnyert büntetõpárbajt az állami RAI televízión, ami 87 százalékos nézettséget jelent.
„Csak néhány másodpercig fogtam a mezét, õ azonban felém fordult, mérhetetlenül arrogáns, lenézõ pillantást vetett rám, és azt mondta: ha kell a dresszem, a meccs után odaadom” – idézte az újság Materazzit.
„Én erre egy sértéssel válaszoltam” – tette hozzá az olaszok egyenlítõ gólját fejelõ hátvéd, arról azonban nem lebbentette fel a fátylat, hogy pontosan mi hangzott el.
Azt mindenesetre tagadta, hogy Zidane lánytestvérének neve elhangzott volna (egyes források szerint prostituáltnak nevezte a hölgyet).
„Olyan sértés volt, amilyenbõl rengeteget lehetett hallani a pályán korábban is, és néha az ember nem is törõdik vele” – folytatta a 32 éves futbalista.
– Egy biztos: soha nem mondtam rá, hogy terrorista, nem is vagyok olyan mûvelt, hogy tudjam, pontosan milyen egy iszlám terrorista – jegyezte meg, majd vigyorogva az interjú idején mellette alvó tízéves kislányára mutatott: – Õ az egyetlen terrorista az életemben.”
„Nem beszéltem Zidane édesanyjáról sem, hiszen számomra az anya szent dolog” – tette hozzá.
Egy másik olasz napilap, a Corriere della Serra arra a következtetésre jutott, hogy Materazzi biztosan nem vehette a szájára Zidane édesanyjának a nevét, mivel tizennégy éves korában elveszítette a saját anyját.
A Nemzeti Sport Online-on indított közvélemény-kutatásunkban eddig több mint 12 ezren adták le a szavazatukat. A jelenlegi állás szerint 44 százalék úgy véli, hogy nincs mentség Zidane tettére, 11 százalék szerint az esetet annak függvényében kell megítélni, hogy mit mondott Materazzi. A válaszadók 16 százalék azt gondolja, Zizou ettõl még ugyanolyan nagy sportoló marad, míg 9 százalék szerint jobban tenné, ha elbujdokolna.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
izelítõnek egy szám
alessandro_tortellini_-_un__estate_italiana.mp3
http://www.sendspace.com/file/xbg2or
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
pláne úgy hogy elmentek azok,akik miatt a Viking sem járt meccsre,ráadásul így már nem lesz akkora ellentét a "No al calcio moderno" mozgalommal
Juventus a legnépszerûbb fotbalcsapat Olaszországban csak torino-ban nem ott a torino.
Azt hogy miért leírtam korábban.
valamiért az ország többi részén jobban bírják õket mint torinóban(állítólag a torino a menõ torinóban<#vigyor3>#vigyor3><#wow1>#wow1>)
violence can be used for good - JUSTICE
Bár mintha lett volna az tele is anno, nem?
A B az átvészelhetõ, de két évig lent lenni elég gazdasági csõd...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
http://youtube.com/watch?v=6EP4UgJPNg8&search=Pessotto
Bár az is blama ha nem történik semmi ekkora felhajtás után.
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Heló szia remélem hogy vagy
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Én speciel 1982 óta láttam játszani a zebramezben egy-két klasszist: Rossi, Tardelli, Gentile, Cabrini, Platini, Boniek, Ravanelli, Conte, Deschamp, Laudrup, Schillacci, Del Piero, satöbbi, satöbbi.
Zidane csak egy csepp a tengerben. De most nagyon lealacsonyodott a szememben.
Del Piero, vagy Platini például soha nem fejelt bele senkibe.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
ezzel szöges ellentétben áll a ,,fejelõmûvész" kifejezés, úgyhogy mi egyoldalon állunk Brekivel ellentétben 😊
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Én "csak" kb. 8 éves korom óta, azaz 8 éve vagyok Juve-drukker, basztatnak is érte sokan, de nem érdekel, ha a Juve a Borsodi Ligában, vagy magyar körzeti 2. osztályban folytatná, akkor is nekik szurkolnék, és még engem neveztek tegnap divatdrukkernek, hatalmas divat ebben az idõszakban is Juvésnak lenni...
Egyébként ha Buffon megy, 80%-ra veszem, hogy Abbiati jön, legalábbis errõl volt szó.
Hajrá Magyarország!
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
REAL MADRID