Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az a nagyon durva, hogy még így is sokan képesek arra, hogy Zidanet felmentsék a bûne alól. Egy ilyen tettre nincs mentség. Itt jegyzem meg, Materazziéra sem, mert aki így kihoz valakit a sodrából, az se egy tiszteletreméltó ember.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Breki33
Vett már ma valaki Képes Sport-ot?
Breki33
Rekordpéldányszám a La Gazzetta dello Sportnál

Minden idõk rekordpéldányszámát hozta a megnyert labdarúgó-világbajnoki döntõ hétfõn a La Gazzetta dello Sport címû olasz napilapnak. Az újságból 2,302 millió fogyott el, ami nemcsak a saját 110 éves, hanem az olasz sajtó 1840 óta íródó történelmében is csúcsnak számít. Az ünnepi kiadás a Campioni! (Bajnokok!) szalagcímmel és az aranyérmes nemzeti együttes tiszteletére zöld-fehér-piros színben került a pultokra. Kétszer nyomták újra, így délután és este is megjelent az árusoknál.

Ami az elektronikus médiát illeti, több mint 25 millióan izgulták végig a megnyert büntetõpárbajt az állami RAI televízión, ami 87 százalékos nézettséget jelent.
Breki33
Elõször nyilatkozott Marco Materazzi, az olasz válogatott védõje arról, hogy miért öklelte fel õt fejjel Zinedine Zidane a vasárnapi világbajnoki döntõn. Az Internazionale játékosa a La Gazzetta dello Sportban elismerte, hogy sértegette a francia klasszist, de hozzátette: Zidane „nagyon arrogáns volt”.

„Csak néhány másodpercig fogtam a mezét, õ azonban felém fordult, mérhetetlenül arrogáns, lenézõ pillantást vetett rám, és azt mondta: ha kell a dresszem, a meccs után odaadom” – idézte az újság Materazzit.

„Én erre egy sértéssel válaszoltam” – tette hozzá az olaszok egyenlítõ gólját fejelõ hátvéd, arról azonban nem lebbentette fel a fátylat, hogy pontosan mi hangzott el.

Azt mindenesetre tagadta, hogy Zidane lánytestvérének neve elhangzott volna (egyes források szerint prostituáltnak nevezte a hölgyet).

„Olyan sértés volt, amilyenbõl rengeteget lehetett hallani a pályán korábban is, és néha az ember nem is törõdik vele” – folytatta a 32 éves futbalista.

– Egy biztos: soha nem mondtam rá, hogy terrorista, nem is vagyok olyan mûvelt, hogy tudjam, pontosan milyen egy iszlám terrorista – jegyezte meg, majd vigyorogva az interjú idején mellette alvó tízéves kislányára mutatott: – Õ az egyetlen terrorista az életemben.”

„Nem beszéltem Zidane édesanyjáról sem, hiszen számomra az anya szent dolog” – tette hozzá.

Egy másik olasz napilap, a Corriere della Serra arra a következtetésre jutott, hogy Materazzi biztosan nem vehette a szájára Zidane édesanyjának a nevét, mivel tizennégy éves korában elveszítette a saját anyját.

A Nemzeti Sport Online-on indított közvélemény-kutatásunkban eddig több mint 12 ezren adták le a szavazatukat. A jelenlegi állás szerint 44 százalék úgy véli, hogy nincs mentség Zidane tettére, 11 százalék szerint az esetet annak függvényében kell megítélni, hogy mit mondott Materazzi. A válaszadók 16 százalék azt gondolja, Zizou ettõl még ugyanolyan nagy sportoló marad, míg 9 százalék szerint jobban tenné, ha elbujdokolna.
9csöves9
ezt egyszerûen nem hiszem el...Miccolit megint kölcsönadtuk 1 évre

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

9csöves9
ezzel a döntéssel még én sem egyeznék ki

9csöves9
igen,Professzor a beceneve

Breki33
Meccsek utánni Go West

http://www.sendspace.com/file/t71cez
Breki33
Na végre lejött a VB album

izelítõnek egy szám

alessandro_tortellini_-_un__estate_italiana.mp3

http://www.sendspace.com/file/xbg2or
kevés nagyon
BADE
az ezévit miért akarják elvenni?Nem a 2004-2005-ös szezon idején történtek ezek a dolgok?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

forzajuve5
lenne inkább sok-sok pénzbüntetés,nem indulhatnak az európai kupákban,még a ponthátrányban is benne vagyok,de az hogy elvegyék a bajnoki címeket az nagyon nem tetszene

gabber_saviola
Palermóban azt mondják, hogy esély van arra, hogy a büntetés annyi lesz , hogy mindenki marad a Serie A-ban, csak megvonják a Juventustól a bajnoki címet és a Calciopoli csapatok egyike sem indulhat európai kupában és pontlevonással indul a Fio, lácsijó, Milán és a Juve.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

hunbasser
ügyes vagy,grat!

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
a logódban a téged várunk prof az pesottonak szól?

ReaL MaDRid x siempre

9csöves9
a kupát is bevitték Professzornak<#eljen>

forzajuve5
a legroszabb esetben ha a C ligába számûznek minket akkor mienk lesz a legjobb stadion a C ligában 😊

9csöves9
de figyeljétek meg,akármi lesz többen fognak kimenni a B vagy a C ligába mint az utóbbi pár szezonban

pláne úgy hogy elmentek azok,akik miatt a Viking sem járt meccsre,ráadásul így már nem lesz akkora ellentét a "No al calcio moderno" mozgalommal

Zsolti9014
annál azért régebben

Hajrá Magyarország!

Breki33
ne keverjél már
Breki33
most újra meséljem el miért?

Juventus a legnépszerûbb fotbalcsapat Olaszországban csak torino-ban nem ott a torino.

Azt hogy miért leírtam korábban.
torinóban én még csak 2szer láttam teli lelátót és sok hazai juve meccset nézek viszonylag igaz, hogy azóta mióta nincs Pippo... azelõtt nem tudom mi volt...
valamiért az ország többi részén jobban bírják õket mint torinóban(állítólag a torino a menõ torinóban<#vigyor3><#wow1>)

violence can be used for good - JUSTICE

horpeti
hát én mikor fél éve néztem a meccset, akko rmár üres volt. 😊

Zsolti9014
bizony, hogy volt! nem is oly rég

Hajrá Magyarország!

horpeti
Így is elég üres a stadion... Kicsit túlméretezték 😊

Bár mintha lett volna az tele is anno, nem?

horpeti
A Seria C az nagyon gáz lenne... 😊

A B az átvészelhetõ, de két évig lent lenni elég gazdasági csõd...

DJ Bee18
na kezdõdik az idõhúzás...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

gabber_saviola
Calciopoli: döntés szombaton

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Viszont ugy tunik elso foku itelet csak hetvegen varhato.

forras

A juvet mar szinte biztos visszasoroljak, csak az a kerdes hova. A tobbiektol meg a pontlevonas biztos.

9csöves9
kirázott a hideg

http://youtube.com/watch?v=6EP4UgJPNg8&search=Pessotto

horpeti
Ekkora a huzavona a végén, nem is történik visszasorolás, hiszen így az olasz foci is eléggé meggyengül, lehet nem vállalják ezt a gazdasági kockázatot Olaszországban.

Bár az is blama ha nem történik semmi ekkora felhajtás után.

nono84
Tényleg mindegy hogy ki mióta juventus drukker! A lényeg hogy 1 v 2 éven belül visszakerüljenek a serie a-ba! Teljesen mindegy hogy ki megy el, ha az egész kezdõcsapat eligazolna akkor is lenne minõségi csere,mert az utánpótlás csapatok is nagyon erõsek. Forza Juve!

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Hegeace
Én a 2001-es Juventus-Bologna meccs óta vagyok juve drukker. Tarantino akkora öngólt fejelt az utolsó percben hogy máig emléxem rá. Utána több angol klub is megkereste 😄

Heló szia remélem hogy vagy

Zsolti9014
Del Piero emberileg egyértelmûen Zidane felé nõtt, játékosként is elért volna még többet, ha nincs az a sérülés. Amúgy én azt a 82-es csapatot csak felvételeken láttam, de úgy érzem, hogy ha éltem volna akkor, egyértelmûen nekik szurkoltam volna.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Az pozitív dolog, hogy a játék alapján szeretted meg õket. Amúgy mind1, ki mióta szurkol nekik, aki most velük marad, az az igazi szurkoló!

Hajrá Magyarország!

ehhh... sztem a Juve kb. 100%osan visszajutna az elsõ osztályba még ha az összes felnõtt labdarúgó elmenne, mivel 2szer, 3szor jobb az u20as csapatuk mint a 2. vagy a 3.osztály csapatai 😊

Szerintem mi Brekivel már elég rég Juve drukkerek vagyunk, és Zidane csak egy a sok klasszis közül, akik miatt szerettük, illetve korábban megszerettük a Juventust.
Én speciel 1982 óta láttam játszani a zebramezben egy-két klasszist: Rossi, Tardelli, Gentile, Cabrini, Platini, Boniek, Ravanelli, Conte, Deschamp, Laudrup, Schillacci, Del Piero, satöbbi, satöbbi.
Zidane csak egy csepp a tengerben. De most nagyon lealacsonyodott a szememben.
Del Piero, vagy Platini például soha nem fejelt bele senkibe.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

9csöves9
1 évre kölcsönbe jött és opciós jogunk van a megvételére

forzajuve5
akkor én elég kakukktojás vagyok,mert 14 évesen lettem Juve drukker,azaz 4 éve(azóta van kábeltv a faluban 😛 ),de amint megláttam õket a tv-ben egybõl beléjük szerettem

Most Bozsinov csak kolcsonben van egy evig nalatok, vagy meg is vette a Juve?

DJ Bee18
büszkék is vagyunk rá, hogy itt játszott, példakép VOLT számomra

ezzel szöges ellentétben áll a ,,fejelõmûvész" kifejezés, úgyhogy mi egyoldalon állunk Brekivel ellentétben 😊

én is 8 éves korom óta 😊 csak én 10 éve

Zsolti9014
Igen, nálunk, büszkék is vagyunk rá, hogy itt játszott, példakép VOLT számomra pl.

Én "csak" kb. 8 éves korom óta, azaz 8 éve vagyok Juve-drukker, basztatnak is érte sokan, de nem érdekel, ha a Juve a Borsodi Ligában, vagy magyar körzeti 2. osztályban folytatná, akkor is nekik szurkolnék, és még engem neveztek tegnap divatdrukkernek, hatalmas divat ebben az idõszakban is Juvésnak lenni...

Egyébként ha Buffon megy, 80%-ra veszem, hogy Abbiati jön, legalábbis errõl volt szó.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
fú ezt nem tudtuk

DJ Bee18
jó hogy elõtte nálatok játszott az a mûvész 😄DDDD

grizzly21
nem, azért az nem elég ha 1 embert szeretek egy csapatban😊

és akkkor Inter szurkolo is vagy? 😊

REAL MADRID

grizzly21
Nem azért mert bármi lenne a madriddal, én csak megkérdeztem, mert érdekeltek a válaszok.
Egyébként azóta voltam madridos amióta Figo ott játszott, és amint elment, kezdtem szurkolni az arsenalnak. persze már elõtte is szimpatikus volt.