Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mi thet arról pl a 4. fûnyíró-hogy a szakmánál maradjak- hogy Moggi bácsi tömte a zsebét (merthogy saját zsebre dolgozott).
Mégis lehet õt rúgják ki, ha spórolni kell, és ugyanígy a játékosok.
Nem tudom elképzelni, hogy ha mondták volna Cannaéknak, hogy ez a meccs le van fixálva el tudták volna fogadni és így örülni. És ezek a fiúk bebizonyították, hogy tudnak focizni.
Sajnos, zebraszív ide, vagy oda, azt kell mondanom, a saját becsületük érdekében is meg kell büntetniük a klubokat. Aztán polgári perben az érintett embereket.
Különben a jogerõs ítélethirdetés másnapján az összes klub elkezd telefonálgatni...
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Közben felmerült az amnesztia kérdése is, az igazságügy-miniszter például védelmébe vette a klubokat: „Tegyünk úgy, ahogy egykor az ókori Rómában: aki növeli hírünket és presztízsünket, élvezzen megkülönböztetett bánásmódot.”
2 CD from This Complitation
Part 1
http://rapidshare.de/files/25657114/Soccer.rar.html
Part 2
http://rapidshare.de/files/25659810/Soccer2.rar.html
And Part 3
http://rapidshare.de/files/25665060/VA-Fussball_Party_Hits_2006-2CD-DE-2006-VOiCE.rar.html
viszont a Ghána elleni csapat tehát pár fontos ember hiányzik, viszont a másik felén a francia válogatott van tehát nyugodt szívvel ki lehet rakni
amúgy fejelgetõs berátunk most nyilatkozott a francián ahol egy brazil tv felvételét is mutatták más szögbõl abból az irányból amerre futottak
közben mutatták hogy beszél vmi haknis felsõben
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
a 2004/2005-s idényt megköszönném neki,de egy könnycseppet sem fogok érte ejteni...sõt
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Nem lesz kiárusítás...
A Juventus új sportigazgatója, Alessio Secco a zebrák igazolási stratégiájáról nyilatkozott:
"Azt akarjuk, hogy mindenki megértse: nem vagyunk egy szupermarket, bár ez nem könnyû. A Serie C-re nem is akarunk gondolni, a B ligában való újjáépítésen dolgozunk. A stratégiánk a következõ: rögtön visszajutni a Serie A-ba, majd a következõ szezonban BL helyezésen végezni. Így létkérdés egy erõs kerettel dolgozni, még ha nagyon sokba pénzbe kerül is nekünk."
A:
Buffon - Zambrotta, Thuram, Cannavaro, Grosso - Ribery, Gattuso, Vieira, Maxi Rodriguez - Klose, Torres
B:
Barthez - Sagnol, Puyol, Lúcio, Lahm - Riquelme, Pirlo, Maniche, Zidane - Henry, Ronaldo
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
de vannak ott kifogásolható játékosok 😊
REAL MADRID
A védelemmel viszont teljes mértékben egyetértek, meg Kloséval is
Zé Roberto? Rosszak voltak azok az osztályzatok.
Hol van Pirlo?
"csak" 5 Juve játékost látok... ehehe <#vigyor3>#vigyor3>
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
az olasz topikba a kerethirdetésnél ezt írtam:
"egyedül Materazzi nem válogatott szintû játékos,de inkább most játszon Nesta helyett mint a vb-n"
ezúton is bocsánatot kérek tõle,nagyon jól nyomta az egész tornán,függetlenül attól,hogy milyen csapatban játszik
játszottak a Juve csatárok is ellene mégis gólt lõttek nem fejelgettek, pedig velünk se volt finomabb ugye
Emléxem hogy szidtuk PP
Azis hülyeség, hogy összehasonlítják egyesek hogy melyik jobb játékos.
Sose lesz akkora sztár stb.
De könyörgöm más a posztjuk csapatszerkezetben elfoglalt helyük.
Értelmetlen hasonlítgatni.
Védekezésben lehet lenyomná.
Azt igérték, hogy a Világbajnok csapat lesz benne poszteren
Az akkor az olasz válogatott kell legyen.
Azért kérdeztem mert ha így van biztos elkapkodják
nekem tökmindegy mit mond nincs mentség arra amit csinált és itt zárjuk is le a témát
amugy Zidane szava lesz a döntõ de ez sem hihetetlen
REAL MADRID
addig ezek a szájról leolvasások meg hasonlók baromság
én is megfejeltem volna materazzit egy ilyenért.
egyébként zidanetól ez nem meglepetés,a juvéban is csinált galádságokat,mint pl,h rálépett véletlenül az ellenfél fejére,miközben elesett,meg ilyenek.
de mielõtt még sértésnek vennétek,h mondtam,h a juvéban is,akkor mondom,h a realban is csinált ilyeneket,szal mindig is. õ nem az a fajta játékos,aki kiabál,meg lökdösõdik,hanem aki alattomosan visszaadja,aki akkor törleszt,amikor a bíró nem látja,vagy pedig ahogy mondtam,h "véletlenül" egy esésnél mondjuk
ReaL MaDRid x siempre