Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33

Breki33

Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
Breki33
én a klubbot nem büntetném, viszont a felelõs vezetõket akár börtönnel is

mi thet arról pl a 4. fûnyíró-hogy a szakmánál maradjak- hogy Moggi bácsi tömte a zsebét (merthogy saját zsebre dolgozott).

Mégis lehet õt rúgják ki, ha spórolni kell, és ugyanígy a játékosok.

Nem tudom elképzelni, hogy ha mondták volna Cannaéknak, hogy ez a meccs le van fixálva el tudták volna fogadni és így örülni. És ezek a fiúk bebizonyították, hogy tudnak focizni.
Azért ezt akkor sem tehetik meg. Telekürtöli a világsajtó a sportközvéleményt, hogy milyen megengedhetetlen cselekedetek történtek, részben ki is derül az igazság. Aztán egyszerûen felmentenék a klubokat?
Sajnos, zebraszív ide, vagy oda, azt kell mondanom, a saját becsületük érdekében is meg kell büntetniük a klubokat. Aztán polgári perben az érintett embereket.
Különben a jogerõs ítélethirdetés másnapján az összes klub elkezd telefonálgatni...

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

forzajuve5
Biztosra vehetõ, hogy nem tudják tartani a határidõket a bundabotrány elsõ perében, amely a szövetség fegyelmi bizottsága elõtt zajlik. Az eredeti tervek szerint Cesare Rupertónak, a fegyelmi bizottság elnökének kedden vagy legkésõbb szerdán kellett volna felolvasnia az ítéletet és az indoklást, ám kedd délutáni hírek szerint ez legkorábban csütörtökön esedékes, és az is lehet, hogy csak a hét végén ismerjük meg az elsõfokú határozatot. A hírek szerint a fegyelmi bizottság lassan halad a vádlottként négy klubot és 26 személyt érintõ ügyben, ráadásul az ítéletek meghozatala mellett a részletes indoklást is ki kell dolgozni. Az elsõfokú ítélet kihirdetése után az érintetteknek három napjuk lesz arra, hogy eldöntsék, fellebbeznek-e, a másodfokú hatóság (az úgynevezett Szövetségi Bíróság) pedig újabb egy héten belül dönt. Utána már „csak” a polgári igazságszolgáltatás marad…

Közben felmerült az amnesztia kérdése is, az igazságügy-miniszter például védelmébe vette a klubokat: „Tegyünk úgy, ahogy egykor az ókori Rómában: aki növeli hírünket és presztízsünket, élvezzen megkülönböztetett bánásmódot.”

forzajuve5

Breki33
Nah VB zene

2 CD from This Complitation

Part 1

http://rapidshare.de/files/25657114/Soccer.rar.html

Part 2

http://rapidshare.de/files/25659810/Soccer2.rar.html

And Part 3

http://rapidshare.de/files/25665060/VA-Fussball_Party_Hits_2006-2CD-DE-2006-VOiCE.rar.html

Breki33
Na tényleg van nagy olasz poszter a képes sportban

viszont a Ghána elleni csapat tehát pár fontos ember hiányzik, viszont a másik felén a francia válogatott van tehát nyugodt szívvel ki lehet rakni

amúgy fejelgetõs berátunk most nyilatkozott a francián ahol egy brazil tv felvételét is mutatták más szögbõl abból az irányból amerre futottak

közben mutatták hogy beszél vmi haknis felsõben
forzajuve5
tényleg,bocsi nem figyeltem 😄

nem arra mondta...

Fabio Cannavaro a Squadra Azzura minden játékosának nevében megköszönte Lippinek a munkát: "Az egész csapat nevében szeretnék hatalmas köszönetet mondani Marcello Lippinek" -olvasható a védõ honlapján. "A Kapitányunk gyõztesként fejezi be és mi csak annyit tehetünk, hogy megköszönjük a munkáját, amit edzõként és emberként véghezvitt és azt, hogy a nehéz idõkben a csapat mellé állt. Õ adott nekünk erõt és Õ nyugtatott meg minket és ennek az eredménye a világbajnoki cím."
forzajuve5
deeeee, és akkor az kapja meg aki megérdemelte:Cannavaro

neeeeee
DJ Bee18
😄DDDDD

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
megnéznék egy ilyen A-B meccset 😄DD

9csöves9
Zlatannak összetörte a szívét

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

DJ Bee18
hál' isten Capello nem hozza magával, pedig nálatok nagyon szerette 😊

9csöves9
ismét 1 évig kölcsönbe ment a Benficába

Miccolival mi a helyzet?

james69holden
sose bírtam, menjen csak!

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

9csöves9
Zlatan nagyon közel áll ahoz hogy az interbe igazoljon

a 2004/2005-s idényt megköszönném neki,de egy könnycseppet sem fogok érte ejteni...sõt

Éljen, éljen!!!!!!!!!!!!!

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

9csöves9
Secco: Nem vagyunk egy szupermarket

Nem lesz kiárusítás...

A Juventus új sportigazgatója, Alessio Secco a zebrák igazolási stratégiájáról nyilatkozott:

"Azt akarjuk, hogy mindenki megértse: nem vagyunk egy szupermarket, bár ez nem könnyû. A Serie C-re nem is akarunk gondolni, a B ligában való újjáépítésen dolgozunk. A stratégiánk a következõ: rögtön visszajutni a Serie A-ba, majd a következõ szezonban BL helyezésen végezni. Így létkérdés egy erõs kerettel dolgozni, még ha nagyon sokba pénzbe kerül is nekünk."

Zsolti9014
Grazie, grande Marcello

Hajrá Magyarország!

nálam:

A:

Buffon - Zambrotta, Thuram, Cannavaro, Grosso - Ribery, Gattuso, Vieira, Maxi Rodriguez - Klose, Torres

B:

Barthez - Sagnol, Puyol, Lúcio, Lahm - Riquelme, Pirlo, Maniche, Zidane - Henry, Ronaldo
hunbasser
mondjuk ezt én sem értettem.de hát azt mondják,h a csúcson kell abbahagyni...

ReaL MaDRid x siempre

forzajuve5
hunbasser
szvsz maniche "ellõtte" az egész vb-t.riquelmétõl sem láttam túl sokat,de a többivel egyetértek.

ReaL MaDRid x siempre

Maniche al egyetértek az NSO val 😊

de vannak ott kifogásolható játékosok 😊

REAL MADRID

DJ Bee18
Riquelme?? Nem láttam tõle semmit. És Maniche? hát...
A védelemmel viszont teljes mértékben egyetértek, meg Kloséval is

Hát a védelem az túlképpen Juve védelem. Lahmot egyébként szívesen látnám zebra mezben. 😉
Zé Roberto? Rosszak voltak azok az osztályzatok.
Hol van Pirlo?

james69holden
Az NS vb-válogatottja

"csak" 5 Juve játékost látok... ehehe <#vigyor3>

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

9csöves9
hát igen beírnánk ide a keresõbe a Materazzi vagy a mészáros szót elég érdekes kommenteket találnánk😄

az olasz topikba a kerethirdetésnél ezt írtam:

"egyedül Materazzi nem válogatott szintû játékos,de inkább most játszon Nesta helyett mint a vb-n"

ezúton is bocsánatot kérek tõle,nagyon jól nyomta az egész tornán,függetlenül attól,hogy milyen csapatban játszik

Breki33
pontosan

játszottak a Juve csatárok is ellene mégis gólt lõttek nem fejelgettek, pedig velünk se volt finomabb ugye

Emléxem hogy szidtuk PP

Azis hülyeség, hogy összehasonlítják egyesek hogy melyik jobb játékos.
Sose lesz akkora sztár stb.
De könyörgöm más a posztjuk csapatszerkezetben elfoglalt helyük.
Értelmetlen hasonlítgatni.

Védekezésben lehet lenyomná.
Breki33
elõtte nézd meg

Azt igérték, hogy a Világbajnok csapat lesz benne poszteren

Az akkor az olasz válogatott kell legyen.
Azért kérdeztem mert ha így van biztos elkapkodják
forzajuve5
lesz a nyáron Juve-Real meccs amin elbúcsúztatják?

forzajuve5
így van, Zidane már kitalálhat akármit hogy némileg mentse a bõrét, de a tettén ez nem változtat, és szerencsére többet nem lép pályára

9csöves9
kérdés volt? 1 kameraállásból látszik a történet,épphogy kinyitja a száját

nekem tökmindegy mit mond nincs mentség arra amit csinált és itt zárjuk is le a témát

miért szted nem lehet szájról olvasni 😊

amugy Zidane szava lesz a döntõ de ez sem hihetetlen

REAL MADRID

9csöves9
majd ha Zidane nyilatkozott akkor derül csak ki mi volt(lehet még akkor sem)

addig ezek a szájról leolvasások meg hasonlók baromság

hunbasser
szájról olvasók azóta megállapították,h mi volt a párbeszéd szövege.ha vki szokott nézni híradót,mondjuk a tv2-n(én ott láttam),akkor láthatta a párbeszédet. ott úgy volt,h arab terrorista szajhának nevezte az anyját,
én is megfejeltem volna materazzit egy ilyenért.
egyébként zidanetól ez nem meglepetés,a juvéban is csinált galádságokat,mint pl,h rálépett véletlenül az ellenfél fejére,miközben elesett,meg ilyenek.
de mielõtt még sértésnek vennétek,h mondtam,h a juvéban is,akkor mondom,h a realban is csinált ilyeneket,szal mindig is. õ nem az a fajta játékos,aki kiabál,meg lökdösõdik,hanem aki alattomosan visszaadja,aki akkor törleszt,amikor a bíró nem látja,vagy pedig ahogy mondtam,h "véletlenül" egy esésnél mondjuk

ReaL MaDRid x siempre

9csöves9
akkor veszek

Breki33
Senkisevett?

Olasz válogatott dupla poszter van benne elvileg
9csöves9
Benfica megint

forzajuve5
kinet adtuk kölcsön Miccolit?
amúgy nagy hülyeség volt, na mind1 õk tudják mit csinálnak...