Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Na megy a kavarás
ezt most olvastam !
szval mindegy mit jelent!
lehet tömik a bucit 😊
REAL MADRID
#10072 második fele 😊
végülis azt még nem mondták hogy melyik napon 😊
REAL MADRID
REAL MADRID
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
most olvastam , hogy a Gazzetta már tudni véli a büntiket:
Juve---> B , -20 pont
Fio---> B , -10 pont
Lazio---> , -6 v 7 pont
és !!!!!!!!!!!!!!!!
Milan---> A , -15 pont , BL nuku
most olvastam , hogy a Gazzetta már tudni véli a büntiket:
Juve---> B , -20 pont
Fio---> B , -10 pont
Lazio---> , -6 v 7 pont
és !!!!!!!!!!!!!!!!
Milan---> A , -15 pont , BL nuku
tudnak ám kavarni 😊
REAL MADRID
Múltkor Del Piero volt Vin Diesel 😄D (tényleg hasonlít 😄)
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
REAL MADRID
külön öröm hogy a Mediaset Berlusconi tulajdon,szerintem azóta is veri a nagy fejét a falba
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Calciopoli: niente diretta Tv per la sentenza
14 07 2006
La Figc ha confermato in un comunicato che la sentenza di primo grado su calciopoli sarà resa nota in serata. La sentenza sarà letta dal presidente della Caf Cesare Ruperto a Roma presso l'hotel Parco dei Principi.
La Figc precisa che l"accesso alla stampa accreditata e in possesso dei 'passi' rilasciati dalla Figc all'apertura del processo, sarà autorizzato a partire dalle ore 19. Non sono consentite trasmissione radio-televisive in diretta.
94-ben a Fiorentina a mostaninál sokkal nagyobb sztárokat meg tudott tartani a lesorolásnál
ha a már biztos maradók mellett csak Cannavaro marad akkor elégedett leszek
12:00 - Az újság már az ítéletet is tudni véli ami a következõ: Juventus -> Serie B, 15-20 pont hátrány, elveszik az utolsó két bajnoki címet. Fiorentina, Lazio -> Serie B, 6-7 pont hátrány. Milan -> Serie A, BL indulás nélkül.
11:13 - Ma este 20 órakor lesz ítélethirdetés olasz bundabotrány ügyben! - írja a La Gazzetta dello Sport. A bejelentésrõl a Rai 1 és a Canal 5 csatornák élõben számolnak be.
REAL MADRID
Ki mikor csatlakozik a kerethez...
Július 15-én szombaton a következõ játékosokkal kezdi meg a felkészülést Didier Deschamps. Ebben a listában találhatóak a VB-n nem résztvevõ játékosok, a kölcsönbõl visszatérõk, a Primavera jobb játékosai, valamint az új szerzemények: Marchionni a Parmából, Zanetti az Interbõl, Bojinov a Fiorentinából és Piccolo a Lazióból.
Kapusok: Landry Bonnefoi, Antonio Mirante, Matteo Trini
Védõk: Federico Balzaretti, Giorgio Chiellini, Alessandro Birindelli, Nicola Legrottaglie, Pietro Zammuto, Andrea Masiello, Felice Piccolo, Giovanni Bartolucci, Andrea Rossi, Francesco Calanchi
Középpályások: Marco Marchionni, Cristiano Zanetti, Giuliano Giannichedda, Rubén Olivera, Olivier Kapo, Matteo Paro, Claudio Marchisio, Paolo De Ceglie, Andrea Luci,
Támadók: Valerij Bojinov, Raffaele Palladino, Marcelo Zalayeta, Giuseppe Sculli, Tomás Guzmán, Rey Volpato
Július 23-án csatlakozik a kerethez Robert Kovac, Igor Tudor, Pavel Nedved, Zlatan Ibrahimovic és Jonathan Zebina.
Július 27-én csatlakozik a kerethez a brazil Emerson.
Augusztus 5-én pedig a VB döntõjében részt vevõ játékosok: Gianluigi Buffon, Fabio Cannavaro, Lilian Thuram, Gianluca Zambrotta, Mauro Camoranesi, Patrick Vieira, Alessandro Del Piero, David Trezeguet.
violence can be used for good - JUSTICE
jól áll neki szerintem
violence can be used for good - JUSTICE
egyébként nem csodálkoznék,ha õ lenne a Queen új énekese😛 ahogy nyomta az ünnepségen a We Are The Championst
REAL MADRID