Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BADE
k**** anyjukat,ennyit tudok hozzáfûzni,rövid és velõs!Bezzeg a Milan szinte nem kapott semmit!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Shotogan
nem tudja valaki mi lesz így Tonival?úgy értem mivel kizárják a csapatot és törlik az eredményeiket így a csapat lõtt góljait is törlik tehát Toni nem gólkirály és elveszik tõle az aranycipõt.ez elõfordulhat?mert ha igen akkor õ is nagyot vesztett

Shotogan
én még mindig nem érzem jogosnak az ítéletet a Milan esetében,mert sztem voltak annyira sárosak mint a Lazio vagy a Fio.
de leginkább ezzel a 30 ponttal nem vagyok kibékülve,ezzel eléggé azt akarják elérni h a Juve 2 évet töltsön a B ligában.ezek után már végképp kíváncsi leszek ki megy és ki marad

Lol?
Az elözö idényben 39 pontal még kiesö volt a Ternana,akkor mondjuk 40 kell a bentmaradáshoz (kb),az nektek egybõl nem 40 hanem 70.
6. helyhez meg egybõl 66 (=96) pont kellett volna,ami szerintem teljessen irreális.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hegeace
Én csak arra leszek kiváncsi h Deschamp kitalál-e vmi spéci taktikot vagy 4-4-2 lesz , mert szerintem a 4-3-3 esetleg 4-3-2-1 reális lenne.Fõleg elöl a Del Piero, Bojinov, Palladiono/Rey Volpato hármas lenne ütõs.

Heló szia remélem hogy vagy

még jóó, én is maradok juventino!Már 8 éve nekik szurkolok,és ez sem fog megmásítani semmit! Márcsak az Inter az egyetlen csapat, aki mindig a seria A-ban volt!

3 nap va a fellebbezésre és júli 24-én lesz a végsõ döntés, hogy a 25-i uefa nevezési határidõt tartsák
az ide bajnoki címet elvették, a tavalyit pedig törölték

szerintem is benne van az egészben a milan keze, mármint, hogy mi így jártunk, ha õk megússzák ennyivel az nagyon gáz

nem a csapatot és a szurkolókat kellene büntetni

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

Kaplan
Szánalmas az egész, -30 pont. Nevetséges, itt ahogy valaki mondta, a bûntetés volt a legnagyobb bunda. Milanról meg annyit, nagy mákjuk volt, hogy nem náluk pattant ki. Én még azt se zárom ki, hogy a Milannak olyannyira benne van a keze abban, hogy kipattant ez... Így jól jártak. Apropo.. Ki indúl a BLben? Roma? 😄 Inter? 😄 Chievo? 😄 Nevetséges... Mindegy, maradok Juventino, Forza Juventus in Serie B, egy év alatt feljutunk és elkenjük az összesnek a száját 😊
Ellenben annak nem láttam értelmét, hogy a 2005-2006s idény bajnoki kupát elvegyék tõlünk...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Trunks
Bennmaradás, lol... Még 30 pont hátránnyal is simán meglesz a középmezõny...

Az ítéletek sztem egész jogosak, bár a Juve 30 pontos hátránya geci sok... mondjuk még mindig jobb, mint a C1. A Milan azért nem kapott nagyobb büntetést, mert kevesebb meccset befolyásoltak. Szóval nem kell itt bundáról hablatyolni...

Amici di nessuno...

Nem azért,de az erõsen meggyengülö kerettel,-30-ról indulva,plusz a B ligában a Juve lesz az a csapat aki ellen már csak a név miatt is mindenki meg akarja majd mutatni,szerintem elsõre még a bentmaradás is necces lesz,nemhogy a 6. hely...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

akkor pont elkerülik egymást...ehh 😄
viszont ezeket a csapatokat odavissza ütni kell akármilyen b csapattal is állunk ki

a b ligaban a 3-6. helyezettek kozul rajatszasban dol el ki jut fel 3-kent, szoval a Juvenak eleg egy 6. helyet megszerezni, mondjuk ez sem lesz egyszeru.

gabber_saviola
Serie b 2005-2006

Atalanta 81
Catania 78
Torino FC 76
Mantova 69
Modena 67
Cesena 66
Arezzo 66
Bologna 64
Crotone 63
Brescia 60
Pescara 54
Piacenza 54
Bari 51
Triestina 51
Verona 49
Vicenza 49
Rimini 48
Albinoleffe 46
Avellino 46
Ternana 39
Cremonese 30
Catanzaro 28

Torino feljutott

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

akkor a 3. hely csak meglesz, fio meg lazio az egyetlen ellenfél, vagy vannak még nagy csapatok?
lesz akkor Torino-Juve meccs is? 😊

gabber_saviola
Palermóban amici a Juve, szal szorítanom kell 😊

így igaz 3 csapat jut fel

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

hát kell is a szorítás mindenkitõl...30 pont az nem kevés mennyi jut fel ? 3 csapat? elkéne érni a 3. helyet

gabber_saviola
sajnálom a Juvét, remélem hamar visszajönnek a Serie A-ba
(szorítok érte)

Shotogan
hát az elõbb azt olvastam h az ítélet jogerõs tehát fellebbezni nem lehet de remélem nincs igazam és nem ez a végsõ ítélet

DJ Bee18
a jó kis 0-0-ák 😄D

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18
Zlatan hozzánk nem jön <#ejnye1>

Johnny23
..naggyon hiányozni fognak a jó kis "Juve-Milan" rangadók!!!!

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

az igazi bunda a milan elsõ osztályba maradása.............

fellebez ûgyis mind a négy csapat, úgyhogy ezek még nem 100%os tények, csak támpontok

ha a nagy sztárok elmennek, nehéz lesz még a B liga is, sajnálom Zanettit és Marchionnit...
emerson biztos megy capello után, zlatannal, csak nehogy CANNA is így tegyen

és sajnos zlatan helyett sem kapjuk meg cassanot

VERITAS

\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"

DJ Bee18
azért kérdem, lehet hogy visszakérik?

forzajuve5
azt már elitták 😄

DJ Bee18
azért 20 😄DDD

DJ Bee18
és a scudettoért járó pénz? (ha van)

forzajuve5
nemzeti sportról szedtem a szöveget

itt már 20 a milannak?

Shotogan
ja hát gyakorlatilag 5 gyõzelem
nálunk meg 10 gyõzelem...

forzajuve5
szép is volna, akkor valszeg nem kapja meg senki

DJ Bee18
de 15 pont bazisok

a f.sz kivan..., akkor 27? 😞(((( pedig úgy volt hogy meglesz a 30. mikor éretségizem<#sir>

Shotogan
biztos a milan mindkettõt...

DJ Bee18
ki kapja, senki?

forzajuve5
Megszületett a határozat a hosszú hetek óta húzódó olasz bundabotrányban.

A Juventust a másodosztályba számûzték, ahol mínusz 30 ponttal indul majd és megfosztották az elmúlt két évben megszerzett bajnoki címeitõl. A Fiorentinát szintén a Serie B-be számûzték a fegyelmi testület tagjai, míg az AC Milan maradhat az élvonalban, de 20 pont hátránnyal kezdi a bajnoki küzdelmeket.

A Lazio együttese is a második ligában kezdi meg a 2006-2007-es szezont, ahol hét pont hátránnyal kezdheti a bajnokságot.

Luciano Moggit, a Juventus általános igazgatóját 5 évre tiltották el a sportügyek intézésétõl.

A bundabotrányt lezáró határozatokról bõvebb információk hamarosan az NSO-n.

forzajuve5
nem,elveszik mindkettõt

Shotogan
ez igaz de az internek ott a BL a milan meg csak bajnokság meg olasz kupa,sõt az olasz kupát sem veszik majd nagyon komolyan sztem

forzajuve5
azt még nem lehet tudni hogy börtön vagy eltiltás,a rendõrség majd csak ezekután kezd el foglalkozni az esettel

scudettok maradnak?

Shotogan
ja galliani is berlusconi jobbkeze...
hiába azzal h 3 csapatot visszasorolnak a korrupciót nem fogják megállítani ahogy azt a fenti példa is mutatja

DJ Bee18
hát -15 pont és ott az inter, nem lesz egyszerû dolguk

DJ Bee18
sztem csak eltiltás...

Shotogan
én egyedül azt nem értem hogy a milan miért nem???
ja és ezzel gyakorlatilag azt akarják h a Juve ne kerüljön vissza az 1. osztályba mert ha nyerünk az elején 10 meccset zsinórban akkor lesz 0 pontunk...hát ez baromi kedves
áá nekem itt valami nagyon de nagyon bûzlik h mindenkit visszasorolnak csak a milant nem
mert így a sztárok maradhatnak a milanban,nem lesz bl,a bajnokságot lazán behúzhatják ezzel a csapattal meg sztem felvásárolják a fél Juvét,hiába mondják nálunk h nem eladók az emberek ha valaki nagyon menni akar úgyis el fog menni valahogy

mi más

DJ Bee18
börtön legalább?

forzajuve5
nincs igazság

forzajuve5
1 év alatt így lehetetlen lesz feljönni

forzajuve5
5 év moggi, giraudo, 1 év galliani
meani (milan) is csak 3 év...
della vale (fio) 4év