Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
de leginkább ezzel a 30 ponttal nem vagyok kibékülve,ezzel eléggé azt akarják elérni h a Juve 2 évet töltsön a B ligában.ezek után már végképp kíváncsi leszek ki megy és ki marad
Az elözö idényben 39 pontal még kiesö volt a Ternana,akkor mondjuk 40 kell a bentmaradáshoz (kb),az nektek egybõl nem 40 hanem 70.
6. helyhez meg egybõl 66 (=96) pont kellett volna,ami szerintem teljessen irreális.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Heló szia remélem hogy vagy
az ide bajnoki címet elvették, a tavalyit pedig törölték
szerintem is benne van az egészben a milan keze, mármint, hogy mi így jártunk, ha õk megússzák ennyivel az nagyon gáz
nem a csapatot és a szurkolókat kellene büntetni
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
Ellenben annak nem láttam értelmét, hogy a 2005-2006s idény bajnoki kupát elvegyék tõlünk...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Az ítéletek sztem egész jogosak, bár a Juve 30 pontos hátránya geci sok... mondjuk még mindig jobb, mint a C1. A Milan azért nem kapott nagyobb büntetést, mert kevesebb meccset befolyásoltak. Szóval nem kell itt bundáról hablatyolni...
Amici di nessuno...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
viszont ezeket a csapatokat odavissza ütni kell akármilyen b csapattal is állunk ki
Atalanta 81
Catania 78
Torino FC 76
Mantova 69
Modena 67
Cesena 66
Arezzo 66
Bologna 64
Crotone 63
Brescia 60
Pescara 54
Piacenza 54
Bari 51
Triestina 51
Verona 49
Vicenza 49
Rimini 48
Albinoleffe 46
Avellino 46
Ternana 39
Cremonese 30
Catanzaro 28
Torino feljutott
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
lesz akkor Torino-Juve meccs is? 😊
így igaz 3 csapat jut fel
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
(szorítok érte)
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
fellebez ûgyis mind a négy csapat, úgyhogy ezek még nem 100%os tények, csak támpontok
ha a nagy sztárok elmennek, nehéz lesz még a B liga is, sajnálom Zanettit és Marchionnit...
emerson biztos megy capello után, zlatannal, csak nehogy CANNA is így tegyen
és sajnos zlatan helyett sem kapjuk meg cassanot
VERITAS
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
A Juventust a másodosztályba számûzték, ahol mínusz 30 ponttal indul majd és megfosztották az elmúlt két évben megszerzett bajnoki címeitõl. A Fiorentinát szintén a Serie B-be számûzték a fegyelmi testület tagjai, míg az AC Milan maradhat az élvonalban, de 20 pont hátránnyal kezdi a bajnoki küzdelmeket.
A Lazio együttese is a második ligában kezdi meg a 2006-2007-es szezont, ahol hét pont hátránnyal kezdheti a bajnokságot.
Luciano Moggit, a Juventus általános igazgatóját 5 évre tiltották el a sportügyek intézésétõl.
A bundabotrányt lezáró határozatokról bõvebb információk hamarosan az NSO-n.
hiába azzal h 3 csapatot visszasorolnak a korrupciót nem fogják megállítani ahogy azt a fenti példa is mutatja
ja és ezzel gyakorlatilag azt akarják h a Juve ne kerüljön vissza az 1. osztályba mert ha nyerünk az elején 10 meccset zsinórban akkor lesz 0 pontunk...hát ez baromi kedves
áá nekem itt valami nagyon de nagyon bûzlik h mindenkit visszasorolnak csak a milant nem
mert így a sztárok maradhatnak a milanban,nem lesz bl,a bajnokságot lazán behúzhatják ezzel a csapattal meg sztem felvásárolják a fél Juvét,hiába mondják nálunk h nem eladók az emberek ha valaki nagyon menni akar úgyis el fog menni valahogy
meani (milan) is csak 3 év...
della vale (fio) 4év
lotito (lazio) 3 év