Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és a londoni bibsik bejelentkeztek Pavelért....
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
iszonyat sajnálom ezt a csapatot
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
45 milliót kérünk a 3 játékosért, de a Real egyelõre csak 35-öt hajlandó adni, állítólag Canna telefonon megígérte Capellonak, hogy a realt választja.
Holnapi nap folyamán több európai klub vezetõ és menedzser érkezik Torinóba,hogy megpróbálják a Juventus hejzetét kihasználva leigazolni játékosait.Olyan csapatok vezetõi érkeznek Torinóba mint Arsenal aki Buffon és iránt érdeklõdik legfõképp,de érkezik még a M United aki Vieira útán érdeklõdik majd a Liverpool aki Trezeguet látná szívesen soraiban a Bayern München és az a Real Madrid aki Cannavaro mellet 45 millió euróért szeretné megszerezni Gianluca Zambrottát illetve Emersont.
Mindezek mellett a mai nap Torinó repûlõterén Zambrotta felszált egy Barcelonába tartó járatra menedzserével együtt.
12:30 - Fabio Cannavaro igent mondott a Real Madrid ajánlatára.
idézet a madridistáról
\"Ne hagyd elveszni Erdélyt Istenünk\" \"...egy 65 évet élt erdélyi sírjára az volt írva, hogy élt négy évet, 1940 és 1944 között. Az idő alatt észak Erdély vissza volt kapcsolva Magyarországhoz.\"
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
megvan a véleményem mondjuk muturól, de mit vár az ember egy román cigánytól
menjen vieira oda ahová akar, nem érdekel különösebben, nem sok vizet zavart
mehet zlatan is sohasem szerettem megmondom õszintén és szerintem nincs akkora játékos, mint amekkorának tartják
trezt sem fogom megsiratni, bár tényleg nagyon nagy játékos és rengeteget köszönhetünk neki
emersont speciel kedvelem, de ugyanazt el fogja játszani, mint a rómával, mikor hozzánk jött
CANNA, ZAMBROTTA, ALEX, NEDVED ÉS GIGI MARADJATOK
vagy ha el is mennek, egyet kérek tõlük: ne a szánalmas realba és ne a nevetséges cselziba, azt általam a világon mindennél jobban gyûlölt (meg persze van még két magyar is) csapatba menjenek, mert akkor biztos csúnya dolgokat fogok mûvelni
ha a ruszki tényleg Olaszországban van remélem megtalálja pár Drughis!!!
Egy dolog azonban biztos: ugyanolyan büszkén viselem majd ezután is a JUVENTUS mezét, és várom a harmadik csillagot, mint teszem több, mint tíz éve
JUVENTUS SIAMO NOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chi non salta madridista!
MERDA madrid & cselzi
felõlem nyerhettek, de én nem látok benne fantáziát
fõleg ha Buffon tényleg odamegy
de akár a Romának is több esélye lesz, sztem
és remélem marad is, mert jobb, mint a szõröstalpú szerintem
violence can be used for good - JUSTICE
ez nem spam hanem együttérzés 😛
REAL MADRID
csak tudnám , hogy miért itt spamolnak a reálosok
remélem ezt már megértetted
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
na ezen most mit akartál érteni? ,,ott", hol? meg ,,tudnál"... isten bizony nem értem
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
HAJRÁ JUVENTUS!!!!!!!!!!!!!!!!!
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Heló szia remélem hogy vagy
elsõ évben aztán felkerüni ám, és szorítok nektek
REAL MADRID
bocs szurkolótársam, de ezt nem kéne
Heló szia remélem hogy vagy
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Bonnefoi,Mirante,Balza,Bartolucci,Birindelli,Masiello,Marchionni,Palladino mindenképp maradjon!Elkezdhetnénk a fiatalokat beépíteni,remélhetõleg mérséklik -20pontra és valószínû a feljutás.
Forza Juve!
Portieri:
Landry Bonnefoi
Antonio Mirante
Matteo Trini
Difensori:
Federico Balzaretti
Giovanni Bartolucci
Alessandro Birindelli
Francesco Calanchi
Giorgio Chiellini
Nicola Legrottaglie
Andrea Masiello
Felice Piccolo
Andrea Rossi
Pietro Zammuto
Centrocampisti:
Paolo De Ceglie
Giuliano Giannichedda
Olivier Kapo
Andrea Luci
Marco Marchionni
Claudio Marchisio
Ruben Olivera
Matteo Paro
Cristiano Zanetti
Attaccanti:
Valeri Bojinov
Tomas Guzman
Raffaele Palladino
Giuseppe Sculli
Rey Volpato
Marcelo Zalayeta
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
nem tudom miért tették az ujjára a csillagokat,büszkén kéne viselni