Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Jó de tudod, egy csatár nem vált világot. Mi van Trezzel mikor sérült le? Amúgy Bojinovot, vagy Palladinot nyugdot szívvel játszatnám ebben a 4-3-2-1s felállásban.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Barni
azért Delpesz elég jól keni 😊

Avanti Italia!

nono84
Lesz majd jobb is ,csak a játékról nem lehet így véleményt mondani. Remélem mostmár veretlenül nyerjük meg a bajnokságot😄!

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

jo de ez ien csapattal belefér és ha lett volna treze és nedved akkor tuti gyõzünk de mindenesetre pozitiv hogy az õszi szezonba a 2 nagy mumust sõt riminivel 3 mind 3 at idegenbe tudjuk le már csak a genoa van õket verni!!!
Kaplan
Azért gyõzni se lett volna csúnya ám.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

jo ez az eredmény is tuléltük a nagy mumust és ezután még a genoát megverjük és meglesz a fejlutás otthon meg nem lesz gond a napoli majd ott megkapják igy is szimte b csapattal ez szép!
gercse
hát 1-1...kár

Kaplan
bazmeg.

gercse
fenébe...

nono84
1:1

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Kaplan
Deeeeeeel Piero!!! 0-1!

gercse
Del Piero remélem soha nem hagyja abba a focit 😄

nono84
Gól ! Del Piero! Csak kár hogy semmit sem láttam!

forzajuve5
pedig mennyire örültem, hogy végre megnézhetünk egy Juve meccset<#rinya>

Kaplan
Na jól van srácok, jó volt a mai meccs is...

nono84
Ilyenkor sajnálom , hogy nem tudok olaszul,mert ez mostmár képes rádió😄!

gabber_saviola
😞

mindent csak a meccset nem látom

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Kaplan
AZ edzõt és a partjelzõt már megtalálták. Egyszer a lasztit is. ^^

Zsolti9014
Lehet hogy nem vették meg a jogot. 😄
De ez szemétség!

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
sajna nem, szerintem ennyit engednek nekik a közvetítési jogok

gercse
fura, mert néha mutatnak egy két játékost, de semmi több

nono84
Ezt nem hiszem el! Milyen csatorna az ahol a kommentátor képét mutatják. Remélem lesz jobb is a közvetítés!

gercse
mindent mutatnak, csak a meccset nem

Kaplan
Lassan ötödik perce nézem a két kommentátor csúnya arcát 😄:@

Kaplan
Sportklub (alá Italia xD)

forzajuve5
ez a méreg nem a cián

forzajuve5
ezt nem hiszem el, csak a pálya szélét adják, a játékot nem közvetítik, milyen tv ez?<#boxer><#violent>

Kaplan
Az a hihetetlen, hogy egy perce megy a meccs és nálam még csak a közönséget mutatták 😄

forzajuve5
hihetetlen hangulat<#taps>

Count Adyn
azt néztem énis brutál menniyen vannak😮

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

gabber_saviola
azta 😮
ez komolyan teltház 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
fu nézem Én is , mert felénk Amici a Napoli 😛

nono84
Király<#vigyor3><#vigyor3>! Hú milyen hangulat! Kezdek izgulni!<#nevetes1> Kösz a linket!

9csöves9
beszarok nekem meg mennem kell el otthonról :c

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

forzajuve5
9csöves9
van a rai-nak is valahol rádiója az nem elfogult

forzajuve5
lesz rádiós közvetítés, jobb mint a semmi, igaz hogy Napoli drukker a kommentátor
http://www.kisskissnapoli.it/
(itt a jobb alsó sarokban a barna rádióra kell menni)

9csöves9
Chiellini-Legro páros lesz középen :|

9csöves9
én is nagyon tartok,pláne annak fényében hogy mennyi hiányzónk van

nono84
Nem tudom ti hogy vagytok vele de én tartok ettõl a meccstõl! A Napoli nagyon jó kis csapat. Jó lenne ha látnám valahol a meccset,de sztem igen kicsi az esélye. Apropó a hétfõi meccsek azért vannak hõtfõn😊 mert tv-s meccsek?

Kaplan
Velem egyetemben. 😞

Barni
nah ennek énis örülnék, olyan rég láttam a csapatot játszani 😞

Avanti Italia!

james69holden
húúh nagy meccs lesz a mai!
80ezer nézõt várnak nápolyba
mutatja valamelyik tv adó, nem tudjátok?
mondjuk olyan aminek van online streamje...

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Cannavaro sztem is

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Breki33
james69holden
és a többi: http://www.ggzidane.com/gallery/

😊

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Breki33
9csöves9
sok a sérültünk,Nedved sem teljesen egészséges...én tartok nagyon a meccstõl

14 Balzaretti
2 Birindelli
22 Belardi
9 Bojinov
1 Buffon
16 Camoranesi
3 Chiellini
29 De Ceglie
10 Del Piero
23 Guzman
30 Legrottaglie
15 Marchisio
12 Mirante
11 Nedved
20 Palladino
19 Paro
33 Urbano
25 Zalayeta
6 Zanetti
27 Zebina

9csöves9
tegnap megnéztem a Roma-Fiorentinát,jó volt látni mutut

úgy viselkedett az egész meccsen mint egy hisztis cigánykurva,a második félidõben pedig labdába sem ért szinte

Trunks
Még szép, hogy meg se említette Zidane-t. Nevetséges lenne, ha õ kapná. Már az is vicc volt, hogy a VB legjobb játékosa díjat megkapta. Undorító. Undorító.

P.S.: Cannavaro megérdemelné.

Amici di nessuno...