Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alex és Zalán után Trez is összeszedett egy kisebb sérülést,lehet hogy kihagyja a hétvégi meccset :o ó je
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Hajrá Magyarország!
Del Piero átkozza a sorsot
Külföldi labdarúgás
Alighogy túljutott egy kisebbfajta válságon, Alessandro Del Piero ismét átkozza a sorsot. A Juventus világbajnok támadója a klubszínekben elért kétszázadik találata után komoly combsérülést szenvedett, idén valószínûleg már nem játszhat.
A másodosztályba való visszasorolása óta elõször lehetnek boldogok a Juventus szurkolói. A zebracsíkosok magabiztosan menetelnek a Serie B-ben, a sportbíróság pedig jelentõsen csökkentette a bundabotrányban érintett klub pontlevonását, így hirtelen a Piacenza és Genoa mögött a harmadik helyre zárkózott fel a bajnoki tabellán.
Del Piero is átlépett egy fontos határt, megszerezte kétszázadik találatát a Juventus mezében. Amikor pedig a vb-gyõzelem óta elõször meghívót kapott a válogatottba, váratlanul megsérült. A Pescara elleni hétvégi gyõzelem során súlyos combsérülést szenvedett. Elsõsorban a rossz talajt okolja a világbajnok futballista, akinek állapotáról pontos diagnózist csupán a hétfõi edzést követõen adnak a csapatorvosok.
Az elsõ szakjelentések szerint minimum egy hónap pihenõ vár Del Pieróra, aki így kénytelen lesz kihagyni a Genoa elleni B-ligás szuperrangadót, illetve az Azzurrik Törökország elleni barátságos mérkõzését.
Hajrá Magyarország!
http://youtube.com/watch?v=BbtqD4miu90
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Heló szia remélem hogy vagy
nagyob szép gólok voltak

Avanti Italia!
ez jó 😛
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ha nem látom azt a meccset talán sosem szeretem meg ennyire a focit és még fontosabb talán sosem váltam volna Juventus szurkolóva.
Szóval milliók nevében Isten éltessen Alex és maradj köztünk még jó sokáig,ajándékozz meg minket még sok Juventus-Monaco -val!
levezetni meg gyere Palermóba 😛
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Hajrá Magyarország!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Amici di nessuno...
Buon compleanno Capitano!
Heló szia remélem hogy vagy
köszi
amúgy nekem gyorsan lejött,egész jó minõség és mutatnak meccs elötti és utáni pillnatokat is
Teljes meccs
Video - 512x384 1000Kbps XviD 2-Pass
Audio - 128Kbps MP3 44100Hz, olasz
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Amici di nessuno...
az viszont tetszik hogy báttran elkezd nyúlni a fiatalokhoz Marchisio megint játszott és most már bevetette De Ceglie-t is