Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Rimini 0 - 0 Albinoleffe
Mindkettõ félidõnél tart. Így maradthatna :o)
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Hajrá Magyarország!
Angol lapértesülések szerint az Arsenal labdarúgócsapatának vezetõsége Gianluigi Buffont szeretné szerzõdtetni Jens Lehmann helyére, a német válogatott kapusának a szezon végén ugyanis lejár a szerzõdése a londoniaknál. A hírek szerint az Arsenal már idén nyáron megkörnyékezte a Juventus hálóõrét, a 28 éves világbajnok játékos azonban hû maradt a bundabotrányban elmarasztalt és másodosztályba számûzött torinóiakhoz, akiknél 2010-ig szól a szerzõdése.
2006-11-02
Zinedine Zidane-nak bizonyára nem esett jól korábbi példaképe, Michel Platini nyilatkozata. A háromszoros aranylabdás francia sztár mindenképpen az olaszok kapusának, Gianluca Buffonnak adná az Aranylabdát. Máig az egyetlen Aranylabdás kapus az orosz Lev Jasin, aki 150-nél több 11-est hárított.
Michel Platini kedd este a helyszínen tekintette meg a Barcelona-Chelsea Bajnokok Ligája rangadót. A találkozó után az élõ legenda hosszasan beszélgetett az újságírókkal. Arra a kérdésre, hogy vajon õ kinek adná az idei Aranylabdát, Platini némiképp meglepõ választ adott – tudatta a Samsungsport.
- Mivel a vb évében vagyunk, a szokások azt diktálják, hogy mindenképpen egy világbajnok, vagyis egy olasz kapja meg az Aranylabdát. Szerintem a csapatkapitány Cannavaro, a játékmester Pirlo vagy az évek óta fantasztikus formában védõ Buffon joggal kaphatná meg e kitüntetést – mondta Platini, aki nem említette honfitársát, Zinedine Zidane-t.
Az UEFA elnöki posztjára pályázó Platini hozzátette: itt az ideje, hogy Lev Jasin után egy másik nagy kapus is megkapja ezt a díjat. Máig az egyetlen Aranylabdás kapus õ, aki az ötvenes-hatvanas években 150-nél több 11-est hárított.
csak ideiglenes amíg egy juve-s rá nem ér másikat csinálni
nem szeretnék bérmunkát ide
a juve.pl -en jobban mutat valahogy lehet hogy azzal a lekerekített résszel együtt kéne berakni
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
(bár lehetne kicsit szélesebb hogy kitöltse a "keretet" :p)
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Az elmúlt 5 meccsükbõl 4-et megnyertek, csak a Palermótól kaptak ki (épphogy)...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
1 Genoa 19p
2 Rimini 17p
3 Juventus 16p
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Mert én mindig keverem Barzaglit, ha jól tudom bal szélsõ, nem?
szal Barzagli 99% hogy Zebara lesz jövõre
Alex 40 éves koráig játszana, és pályafutása végéig szeretne válogatott lenni. Ennek gondolom mindenki örülne.
Hajrá Magyarország!
szerintem jogos,hogy öngólnak adták,de azért nem bánnám ha Alex kapná meg
külön öröm hogy Marchioso is szerepet kapott<#eljen>#eljen>
Forza Juve!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
1-0 http://www.zshare.net/download/juventus-v-brescia-1-0-del-piero-zip.html
2-0 http://www.zshare.net/download/juventus-v-brescia-2-0-del-piero-zip.html
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
év elején azt hittem hogy soká leszünk az elején, hála sok mindennek, már nem kell sok és az élen leszünk 😄
Cesena kikapott a Triestinatól, az is szép...
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...