Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Egy esetleges gyõzelemmel feljönnénk a második helyre 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Count Adyn
mindkét meccs döntetlen lett, igyse rossz😊)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kaplan
Genoa 0 - 1 Crotone
Rimini 0 - 0 Albinoleffe

Mindkettõ félidõnél tart. Így maradthatna :o)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Zsolti9014
végülis igen

Hajrá Magyarország!

Breki33
szép csak aktualizálni kéne
Zsolti9014
Ezt egy haverom, Mike0013 csinálta. Ha fentrõl vki leveszi a bianconeri-juventus portal feliratot, nem is lenne rossz.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Gianluca Buffon 😄DDD

Hajrá Magyarország!

9csöves9
hápog

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Breki33
ARSENAL: BUFFON LEHET LEHMANN UTÓDJA

Angol lapértesülések szerint az Arsenal labdarúgócsapatának vezetõsége Gianluigi Buffont szeretné szerzõdtetni Jens Lehmann helyére, a német válogatott kapusának a szezon végén ugyanis lejár a szerzõdése a londoniaknál. A hírek szerint az Arsenal már idén nyáron megkörnyékezte a Juventus hálóõrét, a 28 éves világbajnok játékos azonban hû maradt a bundabotrányban elmarasztalt és másodosztályba számûzött torinóiakhoz, akiknél 2010-ig szól a szerzõdése.
Breki33
Platini Buffonnak adná az Aranylabdát
2006-11-02

Zinedine Zidane-nak bizonyára nem esett jól korábbi példaképe, Michel Platini nyilatkozata. A háromszoros aranylabdás francia sztár mindenképpen az olaszok kapusának, Gianluca Buffonnak adná az Aranylabdát. Máig az egyetlen Aranylabdás kapus az orosz Lev Jasin, aki 150-nél több 11-est hárított.

Michel Platini kedd este a helyszínen tekintette meg a Barcelona-Chelsea Bajnokok Ligája rangadót. A találkozó után az élõ legenda hosszasan beszélgetett az újságírókkal. Arra a kérdésre, hogy vajon õ kinek adná az idei Aranylabdát, Platini némiképp meglepõ választ adott – tudatta a Samsungsport.

- Mivel a vb évében vagyunk, a szokások azt diktálják, hogy mindenképpen egy világbajnok, vagyis egy olasz kapja meg az Aranylabdát. Szerintem a csapatkapitány Cannavaro, a játékmester Pirlo vagy az évek óta fantasztikus formában védõ Buffon joggal kaphatná meg e kitüntetést – mondta Platini, aki nem említette honfitársát, Zinedine Zidane-t.

Az UEFA elnöki posztjára pályázó Platini hozzátette: itt az ideje, hogy Lev Jasin után egy másik nagy kapus is megkapja ezt a díjat. Máig az egyetlen Aranylabdás kapus õ, aki az ötvenes-hatvanas években 150-nél több 11-est hárított.
Breki33
igen mert ott oldalon van nem fórumon

csak ideiglenes amíg egy juve-s rá nem ér másikat csinálni
nem szeretnék bérmunkát ide
9csöves9
nekem is tetszik,nem túl bonyolult de jó

a juve.pl -en jobban mutat valahogy lehet hogy azzal a lekerekített résszel együtt kéne berakni

james69holden
jaja!! grat annak aki csinálta <#eljen>

(bár lehetne kicsit szélesebb hogy kitöltse a "keretet" :p)

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

nono84
Jó lett a banner<#eljen>!

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Kaplan
Ja, sorry. Ennyire érdekel mostanság a Serie A..

9csöves9
ugyanezt gondolom én is

Trunks
"Jó tudom a Fio minuszban van, de attól még nem kellene elveszíteniük a meccseket."

Az elmúlt 5 meccsükbõl 4-et megnyertek, csak a Palermótól kaptak ki (épphogy)...

Amici di nessuno...

Trunks
A jövõ évi igen, az idei viszont innen már tuti. Én megmondom õszintén sajnálom, hogy csökkentették a büntetést. Úgy lett volna vmi értelme (bár még onnan is sima lett volna) a bajnokságnak, így lejátszani is felesleges.

Amici di nessuno...

meglesz, hát már utolértétek 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Kaplan
Úgy érzem a feljutás zsebben van, a kérdés a bajnoki cím lesz.

Count Adyn
Alakul😊

1 Genoa 19p
2 Rimini 17p
3 Juventus 16p

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Zsolti9014
jah, kihagytam ezt a részt: nõknek ajánlom elsõsorban. 😄 ;D

Hajrá Magyarország!

Kaplan
Úgy kell azt 😉 Számomra vannak olyan érthetetlen dolgok egy-két csapattal. Fiorentina, Hamburg, ezek a csapatok ugyanazzal vagy jobb kerettel játszanak és mégis botrányosan rosszak. Jó tudom a Fio minuszban van, de attól még nem kellene elveszíteniük a meccseket.

gabber_saviola
le is nyomtuk a Fiót 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Kaplan
Ja igen Fiorentina vs. Palermo láttam 😊

Breki33
link

szokott néha öngólt lõni P

9csöves9
csennel volt asszem,de azt hittem csak kamu

gabber_saviola
csenelnégyet olvasol akkor vagy stadionnyúzt 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Kaplan
Bazmeg, akkor nagyon benéztem. Megvan, Balzarettivel kevertem. Sry srácok 😊

9csöves9
Barzagli a Palermo világbajnok középhátvédje

Kaplan
Barzagli a szõkés hosszú hajú akit Nedved utódjának titulálnak?
Mert én mindig keverem Barzaglit, ha jól tudom bal szélsõ, nem?

9csöves9
Bumszong megsérült:S 1 hónapot kell kihagynia

9csöves9
így van Rino Foschi is nyilatkozott az ügyben

gabber_saviola
jó a mostani banner nagyon, de nem is ezért jöttem P
szal Barzagli 99% hogy Zebara lesz jövõre

9csöves9
😄DDD

Kaplan
Figyelj, odaadod asszonynak, jó lesz az neki 😊

9csöves9
mondjuk rakhattak volna bele olyan posztert amin ruha is van rajta 😄

Zsolti9014
Del Piero interjú és poszter a Képes Sportban!

Alex 40 éves koráig játszana, és pályafutása végéig szeretne válogatott lenni. Ennek gondolom mindenki örülne.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Marchisio bocsánat

9csöves9
nagyon örülök a gyõzelemnek,megállíthatatlan a csapat

szerintem jogos,hogy öngólnak adták,de azért nem bánnám ha Alex kapná meg

külön öröm hogy Marchioso is szerepet kapott<#eljen>

BADE
öngólnak nem akkor szokták adni,ha irányt változtat a labda?Szerintem ez is Alex gólja volt!
Forza Juve!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

gercse
nem rossz gólok, köszönjük

gercse
jó az 😄
év elején azt hittem hogy soká leszünk az elején, hála sok mindennek, már nem kell sok és az élen leszünk 😄

Trunks
2-0, vége. Szép volt, fel is jöttünk a 3. helyre, ahogy nézem.

Cesena kikapott a Triestinatól, az is szép...

Amici di nessuno...

forzajuve5
meccs lefújva, végeredmény 2-0

Trunks
Zambellit kiállították, nem mintha számítana...

Amici di nessuno...

gercse
mondjuk a Livescore baszta már el korábban is asszem, majd meglátjuk, végülis a csapat gyõzelme a fontos 😉

Trunks
Hát nem tudom... a Livescore szerint öngól, viszont a Juventus.com szerint DP rúgta. A Livescore-nak már nem tudok hinni, bár sztem se õ fogja kapni. 😞

Amici di nessuno...

gercse
a fenébe...