Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mirante-Chiellini,Birindelli,Boumsong,Balzaretti-Nedved,Paro,Giannichedda,Camoranesi-Bojinov,Palladino
idõközben kiderült hogy Giannichedda játszhat
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Tuesday 21 November, 2006
Juventus are set to be without Cristiano Zanetti for six weeks after he injured his thigh in Saturday’s match at Albinoleffe.
The former Inter man limped off during the 1-1 draw after damaging the flexor muscle in his right thigh and will undergo scans on Tuesday, which will assess the exact extent of the injury.
After a preliminary examination, the Bianconeri medical staff are convinced that there is no muscular tear but only a strain.
Nevertheless, Zanetti is set to be sidelined for at least a month and a half and will not be back in action until the New Year.
The 29-year-old ex-Roma and Cagliari player is just the latest star to check into the Bianconeri treatment room.
Alessandro Del Piero, David Trezeguet and Marcelo Zalayeta are all currently unavailable, while Nicola Legrottaglie will also be out until 2007 following shoulder surgery.
However, there is some good news for boss Didier Deschamps ahead of Saturday’s home game with Lecce.
Midfielders Giuliano Giannichedda and Marco Marchionni, plus defender Robert Kovac, are nearing full fitness and should be available for the weekend.
csak láttam hogy nem tudjátok hogy Zanetti mennyi ideig dõlt ki...nem vagyok nagy angolos de az in 2007 sokat elárul...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Alessandro Del Piero - 2-3 hét
David Trezeguet - 2-3 hét
Marcelo Zalayeta - 3 hét
Tomás Guzman - 2-3 hét
Cristiano Zanetti - Hétfõn kiderül
Marco Marchionni - Felépülés utolsó szakaszában van
Nicola Legrottaglie - 3 hónap
Giuliano Giannichedda - Felépülés utolsó szakaszában van
Igor Tudor - 2 hét
Felice Piccolo - 2-3 hét
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Palladino lett a mezõny legjobbja,remélem ezek után több lehetõúséget kap
0-1 http://www.zshare.net/download/albinoleffe-v-juventus-1-0-joelson-zip.html (+ Buffon piros lap)
1-1 http://www.zshare.net/download/albinoleffe-v-juventus-1-1-palladino-zip.html
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
A disposizione: Mirante, Zebina, Urbano, Kovac, Marchisio, De Ceglie, Maniero
All. Deschamps
Annyi több aranylabdára érdemes játékos van, mért pont a traitor kapta meg?!<#shakehead>#shakehead>
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Amici di nessuno...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
engem csak az bánt hogy a "Real Madrid aranylabdása"-ként fognak rá tekinteni,holott az ottani produkciója csak rontott az esélyein
tegnap, 19:02 - !!!CANNAVARO KAPJA AZ ARANYLABDÁT!!! - ÉRTESÜLT A RADIO MARCA. Az orgánum kész tényként közli az információt, s már azt is tudni vélik, hogy a France Football igazgatója hamarosan megérkezik a spanyol fõvárosba, hogy elkészítsék a szokásos interjúkat, fotókat.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.