Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
elképzelhetõ hogy létrejön egy csereüzlet Standard Liege csapatával

Tudort adnánk Onyewuért...Onyewu egy fiatal amerikai középhátvéd,ott volt a vb-n és õt választották 2006-ban a legjobb amerikai játékosnak

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Trunks
Igen, igen, Paronak mindenképp biztosítani kell az állandó játéklehetõséget, nagy tehetség. Ha sikerül nyélbe ütni ezt az üzletet, akkor már csak 1-2 védõ kell, és jók is leszünk. Aztán reszkess Inter! <#ravasz1>(zlatan<#hehe>)

Amici di nessuno...

9csöves9
fúdemenõ

Zsolti9014
így van, Paronak játszania kell!

Amúgy én már elégedett lennék 2 középhátvéd és 1 mind2 szélen bevethetõ védõ + Mascherano leigazolásával.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
még nem,de tényleg nagyon közel a megállapodás

jó kis pléja,csak ne Paro háttérbe szorításávál jöjjön ide

ez azt jelenti hogy leigazoltátok/leigazoljátok?

mert ha igen, akkor grat nagyon jól jártok vele (hogy rohadnátok meg<#idiota>)

Trunks
6 millió font, nem is olyan rossz ár. Remélem az olasz stílus jobban fekszik majd neki.

Amici di nessuno...

Trunks

Amici di nessuno...

Trunks
Ez nevetséges... Amelia 5% pl. ennyi erõvel bárkit oda lehetne írni, hogy van 5% esély rá...
Puyol, Samuel, Beckham, Mancini (!), Xabi Alonso (!), Nesta, Pirlo, Robinho (ISTEN MENTS!), Morientes, Villa, Fernando Torres, Toni... vicc. Jó ha 2-3 név reális.

Ebbõl a listából csak Barzagli kéne, a többi posztra felesleges lenne ilyen neveket hozni, na meg iszonyat sokba is kerülne.

Be is szarnék, ha Klose, Beckham vagy Robinho jönne... akkor inkább a C osztály...

Amici di nessuno...

nono84
Sztem. "remélem" Barzagli , Mascerano-már egyre biztosabb , Bojinov , Iaquinta-bár nemtom ,esetleg Oddo v. Nesta
Frankó kis csapat lenne, jó védelemmel .

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

gercse
mondjuk szerintem felborul minden amikor megérkeznek Olaszországba
(az itteni védõk azért mégiscsak más szinvonalat képviselnek, mint Spanyolországban, Németországban vagy Hollandiában)szerintem

Kaplan
Zambrotta eléggé megsínyli, hogy Barceloná-ba tartott.. Persze a három csatár együtt tényleg sok lenne, de én mindig a támadó foci híve voltam. S egy 4-3-3ban lehetne variálni. E három támadó közül Huntelaar a legfontosabb a számomra, fiatal, fejlõdõképes, tehetség. Klose-nak jó a fejjátéka de a Werder nem engedné el szerinetm. (Bár minden csak pénz kérdése). David Villa meg magáért beszél.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

gercse
hát valóban jó lenne mondjuk ha az itt lévõk lennének elõnyben, és bizalmat kapnának...

Zambi visszajöhetne, nem való neki az a Barca 😄( örülnék neki )

9csöves9
Alex csak példa volt mondhattam volna akár Palladinot is

Klose 28,Morientes 30 ennyire azért ne fiatalosítsunk😄

gercse
hát én is azt szeretném hogy Alex még játszon vagy 5 évet
de sajna már 32 éves 😞 fiatalítani kell

BADE
Köszönöm!<#bohoc>

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

9csöves9
a csatárokat hova tesszük? Klose beül Alex nyakába?

gercse
de ez nem mind egyszerre? vagy igen? (Klose, Villa, Huntelaar együtt kicsit sok lenne)

nekem õk kellenének mindenképp, ha edzõ lennék:
Barzagli,Oddo,(Nesta)
Mancini,Pirlo
Klose,Morientes

Zsolti9014
egyetértek mindkét gondolattal

Hajrá Magyarország!

Kaplan
Mascherano, Klose, Barzagli, Villa, Pirlo, Ribéry, Huntelaar. Ennyi érdekelne engem. A többi maradjon ahol van.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Szabi 22
Akkor bocs!

9csöves9
tudunk róla

pontosabban le fog lépni

Szabi 22
FõSzponzorotok lelépett!

9csöves9
sok jó,és sok valószínûtlen név van közöttük

Barzagli a legfontosabb

gercse
reménykedjünk, hogy jövõre lesz egy ers Juve, amelyik bajnokesélyes 😊

Zsolti9014
Nagy Körkép 2007

Ami mindenkit minél jobban érdekel: kikkel erõsödik nyáron a Juve...

2007 nyarán új játékosok érkeznek Torinóba. Deschamps elmondása szerint három világklasszis és 2-3 lejárt szerzõdésû, ingyen játékos teszi majd át székhelyét a piemont fõvárosba. Alessio Secco sportigazgató és Jean-Claude Blanc alelnök már gõzerõvel dolgoznak a kívánt erõsítéseken, s csupán a sajtóból kiszivárgott információkra támaszkodhatunk, vajon kikkel tárgyalnak jelenleg is. Az erõsítésekkel két legyet is üthetnek a vezetõk egy csapásra, hiszen a nagy nevek érkezése garancia Buffon, Trezeguet és Camoranesi maradására is. Íme a teljes lista, posztokra lebontva, százalékokkal, hogy kik ölthetik fel a zebramezt.

Kapusok: Amelia (Livorno) 5%

Védõk: Barzagli (Palermo) 85%, Samuel (Inter) 75%, Méxes (Roma) 70%, Felipe (Udinese) 65%, Givet (Monaco) 60%, Pepe (Porto) 55%, Zapata (Udinese) 35%, Oddo (Lazio) 35%, Nelson (Benfica) 30%, Abidal (Lyon) 30%, Natali (Udinese) 15%, Canini (Cagliari) 10%, Puyol (Barcelona) 10%, Papastathopoulos (AEK Athén) 10%, Coda (Empoli) 5%, Ranocchia (Arezzo) 5%

Középpályások: Mascherano (West Ham) 90%, Mavuba (Bordeaux) 55%, Muntari (Udinese) 55%, Lucho González (Porto) 50%, Beckham (Real Madrid) 50%, Mancini (Roma) 50%, Hetemaj (AEK Athén) 45, Malouda (Lyon) 45%, Bentivoglio (Modena) 45%, Almirón (Empoli) 35%, Ribéry (Marseille) 25%, Gakpé (Monaco) 20%, Sissoko (Liverpool) 20%, Lucas (Gremio) 15%, Xabi Alonso (Liverpool) 15%

Támadók: Bojinov (Fiorentina) 99%, Klose (Werder Bremen) 90%, Robinho (Real Madrid) 75%, Cassano (Real Madrid) 70%, Huntelaar (Ajax) 50%, Morientes (Valencia) 35%, Iaquinta (Udinese) 30%, David Villa (Valencia) 25%, Fernando Torres (Atlético Madrid) 15%, Toni (Fiorentina) 5%

Valerij Bojinovot a Juve csak egy évre kapta kölcsön, így körülbelül 6 millió eurót kellene még fizetni a violáknak. A tranzakció nagy valószínûségre végbe fog menni, hiszen a bolgár támadó a Juvéban akar maradni, Deschampsnak is tetszik a játéka, valamint Prandelli már nem számít rá. Az ingyen játékosokra visszatérve: Olaszországban nem lesz a nyáron olyan minõségi játékos, akinek lejár a szerzõdése, így valószínûleg külföldrõl érkezhetnek azok a bizonyos ingyen játékosok: a Real Madridból David Beckham és Antonio Cassano. A szakértõk viszont titkos tárgyalásokról sustorognak és olyan meglepõ igazolásokat várnak, mint a 2004 nyári Cannavaro-Ibrahimovic kettõs szerzõdtetés. Pletykák szerint a Milanból a sérült-elhanyagolt Alessandro Nesta és a szürkén teljesítõ Andrea Pirlo érkezhet, míg Deschamps nagyon szeretné meggyõzni régi, Monaco-beli kedvencét, Ludovic Giulyt, hogy zebramezben folytassa pályafutását.

Személy szerint Barzagli, Mexes, Givet, Oddo, Mascherano, Beckham(reklámérték), Mancini, Malouda, Ribéry, Alonso, Huntelaar, Iaquinta, Villa, Toni, Cannavaro, Nesta, Pirlo és Giuly közül válogatnék - nekik örülnék a legjobban, valamint Bojinov teljes megszerzésének, játékosaink megtartásának, Zebina és Boumsong eladásának. Illetve Giannichedda és C. Zanetti közül vkit el lehetne adni, mert arra a posztra van Paro, meg jönne Mascherano.

Ti mit gondoltok?

Hajrá Magyarország!

9csöves9
Boldog születésnapot Bade!

Trunks
Na igen, ez a másik...

Amici di nessuno...

9csöves9
zemant kirúgták a Leccétõl😄

jobb lenne neki ha örökre nyugdíjba menne

Barni
hello Juventino-k!
Boldog Karácsonyt! <#wave>

Avanti Italia!

Kaplan
Boldog karácsony kívánok minden kedves Juventino-nak!

9csöves9
meg hát többet van az orvosi szobában mint a pályán,szóval annyira nem zavaró

gercse
Mindenkinek Boldog Karácsonyt ! Pihenjetek sokat!

Count Adyn
Kellemes ünnepeket nektek is<#vigyor4>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Trunks
Kellemes ünnepeket mindenkinek!

Zebina sztem nálunk egész jó teljesítményt nyújtott, a Romaban 1000x bénább volt. Rohadtul megijedtem, amikor leigazoltuk, de aztán egész kellemes meglepetést okozott. Boumsong összehasonlíthatatlanul bénább.

Amici di nessuno...

Szabi 22
Boldog karácsonyt, remélem jövõre feljuttok,ami szinte biztos és megfingatjuk az intert!

nono84
Majdnem lemaradtam,de jobb késõbb mint soha ... Kellemes Karácsonyi ünnepeket mindenkinek! Forza Juve!

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9
köszönjük,nektek is viszont

Nuno88
Boldog Karácsonyt Zebrák!!! 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

ForzaInter
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok a Juvésoknak!!!

Yo, Bitch!

9csöves9
köszönjük,kivételesen most nektek is minden jót kívánok 😊

fsgh
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok a Juve Fanoknak^^

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

9csöves9
köszönjük,nektek is viszont<#bohoc>

gabber_saviola
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet a Juventus fanoknak, aztán gyertek a Serie A-ba mostmár 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
Boldog karácsonyt,minden Juventinonak és szeretteiknek!

9csöves9
január 6.-án játszunk a Milan ellen,a régebben nyáron megrendezésre kerülõ Berlusconi kupa keretében

jó lenne elpicsázni õket

BADE
Kellemes Ünnepeket Minden Juventinonak!
Forza Juve!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

regen volt?meg most is van!

(najo segitek, z-vel kezdodik a neve es ebina-ra vegzodik)

psnid HaTeBeKa

Zsolti9014
amit belinkeltem az engem meggyõzött. az utolsó lassítás

Hajrá Magyarország!

9csöves9
sokat gondolkoztam ezen én is,de nem néztem meg soha perdöntõ kameraállásból