Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pavel Nedved Zlatan Ibrahimovicról nyilatkozott a Gazzett Dello Sportnak: "Ibra? A nyáron meg volt gyõzõdve róla, hogy a Milan játékosa lesz és nagyon boldog volt. Utána jött az sms, hogy az Interé. Rendkívül bosszant õt látni, ahogy csókolgatja a mezét az én Scudettómmal."
"A nyáron Londonba, többek között a Tottenhambe igazolhattam volna. De átgondoltam a dolgot és nem akartam váltani. Én és a családom itt érezzük jól magunkat. Visszavonulásom után is Torinóban fogunk lakni."
-zebraportál-
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
NSO
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Grygera nagyon jó a védelemben bárhol bevethetõ
Saviolára visszatérve: van elég csatárunk.
Amici di nessuno...
Amici di nessuno...
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Hajrá Magyarország!
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Birindelli meg természetesen vészmegoldás lenne középsõ bekknek, mindenképpen védõt, és kp.t kell venni.
Hajrá Magyarország!
Én még mindíg állítom, hogy Olaszország no.1 védõje. Csak ne sérüljön meg😊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
egyébként Mascherano csak télen nem jöhet,nyáron semmi akadálya
Nagyon-nagyon köszi! 😊
Én Nestanak örülnék a legjobban, kedvenc védõm😊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
6 millió fontból? Sztem Barzagli kerül legalább annyiba.
Birindelli meg nem középhátvéd, úgyhogy a védelem közepén semmi keresnivalója.
Deschamps bácsi most akarja az új igazolásokat, hogy a kövi szezonra be tudjanak illeszkedni
Amici di nessuno...
Pavel meg akármennyire is elnyûhetetlen, a következõ szezonban 36 éves lesz.vagy teljesen átkell szoktatni Pallat balszélsõnek vagy oda is kell igazolni
Hajrá Magyarország!
---------------------------Buffon
Balzaretti, Barzagli, Tudor(Birindelli, vagy valakit venni), Chiellini
---------------Paro--------------------Tacchinardi
Camoranesi(Marchionni)----------------------------Nedved
Del Piero (Palladino)
--------------------------Trezeguet(Bojinov)
Így végülis mindenkinek meglenne az alternatívája, kivéve a védõket, oda kellene elkölteni a pénzt. Palladino nagyon hasonlít Alexre.
Egyébként állítólag felmerült Marchionni neve a Palermónál.
Hajrá Magyarország!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
nem csak a képek a zene is károly 😛
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
nem semi az oldal 😊
és végre elkezdte az indexes Zoltán oldala a müködését,az oldal beteg de abban biztos lehet mindenki,hogy elsõkézbõl kapjuk meg az olaszországi híreket
http://www.bianconeri.hu/
Hogy mit tartogat?Legyünk optimisták!
Serie A-s tagságot,minõségi igazolásokat és egy jó 2007/2008-as idénykezdetet!
vajon mit tartogat 2007?
Forza Juve!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
végre itthagyjuk ezt a kurva 2006-t már