Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
inkább az olasz tehetségekre kellene koncentrálni, és az elkövetkezõ években egy bajnokcsapatot építeni belõlük
aztamindenit
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
a franciákat én se támogatom,DD már cáfolta Mavuba megszerzését
igaza van kit-kat -nak nem kell ide ennyi francia, szinte csak franciákat akarnak igazolni,én visszahoznám cannát😛 Toni-t is hoznám alex mellé kiváló lenne,középre még nem tudom kit,talán totti-t,vagy az nem férne el nedved mellett?
u.i:juvés vagyok,ritkán írok,de gyakran olvasom a topicot.bocsesz😊
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Camo elképesztõ,nem gondoltam volna nyáron hogy ennyire feljavul a hozzáállása
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
LECCE-JUVENTUS
LECCE: Pavarini; Polenghi, Diamoutene, Cottafava; Tesser, Munari, Zanchetta, Vives, Giuliatto; Valdes, Tiribocchi
A disposizione: Rosati, Diarra, Schiavi, Vascak, Herzan, Osvaldo, Tulli
Allenatore: Papadopulo
JUVENTUS: Buffon; Birindelli, Zebina, Chiellini, Balzaretti; Camoranesi, Paro, Venitucci, Nedved; Zalayeta, Palladino
A disposizione: Mirante, Legrottaglie, De Ceglie, Bianco, Marchionni, Trezeguet, Bojinov
Allenatore: Deschamps
ARBITRO: Pantana di Macerata
ASSISTENTI: Grilli e Maggiani
QUARTO UOMO: Giancola
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Alex mondjuk jó lenne a PSV-bõl!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A Juventus - akik 2003-ban megpróbálták megszerezni Didier Drogbát a Marseille-tõl - most a klub másik csillaga, Franck Ribéry iránt mutat élénk érdeklõdést. A játékosnak azonban több nagy nevû kérõje is van - többek között a Manchester United, az Arsenal, a Real Madrid -, és az ára is elég magas (kb. 15 millió euró).
A középpálya megerõsítésére a Bianconeri egyik fõ kiszemeltje Claude Makelele, akinek dönteni kell, hogy marad-e a Chelseaben, vagy máshol próbál szerencsét visszavonulása elõtt. A 34 éves játékos, aki nincs valami jóban Mourinhóval, valószínûleg a távozás mellett dönt majd. A középpályás ára nem is magas, kb. 6 millió euró.
A Juventus persze szeretne igazán nagy 'sztárokat' is szerzõdtetni. Erre a címre pedig az egyik fõ esélyes Florent Malouda lehet. A Lyon 26 éves szélsõje kb. 15 millió euróért távozhat jelenlegi csapatától, és a Juventus kész harcba szállni érte a Chelsea-vel és az Arsenallal is.
Az olasz középpályás az elmúlt két szezont kölcsönben a Villareal csapatánál töltötte, de nagyon úgy néz ki, hogy az idény végén visszaköltözik Torinóba.
Cesare Prandelli, a lilák mestere nagyra tartja Blasit, de a Bianconeri által kért 3.5 millió fontot túl soknak tartja a Fiorentina vezetõsége.
A Nápolyi Általános Ügyész által végzett nyomozás befejezésével kapcsolatos hírekre reagálva a Juventus az alábbi közleményt adta ki.
Az elmúlt hónapokban a játékosok és az egész szakmai stáb szakértõ módon, szenvedélyesen és õszintén a Serie B bajnokságára koncentrált, túljutva a nyári krízisen. A tudat, hogy a klub megfizette ezt a nagyon magas árat, és sikerült közös nevezõre jutnia a Sport Bírósággal, nyugodt körülményeket biztosított a munkavégzéshez, és lehetõvé tette, hogy elinduljon egy tõkeemelésre irányuló mûvelet, mely a jövõbeni sikereket hivatott megalapozni. A Nápolyi Általános Ügyész által végzett nyomozás befejezésével kapcsolatos hírek nem változtatják meg a Juventus vezetõinek meggyõzõdését, hogy a múltat sikerült lezárni, és éppen ezért a végsõ döntés meghozatala elõtt nem hajlandók válaszolni semmilyen kérdésre, melyek a klub leváltott vezetõivel kapcsolatosak.
A Juventus az eddigi gyõzelmeket azoknak a szurkolóknak ajánlja, akik folyamatosan támogatták a klubot, és ígéri, hogy a csapat hamarosan újra a nemzetközi futball csúcsán lesz!!!
Hajrá Magyarország!
najó az alényeg nem kell fosni
Ez nagyon Ultrás volt😄
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Avanti Italia!
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
" nápolyi ügyészség legújabb vizsgálata szerint az eddig felderítettekhez képest további 15 olasz labdarúgó bajnoki mérkõzés eredményeit befolyásolták a játékvezetõk, akik közül nyolcat azonnali hatállyal eltiltottak.
A feljemények alapján a Juventus egykori fõigazgatója, Luciano Moggi, valamint Mariano Fabiani, a Messina korábbi sportigazgatója korrupt bírók - köztük a nemzetközi porondon is érdekelt Domenico Messina, Gianluca Paparesta, Andrea De Marco és Paolo Tagliavento - segítségével csapataik javára manipulálták a meccseket a 2004/2005-ös idényben. A sípmesterek a két klub ellenfeleit többek között úgy gyengítették, hogy "megszórták" a sztárokat sárga és piros lapokkal, 2004. december 18-án pedig Paolo Bertini például egy nyilvánvaló büntetõt nem ítélt meg az AC Milannak a Juve elleni találkozón (0-0). A nyomozók mintegy ötezer telefonbeszélgetést hallgattak le, és a mérkõzések videofelvételeivel egyeztették azokat.
A futballmaffia összesen 39 összecsapásba "nyúlt bele", és eddig 48 bírót, valamint tisztségviselõt hallgattak ki, akik közül 21-et a szervezett bûnözésben való részvétellel is gyanúsítanak.
Az olaszok számára azért különösen kínos a tovább gyûrûzõ bundaügy, mert öt nap múlva hirdetik ki Cardiffban a 2012-es Eb helyszínét, és a három pályázó egyike - a közösen kandidáló Horvátország és Magyarország, illetve Lengyelország és Ukrajna mellett - Olaszország. A szövetséget irányító Giancarlo Abete sietett is közölni Michel Platini UEFA- és Joseph Blatter FIFA-elnökkel, hogy az ügyészség maradéktalanul felgöngyölíti a botrányt. "
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Auguri mister Lippi!
hát akkor marad a másik...
offnak vége(sorry mindenkitõl)