Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nono84
Csak az olasz csapatoknál nem szokás fiatalokat beépíteni a csapatba(szerintem), mert eredménykényszer van vagy nemtom miért.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

9csöves9
Marconak mi baja lehetett a gólnál? nem volt korábban köze a Leccéhez

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

petee
így van, sztem is.

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

forzajuve5
valóbann nem kellene annyi francia ide, nem volna jó ha olyan "nemzetközi" csapattá válnánk mint az inter,ahol olyan ritka az olasz játékos mint a fehér holló
inkább az olasz tehetségekre kellene koncentrálni, és az elkövetkezõ években egy bajnokcsapatot építeni belõlük

Breki33
ja Rio MAVUBA
Breki33
Mavuba? :-)
gabber_saviola
😮
aztamindenit

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

9csöves9
na azért maradjunk a realitásoknál 😊 Totti ha valaha is elmegy Rómából akkor tuti nem ide jönne.

a franciákat én se támogatom,DD már cáfolta Mavuba megszerzését

petee
uhhh,ez nagyon profi<#worship><#worship><#worship><#worship>
igaza van kit-kat -nak nem kell ide ennyi francia, szinte csak franciákat akarnak igazolni,én visszahoznám cannát😛 Toni-t is hoznám alex mellé kiváló lenne,középre még nem tudom kit,talán totti-t,vagy az nem férne el nedved mellett?
u.i:juvés vagyok,ritkán írok,de gyakran olvasom a topicot.bocsesz😊

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

9csöves9

9csöves9
nah végre idegenben is megy,szép volt fiúk

Camo elképesztõ,nem gondoltam volna nyáron hogy ennyire feljavul a hozzáállása

Zsolti9014
Szép volt fiúk!

Hajrá Magyarország!

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

gercse
3-1😄 Zala + Camo

Count Adyn
vezetünk megint^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

banok
van egy progi amivel ki lehet nagyítani.

forzajuve5
megint nem sikerült megtartani a vezetést

BADE
Marchionni nem örül neki annyira

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Count Adyn
Aszem elvan tiltva, kigyült a sárga lapja.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

BADE
Alexnak megint kiújult a sérülése vagy pihentetjük?

9csöves9
jah,elég szar

BADE
jól kezdjük😄

BADE
ilyen kicsiben lehet csak nézni?

9csöves9
mindjárt kezdünk,a bwin adja a meccset

LECCE-JUVENTUS

LECCE: Pavarini; Polenghi, Diamoutene, Cottafava; Tesser, Munari, Zanchetta, Vives, Giuliatto; Valdes, Tiribocchi
A disposizione: Rosati, Diarra, Schiavi, Vascak, Herzan, Osvaldo, Tulli
Allenatore: Papadopulo

JUVENTUS: Buffon; Birindelli, Zebina, Chiellini, Balzaretti; Camoranesi, Paro, Venitucci, Nedved; Zalayeta, Palladino
A disposizione: Mirante, Legrottaglie, De Ceglie, Bianco, Marchionni, Trezeguet, Bojinov
Allenatore: Deschamps

ARBITRO: Pantana di Macerata

ASSISTENTI: Grilli e Maggiani
QUARTO UOMO: Giancola

Kit--Kat
Hogy is ne, francia válogatottat csinálni a Juvéból...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

BADE
jó lesz a csapat jövõre,csak a védelmet kellene erõsíteni,mert ez így kevés lesz(Grygera)
Alex mondjuk jó lenne a PSV-bõl!

Grove4
És ugy e Szalihamidzsics😊se utolsó igazolás.Sztem.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

BADE
már csak Maresca(+Ribery) kellene a középpályára

Grove4
Nekem is a kedvenc klubbom a JUVE!!!Örülök hogy Tacchinardi visszajön.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

banok
ma is jó esélyetek van arra, hogy élõben lássátok kedvenceitek mai mérkõzését a Lecce ellen.

Breki33
A Bianconeri látószögébe került Nicolas Anelka. Úgy tûnik, a renitens játékos békére lelt a Bolton csapatánál, ám lehetséges, hogy az angol csapat megfelelõ érdeklõdõ esetén megválik tõle, ugyanis anno 12.5 millió fontot adtak érte a Fenerbahce-nak. Domenech a francia válogatott kulcsjátékosának tartja a csatárt, és Didier Deschamp is Anelka nagy rajongója. Nem szabad persze azt sem elfelejteni, hogy az Arsenal, és több sapnyol klub is élénken érdeklõdik iránta.

A Juventus - akik 2003-ban megpróbálták megszerezni Didier Drogbát a Marseille-tõl - most a klub másik csillaga, Franck Ribéry iránt mutat élénk érdeklõdést. A játékosnak azonban több nagy nevû kérõje is van - többek között a Manchester United, az Arsenal, a Real Madrid -, és az ára is elég magas (kb. 15 millió euró).

A középpálya megerõsítésére a Bianconeri egyik fõ kiszemeltje Claude Makelele, akinek dönteni kell, hogy marad-e a Chelseaben, vagy máshol próbál szerencsét visszavonulása elõtt. A 34 éves játékos, aki nincs valami jóban Mourinhóval, valószínûleg a távozás mellett dönt majd. A középpályás ára nem is magas, kb. 6 millió euró.

A Juventus persze szeretne igazán nagy 'sztárokat' is szerzõdtetni. Erre a címre pedig az egyik fõ esélyes Florent Malouda lehet. A Lyon 26 éves szélsõje kb. 15 millió euróért távozhat jelenlegi csapatától, és a Juventus kész harcba szállni érte a Chelsea-vel és az Arsenallal is.
Breki33
Didier Deschamps szívesen visszahozná Alessio Tacchinardit a Villarealtól a nyáron.

Az olasz középpályás az elmúlt két szezont kölcsönben a Villareal csapatánál töltötte, de nagyon úgy néz ki, hogy az idény végén visszaköltözik Torinóba.
Breki33
Úgy néz ki, a szezon végén a Fiorentina visszaadja Manuele Blasit a Juventusnak.

Cesare Prandelli, a lilák mestere nagyra tartja Blasit, de a Bianconeri által kért 3.5 millió fontot túl soknak tartja a Fiorentina vezetõsége.

Breki33
Közlemény a Juventustól

A Nápolyi Általános Ügyész által végzett nyomozás befejezésével kapcsolatos hírekre reagálva a Juventus az alábbi közleményt adta ki.

Az elmúlt hónapokban a játékosok és az egész szakmai stáb szakértõ módon, szenvedélyesen és õszintén a Serie B bajnokságára koncentrált, túljutva a nyári krízisen. A tudat, hogy a klub megfizette ezt a nagyon magas árat, és sikerült közös nevezõre jutnia a Sport Bírósággal, nyugodt körülményeket biztosított a munkavégzéshez, és lehetõvé tette, hogy elinduljon egy tõkeemelésre irányuló mûvelet, mely a jövõbeni sikereket hivatott megalapozni. A Nápolyi Általános Ügyész által végzett nyomozás befejezésével kapcsolatos hírek nem változtatják meg a Juventus vezetõinek meggyõzõdését, hogy a múltat sikerült lezárni, és éppen ezért a végsõ döntés meghozatala elõtt nem hajlandók válaszolni semmilyen kérdésre, melyek a klub leváltott vezetõivel kapcsolatosak.

A Juventus az eddigi gyõzelmeket azoknak a szurkolóknak ajánlja, akik folyamatosan támogatták a klubot, és ígéri, hogy a csapat hamarosan újra a nemzetközi futball csúcsán lesz!!!
Zsolti9014
na ez a szánalmas, ha már a zöld gyepen nem tudták megnyerni, akkor megszerzik a zöldasztalnál. a helyükben én befognám a pofámat, a Milan esetében azért mert õk is calciopoliztak, és ki is derült; az Inter esetében meg azért, mert õk is, csak nem derült ki.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
annyira nem😄

najó az alényeg nem kell fosni

Kit--Kat
Nyugi, lazíts😛

Ez nagyon Ultrás volt😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

9csöves9
na én mostmár komolyan leszarom mivan,lehetünk akár a torinoi területi ligában is megbaszunk mindenkit,mert mivagyunk a legnahyobbak

Barni
http://www.gazzetta.it/Calcio/Primo_Piano/2007/04_Aprile/12/inchiesta.shtml <#conf>

Avanti Italia!

nono84
Mostmár aztán tényleg elég, mit akarnak még Serie C-t !!!

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

NB1.hu:

" nápolyi ügyészség legújabb vizsgálata szerint az eddig felderítettekhez képest további 15 olasz labdarúgó bajnoki mérkõzés eredményeit befolyásolták a játékvezetõk, akik közül nyolcat azonnali hatállyal eltiltottak.
A feljemények alapján a Juventus egykori fõigazgatója, Luciano Moggi, valamint Mariano Fabiani, a Messina korábbi sportigazgatója korrupt bírók - köztük a nemzetközi porondon is érdekelt Domenico Messina, Gianluca Paparesta, Andrea De Marco és Paolo Tagliavento - segítségével csapataik javára manipulálták a meccseket a 2004/2005-ös idényben. A sípmesterek a két klub ellenfeleit többek között úgy gyengítették, hogy "megszórták" a sztárokat sárga és piros lapokkal, 2004. december 18-án pedig Paolo Bertini például egy nyilvánvaló büntetõt nem ítélt meg az AC Milannak a Juve elleni találkozón (0-0). A nyomozók mintegy ötezer telefonbeszélgetést hallgattak le, és a mérkõzések videofelvételeivel egyeztették azokat.
A futballmaffia összesen 39 összecsapásba "nyúlt bele", és eddig 48 bírót, valamint tisztségviselõt hallgattak ki, akik közül 21-et a szervezett bûnözésben való részvétellel is gyanúsítanak.
Az olaszok számára azért különösen kínos a tovább gyûrûzõ bundaügy, mert öt nap múlva hirdetik ki Cardiffban a 2012-es Eb helyszínét, és a három pályázó egyike - a közösen kandidáló Horvátország és Magyarország, illetve Lengyelország és Ukrajna mellett - Olaszország. A szövetséget irányító Giancarlo Abete sietett is közölni Michel Platini UEFA- és Joseph Blatter FIFA-elnökkel, hogy az ügyészség maradéktalanul felgöngyölíti a botrányt. "

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Kaplan
Bocsesz, de Te most mirõl beszélsz? 😊 Kicsit le vagyok maradva, link?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

forzajuve5
ez már hihetetlen, újra elõ akrják vennni a nyári botrányt és Minket is bele akarnak keverni! hát nem volt nekeik elég amit csináltak? most hogy biztosnak tûnik a feljutás újra ki akarnak záratni? ez már vicces komolyan mondom

BADE
nekem is kellene😊

Zsolti9014
Boldog születésnapot Neki!

Hajrá Magyarország!

gercse
akkor nem veszek, a te véleményedre adok 😊
mind1, amúgyis gyüjtöm inkább a cash-t

9csöves9
ma van a mester 59. születésnapja

Auguri mister Lippi!

9csöves9
én ebben a boltban láttam élõben,gyenge minõség

gercse
azt írták válasznak, hogy ez a csuklószorító a nike tavalyi modellje így nem tudnak belõle rendelni...
hát akkor marad a másik...
offnak vége(sorry mindenkitõl)

gercse
oks, az lényegtelen😄..., de 2k 2db? mondjuk nem érdekel az ár, ha nem lesz más, akkor megrendelem