Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
Spanyol értesülések szerint a Juventus kész megküzdeni a Chelsea-vel David Villa, a Valencia játékosának megszerzéséért.

Bár a Valencia eléggé vonakodik megválni a 25 éves tehetségtõl, valószínûleg nem mondanának nemet egy nagyvonalú ajánlatnak, és állítólag a Juventus erre készül.

A Bianconeri jelenleg 7 ponttal vezeti a tabellát, szinte biztos, hogy visszajutnak a legmagasabb osztályba, és már több nagy játékossal is kapcsolatba hozták õket.

David Villa megszerzéséért minden bizonnyal mélyen a zsebébe kell nyúlni a vezetõknek, de még így sem biztos a siker. A Chelsea állítólag 45 millió fontot szán a spanyol játékosra, ami a Juventus átigazolásokra szánt pénzének fele lenne.

Nagyon sok múlik persze David Trezeguet-n, de vele kapcsolatban még mindig rengeteg a találgatás. Nemrég kijelentette, hogy hajlandó lenne továbbra is a Bianconerivel maradni, de a Juve vezetõi egy 'B' terv kidolgozásán fáradoznak, ha mégis távozna. A hírek szerint a klub vezetõi már szerzõdés hosszabbítást ajánlottak neki 2010-ig, 2 millió fontos fizetéssel, mely 2.7 millióra nõne a következõ évben.
forzajuve5
Hogy a Juvéban? Soha ne mond, hogy soha!"

remélem visszajön, nagy szükség lenne rá

Zsolti9014
A világ legjobb edzõje a Juve játékosairól, s a jövõjérõl beszél...

"Del Pierónak az átlagosnál magasabb a játékintelligenciája, rendkívül fontos eleme a csapatnak. Nagyon örülök, hogy sokáig szeretne, játszani, biztos vagyok benne, hogy 38 éves koráig képes lesz rá."

"Camoranesi egy igazi lelkes, teljes szívvel játszó játékos. Nem énekli a himnuszt? Ennek ellenére imádja az azúrkék mezt, és Berlinben megköszönte nekem, hogy ilyen élményekkel gzadagodhatott."

"A tehetségében és a komunikális képességeiben Buffonnak csak egy riválisa van: Valentino Rossi. Gigi egy igaz, egyenes, nagyszerû ember amellett, hogy óriási kapus. Én azt ajánlom neki, maradjon a Juventusban."

"Hogy melyik lenne Toninak a Milan, az Inter vagy a Juve közül a legmegfelelõbb csapat? Hiszen a Juventusnak van a világ egyik legjobb középcsatára David Trezeguet személyében. Kiválóan fejel, ragyogóan tartja meg a labdákat, a 16-oson belül mindig veszélyes az ellenfél kapujára. Toni is egy kiváló csatár, s akárhova fog menni, be fog tudni illeszkedni, hiszen egy nagyon komoly játékosról van szó."

"A fiatalok? Csak így tovább Juve! Rendkívül elõnyös, hogy a fiatalkora építenek, hiszen pár év múlva aranybánya lesz belõlük. Büszke vagyok magamra, hogy Palladino és Paro is nálam mutatkoztak be egy Olasz Kupa meccsen."

"Csak fél év múlva vállalok újra munkát, s nagyon tetszene egy Alex Ferguson féle menedzseri munka. Hogy a Juvéban? Soha ne mond, hogy soha!"

forrás: Zebraportal

Hajrá Magyarország!

Breki33
A klub sportigazgatója tagadta azokat a pletykákat, melyek szerint meg akarják szerezni Luca Tonit. A torinói együttest akkor hozták kapcsolatba az olasz válogatott csatárral, amikor még David Trezeget helyettesét keresték.

Alessio Secco most azonban elmondta, hogy Luca Toni mégsem érkezik, mivel David Trezeguet nemrég elkötelezte magát a Juventus mellett.

"Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem tartjuk Luca Tonit nagyszerû játékosnak, de a Juventusnak már vannak csatárai, és nincs szükség újakra. Tényleg nem szeretnék az igazolási terveinkrõl beszélni, most a feljutásra összpontosítunk, aztán majd meglátjuk, mi lesz. Nagyon örülünk, hogy Trezeguet meggondolta magát. Az, hogy õ is velünk marad, nyugodttá és boldoggá tesz minket."

Secco azt is megerõsítette, hogy még nem született döntés Valerij Bozsinov ügyében. A Juventus opciós joggal rendelkezik, hogy megszerezze a csatárt a Fiorentinától.

"Még nem beszéltem a Violákkal Bozsinovról, vagy Blasiról. Ha nem akarják leigazolni Blasit, mi örömmel várjuk vissza. A védelmünk? Zdenek Grygera és Domenico Criscito érkezésével rendben van, szóval jelenleg nem érdekel minket Dario Dainelli."
Breki33
Nedved rendre utasította Ibrahimovicsot

Pavel Nedved úgy érzi, hogy az Inter idei bajnoki címe megérdemelt volt, de nem méltányolja, hogy egykori csapattársai is ünnepeltek. A kék-feketék 15. bajnoki címüket szerezték meg a hétvégén, utána pedig nagy ünnepséget rendeztek a szurkolókkal együtt. Nedvedet azonban sértették azok a nyilatkozatok, melyeket a gyõzelem után adtak a játékosok. Ezekben arról volt szó, hogy õk csalás és lopás nélkül tudtak gyõzedelmeskedni.

"Úgy érzem, megérdemelték a gyõzelmet a pályán, de fáj azt látnom, hogy egykori csapattársaim, mint pl. Zlatan Ibrahimovics is így ünnepeltek. Az is fájt, hogy azt mondták, lopás nélkül nyertek. Én semmit nem loptam az elmúlt években, mi is a pályán gyõztünk, ahogyan õk, és azokat a címeket senki nem veheti el. Az emberek tudják az igazságot, és csak az számít, amit a pályán mutatunk. Én tényleg úgy érzem, hogy semmit sem loptam."

A Juventus jelenleg vezeti a Serie B tabelláját, hét ponttal a Napoli elõtt.

"A jövõm? A Juventushoz kapcsolódik. Bízom a klubban és döntéseikben. Biztos vagyok benne, hogy harcképesek leszünk a Serie A-ban is, de most még erre a bajnokságra kell koncentrálnunk."
9csöves9
nyilatkozta is hogy visszajönne,én nem ellenkeznék

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Breki33
A Juventust kapcsolatba hozták a Fenerbahce középpályásával, Stephen Appiah-val.

A ghánai válogatott játékos újra visszatérhet Torinóba, miután a Juventus csapatkapitánya, Alessandro Del Piero õt ajánlotta a klub vezetõinek.

A Bianconeri vezetõi a nyáron nagy valószínûséggel egy 2.5 millió fontos ajánlatot tesznek a játékosért.
9csöves9
mindegy azért köszi

banok
hát végignéztem 3 oldalt de csak ez van 😞

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

9csöves9
ezt megtaláltam énis,csak kicsit körülményes letölteni

banok
Teljes meccs 700 MB
password: fbtz.com

9csöves9
köszi

torrentet nem tudsz esetleg?

9csöves9
nah errõl van szó,szép volt fiúk!

Trez gólörömein látszik,hogy esze ágában sincs elmenni innen

nono84
Forza Juveeeee!!!! 😄

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

petee
grat!
forza juve!

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

Zsolti9014
grat a csapatnak! 😄

Hajrá Magyarország!

banok
nyert a Juve 3-1-re

A gólok letölthetõek itt

3-1 re nyertünk jeee végre jo játék ujra és megint egy nagyon fontos rangadot nyert a csapat treze ujra golt lõtt remélem fejutunk ezt most már csak mi ronthatjuk el végre tul van a juve a nagy rangadokon!!!
Grove4
Igen,ez tényleg tulzás,ugyanis nem egy csapat volt benne a botrányba hanem több és azokat még a másodosztályba sem sorolták vissza ugytudom.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Breki33
Hallotam róla P
Végeláthatatlan a Juventus bûnlajstroma: a tavaly májusban kirobbant vesztegetési botrány óta nem hogy csillapodna a torinói klubhoz kötõdõ balhé, hanem több tucat újabb mérkõzés került az ügyészek figyelmébe, amelyet a Moggi-klán befolyásolt.

"Ne bis in idem" - mondja a törvény. Vagyis ugyanazért a bûnért még egyszer nem állíthatják bíróság elé ugyanazt a személyt vagy intézményt. Tudjuk ezt jól O.J. Simpson óta. A Juventus komoly büntetést kapott tavaly, ám a zebracsíkosok korábbi igazgatója, Luciano Moggi és bûntársai által elkövetett bûncselekmények sora jóval hosszabb, mint azt az ügyészek gondolták.

- A vesztegetési botrányban való érintettsége miatt még egyszer nem büntethetõ meg a Juventus, összességében olcsón megúszta a tavalyi ítélettel - mondta Franzo Grande Stevens ügyvéd, aki szerint annak ellenére megúszhatja az újabb szankciókat a torinói klub, hogy az utóbbi hetekben megint több tucat elcsalt mérkõzést bizonyítottak a Moggi-klánra.

- Megszenvedtük a korábbi vezetõink ballépéseit, súlyos árat fizettük úgy szakmailag, mint gazdaságilag - tette hozzá Giovanni Cobolli Gigli, a Jventus elnöke, aki végre nyugalmat akar csapata körül. A Juve akár május elején biztosíthatja élvonalba való visszajutását, ám nem biztos, hogy a pályán elért eredmény lesz a döntõ. Várjuk meg a végét!
ugye ez nem igaz megint vmi hülye szar felfujt sajto hir ami megint felbaszta az agyam ha megint vissza sorolják a a csapatot én télleg megõlõm magam ennyire nem büntethetnek ez már tluzás!!!!!!
gabber_saviola
én privátban Brekiztem 😄DDDddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Grove4
Boldog szülinapot

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Zsolti9014
Boldog szülinapot!

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
most, hogy nem Olaszország nyerte az Eb pályázatot, így is építenek nekünk új stadiont?

Breki33
köszi
9csöves9
utólag is Boldog Születésnapot!

Breki33
köszönöm uraim P
Kaplan
Boldog Születésnapot Breki Úr!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

gercse
csatlakozom, Boldog Születésnapot Breki !

Breki33
köszönöm <#beka3>
Count Adyn
Boldog szülinapot^^

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

banok

Breki33
olyat, hogy nemis érdemes újra pályázni
na azért sajnálni nem fogom õket. kemény ütést kaptak? hát még mi milyen kemény ütést kaptunk

Breki33
Olaszországban Dino Zoff, világbajnok és Európa-bajnok futballista, volt szövetségi kapitány értékelte elsõként a cardiffi döntést.

”Nem erre számítottam, fõleg mert kedden beszéltem Zbigniew Boniekkel, aki nagyon szkeptikus volt az õ pályázatukkal kapcsolatban. Súlyos vereséget szenvedtünk minden szempontból. Nem tettünk sokat, hogy megérdemeljük a rendezést, ráadásul a belsõ problémáinkkal gyengítettük az esélyeinket. Ennek ellenére nyugodt voltam, bevallom, rosszul érzem magam. Ismétlem, nagyot buktunk, kemény ütést kaptunk” – nyilatkozta Zoff az olasz Sky Sport televíziónak.
Olaszország sokkban
pont pont pont

Platini futballista karrierje legsikeresebb éveit a Juventusban töltötte, az olasz szervezõk el sem tudták képzelni, hogy másnak adja a 2012-es Eb-t.

istenem ezek a digók ennyire gypsek vagy ez vmi félrefordítás?

Breki33
Juve: Ide nekünk Saviolát, Fringset és Huntelaart!
A Corriere dello Sport szerint a Juventus együttese lecsúszott a Werder Bremen német válogatott támadójáról, Miroszlav Kloséról, aki a hírek szerint Barcelonába igazol Azonban rajta kívül három "nagy hal" szerepel a torinói klub kívánságlistáján
9csöves9
nem elõszõr fordul elõ idén,hogy nem mennek be a helyzetek,mindegy rá lehet fogni ezt az x-t a kiáálításra

simán nyert a Genoa és a Napoli is,csak hogy ne legyen olyan könnyû dolgunk

nono84
Bunda 😄Dd

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Count Adyn
Na ez 0-0 lett, nem baj még belefért😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

bazzeg balzaretti kiállitása miatt 10 emberrel játszott a juve 2. félidõbe végig de nagyon nyomtunk iszonyatosan 10 emberrel jobban játszott a juve mint 11 el na mind1 a rimini játékosai 2 percenként lesérülve és 5 perceket a fõldõn tõltve na meg 11 emberrel valo védekezve kihzutak 0-0 val ez még belefér de genoa ellen biztosan nyerni kell és ien helyzet kihasználással õk büntetni fognak az biztos
Kaplan
Mintha módszeresen szórnák ki tõlünk az embereket.. Biztos bundázunk! 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

amugy meg a helyzet kihasználás megint katasztrofális rengeteg helyzete van a juvénak már legalább 5-6 golt lõhetett volna remélem a 2. félidõbe a szerencséjük balszerencsébe fordul mert nyert a napoli és a genoa is nem kéne szorossá tenni ujra az élmezõnyt ha egy hozhato meccs van ráadásul
ugy érzem az elsõ félidõbe láttak alapján olyan fásultnak tünik a csapat pedig ezek a játékosok kõzül hétvégén nem is játszottak sokan mintha a hétvégi nagy rangadora tartalékolnának a genoa ellen pedig ha ránézünk a tabellára ez is rangado a 4. helyezett 3 pontra a napoli mõgõtt van a rimini ahhoz képest nem rossz meccs tipikus 1 golos simán hozzuk mert sok helyzetet dolgoztunk ki csak 11 ember ellen akik kapu elé vannak betõmõrülve nehéz feltõrni de alexbe bizok
Zsolti9014
a bwinen lehet nézni képi formátumban a meccset?

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
JUVENTUS: Buffon; Birindelli, Legrottaglie, Chiellini, Balzaretti; Camoranesi, Marchisio, Giannichedda, Nedved; Del Piero, Trezeguet
A disposizione: Mirante, Zebina, Venitucci, Marchionni, Palladino, Bojinov, Zalayeta
Allenatore: Deschamps

Breki33
A jó emberek áprilisban születnek P
forzajuve5
valóban ma tölti be 23. életévét, Boldog Születésnapot Raffaele

9csöves9
ma játszunk a Rimini ellen 20.30-kor,tudtommal mindenki a csapat rendelkezésére áll

és ma van Palla születésnapja,éljen sokáig