Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert ott te is 2db-t vettél 2k körül, nem?
még azért megvárom a választ a sportmaniatól
én ilyet vettem, sokat gondolkodtam hogy melyik legyen,de végül ez mellett döntöttem 😊
1 db még érintetlen,de nem szándékozom eladni,mert a másik már elég megviselt állaotban van a mindennapos használat miatt
tiéd nem eladó?😄(csak vicceltem, de hátha😄)
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

(szokásuk)
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
nagyon kéne már egy

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
szép gyõzelem!!!<#worship>#worship>
Cannavaronak most sírhat a szája, azt nyilatkozta hogy õ a Napolinak szurkol
de még 2-0
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Alexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx.
Sopcastot ill.TVAnts-ot készítsen be mindenki elõre magának. 😊
http://www.youtube.com/watch?v=7VNA5iDNysQ&mode=related&search=
Trofeo Agnelli, a kupanév nyilván nem szorul különösebb magyarázatra, lényege a Trofeo Berlusconin és a Trofeo Brra Morettin alapulna. Ezzel a trófeával méltó emléket állítana a Juventus FC Umberto és Gianni Agnellinek a klubért tett sokéves munkájunak köszönhetõen. A kezdeményezés a www.CuoriBianconeri.com nevû honlap elmélete ennek megfelelõen a petíció olasz nyelvû, így nagyobb az esély arra, hogy a Zebrák illetékesei közül valaki is megkapja azt a közeljövõben. A Juvepoland, és a VecchiaSignora.com után a JuveFanPage is csatlakozni kíván e nemes gesztus létrejöttéhez.
A petíció kitöltéséhez tartozó leírás: Elõször is belépsz ide majd kitöltöd a megfelelõ adatokat azután a "Preview your signature" nevû gombra kattinva egy új oldalt hoz be ahol az "Approve Signature" nevû gombra klikkelsz, és egy óriási betûkkel kiirt adatot olvashatsz az az eddigi szavazók számát jelenti és a "View current signature" menüpont alatt nézheted meg az eddigi szavazók neveit illetve az ahhoz fûzödõ kommentárjait angolul vagy olaszul.
A héten Frings azt nyilatkozta, hogy szeretne a Juventushoz igazolni, és erre Allofs a következõket mondta:
"Meglepett, hogy ilyen nyíltan beszélt errõl, de nem akarjuk, hogy ettõl nyomás nehezedjen ránk. Amikor aláírsz egy szerzõdést, elogadod és tiszteletben tartod azt, de ha Thorsten nem akar maradni, nem fogom bilincsben edzésekre vinni, és itt tartani."
Alessandro Del Piero kész tárgyalni szerzõdése meghosszabbításáról.
Del Piero jelenlegi szerzõdésébõl még egy év van hátra, de azt mondta a klub vezetõinek, hogy 2012-ig hosszabbítana. A megállapodás azt jelentené, hogy 38 évesen a Bianconerinél fejezné be pályafutását.
A Juventus azonban jelenleg csak 2009-ig újítaná meg Del Piero szerzõdését.