Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

forzajuve5
én Veszprémben Nike boltban vettem 2k-ért

gercse
aham, hát 2k +1k lenne a futár..., inkább várok még sportmániás válaszra,
mert ott te is 2db-t vettél 2k körül, nem?

forzajuve5
én most zászlóra pályázom, de még gyûjtögetni kell rá...😊

gercse
igen ezt pont most néztem, de minõségben nem néz ki valami jól..., vagy ilyen lenne DP kezén is?...
még azért megvárom a választ a sportmaniatól

forzajuve5
gercse
aham, mondjuk nekem ez annyira nem jön be,
amit a Mester visel, jobban tetszik 😊

forzajuve5

én ilyet vettem, sokat gondolkodtam hogy melyik legyen,de végül ez mellett döntöttem 😊
1 db még érintetlen,de nem szándékozom eladni,mert a másik már elég megviselt állaotban van a mindennapos használat miatt

gercse
okés, mailt írtam a sportmania-nak, ha nem lesz más akkor majd nézelõdöm Pesten, hátha ráakadok egyre, mert nekem nagyon tetszik 😊
tiéd nem eladó?😄(csak vicceltem, de hátha😄)

forzajuve5
érdemes benézni Nike boltokba is, én ott tudtam venni még annak idején

9csöves9
az utolsó elötti képen beszartam😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Breki33
meg ahogy tud

jó képek <#eljen>
9csöves9
sajna nem voltam itthon,le kell szednem megint a meccset,de ahogy olvastam végre úgy játszott a csapat ahogy kell

james69holden
sportmania-nál sokáig volt, kérdezz rájuk hátha csak az oldalukon nem frissítették
(szokásuk)

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Kit--Kat
Alex vezeti a góllövõt?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

nono84
Jeeee gyõzelem 😄DD Sajna csak most értem haza de biztos jó lehetett a meccs. Sebaj majd a gólokat megnézem😄

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

gercse
aki tudja, hogy hol lehet ilyen csuklószorítót Mo.-n kapni, az jelezze kérem😄
nagyon kéne már egy

Count Adyn
<#worship>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Zsolti9014
grat a fiúknak!

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
biztosan lesznek jó kis beszámolók a meccsrõl, mert ha jól tudom akkor magyar szurkolók is voltak kinnt, legalábbis iwiw-en hirdették, hogy 27ezer Ft ellenében lehet utazni(ez tartalmazta a meccsjegyet+utiköltség)

Count Adyn
Majd a gólokról toljon vki egy linket ha lesz, thx😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

forzajuve5
ezt a formát kellene átvinni az idegenbeli meccsekre is...de ez sajnos valamiért még nem megy

szép gyõzelem!!!<#worship>

Cannavaronak most sírhat a szája, azt nyilatkozta hogy õ a Napolinak szurkol

bocs ha lelõvõm a poént de a link késik tehát már vége a meccsnek maradt a 2-0 sima gyõzelem gratula a csapatnak!!!!
Forza Italia
marchisiot kiállították
de még 2-0

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

forzajuve5
Grande Alex<#worship>

Count Adyn
pont most halt le a képem😄D

gercse
szuper

Forza Italia
2-0

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
Góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól.

Alexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx.

Forza Italia
Egyenlõre jól játszunk. Alex tényleg sokat kap. Még egy gól és eldöntve a rangadó. Így tovább. Forza Juve

Count Adyn
a napoli mondjuk többet rúg Alexbe, mint kapura😄

gercse
ejj, mi maradt ki az elõbb

gercse
szépen visszahelyezte a kapus helyére

gooooooool 1-0 camo mien okos fejes
gercse
valami mégsem kóser ,mert visszaugrál

gercse
thx, megy, király

banok

banok
nagyon jó esély van rá, hogy lesz valami.
Sopcastot ill.TVAnts-ot készítsen be mindenki elõre magának. 😊

9csöves9
😄

http://www.youtube.com/watch?v=7VNA5iDNysQ&mode=related&search=

9csöves9
<#eljen><#eljen>

Breki33
Legyen a Juventusnak is emlékkupája!
Trofeo Agnelli, a kupanév nyilván nem szorul különösebb magyarázatra, lényege a Trofeo Berlusconin és a Trofeo Brra Morettin alapulna. Ezzel a trófeával méltó emléket állítana a Juventus FC Umberto és Gianni Agnellinek a klubért tett sokéves munkájunak köszönhetõen. A kezdeményezés a www.CuoriBianconeri.com nevû honlap elmélete ennek megfelelõen a petíció olasz nyelvû, így nagyobb az esély arra, hogy a Zebrák illetékesei közül valaki is megkapja azt a közeljövõben. A Juvepoland, és a VecchiaSignora.com után a JuveFanPage is csatlakozni kíván e nemes gesztus létrejöttéhez.

A petíció kitöltéséhez tartozó leírás: Elõször is belépsz ide majd kitöltöd a megfelelõ adatokat azután a "Preview your signature" nevû gombra kattinva egy új oldalt hoz be ahol az "Approve Signature" nevû gombra klikkelsz, és egy óriási betûkkel kiirt adatot olvashatsz az az eddigi szavazók számát jelenti és a "View current signature" menüpont alatt nézheted meg az eddigi szavazók neveit illetve az ahhoz fûzödõ kommentárjait angolul vagy olaszul.
oh tényleg bocs lesz link???? kérdés volt sajnos de ha lenne már rég kõzõlték volna gondolom szoval kérdés
9csöves9
a link kérdés vagy megállapítás volt?

Lesz link a mai meccsre,amugy már nagyon várom végre napoli, remélem Alex hint nekik a mesterhármast,igazábol én az 1-0 val is elégedett lennék csak nyerjünk!!!
Breki33
A Werder Bremen vezetõje, Klaus Allofs elismerte, hogy készek üzletet kötni a Bianconerivel Thorsten Frings ügyében.

A héten Frings azt nyilatkozta, hogy szeretne a Juventushoz igazolni, és erre Allofs a következõket mondta:

"Meglepett, hogy ilyen nyíltan beszélt errõl, de nem akarjuk, hogy ettõl nyomás nehezedjen ránk. Amikor aláírsz egy szerzõdést, elogadod és tiszteletben tartod azt, de ha Thorsten nem akar maradni, nem fogom bilincsben edzésekre vinni, és itt tartani."
Breki33
Del Piero 2012-ig hosszabbítana

Alessandro Del Piero kész tárgyalni szerzõdése meghosszabbításáról.

Del Piero jelenlegi szerzõdésébõl még egy év van hátra, de azt mondta a klub vezetõinek, hogy 2012-ig hosszabbítana. A megállapodás azt jelentené, hogy 38 évesen a Bianconerinél fejezné be pályafutását.

A Juventus azonban jelenleg csak 2009-ig újítaná meg Del Piero szerzõdését.
9csöves9
akkor már mellécsaphatják Diegot meg Naldot is

forzajuve5
a vezetõség elutazott Brémába, hogy megálapodjanak Frings árában

9csöves9
elfogyott az összes jegy a Napoli ellen,de a Curva Sud megint hallgatással fog tüntetni

gabber_saviola
köszönöm

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.