Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1-1 trezeguet ez az na végre õ is betalált ráadásul félidõ elõptt legjobbkor forza juve!!!!!!!!!!!
1-0 cesenának nem hiszem el ááááááá remélem forditunk
forzajuve5
A Juventus horvát védõje Igor Tudor nyártól a Hajduk Split együttesénél folytatja pályafutását.

banok
talán

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Lesz link a mai meccshez?<#confused>
Zsolti9014
meg nagy tehetség még Pazzini, de sztem a Fio nem fogja elengedni sehova. fõleg hogy Toni egyre valószínûbb hogy megy a Bayernbe. Így Bojinov maradási esélyei is csökkennek, jövõre lehet a Fionál Bojo-Pazzini csatárkettõs...

Hajrá Magyarország!

9csöves9
így van Bojo simán maradhatna,Huntelaar nagyon jó én azon csodálkozok hogy Quagliarellara nem moccantunk rá

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Zsolti9014
egyetértek, nála jobb nem kell.

Crespo meg annak ellenére hogy jó játékos, nagyon nagy vándor, azért nem kéne ide.
Jelenleg Bojinovot lenne jó megtartani (bár sztem nem fog maradni).
Ha nem sikerül egy csatár van akinek nagyon örülnék: Huntelaar. De sztem igazából a védelmet kellene erõsíteni.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
egyáltalán nem biztos hogy megy,a hetekben jelent meg egy hír hogy maradna

nála jobb befejezõcsatár nem is kell,csak ne az idei formáját hozza

Zsolti9014
most éppen úgy tûnik, hogy marad. de mivel nagy a bizonytalanság így a Juve több csatár felõl is érdeklõdik.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
több helyen is megjelent szóval lehet benne valami

én nem örülnék neki

Grove4
Bocs de én annyira nem vok naprakész David T. Hova megy? És pont most mikor Seria A-ban játszhat?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Zsolti9014
Zsolti9014
én igazából nem gyûlölöm õket, igaz nem is kedvelem, akkor persze utáltam (2003-ban). De vannak olyan játékosaik akik nekem nagyon szimpatikusak (Pirlo, Gattuso, Maldini, Nesta). És azért azt remélem hogy idén olasz csapat nyeri a BL-t. Igaz, a Milan gyõzelmének már annyira nem örülnék...

Hajrá Magyarország!

9csöves9

vs

Cesena vs Juventus
Sunday, May 6th 2007
2:30pm EST
Stadio Dino Manuzzi
LIVE on RAI INT.

9csöves9
nah ha már Milanó...pontosan ma 5 éve,hogy megnyerte a csapat a 26. scudettoját kék fekete barátaink csodálatos meccsének is köszönhetõen

Ronaldo bõgése és nyáladzása volt a csúcs a meccs után kár hogy nincs róla jobb kép

Grove4
Nekem meg nem.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Count Adyn
Nekem a Milan a legszimpaikusabb milánói csapat<#idiota><#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Grove4
Én is Szívbõl GYÛLÖLÖM a Milant 2003-óta<#rinya><#rinya><#rinya>

Zsolti9014
Berlusconi

Korábban már szóba került másik két világsztár, Gianluigi Buffon és a brazil Ronaldinho szerzõdtetése is, amelyre a Milan elnöke ennyivel reagált.

„Buffon kiváló kapus, határozottan a legjobb Olaszországban, de itt nálunk van Dida, akivel most hosszabbítottunk szerzõdést, mert mi ismerjük az értékeit. Ami Ronaldinhót illeti, ha a Barcelona el akarja adni, akkor mi az élen állunk azoknak a kluboknak a listáján, amelyek szeretnék megszerezni.”

Ajánlom is hogy ne kelljen neki.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
szerintem sem. sok az álhír, meg a találgatás

Hajrá Magyarország!

9csöves9
jah mostlátom,tegnapi hír

amúgy ha a Sevilla megválna Kanoutétól azt biztos nem Zalánért tenné

Zsolti9014
A JuveFanPage-en van hogy Zala elégedetlen, menni szeretne, és állítólag a Sevilla Kanoutét is ideadná érte, míg a Zaragoza játékosáért Militóért meg mi adnánk oda.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
én is így érzem, Tacchit csak Kapáló zavarta el, õ örökre itt maradt volna.

Hajrá Magyarország!

nono84
Tacchinardi sztem visszajön , Miccoli meg nem 😞.

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

forzajuve5
pedig hogy ígérték, hogy visszajöhetnek, jól jöttek volna, én remélem ez is csak kamuhír
a cikkben szerepel még az is, hogy De Ceglie,Paro,Marchisio és Volpato kölcsönbe kerülnek más csapatokhoz

forzajuve5
és azt kihagytam, hogy Paro,Zanetti és Giannichedda sem tud játszani, valamint Zebina sem léphet pályra a következõ meccsen a 3 sárgalap miatt

Zsolti9014
kár érte, nagyon nagyon hiányozni fog, 😞 de ott a posztjára Marchionni. 😄

Hajrá Magyarország!

forzajuve5
Camoranesi ebben az idényben már nem léphet pályára combsérülés miatt :S

Zsolti9014
én meg azt olvasom a JuveFanPage-en, hogy a kölcsönben lévõ játékosok (miccoli, Tacchinardi) eligazolnak. Ennek nem örülnék (fõleg utóbbi-->egyik kedvencem).

Hajrá Magyarország!

9csöves9
nem vagy lemaradva,megérzés

én le vok maradva. van vmi konkrét hír, h vinni akarják vagy nekünk nem kell?

9csöves9
gratula a srácoknak

az kell hogy mondjam,szerintem ezek voltak Zala utolsó góljai Juve mezben

banok
elb*sztam az elõzõ videót. de már kint van rendes. sry.

gercse
Miért Zalának írták az elsõ gólt?

a Frosi kapusa úgy láccik, szereti a 11es pont körülrõl figyizni ahogy a kapujába landol a labda😊

Zalayeta meg a legkirályabb, remélem nem építik le a nyáron. (bár az elsõ gól Del Piero lõtte)

banok

2 bõl 2 még vasárnap kell hozni az uccsot és akkor vége a nagy idegenbeli sorozatnak utána egy kõnnyü hazai meccs és akkor talán már matematikailag is meg lesz vagy majdnem a feljutás végre érzem a csapatba a lendületet
Zsolti9014
grat a fiúknak, fõleg Zalayetának!
Ha lenne "A világ legjobb cserejátékosa" cím, akkor õ kapná. 😄

Hajrá Magyarország!

2-0 lett a vége zalayeta duplázott asszem ez sima ügy este meg szurkolni kell hogy kikapjon a napoli!!!!!
banok
lesz összefoglaló a meccsetekrõl. 😊

Azért jo tudni hogy alex és treze mellett is van egy biztos csatárunk aki eltüri hogy az év nagy részébe a kispadon ül és ennek ellenére is bármikor játékra kész és golokat is lõ!!Szoval remélem zalayeta jõvõre is marad a juvéba
vezet a juve 1-0 ra zalayeta goljával remélem megint hozzuk a szokásos 1 golos gyõzelmet idegenbe és akkor szinte már féllábbal a serie A ba a csapat!!!
Zsolti9014
grat a fiúknak!

Hajrá Magyarország!

Sziasztok Juve Fanok!Egy kéréssel fordulok hozzátok!A juve -inter dvd-t nem tudom letölten csak az elsõ részt lehet.Ha esetleg valaki letöltötte szívesen várom a segítségét. elöre is köszönöm. forza juventus!
nono84
Mint szokás volt mondani egy góllal nyerni mindig a legnehezebb 😄Dddd

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Idegenben bõven jó eredmény az egygólos gyõzelem is, nincs mit cifrázni, nyertünk és kész...
vége 1-0 asszem ez oan tipikusan csak hozzuk a kõtelezõt meccs volt és a juve hozta is még kedden nyerünk és ezzel remélem meglesz a bajnoki cim a napoli ellen gyõzelem ota végre idegenbe is megtláltosodott a csapat már mint a tavaszi idegenbeli mérleghez képest!!!
forzajuve5
Verona-juventus 0-1 végeredmény

forzajuve5
ma van meccs
félidõben Verona-Juventus 0-1 Boumsong góljával