Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrá Magyarország!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Crespo meg annak ellenére hogy jó játékos, nagyon nagy vándor, azért nem kéne ide.
Jelenleg Bojinovot lenne jó megtartani (bár sztem nem fog maradni).
Ha nem sikerül egy csatár van akinek nagyon örülnék: Huntelaar. De sztem igazából a védelmet kellene erõsíteni.
Hajrá Magyarország!
nála jobb befejezõcsatár nem is kell,csak ne az idei formáját hozza
Hajrá Magyarország!
én nem örülnék neki
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
vs
Cesena vs Juventus
Sunday, May 6th 2007
2:30pm EST
Stadio Dino Manuzzi
LIVE on RAI INT.
Ronaldo bõgése és nyáladzása volt a csúcs a meccs után kár hogy nincs róla jobb kép

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Korábban már szóba került másik két világsztár, Gianluigi Buffon és a brazil Ronaldinho szerzõdtetése is, amelyre a Milan elnöke ennyivel reagált.
„Buffon kiváló kapus, határozottan a legjobb Olaszországban, de itt nálunk van Dida, akivel most hosszabbítottunk szerzõdést, mert mi ismerjük az értékeit. Ami Ronaldinhót illeti, ha a Barcelona el akarja adni, akkor mi az élen állunk azoknak a kluboknak a listáján, amelyek szeretnék megszerezni.”
Ajánlom is hogy ne kelljen neki.
Hajrá Magyarország!
amúgy ha a Sevilla megválna Kanoutétól azt biztos nem Zalánért tenné
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
a cikkben szerepel még az is, hogy De Ceglie,Paro,Marchisio és Volpato kölcsönbe kerülnek más csapatokhoz
Hajrá Magyarország!
az kell hogy mondjam,szerintem ezek voltak Zala utolsó góljai Juve mezben
Zalayeta meg a legkirályabb, remélem nem építik le a nyáron. (bár az elsõ gól Del Piero lõtte)
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Ha lenne "A világ legjobb cserejátékosa" cím, akkor õ kapná. 😄
Hajrá Magyarország!
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!