Forza Juve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
több forrás szerint Tiago és Almiron átesett az orvosi vizsgálatokon

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Erre emléxek, rettenetes nagy gól! 😄 Gondoljatok bele, hogy Lyonba csak még jobb játékos lett...
9csöves9
nekem elég ha csak feleekkora gólokat ver😄

http://youtube.com/watch?v=wdi4_CqL_8s

Breki33
valamint helyesen
Breki33
vmnt Buffon is nyilatkozott róla
Breki33
A francia bajnok Lyon közölte, hogy a Juventus nagyon közel áll ahhoz, hogy leigazolja a kitûnõ középpályást, Tiagót. A Bianconerit az elmúlt hetekben többször is szóba hozták a portugál középpályással, miután a játékos elmondta, hogy franciaországi karrierjének véget szeretne vetni.

"Nem mondhatjuk, hogy az üzlet megköttetett, de csak azért, mert néhány dolgot még tisztázni kell. Ennek ellenére félhivatalosan bejelenthetjük, hogy Tiago a Juventushoz igazol." - mondta Marino Faccioli, a Lyon képviselõje.

Jean-Claude Blanc, a Juventus igazgatója is megerõsítette, hogy a játékos ügyében zajló tárgyalások jól haladnak.

"Most ezen az ügyön dolgozunk, és Tiago egyre közelebb kerül hozzánk." - árulta el Blanc.

A Juventus nagyon közel került Sergio Almiron, az Empoli csillagának megszerzéséhez is. Az átigazolást várhatóan hamarosan bejelentik
Azért mondom, hogy azért fura nekem itt pár dolog, de Tiagonak énis örülnék!
9csöves9
mondjuk a cikkben sántít valami.nem tett egyik klub(Udinese,Samp) sem semmiféle pénzt még zsebre licitálni kellett a játékosra amit elvileg az Udinese nyert.elég bonyolult az ügy,de valamit azért sejtet hogy átengedtük Mirantet és Gastaldellot a Sampnak...

9csöves9
annyira,hogy szerintem napok kérdése és vagy mindkettõjük vagy csak Tiago de Juve mezben fog feszíteni

szerintetek ez mennyire hápog?
9csöves9
Kovács doktor fizetését nem bírta volna a Dinamo,ezért a Dortmundhoz igazolt

Breki33
Ne zárják ki mi a pályán akarjuk õket megverni, nem pontlevonásos Juve nélküli bajnoksággal dicsekedni.
9csöves9
ugyanez volt tavaly is,nem lesz belõle semmi

Trunks

Amici di nessuno...

nono84
Remélem 😄

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Breki33
A Bianconeri elnöke elárulta, hogy meg kívánják tartani David Trezeguet-t, és már új szerzõdést is ajánlottak neki.

A csatárral kapcsolatos 'szappanopera' hamarosan végetérhet, mivel úgy tûnik, a Juventus szeretné megtartani a játékost, és az új szerzõdési ajánlat hatására közelebb került egymáshoz a két fél.

Giovanni Cobolli Gigli szerint a klub kötelessége meghosszabbítani Trezeguet szerzõdését, és úgy véli, hogy erre van is esély.

"Meg akarjuk tartani Davidot, és a megállapodásra van remény." - nyilatkozta a klub elnöke, aki múlt hét óta változtatta meg a véleményét.

A Juventus nemrég tett új szerzõdési ajánlatot a csatár elé, és ez már sokkal jobb, mint amivel korábban álltak elõ. Nagy valószínûséggel meg is gyõzi a francia támadót, aki hét éve áll a Bianconeri szolgálatában.

Breki33
Buffon elmondta véleményét az új érkezõkrõl.

"Domenico Criscito a legjobb fiatal védõ Olaszországban. Remélem, hogy olyan játékossá válik, mint nagyon jó barátom, Canna (Fabio Cannavaro). A másik igazán meggyõzõ fiatal Claudio Marchisio, aki két éven belül a válogatottban lesz. Eddig senki nem vette észre, hogy mennyi tehetséges játékosunk van, de ez az év a Serie B-ben feltárta, milyen kincsek rejtõznek itt. Beszéltem a spanyol barátaimmal Gabriel Militótól, és azt mondták, hogy óriási tehetség. Õszintén szólva Diegót, a testvérét is nagyon szeretem. Tiagót nagyon jól ismerem. A Lyonban játszik, ezért a legmagasabb szinthez van hozzászokva. Igazi bajnok, sokat segítene a tapasztalataival. Klaas-Jan Huntelaar rengeteg gólt szerez, de nem sokat tudok róla. Fiatal még, szóval ez elõnyt jelent."

9csöves9
Criscito neve is felmerült Almironnal kapcsolatban

komolyan nem értem már

9csöves9
továbbá ment Mirante a Sampdoriához,kapust is kell venni

9csöves9
én is nagyon sajnálom Balzat,csak a csapata miatt nem mondom hogy legyen sikeres

jött Nocerino és Molinaro

A Juventus együttese augusztus 4.-n barátságos mérkõzés fog vívni az angol Championshipbõl (angol másodosztály) nemrégiben feljutó Roy Keane korábbi Manchester United sztár által dirigált Sunderland A.F.C. csapatával a Stadium of Light-ban. Ezen találkozóval fogja megünnepelni az angol klub stadionja 10. születésnapját.

Érdekes kis meccs lesz, kiváncsi vagyok rá mire képes a juve egy angol elsõ osztályu csapat ellen, na meg jo kis proba lesz hogy minnél jobban érjen õssze ez az alaposan átalakult csapat!!!
Kit--Kat
Lampard jöjjön, legyen valami komoly igazolásunk végre😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Count Adyn
Lassan lesz 6 csatárunk😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

nono84
Alberto Gilardino (képünkön) menedzsere szerint a Juventus élénken érdeklõdik a jelenleg a Bajnokok Ligája-gyõztes AC Milant erõsítõ labdarúgó iránt.

"Jelezték, hogy szükségük lenne Gilardinóra, de az üzlet megkötését nagyban befolyásolhatja David Trezeguet sorsa, aki valószínûleg elhagyja õket" - mondta a milánóiak világbajnok csatárát képviselõ Giuseppe Bonetto.

Sajtóértesülések szerint Gilardino 24 millió euró ellenében távozhat Milánóból.

A 23-szoros olasz válogatott támadó 2005-ben igazolt a Parma csapatából az AC Milanba, melyben eddig 62 alkalommal lépett pályára és 29 gólt szerzett.

Korábban a Piacenza és a Verona csapataiban játszott.

24 millió kicsit sok érte 😮

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Balza volt az egyik kedvencem, nemértem, hogy mért kellett eladni :S
Zsolti9014
igaz, most néztem a hivatalos oldalon

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Bianconeri.hu

Molinaro jött, Balzaretti ment
Írta: Johann Gambolputty de von Ausfern...
2007. június 20.
Amit már régóta tudunk, ma véglegessé vált: Cristian Molinarot leigazolta a Juve, míg Balzaretti a Fiorentinához került.

A 24 éves, balhátvédként bevethetõ Molinaro eddig a Siena és a Juve közös tulajdonában volt. Molinaro azt a Balzarettit pótolja majd a keretben, aki ma 3,8 millió euró ellenében végleg a Fiorentinához került. Balzaretti két évet töltött a Juvéban, ahova a városi rivális Torinotól ingyen igazolt.

Nagyon sajnálom Balza eladását (ha tényleg igaz). 😞 😞

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Bianconeri.hu

Iaquinta: "Félhetnek tõlünk az ellenfelek"
Írta: Bikinis Törpe
2007. június 20.
Vincenzo Iaquinta elsõ hosszabb interjúját a La Stampa c. lapnak adta, mi ebbõl a cikkbõl gyúrtunk össze egy monológot. Harcias az új Juve-csatár, az már biztos.

"Óriási lehetõséget kaptam az élettõl, amelyet nem hagyhattam ki. Megdolgoztam ezért, soha nem pottyant semmi az ölembe, még a legkeményebb idõszakomban - mint amilyen az elsõ két évem volt Udinében - is kitartottam. Elõzõ csapatomban egyébként rengeteget fejlõdtem, ezért hálás vagyok a klubnak, mindazoknak, akik a csapattársaim voltak és az edzõimnek. Hogy mi az igazi posztom? Középcsatárnak születtem, de Lippi például hátravontan játszatott. Nekem tulajdonképpen mindegy, ebbõl nem csinálunk problémát. Hétéves korom óta focizom és mindig a kitartásomról voltam híres, soha nem elégedtem meg azzal, amit elértem. Talán ezért tartok most itt. Elõször mintegy két hónapja merült fel, hogy a Juventushoz kerülök, ügynököm, Sergio Berti ekkor kezdett tárgyalni a torinói vezetõkkel. Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek és ilyen csapattársaim vannak, mint Del Piero és Buffon. Ranieri? 2001 nyarán találkoztam vele elõször, a Chelsea ellen játszottunk egy barátságos meccset és ekkor azt mondta nekem, hogy folytassam ugyanígy és elõbb-utóbb egy nagy klubban fogok kikötni. Teljesült a jóslata. A Juventus ugyan most újonc, de ez nem jelent problémát, a munka meg fogja hozni a gyümölcsét, mindegy, hogy melyik osztályban szerepel az ember. Hogy van-e bennem félelem? Ugyan, hiszen mi vagyunk a Juventus! Féljenek inkább az ellenfeleink!"

Forrás: La Stampa, 2007.06.20., 46.-47. oldal

Hajrá Magyarország!

Trunks
Már csak a góljainak számán kell javítani és nem lesz semmi baj...

Amici di nessuno...

9csöves9
Iaquinta : "Hogy van-e bennem félelem? Ugyan, hiszen mi vagyunk a Juventus! Féljenek inkább az ellenfeleink!"

a hozzáállása már tetszik

nono84
Remélem semmi 😊, bár nekem ez a Iaquinta dolog sem tetszik , ha Trez helyett akarják.

Kit--Kat
Lampardal mi van?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Zsolti9014
Isten hozta Iaquintát!
Lippi és Buffon szerint is jó igazolás, én meg hiszek nekik!
Sok szerencsét és sok gólt Juvés pályafutásod során Vincenzo

Hajrá Magyarország!

Trunks
Mert nekik ott van zlatan. 😊) (bár halkan jegyzem meg: a real 50 millkós ajánlatot tett érte - állítólag) Nem tudom, ki találja ki ezeket, de hogy van humorérzéke, az tuti.

Amici di nessuno...

9csöves9
😄D

az inter miért nem?😞

Trunks
Igen, most néztem én is. no comment

Amici di nessuno...

Trunks
Viszont az év legnevetségesebb pletykája: a Juve és a Roma szeretné szerzõdtetni Bellamyt kb. 15-17(!) millióért.<#mf1>

Amici di nessuno...

9csöves9
hivatalos oldal

Trunks
Ez érdekes... én azt olvastam, hogy még nincs lefixálva dolog, mert még várni kell Paolucci és Boudianski megszerzésére (jelenleg mindketten felesben vannak az Ascolinál), õk utána mennének is Udinébe+8,5 millió.

Trezeguet meg lehet mégis marad, mert Ale és Gigi meggyõzték a vezetõséget, hogy ajánljanak évi 4 milliót 4 évre Trezeguet-nek. Én örülnék neki.

Amici di nessuno...

9csöves9
nah hivatolossá vált Iaquinta érkezése. 11,3 millió euró,2012-ig szóló szerzõdés

Zsolti9014
Almiront hagyjuk, a rászánt pénzt csapjuk hozzá a Barzagli-transzferhez, adjuk meg amit kérnek és hozzuk el a védõt. Középpályásunk az van, de a védelem:
Birindelli öreg
Tudor, Kovac hazamegy
Boumsongot a Besiktas, Balzarettit a Fio vinné
alig van így is védõnk!

Hajrá Magyarország!

Trunks
Most olvasom: 4,5 millió+Volpato és Paro közösbe+Giovinco kölcsönbe és az év végén megvehetik, ha tetszik nekik. Ez egyszerûen nevetséges. Nem tudom, mennyit kéne leperkálnunk, ha csak pénzben fizetnénk. Almiron 4,5 millkót se ér meg sztem, nemhogy még 20 másik játékost...

Barzagliért pedig még mindig alkudozunk. Állítólag 15-öt kér a Palermo, mi adnánk 8-at + 2 játékost.

Amici di nessuno...

Trunks
Paro eleve jobb Almironnál...

Amici di nessuno...

Zsolti9014
mert valóban az lenne.
nem kell nekünk az a kopasz gyerek (Almiron)

Hajrá Magyarország!

9csöves9
újabb infók az Almiron transzferrõl: Paro és Volpato közös tulajdonba,Giovinco pedig kölcsönbe menne az Empolihoz,Giovincora ráadásul opciójuk is lehet

miért érzem úgy hogy az utóbbi idõk legnagyobb baklövése lesz ez...

Zsolti9014
igen, szerintem is. de csapatként ezek szerint nem az igazi, bár az angolokkal X, a cseheket vertük, csak a szerbek gyõztek ellenünk.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
kár,pedig szerintem messze a legjobb játékosokból áll az Azzurini

Zsolti9014
U21 EB-n Chiellini újabb gólt lõtt, amikoris a cseheket 3-1-re verte a csapat, de mivel anglia legyõzte a biztos továbbjutó szerbeket, így 1 gyõzelemmel, 1 döntetlennel és 1 vereséggel a 3. helyen végezve kiestek a fiúk.

Hajrá Magyarország!

9csöves9
nyáron lesz egy angliai túrája a csapatnak. az ellenfelek: Newcastle,West Ham,Middlesbrough

továbbá úgy néz ki jön egy 20 éves portugál tehetség Vitorino Gabriel Pacheco Antunes a Pacos Ferreiraból