Forza Juve
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
http://youtube.com/watch?v=wdi4_CqL_8s
"Nem mondhatjuk, hogy az üzlet megköttetett, de csak azért, mert néhány dolgot még tisztázni kell. Ennek ellenére félhivatalosan bejelenthetjük, hogy Tiago a Juventushoz igazol." - mondta Marino Faccioli, a Lyon képviselõje.
Jean-Claude Blanc, a Juventus igazgatója is megerõsítette, hogy a játékos ügyében zajló tárgyalások jól haladnak.
"Most ezen az ügyön dolgozunk, és Tiago egyre közelebb kerül hozzánk." - árulta el Blanc.
A Juventus nagyon közel került Sergio Almiron, az Empoli csillagának megszerzéséhez is. Az átigazolást várhatóan hamarosan bejelentik
Amici di nessuno...
A csatárral kapcsolatos 'szappanopera' hamarosan végetérhet, mivel úgy tûnik, a Juventus szeretné megtartani a játékost, és az új szerzõdési ajánlat hatására közelebb került egymáshoz a két fél.
Giovanni Cobolli Gigli szerint a klub kötelessége meghosszabbítani Trezeguet szerzõdését, és úgy véli, hogy erre van is esély.
"Meg akarjuk tartani Davidot, és a megállapodásra van remény." - nyilatkozta a klub elnöke, aki múlt hét óta változtatta meg a véleményét.
A Juventus nemrég tett új szerzõdési ajánlatot a csatár elé, és ez már sokkal jobb, mint amivel korábban álltak elõ. Nagy valószínûséggel meg is gyõzi a francia támadót, aki hét éve áll a Bianconeri szolgálatában.
"Domenico Criscito a legjobb fiatal védõ Olaszországban. Remélem, hogy olyan játékossá válik, mint nagyon jó barátom, Canna (Fabio Cannavaro). A másik igazán meggyõzõ fiatal Claudio Marchisio, aki két éven belül a válogatottban lesz. Eddig senki nem vette észre, hogy mennyi tehetséges játékosunk van, de ez az év a Serie B-ben feltárta, milyen kincsek rejtõznek itt. Beszéltem a spanyol barátaimmal Gabriel Militótól, és azt mondták, hogy óriási tehetség. Õszintén szólva Diegót, a testvérét is nagyon szeretem. Tiagót nagyon jól ismerem. A Lyonban játszik, ezért a legmagasabb szinthez van hozzászokva. Igazi bajnok, sokat segítene a tapasztalataival. Klaas-Jan Huntelaar rengeteg gólt szerez, de nem sokat tudok róla. Fiatal még, szóval ez elõnyt jelent."
komolyan nem értem már
jött Nocerino és Molinaro
Érdekes kis meccs lesz, kiváncsi vagyok rá mire képes a juve egy angol elsõ osztályu csapat ellen, na meg jo kis proba lesz hogy minnél jobban érjen õssze ez az alaposan átalakult csapat!!!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Jelezték, hogy szükségük lenne Gilardinóra, de az üzlet megkötését nagyban befolyásolhatja David Trezeguet sorsa, aki valószínûleg elhagyja õket" - mondta a milánóiak világbajnok csatárát képviselõ Giuseppe Bonetto.
Sajtóértesülések szerint Gilardino 24 millió euró ellenében távozhat Milánóból.
A 23-szoros olasz válogatott támadó 2005-ben igazolt a Parma csapatából az AC Milanba, melyben eddig 62 alkalommal lépett pályára és 29 gólt szerzett.
Korábban a Piacenza és a Verona csapataiban játszott.
24 millió kicsit sok érte 😮
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
Molinaro jött, Balzaretti ment
Írta: Johann Gambolputty de von Ausfern...
2007. június 20.
Amit már régóta tudunk, ma véglegessé vált: Cristian Molinarot leigazolta a Juve, míg Balzaretti a Fiorentinához került.
A 24 éves, balhátvédként bevethetõ Molinaro eddig a Siena és a Juve közös tulajdonában volt. Molinaro azt a Balzarettit pótolja majd a keretben, aki ma 3,8 millió euró ellenében végleg a Fiorentinához került. Balzaretti két évet töltött a Juvéban, ahova a városi rivális Torinotól ingyen igazolt.
Nagyon sajnálom Balza eladását (ha tényleg igaz). 😞 😞
Hajrá Magyarország!
Iaquinta: "Félhetnek tõlünk az ellenfelek"
Írta: Bikinis Törpe
2007. június 20.
Vincenzo Iaquinta elsõ hosszabb interjúját a La Stampa c. lapnak adta, mi ebbõl a cikkbõl gyúrtunk össze egy monológot. Harcias az új Juve-csatár, az már biztos.
"Óriási lehetõséget kaptam az élettõl, amelyet nem hagyhattam ki. Megdolgoztam ezért, soha nem pottyant semmi az ölembe, még a legkeményebb idõszakomban - mint amilyen az elsõ két évem volt Udinében - is kitartottam. Elõzõ csapatomban egyébként rengeteget fejlõdtem, ezért hálás vagyok a klubnak, mindazoknak, akik a csapattársaim voltak és az edzõimnek. Hogy mi az igazi posztom? Középcsatárnak születtem, de Lippi például hátravontan játszatott. Nekem tulajdonképpen mindegy, ebbõl nem csinálunk problémát. Hétéves korom óta focizom és mindig a kitartásomról voltam híres, soha nem elégedtem meg azzal, amit elértem. Talán ezért tartok most itt. Elõször mintegy két hónapja merült fel, hogy a Juventushoz kerülök, ügynököm, Sergio Berti ekkor kezdett tárgyalni a torinói vezetõkkel. Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek és ilyen csapattársaim vannak, mint Del Piero és Buffon. Ranieri? 2001 nyarán találkoztam vele elõször, a Chelsea ellen játszottunk egy barátságos meccset és ekkor azt mondta nekem, hogy folytassam ugyanígy és elõbb-utóbb egy nagy klubban fogok kikötni. Teljesült a jóslata. A Juventus ugyan most újonc, de ez nem jelent problémát, a munka meg fogja hozni a gyümölcsét, mindegy, hogy melyik osztályban szerepel az ember. Hogy van-e bennem félelem? Ugyan, hiszen mi vagyunk a Juventus! Féljenek inkább az ellenfeleink!"
Forrás: La Stampa, 2007.06.20., 46.-47. oldal
Hajrá Magyarország!
a hozzáállása már tetszik
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Lippi és Buffon szerint is jó igazolás, én meg hiszek nekik!
Sok szerencsét és sok gólt Juvés pályafutásod során Vincenzo
Hajrá Magyarország!
Amici di nessuno...
az inter miért nem?😞
Amici di nessuno...
Trezeguet meg lehet mégis marad, mert Ale és Gigi meggyõzték a vezetõséget, hogy ajánljanak évi 4 milliót 4 évre Trezeguet-nek. Én örülnék neki.
Amici di nessuno...
Birindelli öreg
Tudor, Kovac hazamegy
Boumsongot a Besiktas, Balzarettit a Fio vinné
alig van így is védõnk!
Hajrá Magyarország!
Barzagliért pedig még mindig alkudozunk. Állítólag 15-öt kér a Palermo, mi adnánk 8-at + 2 játékost.
Amici di nessuno...
miért érzem úgy hogy az utóbbi idõk legnagyobb baklövése lesz ez...
Hajrá Magyarország!
Hajrá Magyarország!